1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

Arkadaşlar!!

* Yarışmalarımızdan ilkinin kategorisi '' mektup''tur.Herkes istediği bir kişiye(ailesine,eşine,sevgilisine,çocuğuna,doğmamış çocuğuna,bir kuruma vs vs ) mektubunu yazabilir..Mektubun içeriği size özel olacaktır.

* Yarışmaya katılacak arkadaşlarımız daha önce belirttiğim gibi,nicklerle değil yönetim tarafından verilecek numaralarla oylamaya katılacaktır.

* Yarışmaya katılan mektupları oylamaya sunduğumuzda,herkes yorum yapabilir,şu numaralı adaya verdim bile diyebilir.

* Bu yarışmaların adil olmasını istediğimden,yönetimle ortak hareket ederek,bir JÜRİ oluşturduk.
Bu jüri;sitemizde kalvyesini en güzel şekilde konuşturan,zevkle yazılarıı takip ettiğimiz,adil olacaklarından gram endişe duymayacağımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.(jüri üyelerinin nickleri,yönetimle ortak fikrimizdir)

* Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.

* En çok oy alan beş adayın çalışmaları,son durak olan jürinin önündeki masaya yatırılacaktır.
Bu durmda,anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış)bir çalışma bile,jüri engeline takılacak,onlar tarafından tarafsızca değerlendirmeye alınacaktır..

Böylece taraf ve yandaş toplama durumu kendiliğinden ortadan kalkacaktır.

* Buyurun mektuplarınızı yazmaya ve vereğim adrese postalamaya başlayın.

Yarışmalarımız; rekabet ve eğlence doğrultusunda bizlere keyif versin,örnek olsun..En önemlisi;Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim..

Herkese kolay gelsin!!!

Mektuplarınızı lütfen şu adrese postalayınız.
yarisma@kadinlarkulubu.com

Doğru ve kurallı bir şekilde başladı, hayırlı olsun. Emeği olan herkese teşekkür ederim. Biliyorum ki zaman ve emek harcayaklar gerçekten çok teşekkürler. Hayırlı olsun.
Zevkle okuyacağımız mektuplarımız olacak.

Kurallar nasıl arkadaşlar??Bu tutumu her yarışmamızda uygulayacağız,sadece mektup yarışmasında değil!

Kurallara bayıldım. Yarışma dediğin böyle olmalı.
Tüm bunlara rağmen hala yarışmanın adaleti konusunda şüpheleri olanlar varsa, onların fikirlerini de bilmek isterim doğrusu. Herşey baştan konuşulsun ki yarışma sonunda "Ben zaten biliyordum." , "Böyle olacağı belliydi." şeklinde itham edici ve yaralayıcı yorumlar yapılmasın.
Sonuçta öyle veya böyle birileri emek ve zaman harcıyor. Kalpler kırılmadan, eğlenerek yapalım yarışmalarımızı. Umarım her şey güzel gelişir ve yarışmalar zinciri devam eder.
Herkese başarılar dilerim.

Kesinlikle fikir,kurallar çok güzel.Sorunsuz,neşeli,huzurdolu ve bir okadar eğlenceli yarışmalar bekliyoruz:)Fikrin sahibini çok öpüyorum,yüreğine sağlık...Tam destek benden:)Hayırlı olsun..

Arkadaşlar!!

* Yarışmalarımızdan ilkinin kategorisi '' mektup''tur.Herkes istediği bir kişiye(ailesine,eşine,sevgilisine,çocuğuna,doğmamış çocuğuna,bir kuruma vs vs ) mektubunu yazabilir..Mektubun içeriği size özel olacaktır.

* Yarışmaya katılacak arkadaşlarımız daha önce belirttiğim gibi,nicklerle değil yönetim tarafından verilecek numaralarla oylamaya katılacaktır.

* Yarışmaya katılan mektupları oylamaya sunduğumuzda,herkes yorum yapabilir,şu numaralı adaya verdim bile diyebilir.

