Evet çok güzel çok teşekkürler :)4.yasa boyama kitabi ile boya kalemleri alda artik boya yapmayi ogrenmesi lazm cnm yaş 4:):)
Arada doksanlarin itemlerinden birsey bulursam koymak istiyorum dediğiniz gibi atariyi ne çok severdik :)ben 15 yaşımdayken mesela 3310 isiyordum ama şuan 15 yaşımda olsam iphone isterimbugüne göre mi o zaman ki 15 yaşına göre mi fikir verelim:)
Bakicam yine de belki bulurum kaç yaş için alayım mesela :)atari vardı bizim zamanımızdaama onu nerden bulcan kiii...
Ya zaten ağır hediyeler her zaman alıyoruz takım elbise saat parfüm şu bu. Bu ilk doğum günü bu zamana kadar ki olanların hepsini toplu Kutliycam :)ya tamam maydonoz olmak istemem ama çok gereksiz bir masraf olur.
o kadar paraya adam akıllı bir hediye alsanız daha çok sevinir gibime geliyor
Bence 5-6dan sonra 17 yaşına kadar olan her zaman için seçebilirsin yaşı..Bakicam yine de belki bulurum kaç yaş için alayım mesela :)
Canim cok tesekkur ederim :) eşimi çok seviyorum, cok sevimli oluyor çoğu zaman keşke çocukluğunu görseydim birlikte büyüseydik diyorum hep :) hediyelerle de olsa çocuklugunà gideriz beraber :)Çok tatlısın ama :))))
Bence çok şeker bir hediye düşünmüşsün..
Arada doksanlarin itemlerinden birsey bulursam koymak istiyorum dediğiniz gibi atariyi ne çok severdik :)
10-14 arası uygun olur benceBakicam yine de belki bulurum kaç yaş için alayım mesela :)