1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

Kızlar; yarışmanın son günü bugün mü? Umarım öyle değildir. Mektup mu ha deyince yazılmaz ki... Güzel ve acı günleri düşünüp duygulanmak gerek! Hemen yazılamaz ki... Bence bir kaç gün süre verseniz daha iyi olurdu yine de siz bilirsiniz...

Size kolay gelsin..!

Bu akşam mı son, yarın mı yayınlancak.
Bunu anladım. Göndereceklere bilgi olsun.

Hayır bu gece son değil..Sizler yazın mektuplarınızı..Bu ilk yarışma olduğu için süreyi elbette uzatacağız..

Zannedersem,daha 2 3 gün daha vaktimiz var...Aceleye gelmesin tabiki..

Hayır bu gece son değil..Sizler yazın mektuplarınızı..Bu ilk yarışma olduğu için süreyi elbette uzatacağız..

Zannedersem,daha 2 3 gün daha vaktimiz var...Aceleye gelmesin tabiki..

Tamam, teşekkürler... Görüşmek üzere...

Arkadaşlar haftaya pazar gününe kadar süre çıktı sizlere yönetimden..Acele etmeden yazın,harika şeyler çıksın ortaya..Sevgiler herkese..

Arkadaşlar!!Şunuda belirtmek istiyorum..

Bu yarışmalar sürekli olacak..
en güzel avatar
en güzel imza
en güzel dini hikaye
en güzel foto(kendi çektiklerimiz,komik de olabilir)
en güzel şiir
en güzel hikaye ve anı
en güzel nick dizayn vs vs kategorilerinde de yarışmalar yapılacaktır..

Bir kategoride jüri olan arkadaş,başka kategoride yarışmak isterse,jüriliği bırakıp,yarışmacı olabilir..

Adaylar oylamaya geçtiğinde herkes doyasıya yorum yapabilir,şuna verdim diyebilir..Sonuçta en çok oy alan 5 adayın çalışması jüri ile buluşacak..Derece jüri tarafından belirlenecek..

Arkadaşlar haftaya pazar gününe kadar süre çıktı sizlere yönetimden..Acele etmeden yazın,harika şeyler çıksın ortaya..Sevgiler herkese..

ya şule abla sen hemen yaz dedin bana ben de 10 dk da hemen yazıp yolladım ama 1 hafta uzatılmış pişman oldum şimdi neyse bu seferlik böyle olsun napalım

ya şule abla sen hemen yaz dedin bana ben de 10 dk da hemen yazıp yolladım ama 1 hafta uzatılmış pişman oldum şimdi neyse bu seferlik böyle olsun napalım

Tatlım benim..Daha çok yarışmalarımız olacak..Mektubun emin ol çok güzel..Ama ilk yarışma olduğundan senin anlayışına bırakıyorum..:1hug:

aynen ben de acele yazdım gönderdim.hatta ilk önce yanlış adrese gönderdim:eek::eek:yanlış adres kusuruma bakmaz umarım:))

Haftaya pazar gününe kadar vakitin olmasi cok güzel.
Tüm katilan arkadaslarada basarilar diliyorum simdiden...

Yorumlara gecildigi zaman kime oyumuzu verdigini yazmasak daha iyi olmaz mi diye düsündüm,hani biraz heyecan olur herkeste,cünkü yazilan yorumlardan anlasilabilir birinci,sadece ufak bir öneri...

a.sa.sa.s iyi olurdu ama engel olunamaz. bir kişi söylese diğer arkadaşlar da söylemek isterler.ben daha şimdiden eğlenmeye başladım.a.sa.s

Heyecan dorukta, bekliyoruz valla...
Şu yarışma başlasa da herkes paylaşımlarını gönderse.
Bende katılmayı düşünüyorum ama şiir yarışmasına olabilir mesela...
BerŞule güzel önerin için teşekkür ederim canım KK ayrı bir renk geldi.a.s.

Kazen abi ve Berşule abla anlayışınız için teşekkür ederim ama kalsın böyle duygulanarak yazdım ben bunu hem önemli olan duygularımı aktarabilmek sonraki yarışmalarda telafi ederim artık a.s.

Bugün pek girememiştim siteye, yazıları takip ederken zaman geçmiş diye üzüldüm bir an ama sonuna kadar okuyunca ohh dedim, daha vakit varmış, elim pek kalem tutmaz ama maksat katılım ve heyecan olsun, ben de birşeyler hazırlayacağım.

Berşulem,
Fikrine sağlıkŞeniz
Yarışmaya katılacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum,yarışacak arkadaşlar yazdıkları mektuplarını yarisma@kadinlarkulubu.com' a gönderecekler.

X