• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıldır aşamadığımız sorunlar ve ayrılık

Mesajı bitirmek için atmadım ki. Kendimi ifade etmek için attım. Bir şeyleri konuşup halledemiyoruz kötüye gidiyoruz şeklinde bir mesajdı. Konu ilerledikçe ilerledi ve ayrılık noktasına geldi. Ayrılmak için mesaj atmadım.
Anlamazzzzzz anlamazzz tek benim eril derdim Akrep genel olarak böyle ozaman

Ediyordum suan instagramım kapalı onuda daha dogrusu benim ex erile inat acmıstımsosyal medya zaten kullanan biri degilim kısacası yapmadığımı yaptım onun yoklugunda diyelim sosyal medya kullanmayı sevmediğim içinde dondurdum
Sevilay Eriçdemi de çokkk severimm 💞💞❤❤
Eril tanımlasını kullanınca hemen dikkatimi çekti 😊

O astologlari takip etmenizin bir sebebi var mı? Ben de baktım da danışmanlık veriyor gibi
Özel bi sebebi yok biliyorsun gökte ne varsa yer yuzunde o yertuzunde ne varsa gökyuzundede o vardır ben okadının ilmini bilgisini okadar çok seviyorum ki özel açılım verip vermediği hakkında bilgim yok.

Arkadaşlar dün erkek arkadaşımla ayrıldık.

İnsanlar bir konu hakkında büyük kavgalar edip zaman zaman çözüme de ulaşabiliyor. Ama biz tam bir yıldır yani ilişkinin başından beri hep aynı konular yüzünden kavga ettik ve bir arpa boyu yol alamadık. Birincisi giyimim ikincisi sosyal hesaplar. Ben kapalıyım ama pardesü vs giymiyordum tanıştığımızda. Kot pantolon giyiyorum ama üzerine mutlaka uzun şeyler giyiyorum. Ayak bileğim görünüyor diye sorun ediyor. Gömleğimin kolunu biraz geri çeksem indir diyor. Tamam doğru bir şeye yönlendirmeye çalışıyor belki ama bunu benim isteyerek yapmam gerekir. Baştan beni böyle gördü şimdi değiştirmeye çalışıyor. İkincisi de sosyal hesaplarımdan herkesi sildirmeye çalışıyor. Erkek arkadaşlarımı istemiyor.

Aşırı derecede bencil. Sadece kendi isteklerini dayatıyor. Örneğin instagramdaki tüm erkekleri sil diyor. Neden diyorum ben hoşlanmıyorum diyor. Sende de kızlar ekli diyorum al telefonumu sil ben sana silme demem ki diyor. İyi de benim böyle bir talebim yok ki ikimizin de arkadaşları olabilir. Herhangi bir aldatma vs olacaksa ben silsem de yapar karakterle ilgili bir durum bu.

Ve ben 30 yaşındayım. Liseli gibi onu sil bunu giyme vs. Katlanamıyorum gerçekten. Dün kendimi güzelce ifade eden bir mesaj yazdım. Artık bunlara dayanamadığımı ama konuşamadığımızı belirttim. Ben böyleyim diyerek ilişkiyi çıkmaza soktuğunu söyledim. Madem ki bu dilden anlıyorsun ben de böyleyim ve değişmeyeceğim dedim.

En son geldiğimiz nokta ayrılık oldu. Telefonda bitirmek istemem ama artık toparlayacak gücüm de yok, uygun olduğunda söylersen konuşuruz dedim. Gerek yok çokta önemli değil dedi. Onu çok iyi tanıyorum aşırı derecede öfkeliydi bence. Benim canımı acıtmak icin söylediğine eminim.

Evlenme teklif etmişti tek taş yüzükle. Yüzüğü konu etmek istemezdim ama bir şeylerde ciddi olduğumun farkına varmasını istiyorum. Yüzüğü vermek isterdim ama öyle diyorsan kardeşinin arkadaşına bırakırım oradan alırsın dedim. Bizim orada kardeşinin arkadaşı çalışıyor yolumun üzerinde. Oraya bırakacağımı söyledim. Bi 10 saniye kadar sessiz kaldı ve tamam dedi. Böylece ayrıldık.

