- 13 Nisan 2007
- 32.942
- 99.593
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam mı son, yarın mı yayınlancak.
Bunu anladım. Göndereceklere bilgi olsun.
Hayır bu gece son değil..Sizler yazın mektuplarınızı..Bu ilk yarışma olduğu için süreyi elbette uzatacağız..
Zannedersem,daha 2 3 gün daha vaktimiz var...Aceleye gelmesin tabiki..
Arkadaşlar haftaya pazar gününe kadar süre çıktı sizlere yönetimden..Acele etmeden yazın,harika şeyler çıksın ortaya..Sevgiler herkese..
ya şule abla sen hemen yaz dedin bana ben de 10 dk da hemen yazıp yolladım ama 1 hafta uzatılmış pişman oldum şimdi neyse bu seferlik böyle olsun napalım
Tatlım benim..Daha çok yarışmalarımız olacak..Mektubun emin ol çok güzel..Ama ilk yarışma olduğundan senin anlayışına bırakıyorum..:1hug:
Şöyle yapalım mı ? Dilerse bir tane daha yollasın diğerini iptal edelim uygunmudur ?
ya şule abla sen hemen yaz dedin bana ben de 10 dk da hemen yazıp yolladım ama 1 hafta uzatılmış pişman oldum şimdi neyse bu seferlik böyle olsun napalım
aynen ben de acele yazdım gönderdim.hatta ilk önce yanlış adrese gönderdimyanlış adres kusuruma bakmaz umarım:))
Acele oldu diyenlerdensen tekrar yazabilirsin özgürce..Diğeri elimde zaten..
Haftaya pazar gününe kadar vakitin olmasi cok güzel.
Tüm katilan arkadaslarada basarilar diliyorum simdiden...
Yorumlara gecildigi zaman kime oyumuzu verdigini yazmasak daha iyi olmaz mi diye düsündüm,hani biraz heyecan olur herkeste,cünkü yazilan yorumlardan anlasilabilir birinci,sadece ufak bir öneri...