Kızlar 1 yıl oldu eşimle evleneli...sürekli tartışıyoruz şimdi yine tartıştık oda süslendi püslendi çıktı dışarı nereye gittiyse artık...hamileyim birde artık kaldıramıyorum çocuk sürekli huzursuz karnımda ya çıkınca ne yapacağım ben? Ağlaya ağlaya bi hal oldum... ben böyle bir ortamda nasıl sağlıklı bir evlat yetiştirebilirim? sürekli tartışma küsmeler barışmalar...artık saygı da yavaş yavaş tükenmeye başladı hakaret etmiyoruz ama hep iğneliyoruz birbirimizi.... ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bayramda herşey güzelken bugün yine ufak bi tartışma deveye dönüşüyor...bu böyle gitmez diyorum kendi kendime eşimde kaldırdı dedi: boşanma davası aç kurtul.............. resmen bezdirme politikası yapmış meğer kendiliğimden gideyim diye...şu an çok kötüyüm gerçekten... buraları terkedesim var uçak biletlerine bile baktım ağlar ağlar geçer elbet diyorum kendi kendime olan ama zavallı bebeğime olacak babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum kaç kez böyle ayrılma eşiğine geldik hep bi şans daha verdim ama bu sefer kesin heralde...boşanma kelimesini kullandı artık bi erkek bunu söylüyorsa bitirmiştir diye düşünüyorum....ne olur bi akıl verın bana napmalıyım şimdi?
cnm gercekten cok uzuldum allay yardımcın olsun ne kadar zor bısey anlıyorum bı benzerıde bende var malesef bı meslegın varmı varsa hıc cekme bırak babasız buyusun cocuk oyle bı babayla buyuyecegıne benım meslegım olmadıgı ıcın malesef bı sure daha cekmek zorundayım gucun varsa cekme sana daha cok yazık ınankı