1 yaşında hangi sütü kullanılmalı

Ask571

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
14
3
28
Merhabalar pınarın devam sütünü kullanan varmı aranızda faydasını gören oldu mu bunu sormanın nedeni tadına baktım da diğer sütlerden farklı bir tadı var fikrinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar pınarın devam sütünü kullanan varmı aranızda faydasını gören oldu mu bunu sormanın nedeni tadına baktım da diğer sütlerden farklı bir tadı var fikrinizi paylaşırsanız sevinirim
Sek sut en iyisi

Aptamil 4 numara mama kullanıyorum normalde şuaralar süte de alıştırmak için kullandım çok tatlı gelıyor bana tadı belki mamadaki o sadece tat yok bal katmıs gibi bir tadı var içimde pınarda kullanıyorum azıcık sulandırıyorum ben faydasını bilmiyorum umarım faydasını alıyoruzdur

Tercih meselesi tabi ki ama "süt" faydalı bir şey değil
Mamadan bahsetmiyorum, kutu sütlerden hatta çiğ (kaynatılmış) hayvan sütünden bahsediyorum. Süt ham haliyle insan tüketimi için uygun bir besin değil. Fermente (peynir, yoğurt, kefir) halini tüketmek gerekiyor.
Dilerseniz sütün zararları diye bir araştırıp okuyun. Konu ile ilgili uzun uzun pekçok makale, video var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…