1 yıllık evliyim eşimle bugün yine tartıştık boşanma kelimesi düştü...

kisha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
204
56
73
Kızlar 1 yıl oldu eşimle evleneli...sürekli tartışıyoruz şimdi yine tartıştık oda süslendi püslendi çıktı dışarı nereye gittiyse artık...hamileyim birde artık kaldıramıyorum çocuk sürekli huzursuz karnımda ya çıkınca ne yapacağım ben? Ağlaya ağlaya bi hal oldum... ben böyle bir ortamda nasıl sağlıklı bir evlat yetiştirebilirim? sürekli tartışma küsmeler barışmalar...artık saygı da yavaş yavaş tükenmeye başladı hakaret etmiyoruz ama hep iğneliyoruz birbirimizi.... ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bayramda herşey güzelken bugün yine ufak bi tartışma deveye dönüşüyor...bu böyle gitmez diyorum kendi kendime eşimde kaldırdı dedi: boşanma davası aç kurtul.............. resmen bezdirme politikası yapmış meğer kendiliğimden gideyim diye...:43::43::43: şu an çok kötüyüm gerçekten... buraları terkedesim var uçak biletlerine bile baktım ağlar ağlar geçer elbet diyorum kendi kendime olan ama zavallı bebeğime olacak babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum kaç kez böyle ayrılma eşiğine geldik hep bi şans daha verdim ama bu sefer kesin heralde...boşanma kelimesini kullandı artık bi erkek bunu söylüyorsa bitirmiştir diye düşünüyorum....ne olur bi akıl verın bana napmalıyım şimdi?

boşan kurtul mu dedi:53: madem kafasında boşanma fikri vardı niye çocuk yapmış? yazık değil mi sana, bebeğine? dengesiz adam!

boşan kurtul mu dedi:53: madem kafasında boşanma fikri vardı niye çocuk yapmış? yazık değil mi sana, bebeğine? dengesiz adam!

bebekle garantiledim bunu beni bırakamaz artık istediğimi söylerim sanıyor...nereye gittiğini bile söylemiyor ben başka şeylerden şüpheleniyorum artık...

bebekle garantiledim bunu beni bırakamaz artık istediğimi söylerim sanıyor...nereye gittiğini bile söylemiyor ben başka şeylerden şüpheleniyorum artık...
seni aldattığını mı düşünüyorsun? karar senin gaz vermek gibi bir niyetim yok ama bu adamla ömür geçmez gibime geliyor:50:

seni aldattığını mı düşünüyorsun? karar senin gaz vermek gibi bir niyetim yok ama bu adamla ömür geçmez gibime geliyor:50:

emin değilim tabi ama bir şüphe var yoksa niye bu kadar rahat aç davayı kurtul diyor? kötü olan ben olayım istiyor... kendi ablası boşanma aşamasında böyle birşey nasıl söyler? bencede bu böyle gitmez sürekli aynı şeyler aynı tartışmalar bebek olunca düzeliriz demişti birkere çocukla ilgilenirken birbirimize dalaşmaya vaktimiz bile olmaz demişti...ben ama öyle bi hayat geçirmek için evlenmedim...eşimle çocuklarımla mutlu huzurlu olmak için evlendim.....bu beni kahrediyor..:43::43::43:

siz siz olun 1 yılı doldurmadan çocuk yapmayın bana hep öyle nasihat ederlerdi ben takmazdım şimdi keşke diyorum.... :50:

Kızlar 1 yıl oldu eşimle evleneli...sürekli tartışıyoruz şimdi yine tartıştık oda süslendi püslendi çıktı dışarı nereye gittiyse artık...hamileyim birde artık kaldıramıyorum çocuk sürekli huzursuz karnımda ya çıkınca ne yapacağım ben? Ağlaya ağlaya bi hal oldum... ben böyle bir ortamda nasıl sağlıklı bir evlat yetiştirebilirim? sürekli tartışma küsmeler barışmalar...artık saygı da yavaş yavaş tükenmeye başladı hakaret etmiyoruz ama hep iğneliyoruz birbirimizi.... ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bayramda herşey güzelken bugün yine ufak bi tartışma deveye dönüşüyor...bu böyle gitmez diyorum kendi kendime eşimde kaldırdı dedi: boşanma davası aç kurtul.............. resmen bezdirme politikası yapmış meğer kendiliğimden gideyim diye...:43::43::43: şu an çok kötüyüm gerçekten... buraları terkedesim var uçak biletlerine bile baktım ağlar ağlar geçer elbet diyorum kendi kendime olan ama zavallı bebeğime olacak babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum kaç kez böyle ayrılma eşiğine geldik hep bi şans daha verdim ama bu sefer kesin heralde...boşanma kelimesini kullandı artık bi erkek bunu söylüyorsa bitirmiştir diye düşünüyorum....ne olur bi akıl verın bana napmalıyım şimdi?

