Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa berşule abla sana bi sürü soru sorucam nerdesinnnn
1 yarışma ne zaman başlıyaca
2 ben paylaşım bölümüne sürekli link veriyorum yani tanıtımlara başlayımmı
3 herkez yazdığ mektupları kime gönderecek
4 fotoshop olayını duyuruyummu bu imleç fikrini nasıl buldun
yaa biliyorum çok soru sordum ama paylaşım olan yerde kalbim yazmaya karar verdi ve başlığımızı çoğu kişi duymuyo bende habire reklam yapıyorum topic felan açılacakmmı anket yapılacakmı ??????? kestane kebap acilen cvp
Hmmm demek aktivity olur canım neden olmasın. Hemen fotoğraf yarışması yapalım. Yalnız yarışmaya katılanların nikleri saklı kalsın. Eserler yarışsın fikrimceyerimseniben
Güzellik yarışması yapıldı,ben torpil olmasın kimse kırılmasın diye hiç tanımadığım ama fotoğrafını güzel bulduğum bir üyemizi seçtim...Kırgınlık oldu,kırıldılar farkındayım.. Ama bilsinler ki ben daha çok kırıldım,daha doğrusu kızdım...O zaman niye yarışma yapılıyor.
Yarışmaya yazımla katılmayacağım... Kimin yazısını beğenirsem onu oylayacağım.Torpil hissedersem oyumu kullanmam... Ya dürüstçe oylarız ya da ben yokum..Bu son yarış olur benim için
Katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Güzellik yarışması yapıldı,ben torpil olmasın kimse kırılmasın diye hiç tanımadığım ama fotoğrafını güzel bulduğum bir üyemizi seçtim...Kırgınlık oldu,kırıldılar farkındayım.. Ama bilsinler ki ben daha çok kırıldım,daha doğrusu kızdım...O zaman niye yarışma yapılıyor.
Yarışmaya yazımla katılmayacağım... Kimin yazısını beğenirsem onu oylayacağım.Torpil hissedersem oyumu kullanmam... Ya dürüstçe oylarız ya da ben yokum..Bu son yarış olur benim için
son durum ne ? bizi bilgilendirirsen sevinirim şulem...a.s
Yeşilim gerçekten, adil ve dürüst bir yarışma olabilmesi için çaba sarfediliyor. Ama bu dürüstlük katılımcılarada bağlı biraz biliyorsun.
Arkadaşlar sitemizi biraz hareketlendirsek diyorum!!
Yarışmalara biraz ağırlık versek..Üstelik çok da eğlenceli olacağı fikrindeyim..
Örneğin;
en güzel imza yarışması
fotoğraf yarışması(kendi çektiklerimiz)
nick dizayn(en güzel 10 nick sıralamasını yapan)yarışması
en güzel anı,hikaye yarışması(kendi anlatımımızla)
amatör şiirler yarışması vs vs...
Sitemize ''Bizim Yarışmalarımız'' gibi bir başlık açılsa ve her hafta değişik kategorilerde yarışmalar düzenlense,fena mı olur?
Fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..