herkes aynı olacak diye bişey yok konu sahibi heves kırın demedi fikir istedi sdc illa olumsuz bişey söylenicek yaniEsinin hic umrunda olmayacak bir sey icin bosa debelenme. Erkekler boyle seyleri umursamaz hediyenin pahali kullanisli iyi olanini sever. Butcene gore kaliteli bi hediye al ver daha iyi.
Bir arkadasim yapacakti bunu ben dedim yapma adam umursamaz. O tirivirilara harcayacagin paraya emege yazik git kaliteli bi kazak al daha iyi demistim. Ki evli bile degillerdi sevgilisine yapacak. Dinlemedi ugrasti yapti. Sevgilisi hediyeleri tek tek acmis bakmis ve sonra HMM OK ASKIM SAGOL GERCEK HEDIYEM NERDE HADI ONU VER demis. Kiz bozulmaktan bronzlasmis geldi asudecim ne kadar hakliymissin dedi.
Aslında sık sık konuşuruz çocukluk anılarını anlatmayı sever ama hep boş bos gezip top oynamış keretalar :)
Cin Ali seti var Nezih'ten aldım ben kızıma set olarak satıliyor.Ya onu bulabilirmiyim kiadı da ali bulsam ne güzel olurdu ya hani şu saman kağıdına basılı olanlar vardı küçük Boy olurdu bide :)
Esinin hic umrunda olmayacak bir sey icin bosa debelenme. Erkekler boyle seyleri umursamaz hediyenin pahali kullanisli iyi olanini sever. Butcene gore kaliteli bi hediye al ver daha iyi.
Bir arkadasim yapacakti bunu ben dedim yapma adam umursamaz. O tirivirilara harcayacagin paraya emege yazik git kaliteli bi kazak al daha iyi demistim. Ki evli bile degillerdi sevgilisine yapacak. Dinlemedi ugrasti yapti. Sevgilisi hediyeleri tek tek acmis bakmis ve sonra HMM OK ASKIM SAGOL GERCEK HEDIYEM NERDE HADI ONU VER demis. Kiz bozulmaktan bronzlasmis geldi asudecim ne kadar hakliymissin dedi.
e top alacak mısın peki???
Teşekkür ederim nazik düşünceleriniz ve fikirleriniz için :)Cin Ali seti var Nezih'ten aldım ben kızıma set olarak satıliyor.
Çok kapsamlı düşünmüşsünüz hediye kkonusunu. Keyifli olur tek tek açmak ve sürprizler.
Hangi yıla eklersiniz bilemedim ama en basitinden çocukluğumdan aklıma ilk gelenler. Elma şekeri, Tavanda asılı kalan balonlar, leblebi tozu, pamuk şekeri,Walkman, tetris, Ayşegül ve Cin ali kitapları, susam sokaği karakterleride olabilir yada dvdleri.
Kolaylıklar dilerim.
Bence her yaşa değil de çocukken o yıllarda popüler olan ama onun alamadığı bir şey mutlaka vardır. Ya da çocukluğunu hatırlatacak bir şey. Yani tek hediye bence daha güzel olur.
Ama illa yapacağım diyosan bizim okulda lazer oynardı çocuklar. Sanal bebek vardı erkekler hayvan beslerdi sanal.. Bilyeler olabilir. O güne kadar gazoz içip kapaklarını düzleştirip taso yapabilirsin. Telefon jetonları alabilirsin. O yıllarda çektirip yıkatmayı unuttuğu pozlar varsa onları yıkatabilirsin. Hugoyla ilgili birşey bulup koyabilirsin. Ya da ninja kaplumlabağalar. Naneli şeker olabiliir. Barış MANÇO ilgili birşeyler olabilir. Fiş dosyası olabilir.
Herkes mutsuz evliliğinİ buraya yansıtarak bir nevi iç döküyor boşver konuşsunlar ben çok mutluyum fikrimle de eşimle de :))))herkes aynı olacak diye bişey yok konu sahibi heves kırın demedi fikir istedi sdc illa olumsuz bişey söylenicek yani