1 yılda kaç defa bu boşanma aşamasına gelmişsiniz,
bir de üstüne hamilesiniz. Keşke çocuk konusunda daha temkinli davransaydınız.

Ayrıca süslenip püslenip hamile eşini evde bırakıp dışarı çıkıyor
ve siz nereye gittiğini dahi bilmiyorsunuz.

Çocukla düzelir diyor bir de öyle mi?
Tabi sen akşama kadar çocukla ilgilenmekten ona saramayacaksın, paşam da orda burda gezip tozacak da,
onun için öyle diyor olmasın sakın.

Sadece yazık diyorum.
Allah yardımcınız olsun...

Canım iki yetişkin insansınız siz. Ne bu çocuk gibi küstüm oynamıyorum tavırları
Oturun adam gibi derdiniz neyse konuşun. Dökün ortaya.
O zaman karar verin bitiyor mu bitmiyor mu
Aldattığını düşünüyorsan bir şey diyemem. Umarım ekonomik özgürlüğün elindedir
Allah sabır versin

öyle hemen kestirirp atmayın derim ben. sorgulamadan suçlamadan onu anlamaya çalışın, onun da sizi anlamasını sağlayın.
karşınıza alıp konuşun önce, onda sevmediğiniz sizi üzen durumları anlatın, ondan da aynı şeyi yapmasını isteyin. Böylece önce sorunu tespit edin.
neden sürekli kavga ediyorsunuz? Hamiilelik döneminde eşinizi ihmal etmiş olabilirsin belki, bir de bu dönemde kadınları büyük oranda hormonları yönetir. Siz hamilelik öncesi kişi ile şu an aynı kişi değilsiniz (size öyle gelse bile) Eşinizin sizinle ilgili bir şikayeti varsa, ki var gibi görünüyor önce bunu öğrenmeniz gerekir.
Aynı şekilde olabildiğince açık olun onunla konuşurken, hissettiğiniz neyse ona bunu ifade edin, kızgınlık kırgınlık şikayet... vs. Ama asla bağırarak değil yumuşak bir ses tonuyla, sakince...
Hemen bir kaç kavgada boşanmak sonradan büyük pişmanlıklara sebep olabilir!

1 yılda kaç defa bu boşanma aşamasına gelmişsiniz,
bir de üstüne hamilesiniz. Keşke çocuk konusunda daha temkinli davransaydınız.

Ayrıca süslenip püslenip hamile eşini evde bırakıp dışarı çıkıyor
ve siz nereye gittiğini dahi bilmiyorsunuz.

Çocukla düzelir diyor bir de öyle mi?
Tabi sen akşama kadar çocukla ilgilenmekten ona saramayacaksın, paşam da orda burda gezip tozacak da,
onun için öyle diyor olmasın sakın.

Sadece yazık diyorum.
Allah yardımcınız olsun...

Allah razı olsun ne yapacağımı gerçekten şaşırdım... keşke diyorum hamile olmasaydım şimdiye çoktan çekip gitmiştim...:50:

Canım iki yetişkin insansınız siz. Ne bu çocuk gibi küstüm oynamıyorum tavırları
Oturun adam gibi derdiniz neyse konuşun. Dökün ortaya.
O zaman karar verin bitiyor mu bitmiyor mu
Aldattığını düşünüyorsan bir şey diyemem. Umarım ekonomik özgürlüğün elindedir
Allah sabır versin

işte konuşsak zaten bu durumlara gelmezdik canım çocuk gibi küsüyor benimle iki üç gün konuşmuyor ben konuyu açınca hallediyoruz barışıyoruz ona kalsa böyle kaç gün devam ederdi her seferinde ilk adımı ben atıyorum... çok yoruldum inan...

evliliginiz tam oturmadan bebe yapmasaydiniz keske. ama olan olmus insAllah en kisa surede mutlu gunlere kavusursunuz. dualarim seninle ...
Amin canım çok teşekkürler bende aynı şeyi düşünüyorum canım ama çok geç artık:43:

