1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

Burnuma nefis kaliteli bişilerin kokusu geliyo a.s
kk yaz uyuşukluğundan arınıyor galiba, hadi bakalım hayırlısı:1rolleyes: berşule hanım tebrik ederim yaptığın çalışma süperŞeniz
haydi bakim tatil bitti kızlarr uyanınsüprizzzzz

yaa berşule abla sana bi sürü soru sorucam nerdesinnnn
1 yarışma ne zaman başlıyaca
2 ben paylaşım bölümüne sürekli link veriyorum yani tanıtımlara başlayımmı
3 herkez yazdığ mektupları kime gönderecek
4 fotoshop olayını duyuruyummu bu imleç fikrini nasıl buldun

yaa biliyorum çok soru sordum ama paylaşım olan yerde kalbim yazmaya karar verdi ve başlığımızı çoğu kişi duymuyo bende habire reklam yapıyorum topic felan açılacakmmı anket yapılacakmı ??????? kestane kebap acilen cvp

Arkadaşlar bu çorbada herkesin tuzu olsun istiyorum..Güzel şeyler ancak öyle olunca meydana çıkar,rabet görür..

iremsu;

''Bizim Yarışmalarımız!'' diye,tıpkı protesto,yada diğerleri gibi başlık açacaz..
Oradan mail adresini verip,Kazenin eline geçmesini sağlayacaz..Mail adresini falan aldık,hazır yani..
Maddeler hailinde(tüm kategorileri kapsayacak şekilde) kuralları yazar,startı veririz..
Başlığımızı açmadan bile cümle alem duydu,meraklanmayerimseniben..elif ablada yardımcı olacak teknik açıdan..Sadece başlığın açılmasını bekliyoruz.

Hmmm demek aktivity olur canım neden olmasın. Hemen fotoğraf yarışması yapalım. Yalnız yarışmaya katılanların nikleri saklı kalsın. Eserler yarışsın fikrimceyerimseniben

Hmmm demek aktivity olur canım neden olmasın. Hemen fotoğraf yarışması yapalım. Yalnız yarışmaya katılanların nikleri saklı kalsın. Eserler yarışsın fikrimceyerimseniben

Bak bu süper olur..Katılanların nickleri saklı olsun,eser yarışsın fikrince??Öyle mi??jeyyarjeyyar

Yarışmaya katılacak olanlar, dikkat!..

DTNTH Fanatikleri Kulübü'ne uğrayıp mektupla ilgili genel bilgileri edinin lütfen.
Madem ki bir iş yapacağız, her şeyimiz tam olsun ve bize yakışan işler çıkaralım.

kalimeit8.jpg

sevgili berşule ablam fikrimi sizlere resim yardımıyla anlatmak istedim
bu resmi sizinde anladığınız gibi çalışan kadınlar fan kulüpten aldım
ben çalışan kadınlar fan kulübü üyelerinin neredeyse hepsinde görüyorum
ve bu fikirlerini çok beğendim benimde demek istediğim budur !!!!!
fotoshop yardımıyla belirli peryotlarda düzenlenecek olan yarışmalarının
birincilerine bu imleçin değişik bir biçim de düzenlenmiş şeklini hazırlarız
vee imza bölümüne iki hafta olmak şartıyla koymasını isteriz böylece
istek artar ve ilgi çekeriz (her ne kadar ilgi olursa okadar iyi olur) kk da
şenleniriz ve güzel vakit geçiririz kazen abiyle irtibattasın sanırım berşule
abla benim naçisane fikrim budur ama saçma gelirse yada uygulamamak
istersenizde hiç alınmam çünkü akıl akıldan üstündür daha yaratıcı
fikirler bulabiliriz belki saygılarımla :enbuyukkk:

benimde aslında yarışmalar ile ilgili fikrim var ama olurmu acaba...oyunlar bölümünde gamyun.net in linkini gördüm..orda okey,tavla vs..turnuvası yapabiliriz...kk olarak olmaz mı acaba???

