hayalim60 arzum rabbimde... Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 188 0 66 İstanbul 11 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayalim60 #1 oglumun uykusu cok tedırgın sureklı sallanmak ıstıyor bacaklarım dayanmıyor artık 3.cocugum oldugu ıcın ıkıncı el almak daha mantıklı geldı satan varsa talıbım ıstanbuldan olursa daha ıyı olur
oglumun uykusu cok tedırgın sureklı sallanmak ıstıyor bacaklarım dayanmıyor artık 3.cocugum oldugu ıcın ıkıncı el almak daha mantıklı geldı satan varsa talıbım ıstanbuldan olursa daha ıyı olur
ilkduyansenol kaça bölünebilirim Kayıtlı Üye 7 Eylül 2012 5.285 4.039 173 11 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayalim60 #2 neresindesn istanbulun?
hayalim60 arzum rabbimde... Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 188 0 66 İstanbul 11 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayalim60 #3 ilkduyansenol .!.: neresindesn istanbulun? Genişletmek için tıkla... uskudarada kadıkoyede yakın bır mevkıdeyım cnm nıye sormustın
ilkduyansenol .!.: neresindesn istanbulun? Genişletmek için tıkla... uskudarada kadıkoyede yakın bır mevkıdeyım cnm nıye sormustın
K kubili Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 159 1 96 42 Karaman 17 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayalim60 #4 benim oğlumun salıncağı var.hiç kullanmadı diyebilirim.saysan sayılıdır bindiği.sıfır salıncak sayılır yani.poşetleyip kaldırmıştım satmak hiç aklıma gelmemişti.almak istersen düşünebilirim.karamandayım kargoyla gönderirim.ilgilenirsen kubili34@hotmail.com dan mail yazabilirsin Son düzenleme: 17 Ekim 2012
benim oğlumun salıncağı var.hiç kullanmadı diyebilirim.saysan sayılıdır bindiği.sıfır salıncak sayılır yani.poşetleyip kaldırmıştım satmak hiç aklıma gelmemişti.almak istersen düşünebilirim.karamandayım kargoyla gönderirim.ilgilenirsen kubili34@hotmail.com dan mail yazabilirsin
ilkduyansenol kaça bölünebilirim Kayıtlı Üye 7 Eylül 2012 5.285 4.039 173 17 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayalim60 #5 hayalim60 .!.: uskudarada kadıkoyede yakın bır mevkıdeyım cnm nıye sormustın Genişletmek için tıkla... niyemi sordum. salıncağı kim arıyor sen değilmi?
hayalim60 .!.: uskudarada kadıkoyede yakın bır mevkıdeyım cnm nıye sormustın Genişletmek için tıkla... niyemi sordum. salıncağı kim arıyor sen değilmi?
hayalim60 arzum rabbimde... Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 188 0 66 İstanbul 19 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayalim60 #6 kubili .!.: benim oğlumun salıncağı var.hiç kullanmadı diyebilirim.saysan sayılıdır bindiği.sıfır salıncak sayılır yani.poşetleyip kaldırmıştım satmak hiç aklıma gelmemişti.almak istersen düşünebilirim.karamandayım kargoyla gönderirim.ilgilenirsen kubili34@hotmail.com dan mail yazabilirsin Genişletmek için tıkla... evet cnm almak ıstıyorum fıyatına ne dusunuyosun pekı kargo ucretını hangımız karsılayacak bunuda goz onunde bulundurarak bı fıyat verırsen sevınırım bıde resım ekleyebılısen ıyı olur
kubili .!.: benim oğlumun salıncağı var.hiç kullanmadı diyebilirim.saysan sayılıdır bindiği.sıfır salıncak sayılır yani.poşetleyip kaldırmıştım satmak hiç aklıma gelmemişti.almak istersen düşünebilirim.karamandayım kargoyla gönderirim.ilgilenirsen kubili34@hotmail.com dan mail yazabilirsin Genişletmek için tıkla... evet cnm almak ıstıyorum fıyatına ne dusunuyosun pekı kargo ucretını hangımız karsılayacak bunuda goz onunde bulundurarak bı fıyat verırsen sevınırım bıde resım ekleyebılısen ıyı olur
hayalim60 arzum rabbimde... Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 188 0 66 İstanbul 19 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayalim60 #7 ilkduyansenol .!.: niyemi sordum. salıncağı kim arıyor sen değilmi? Genişletmek için tıkla... evet ben arıyorumm...ılgılenıyosun sandım yanlıs telaffuz etmısımm...
ilkduyansenol .!.: niyemi sordum. salıncağı kim arıyor sen değilmi? Genişletmek için tıkla... evet ben arıyorumm...ılgılenıyosun sandım yanlıs telaffuz etmısımm...