öyle hemen kestirirp atmayın derim ben. sorgulamadan suçlamadan onu anlamaya çalışın, onun da sizi anlamasını sağlayın.
karşınıza alıp konuşun önce, onda sevmediğiniz sizi üzen durumları anlatın, ondan da aynı şeyi yapmasını isteyin. Böylece önce sorunu tespit edin.
neden sürekli kavga ediyorsunuz? Hamiilelik döneminde eşinizi ihmal etmiş olabilirsin belki, bir de bu dönemde kadınları büyük oranda hormonları yönetir. Siz hamilelik öncesi kişi ile şu an aynı kişi değilsiniz (size öyle gelse bile) Eşinizin sizinle ilgili bir şikayeti varsa, ki var gibi görünüyor önce bunu öğrenmeniz gerekir.
Aynı şekilde olabildiğince açık olun onunla konuşurken, hissettiğiniz neyse ona bunu ifade edin, kızgınlık kırgınlık şikayet... vs. Ama asla bağırarak değil yumuşak bir ses tonuyla, sakince...
Hemen bir kaç kavgada boşanmak sonradan büyük pişmanlıklara sebep olabilir!

aklımın almadığıda bu zaten canım daha henüz 1 yıllık evliyiz ve okadar çok tartışma küsme barışma yaşadıkki anlatamam... bazen o suçluydu bazen ben ama ben hatamı kabul eder ondan özür dilemesini bilirdim oda pişman olup çiçek hediye getirirdi ama sorunumuz gerçekten sakince sorunları çözmeye çalışmak aslında ama benim eşim mutlaka ilkin 2 3 gün benimle konuşmaz HAKSIZ olduğu halde!!! ben üstüne gidip öyle barışabiliyoruz anca... ben böyle nasıl ömür geçer bilemiyorum...iki gün iyiz iki gün küsüz...aynı anaokulu çocukları gibi.... çok sıkıldım bundan anlatamam:50::50:

evlenmeden önce nasıldınız yine tartışmalar varmıydı yoksa herşey evliliklemi başladı?

nışanlılık dönemindede bi kaç kez tartışırdık ama bu kadar değil...o başka bir şehirdeydi ben başka biz hep mesafe yüzünden oluyor bütün bunlar sanırdık... mesajla telefonla arada bir internet üzeri görüşmelerle olur böyle derdik...meğer bu olacaklın habercisiymiş ben anlamak istememişim :50::43:

Üzüntünüzü bebek de hisseder yıpratmamaya çalışın kendinizi.Eşinizle zamana ihtiyacınız var bence.Umarım yoluna girer her şey hayırlısıyla alırsınız yavrunuzu kucağınıza :)

nışanlılık dönemindede bi kaç kez tartışırdık ama bu kadar değil...o başka bir şehirdeydi ben başka biz hep mesafe yüzünden oluyor bütün bunlar sanırdık... mesajla telefonla arada bir internet üzeri görüşmelerle olur böyle derdik...meğer bu olacaklın habercisiymiş ben anlamak istememişim :50::43:

bide eşinin burcunu merak ettim benim başımda da küsüp duran biri varda

zamanla belki düzelir
biraz daha zamana ihtiyacınız var
evliligin ilk yıllarında herkes aynı sorunları yaşıyor sanırım:ssz:

Kıyamam ben sana. Bak elinde bir bebeğin var. Biliyorum hayallerin bunlar değildi.
Hangimiz hayallerimizi yaşıyoruz ki? Ben şu sıra hayallerimden farklı o kadar çok şey yaşıyorum ki ...
Ama senin elinde bir yavrucak var. Ve o dünyanın en güzel varlığı.... Dava aç ve ya açma diyemem. Ama ilk önce sakince konuşmayı dene canım.

Hamileyim demişsin hayatın boyunca hiç olamıyacagın kadar duygusal ve karmasık duygularda oldugunuda gözardı etme bence o sana kalk dese sana defol der gibi gelir. bu duygular bebek olduktan sonrada hemen gecmiyo tabi bebek en az 4 aylık olunca hersey normale dönüyo sen eski sen oluyosun sabır herseyin bası bence su zor dönemleri sabırla gecirmeye calıs umraım hersey daha güzel olcaktır.

bu boşanmaların önune geçilmezse aile kavramı dıye bişi kalmıycak bugun 2 tanıdığımın daha boşandığını öğrendım sesiz sedasız boşanmışlar

insanlar çok tahamulsuzleşti erkekler eşim namusumdur dıye bakmıyorlar artık nekadar evlenırlerse okadar kardır gıbı yuvalarına sahip çıkmıyorlar eşiniz evliliğin sorumluluklarını yerıne geıtrmıyor nefret ederım böyle kavga sonrası çekip giden tiplerden çocuk için erken davranmışsınız bundan sonra yolunuzu nasıl yönelnedırecekınız sıze kalmış ama bebeğiniz olduğu için çabalamaya değer hemen boşanmayı aklınıza geıtrmeyın durulur zamanla evlilik hemen öyle oturmuyor zaman lazım

Back
X