* Bu yarışmaların adil olmasını istediğimden,yönetimle ortak hareket ederek,bir JÜRİ oluşturduk.
Bu jüri;sitemizde kalvyesini en güzel şekilde konuşturan,zevkle yazılarıı takip ettiğimiz,adil olacaklarından gram endişe duymayacağımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.(jüri üyelerinin nickleri,yönetimle ortak fikrimizdir)

* Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.

* En çok oy alan beş adayın çalışmaları,son durak olan jürinin önündeki masaya yatırılacaktır.
Bu durmda,anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış)bir çalışma bile,jüri engeline takılacak,onlar tarafından tarafsızca değerlendirmeye alınacaktır..

Böylece taraf ve yandaş toplama durumu kendiliğinden ortadan kalkacaktır.

* Buyurun mektuplarınızı yazmaya ve vereğim adrese postalamaya başlayın.

Yarışmalarımız; rekabet ve eğlence doğrultusunda bizlere keyif versin,örnek olsun..En önemlisi;Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim..

Herkese kolay gelsin!!!

Mektuplarınızı lütfen şu adrese postalayınız.
yarisma@kadinlarkulubu.com

Kurallar gayet iyi ve yerinde düşünülmüş bence.

Yeterince adil ve kafi derecede güvenilir olduğunu düşünüyorum, Berşulem en başta senin ve düşünen herkesin emeğine sağlık. Güzel yarışmalar olsun diyorum...

senin değiminle karpuz çekirdeği ablam Şeniz ne güzel kararlar almışınız hile yok yasakkelime yalan dolan yok yasakkelime walla ne deyim ablacım senden korkulur tbr ederim walla en ince ayrıntısına kadar düşünmüşünüz :1hug:

sendende böyle güzel fikirler bekliyodum şule ablacım iltifat etmiyoorum çünkü iltifat etmeyi hiç sevmem cidden güzel şeyler çıkıcak bence ortaya a.s.

Kurallar gayet iyi ve yerinde düşünülmüş bence.

Yeterince adil ve kafi derecede güvenilir olduğunu düşünüyorum, Berşulem en başta senin ve düşünen herkesin emeğine sağlık. Güzel yarışmalar olsun diyorum...

Ben de senin nezninde bu konuda emeği geçen,her istediğimde işini gücünü kenara bırakıp her daim yanımda olan arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum..

Yaptığımız herşey bir kişinin değil,tam bir arkadaş ordusunun elinden çıkmaktadır..
Sağlam arkadaşlıklar + istek + emek = KALİTE

Birinizin değil,hepinizin yüreğine sağlık...Şeniz

ne zamana kadar yazıp yollamak lazım şule abla?

Tatlım hemen yaz yolla derim..Zaten ayarlamalar yüzünden geciktik..Benim amacım yarın oylamaya sunmak..Zaten oylamayı başlatınca yeni çalışmaları alamayız..Bu yüzden yaz ve hemen yolla.yerimseniben

:smiley-cool: iyi yarışmalar canlarımmmmmmm bensiz yapıonuz amme neyseeeeetatlicadiarzu
yarışmacı arkadaşlara başarılar...

Benimde şöyle bi fikrim var..Yazan oldu mu? bilmiyorum okumadım pek yazılanlarıda...Video yarışmasıda olsunnnnnnjeyyar ( gecen bi ceşitli resim ve bi beyendiğim şarkıyla video yaptımdatatlicadiarzu )

Berşule fikrinde cok hoşşş Şenizlülülülülülü

Hadi hatunlar elleriniz çalışsın,döktürün şu mektupları...Oylama daha eğlenceli olcak...

Bersule konuyu yeno kuyabildim biliyorsun yeni geldim ben herturlu yardima varim elimden ne gelirse sevgilerimle, gorusmek uzere opuyorum:1hug:

X