Çok güzel bir fikir bende katılıyorum. Eee ne zaman başlıyor bu yarışma? İnsan sabırsızlanıyor.

Güzellik yarışması yapıldı,ben torpil olmasın kimse kırılmasın diye hiç tanımadığım ama fotoğrafını güzel bulduğum bir üyemizi seçtim...Kırgınlık oldu,kırıldılar farkındayım.. Ama bilsinler ki ben daha çok kırıldım,daha doğrusu kızdım...O zaman niye yarışma yapılıyor.
Yarışmaya yazımla katılmayacağım... Kimin yazısını beğenirsem onu oylayacağım.Torpil hissedersem oyumu kullanmam... Ya dürüstçe oylarız ya da ben yokum..Bu son yarış olur benim için
Katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum

Güzellik yarışması yapıldı,ben torpil olmasın kimse kırılmasın diye hiç tanımadığım ama fotoğrafını güzel bulduğum bir üyemizi seçtim...Kırgınlık oldu,kırıldılar farkındayım.. Ama bilsinler ki ben daha çok kırıldım,daha doğrusu kızdım...O zaman niye yarışma yapılıyor.
Yarışmaya yazımla katılmayacağım... Kimin yazısını beğenirsem onu oylayacağım.Torpil hissedersem oyumu kullanmam... Ya dürüstçe oylarız ya da ben yokum..Bu son yarış olur benim için

yeşilim ablam,sana ne kadar hürmetim olduğunu bilirsin!!

Sen oylama yaparım yazmam diyorsun,ben de bunu kabul etmiyorum..Ben fikri ortaya attım ve kaliteli bişey olması için arkadaşlarla çaba sarfediyoruz..Bu yüzden,nickler değil,emekler kazansın dedim..
Adil olsun,düsrüst olsun istiyorum tıpkı senin gibi..Zaten,çalışmaların hangi nicke ait olduklarını sadece Kazen bilecek..Kurnazlık yolunu tercih edenlere de,sormadan,doğru adrese sevk edilir,olur biter..
Ama ben senin emekleriyin de burda olmasından yanayım..

yok öyle şey, sen de katıl lütfen.dürüst yarışmayanlar, zaten kazansalar bile gerçek anlamda kazanmış olmayacaklar ki.güzel şeyler okumak bile, yeterli olacak.a.sa.s

Yeşilim gerçekten, adil ve dürüst bir yarışma olabilmesi için çaba sarfediliyor. Ama bu dürüstlük katılımcılarada bağlı biraz biliyorsun. Senin bu yarışmada yer almanı canı gönülden isterim, bilirim ki senin olduğun yer dahada güzel ve özel olur. Ama nedenlerinide anlayabilirim, umarım güzel bir süreç olur, kavga kırgınlık değil sonu huzur ve başarı olur. Hayırlısı olsun diyelim.

Her şey çok güzel olsun.

Yeşilim gerçekten, adil ve dürüst bir yarışma olabilmesi için çaba sarfediliyor. Ama bu dürüstlük katılımcılarada bağlı biraz biliyorsun.

aynen bunun için nikler yazılmayacak sanırım ama benim yazım falanca verin şeklinde çağrılar olmaz umarım:)

"benim yazım falanca verin şeklinde çağrılar olmaz umarım:)"
Elif özeti bu işte

Arkadaşlar sitemizi biraz hareketlendirsek diyorum!!
Yarışmalara biraz ağırlık versek..Üstelik çok da eğlenceli olacağı fikrindeyim..
Örneğin;
en güzel imza yarışması
fotoğraf yarışması(kendi çektiklerimiz)
nick dizayn(en güzel 10 nick sıralamasını yapan)yarışması
en güzel anı,hikaye yarışması(kendi anlatımımızla)
amatör şiirler yarışması vs vs...

Sitemize ''Bizim Yarışmalarımız'' gibi bir başlık açılsa ve her hafta değişik kategorilerde yarışmalar düzenlense,fena mı olur?

Fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..

Harika olur a.s.

X