1 yıllık evliyim eşimle bugün yine tartıştık boşanma kelimesi düştü...

Kızlar 1 yıl oldu eşimle evleneli...sürekli tartışıyoruz şimdi yine tartıştık oda süslendi püslendi çıktı dışarı nereye gittiyse artık...hamileyim birde artık kaldıramıyorum çocuk sürekli huzursuz karnımda ya çıkınca ne yapacağım ben? Ağlaya ağlaya bi hal oldum... ben böyle bir ortamda nasıl sağlıklı bir evlat yetiştirebilirim? sürekli tartışma küsmeler barışmalar...artık saygı da yavaş yavaş tükenmeye başladı hakaret etmiyoruz ama hep iğneliyoruz birbirimizi.... ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bayramda herşey güzelken bugün yine ufak bi tartışma deveye dönüşüyor...bu böyle gitmez diyorum kendi kendime eşimde kaldırdı dedi: boşanma davası aç kurtul.............. resmen bezdirme politikası yapmış meğer kendiliğimden gideyim diye...:43::43::43: şu an çok kötüyüm gerçekten... buraları terkedesim var uçak biletlerine bile baktım ağlar ağlar geçer elbet diyorum kendi kendime olan ama zavallı bebeğime olacak babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum kaç kez böyle ayrılma eşiğine geldik hep bi şans daha verdim ama bu sefer kesin heralde...boşanma kelimesini kullandı artık bi erkek bunu söylüyorsa bitirmiştir diye düşünüyorum....ne olur bi akıl verın bana napmalıyım şimdi?

cnm gercekten cok uzuldum allay yardımcın olsun ne kadar zor bısey anlıyorum bı benzerıde bende var malesef bı meslegın varmı varsa hıc cekme bırak babasız buyusun cocuk oyle bı babayla buyuyecegıne benım meslegım olmadıgı ıcın malesef bı sure daha cekmek zorundayım gucun varsa cekme sana daha cok yazık ınankı

Kızlar 1 yıl oldu eşimle evleneli...sürekli tartışıyoruz şimdi yine tartıştık oda süslendi püslendi çıktı dışarı nereye gittiyse artık...hamileyim birde artık kaldıramıyorum çocuk sürekli huzursuz karnımda ya çıkınca ne yapacağım ben? Ağlaya ağlaya bi hal oldum... ben böyle bir ortamda nasıl sağlıklı bir evlat yetiştirebilirim? sürekli tartışma küsmeler barışmalar...artık saygı da yavaş yavaş tükenmeye başladı hakaret etmiyoruz ama hep iğneliyoruz birbirimizi.... ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bayramda herşey güzelken bugün yine ufak bi tartışma deveye dönüşüyor...bu böyle gitmez diyorum kendi kendime eşimde kaldırdı dedi: boşanma davası aç kurtul.............. resmen bezdirme politikası yapmış meğer kendiliğimden gideyim diye...:43::43::43: şu an çok kötüyüm gerçekten... buraları terkedesim var uçak biletlerine bile baktım ağlar ağlar geçer elbet diyorum kendi kendime olan ama zavallı bebeğime olacak babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum kaç kez böyle ayrılma eşiğine geldik hep bi şans daha verdim ama bu sefer kesin heralde...boşanma kelimesini kullandı artık bi erkek bunu söylüyorsa bitirmiştir diye düşünüyorum....ne olur bi akıl verın bana napmalıyım şimdi?

Biz normalde çok iyi anlaşmamıza rağmen yine de en küçük şeyden tartışma çıkarır , küserdik.....

Evliliğimizin ilk 1 yılı saçma şeylerden kavga edip , küsmekle geçti....Sonra 1 yılın sonunda bebeğimiz olsun istedik..

Ve iyiki de istemişiz ,, kızımız doğduğundan beri neredeyse hiç kavga etmiyoruz....