Sabah baktım Twitter’dan beni engellemiş ama whatsapp ve instagramdan engellememişti. Şöyle düşündüm Twitter’ı ben gizli kullanmıyordum ben. Kızmıştı gizlemişti hesabımı. Gizliliğini tekrar kaldırdım diye sinirlendi engelledi diye düşündüm.

Sonra iş çıkışımda babam almaya geldi ve bahsettiğim yere yüzüğü bırakamadım. Ona da mesaj attım. Yüzüğü bugün bırakamadığımı en geç Cuma günü bırakacağımı söyledim tamam yazdı. Ve sonra baktım ki her yerden sildi beni çocuk gibi. Whatsapp instagram. İnstagramdan engellemiş bir de. Hiçbir şey yapmadım ben de.

Birkaç saat sonra whatsapptan yazdı. Yüzüğü oraya bırakmanı doğru bulmuyorum. Kimsenin bu konu hakkında bir şey bilmesini istemiyorum. Sana zahmet olmayacaksa müsait olduğun bir gün hastanenin orda bir yere bırakabilirsen ben de ordan alırım olur mu yazmış.

Sanki kan davalıyız. Yüz yüze gelemiyoruz. Bir yere bırakacağım ama nasıl bir yer acaba kaldırım taşı falan mı? Gerçekten çocuk gibi. Sırf istediği olmadı diye yaptığı şeyler gerçekten artık sabrımı taşırdı. Bir ay sonra aileler tanışacak isteme olacaktı ama Gerçekten çok yoruldum artık.

Nereye bırakayım diye sordum farketmez bir yere bırak bana haber ver dedi. O da biliyor ki kaldırıma bırakıp dönmeyeceğim ama yüz yüze görüşelim demediğini vurgulamaya çalışıyor. Çok komiksin kan davalı gibi asla yüz yüze gelmiyoruz dedim. Birazdan evden çıkıcam hastaneye geldiğimde nereye bıraktığımı yazarım gelip alırsın dedim. Belli ki ben öyle der demez çıkmış evden. Daha ben yoldayken mesaj attı. Hastanenin bahçesindeyim bir yere bırak ben alırım yazmış. Nerde olduğunu tahmin ettim oraya gittim yüzüğü yanından geçerken eline uzatıp yoluma devam ettim. Ne o durdu ne de ben. Zıt yönlere yürümeye devam ettik.

Çok uzun oldu biliyorum ama gerçekten çok üzgünüm. O kadar çok konuştum anlaşılmak için çaba sarfettim ki. Geldiğimiz noktayı hiç haketmedim. Ne olacak bilmiyorum. Lütfen bir şeyle söyleyin :(
Ayrılacak bişey göremedim ben kıskanması bana normal geldi bende mi var tuaflik konuşarak asilabilecek şeyler sanki

Ayrılacak bişey göremedim ben kıskanması bana normal geldi bende mi var tuaflik konuşarak asilabilecek şeyler sanki

Biraz kişilikle alakalı ben kaldıramadım kıskançlığını. Konuşularak aşılacağına Emin’im. Ben de ödün verdim aşmak için elimden geleni yaptım ama o hiç adım atmadı. Hep daha çok istedi. Bu bana göre değil.

