Tavsiyeleriniz, yazdıklarınız için hepinize çooooooook teşekkür ediyorum kızlar gerçekten içten söylüyorum dualarınızla dün gece sabah saat 5 e kadar konuştuk eşimle....ilk başta tabiki suçlamalar aynı mevzuları ısıttık koyduk akışına bırakalım ilişkimizi dedi sonunda ben dedim nereye akacak peki bilmiyorum diyince başladım peki sen öyle istiyorsan tamam dedim içimdeki duyguları kırıklıklarımı bir bir saydım kendimi nasıl hissettiğimi onuda anladığımı nede olsa binbir çeşit insanla uğraşıyor ama benide anlamasını istediğimi ama eğer olmuyorsa ayrılmanın çok doğal olduğunu hemen boşanabileceğimizi bir iki, gün sabretmesini söyledim...eşyalarımı toparlayıp yurt dışına uçmak için...açık net gayet sakin konuştum(tabi gözyaşlarıyla nasıl olduysa ben bile şaşırdım) sonra gittim yattım o kala kaldı öylece... geldi yanıma yattı sonra... ben fısıldar gibi dostça ayrılalım olurmu dedim ona...düşman olmayalım bebk yüzünden mutlaka bir araya geleceğiz onun hatırı için...(ben böyle kesin konuşunca saçmalıyorsun biliyorsun değilmi demeye başladı) hatta başladım ona bak şu tanıdığın şu kızı varmış bak onunla bi deneyebilirsin daha mutlu olursun onunla falan diyorum...
nasıl sakinim anlatamam (tamam biraz saçmaladım ama çok ciddiydim) böyle planlar kuruyorum şöyle yaparız eşyaları satarız ben yurtdışında hesap açıyorum falan hmmmm diyor bu sefer gırgıra ee bide şahidim olursun düğünümde bi altın takarsın ziyarete geliriz falan diyor şakalaşıyormuşuz gibi en sonunda sarıldı bana bak dedi saçmalama dedi öyle bişey bi daha asla duymak istemiyorum bende bi daha asla söylemiycem dedi sözmü? dediğim gibi sabaha kadar konuştuk ben ağlıyorum tabi sürekli, ama o çok pişman olmuş benim onun ilk ve tek karısı olacağımı bir daha böyle söylememi beni ne kadar sevdiğini ilk yıllarda böyle olmamızın normal olduğu zaman geçtikce birbirimizin huyunu anladıkça evliliğimizin daha iyi oturacağını söyledi aynı sizin demeniz gibi.... gerçekten diyorumki kızların duaları sayesinde böyle oldu size çooook teşekkür ediyorum Allah ne muradınız varsa versin hertürlü sıkıntılardan dertlerden kurtarsın hepinizi kucaklamak istiyorum o kadar mutluyum
Allah kimsenin huzuruna mutluluğuna gölge düşürmesin çooook çok öptüm hepinizi