boşan kurtul mu dedimadem kafasında boşanma fikri vardı niye çocuk yapmış? yazık değil mi sana, bebeğine? dengesiz adam!
seni aldattığını mı düşünüyorsun? karar senin gaz vermek gibi bir niyetim yok ama bu adamla ömür geçmez gibime geliyorbebekle garantiledim bunu beni bırakamaz artık istediğimi söylerim sanıyor...nereye gittiğini bile söylemiyor ben başka şeylerden şüpheleniyorum artık...
seni aldattığını mı düşünüyorsun? karar senin gaz vermek gibi bir niyetim yok ama bu adamla ömür geçmez gibime geliyor
Kızlar 1 yıl oldu eşimle evleneli...sürekli tartışıyoruz şimdi yine tartıştık oda süslendi püslendi çıktı dışarı nereye gittiyse artık...hamileyim birde artık kaldıramıyorum çocuk sürekli huzursuz karnımda ya çıkınca ne yapacağım ben? Ağlaya ağlaya bi hal oldum... ben böyle bir ortamda nasıl sağlıklı bir evlat yetiştirebilirim? sürekli tartışma küsmeler barışmalar...artık saygı da yavaş yavaş tükenmeye başladı hakaret etmiyoruz ama hep iğneliyoruz birbirimizi.... ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bayramda herşey güzelken bugün yine ufak bi tartışma deveye dönüşüyor...bu böyle gitmez diyorum kendi kendime eşimde kaldırdı dedi: boşanma davası aç kurtul.............. resmen bezdirme politikası yapmış meğer kendiliğimden gideyim diye...şu an çok kötüyüm gerçekten... buraları terkedesim var uçak biletlerine bile baktım ağlar ağlar geçer elbet diyorum kendi kendime olan ama zavallı bebeğime olacak babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum kaç kez böyle ayrılma eşiğine geldik hep bi şans daha verdim ama bu sefer kesin heralde...boşanma kelimesini kullandı artık bi erkek bunu söylüyorsa bitirmiştir diye düşünüyorum....ne olur bi akıl verın bana napmalıyım şimdi?
1 yılda kaç defa bu boşanma aşamasına gelmişsiniz,
bir de üstüne hamilesiniz. Keşke çocuk konusunda daha temkinli davransaydınız.
Ayrıca süslenip püslenip hamile eşini evde bırakıp dışarı çıkıyor
ve siz nereye gittiğini dahi bilmiyorsunuz.
Çocukla düzelir diyor bir de öyle mi?
Tabi sen akşama kadar çocukla ilgilenmekten ona saramayacaksın, paşam da orda burda gezip tozacak da,
onun için öyle diyor olmasın sakın.
Sadece yazık diyorum.
Allah yardımcınız olsun...
Canım iki yetişkin insansınız siz. Ne bu çocuk gibi küstüm oynamıyorum tavırları
Oturun adam gibi derdiniz neyse konuşun. Dökün ortaya.
O zaman karar verin bitiyor mu bitmiyor mu
Aldattığını düşünüyorsan bir şey diyemem. Umarım ekonomik özgürlüğün elindedir
Allah sabır versin
Amin canım çok teşekkürler bende aynı şeyi düşünüyorum canım ama çok geç artıkevliliginiz tam oturmadan bebe yapmasaydiniz keske. ama olan olmus insAllah en kisa surede mutlu gunlere kavusursunuz. dualarim seninle ...
öyle hemen kestirirp atmayın derim ben. sorgulamadan suçlamadan onu anlamaya çalışın, onun da sizi anlamasını sağlayın.
karşınıza alıp konuşun önce, onda sevmediğiniz sizi üzen durumları anlatın, ondan da aynı şeyi yapmasını isteyin. Böylece önce sorunu tespit edin.
neden sürekli kavga ediyorsunuz? Hamiilelik döneminde eşinizi ihmal etmiş olabilirsin belki, bir de bu dönemde kadınları büyük oranda hormonları yönetir. Siz hamilelik öncesi kişi ile şu an aynı kişi değilsiniz (size öyle gelse bile) Eşinizin sizinle ilgili bir şikayeti varsa, ki var gibi görünüyor önce bunu öğrenmeniz gerekir.
Aynı şekilde olabildiğince açık olun onunla konuşurken, hissettiğiniz neyse ona bunu ifade edin, kızgınlık kırgınlık şikayet... vs. Ama asla bağırarak değil yumuşak bir ses tonuyla, sakince...
Hemen bir kaç kavgada boşanmak sonradan büyük pişmanlıklara sebep olabilir!
evlenmeden önce nasıldınız yine tartışmalar varmıydı yoksa herşey evliliklemi başladı?
nışanlılık dönemindede bi kaç kez tartışırdık ama bu kadar değil...o başka bir şehirdeydi ben başka biz hep mesafe yüzünden oluyor bütün bunlar sanırdık... mesajla telefonla arada bir internet üzeri görüşmelerle olur böyle derdik...meğer bu olacaklın habercisiymiş ben anlamak istememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?