Eğerki tatışırsak bile gerçekten de önemli sorunlar yüzünden tartışıyoruz ve evliliğimizin ilk yıllarındaki kavgalarımızı hatırladıkça gülüp , ne kadara cahilmişiz , saçma şeylerden kavga ediyormuşuz diyoruz...

Valla böyle güzel yorum görülmedi :46: Kısa ve öz ama tam isabet :1:

ayyyy..teşekkür ederim meriscim beni onurlandırdın :17: gerçi bunca şeyi yazdım ama senin evliliğin kusursuz mu diye sorarsan tabiki hayır...kusursuz ya da sorunsuz bi evlilik yoktur zaten.sorunları büyütmeyen,kolay atlatan evlilik vardır. ben eşimle yaklaşık 4 yıllık evliyim mesela ama bu evliliğin süreceğine daha yeni yeni inanmaya başlamışımdır mesela...ama bakarsın birazdan saçma sapan bi konudan bi kavgaya tutuşuruz içimden geçen ilk şey şu olur : "yok ya yokk...olmıcak bu iş..sürmez bizim evliliğimiz.bugün olmasa seneye,seneye olmasa 10 sene sonra yine de boşanırız biz" :) bu insanın doğasında vardır,özellikle kadının...sinirlenince bütün gemileri yakar ama içi soğuyunca da her şeyi unutur :) önemli olan mutlu günlerinin sayısının mutsuz günlerini unutturabilecek kadar olması...eğer böyle değilse evlilik işte ozaman tehlikededir !!!

Bizdede aynisi oluyor cok sevdigimiz halde birbirimizi kizinca istemiyorsan ayril git diyor. Sonra pisman oluyor.. Alistim artik.. Ama bir gün yine kavga sirasinda istemiyorsan avukata gidelim diyince canima tak etti tamam hadi , ciktik yola aradik avukati kapisina gelince neden boyle yapiyorsun rahatmisin vs vs dedi barismaYa calisti önceden olsa hep ben yalvar yakar özür dilerdim barismak icin zor sakinlestirirdim ayrilik olmasin diye.. Ama böyle bende tavir yapinca blöf yaptigi anlasildi 😄😄 artik öyle bir sey söylemez oldu..

Sinir aninda ne dediklerini bilmiyorlar kirici oluyor lar benimki istemeyerek söylüyor biliyorum ondan artik o bagirip cagirirken ben sarki söylüyorum üstüne gitmiyorum bakiyo ben takmayinca onu kendi kendisine sönüyor atesi geliyor yanima :))

Canım durumuna gerçekten çok üzüldüm. İnşallah düzelirsiniz. Ben doğrusu tartışma meselelerinizi merak ettim. :26:Eminim ki incir çekirdeğini doldurmayan şeylerdir. Zira evliliğin ilk yılında böyle şeyler yaşanıyor. Benim abimde de ablamda da gördüm bunu. Biz de ilk aylar çok tartışırdık. O bana karışırdı ben onun çoğu şeylerine takılırdım ardından çocuk gibi küsmeler kapı çarpmalar falan... :19:Sonra kendi haline bıraktım. Tartışma azaldı... Evlilik nişanlılık gibi ya da flört zamanı gibi değil... Aynı çatının içinde tanıma evresidir bu ilk yıllar... Üstelik sen hamilesin hamile kimseler çok alıngan olur. Ayrıca erkekler bu dönemde bazı şeyleri hanımlarıyla çok rahat yaşayamadıklarından gergin ve çekilmez olurlar. Anlayışlı bir eşse alıngan karısını idare eder yoksa büsbütün sıkıntı çıkarır. Bu zamanlar geçecek inşallah... Sabretmelisin. Eşinin üstüne çok gitme haklı sen de olsan alttan al bebek doğduktan sonra baba olduğunu anlayacak ve kendine çekidüzen verecektir. Biraz daha sabret. Söylemesi kolay ama bebeğin için denemeye değer... Rabbim yardımcın olsun, sabır versin...