Ya zaten ayrılacak bisey yok sebep sadece dayatmaları ve en önemliside sinirli ve öfkeli olunca cocuktanda beter olup sacma sapan davranmaları insanıda bıktıran o bütünnnnnn guzellikleri silip süpürende bu yaaa 😠😠😠

Biraz kişilikle alakalı ben kaldıramadım kıskançlığını. Konuşularak aşılacağına Emin’im. Ben de ödün verdim aşmak için elimden geleni yaptım ama o hiç adım atmadı. Hep daha çok istedi. Bu bana göre değil.
[/QUOT
Seni okadar iyi anlıyorum ki ikimizde aynı yollardan baska insanlarla geciyoruz 😣😣😣

Canım en doğrusunu yapmışsın bende beni çok seven ve kıskanclığıyla bunaltan sevdiğim akrepti onların zaten nasıl anlatayım ki guya cok aşırı severler ama aynen cocugun bi kuşu kediyi sever ki boğa boğa sevdiklerinü bi turlu anlamak bilmek istemezler. Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun zaman tanı kendine Allah buyuk biliyorum akrepler sevdimi ölümüne severler ama bölede cinsler ahh ahhh 😕😕😠😠😢😢😨😨 :işsiz: :KK50:
Burda daha öncede akrep erkekleri için kötü şeyler yazmışlardı
Ben pek inanmam burçlara gerçi ama hafiften tırstım
Sen tersimi hala görmedin dua et seviyorum seni diyor bazen
Çok kızdırırsam falan
Başıma bi iş gelmez di mi bu saatten sonra
10 senelik geçmişimiz çoluğumuz çocuğumuz var sonuçta :KK35:

Artık sölenecek hiçbişey kalmıyor bize eminim sende cok emek vermiş vok çabalamıs kendini cok anlatmaya ifade etmeye calısmıssındır oda dayattıkca dayatmıstır. Ne yapalım bundan sonrası Allah hayırlısını versin. Allah zorumuzu kolaylastırsın hiç bişey bos degil bosa degil belki onlarında hayatlarında ögrenmeleri gerekenler var. Üstüne gitmemek sessiz kalmak en dogru olanı Allah kalbinde olani en hayırlısı ile yasadıgın etsin guzel kardeşim ❤❤❤

Burda daha öncede akrep erkekleri için kötü şeyler yazmışlardı
Ben pek inanmam burçlara gerçi ama hafiften tırstım
Sen tersimi hala görmedin dua et seviyorum seni diyor bazen
Çok kızdırırsam falan
Başıma bi iş gelmez di mi bu saatten sonra
10 senelik geçmişimiz çoluğumuz çocuğumuz var sonuçta :KK35:
Öle öyle emin ol öyle cokk asırı sever sevmekten vazgecmez ama öfkesi sevdiğini en çok yaralar ölede bi huyları var hem kendilerini hem en cok sevdiklerini yaralamak gibi...

Artık sölenecek hiçbişey kalmıyor bize eminim sende cok emek vermiş vok çabalamıs kendini cok anlatmaya ifade etmeye calısmıssındır oda dayattıkca dayatmıstır. Ne yapalım bundan sonrası Allah hayırlısını versin. Allah zorumuzu kolaylastırsın hiç bişey bos degil bosa degil belki onlarında hayatlarında ögrenmeleri gerekenler var. Üstüne gitmemek sessiz kalmak en dogru olanı Allah kalbinde olani en hayırlısı ile yasadıgın etsin guzel kardeşim ❤❤❤

Çok güzel özetlemişsin gerçekten emek verdim çabaladım düzeltmeye çalıştım ama artık boşa kürek çektiğimi düşündürdü bana dayanamadım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. ❤️❤️

Çok güzel özetlemişsin gerçekten emek verdim çabaladım düzeltmeye çalıştım ama artık boşa kürek çektiğimi düşündürdü bana dayanamadım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. ❤❤
Amin canım cünkü benim için de yapacak bisey kalmadi bide ben bukadar şeyin içinde üc hastayla ugrastım iki sene babamda yatınca artık ne kadar bi ruh halindeydim düşün 😕😕

Sanki cabalamasini , ayrılmamak için ugrasmasini ister gibisiniz, blöf yapmışsınız .

En doğru karar olduğunu bilerek yolunuza devam edin derim. Bu kişiyle evlilik demek çukura girmek demektir.

Uyuşmuyorsunuz

Muhtemelen. Beni anladığını, konuşabileceğimizi, çözebileceğimizi gösteren bir şey yapsın istedim. Olmadı.

Back