üzülmeyin evliliğin ilk yılları olur öyle sorunlar. zamanla oturur inşallah. Sinir anında git boşan demiştir, gerçekten istediğinden değil. tavrınızı koyun ve konuşmayın bir süre, pişman olsun. Benim şu yazdıklarınızda en çok kızdıgım süslenip püslenip evden çıkması. Kızıp hava almak için çıkarda bu halinizde içinize kurt düşürüp çıkıp gitmesi neymiş... belki sizden bu şekilde öfkesini almaya çalışıyordur. direk günahını almak istemiyorum ama üstüne gitmeyin, sormayın, yokmuş gibi davranın derim ben ama dediğim gibi kızdıgın yönlerinde kavga etmeden tavranızı koyun.

Tavsiyeleriniz, yazdıklarınız için hepinize çooooooook teşekkür ediyorum kızlar gerçekten içten söylüyorum dualarınızla dün gece sabah saat 5 e kadar konuştuk eşimle....ilk başta tabiki suçlamalar aynı mevzuları ısıttık koyduk akışına bırakalım ilişkimizi dedi sonunda ben dedim nereye akacak peki bilmiyorum diyince başladım peki sen öyle istiyorsan tamam dedim içimdeki duyguları kırıklıklarımı bir bir saydım kendimi nasıl hissettiğimi onuda anladığımı nede olsa binbir çeşit insanla uğraşıyor ama benide anlamasını istediğimi ama eğer olmuyorsa ayrılmanın çok doğal olduğunu hemen boşanabileceğimizi bir iki, gün sabretmesini söyledim...eşyalarımı toparlayıp yurt dışına uçmak için...açık net gayet sakin konuştum(tabi gözyaşlarıyla nasıl olduysa ben bile şaşırdım) sonra gittim yattım o kala kaldı öylece... geldi yanıma yattı sonra... ben fısıldar gibi dostça ayrılalım olurmu dedim ona...düşman olmayalım bebk yüzünden mutlaka bir araya geleceğiz onun hatırı için...(ben böyle kesin konuşunca saçmalıyorsun biliyorsun değilmi demeye başladı) hatta başladım ona bak şu tanıdığın şu kızı varmış bak onunla bi deneyebilirsin daha mutlu olursun onunla falan diyorum...:6: nasıl sakinim anlatamam (tamam biraz saçmaladım ama çok ciddiydim) böyle planlar kuruyorum şöyle yaparız eşyaları satarız ben yurtdışında hesap açıyorum falan hmmmm diyor bu sefer gırgıra ee bide şahidim olursun düğünümde bi altın takarsın ziyarete geliriz falan diyor şakalaşıyormuşuz gibi en sonunda sarıldı bana bak dedi saçmalama dedi öyle bişey bi daha asla duymak istemiyorum bende bi daha asla söylemiycem dedi sözmü? dediğim gibi sabaha kadar konuştuk ben ağlıyorum tabi sürekli, ama o çok pişman olmuş benim onun ilk ve tek karısı olacağımı bir daha böyle söylememi beni ne kadar sevdiğini ilk yıllarda böyle olmamızın normal olduğu zaman geçtikce birbirimizin huyunu anladıkça evliliğimizin daha iyi oturacağını söyledi aynı sizin demeniz gibi.... gerçekten diyorumki kızların duaları sayesinde böyle oldu size çooook teşekkür ediyorum Allah ne muradınız varsa versin hertürlü sıkıntılardan dertlerden kurtarsın hepinizi kucaklamak istiyorum o kadar mutluyum:16: Allah kimsenin huzuruna mutluluğuna gölge düşürmesin çooook çok öptüm hepinizi

Tavsiyeleriniz, yazdıklarınız için hepinize çooooooook teşekkür ediyorum kızlar gerçekten içten söylüyorum dualarınızla dün gece sabah saat 5 e kadar konuştuk eşimle....ilk başta tabiki suçlamalar aynı mevzuları ısıttık koyduk akışına bırakalım ilişkimizi dedi sonunda ben dedim nereye akacak peki bilmiyorum diyince başladım peki sen öyle istiyorsan tamam dedim içimdeki duyguları kırıklıklarımı bir bir saydım kendimi nasıl hissettiğimi onuda anladığımı nede olsa binbir çeşit insanla uğraşıyor ama benide anlamasını istediğimi ama eğer olmuyorsa ayrılmanın çok doğal olduğunu hemen boşanabileceğimizi bir iki, gün sabretmesini söyledim...eşyalarımı toparlayıp yurt dışına uçmak için...açık net gayet sakin konuştum(tabi gözyaşlarıyla nasıl olduysa ben bile şaşırdım) sonra gittim yattım o kala kaldı öylece... geldi yanıma yattı sonra... ben fısıldar gibi dostça ayrılalım olurmu dedim ona...düşman olmayalım bebk yüzünden mutlaka bir araya geleceğiz onun hatırı için...(ben böyle kesin konuşunca saçmalıyorsun biliyorsun değilmi demeye başladı) hatta başladım ona bak şu tanıdığın şu kızı varmış bak onunla bi deneyebilirsin daha mutlu olursun onunla falan diyorum...:6: nasıl sakinim anlatamam (tamam biraz saçmaladım ama çok ciddiydim) böyle planlar kuruyorum şöyle yaparız eşyaları satarız ben yurtdışında hesap açıyorum falan hmmmm diyor bu sefer gırgıra ee bide şahidim olursun düğünümde bi altın takarsın ziyarete geliriz falan diyor şakalaşıyormuşuz gibi en sonunda sarıldı bana bak dedi saçmalama dedi öyle bişey bi daha asla duymak istemiyorum bende bi daha asla söylemiycem dedi sözmü? dediğim gibi sabaha kadar konuştuk ben ağlıyorum tabi sürekli, ama o çok pişman olmuş benim onun ilk ve tek karısı olacağımı bir daha böyle söylememi beni ne kadar sevdiğini ilk yıllarda böyle olmamızın normal olduğu zaman geçtikce birbirimizin huyunu anladıkça evliliğimizin daha iyi oturacağını söyledi aynı sizin demeniz gibi.... gerçekten diyorumki kızların duaları sayesinde böyle oldu size çooook teşekkür ediyorum Allah ne muradınız varsa versin hertürlü sıkıntılardan dertlerden kurtarsın hepinizi kucaklamak istiyorum o kadar mutluyum:16: Allah kimsenin huzuruna mutluluğuna gölge düşürmesin çooook çok öptüm hepinizi

Konuyu sonuna kadar öyle korkuyla okudum ki ya ayrlrsanz diye cok korktum... Ama sonra esinin o laflari bnim blke hosuma gitti snunda karisinin kiymetini anlamıs beyfendi aferim ona gül gibi karısı var, öyle süslenip püslenip ewden gitmeler kafaya esince boşanalım demeler ! Aaaa ewlik dedigin olay cocuk oyuncagı drgil ben bile daha 8 aylik ewliyim kızım oldu 5 agustos 2013 de yani gectgmz pazartesi. Bende esimle kavga ediyodum evde cıglıklar alıp basıni gidiyodu ama gece aynı yatağa girince o küslük bitiyo esimde saolsun alttan aliyo hep gecen gun ben kizimi emzirirken uyuya kalmsm yanımiza yatmīs onu bize sarılarak yattgni gorunce uykudan kaldirip 'seni seviyorum şapşal dedim ' şapşalın kurban olsun sana hatunum dedi dunyalar benim oldu.. önemli olan bi iliskide kapiyi patlatip gitmek degildir onemli olan her engebeye her kavgaya ragmen o iliskiyi surdurebilmektir ...:123:

Back
X