1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

Şişşşşt jüri üyeler sırrrrrrrrrrr....

Bir daha ki başka kategoride ki yarışmamıza seve seve iloş danası..(burda da buldun beni ya neyseeee gideyim mi protesto başlığına jeyyar anladın sen onu)

Anammm:1ninca:acayip gerildim,stres oldum heyecan yaptım,panikatak olacağım sonunda tatlicadiarzu demek jüri bir sır gibi saklanıyor,yarışma başlasada mektupları bir görsek,yaşa be Berşulem,o kadar teknolojik olmuşuzki mektup yazmayı bile unutmuşuz,bu güzel haberleşme yöntemimizi tekrar canlandırdığın için kendi adıma teşekkür ederim,gerçekten eğlenceli olacak,hadi kızlar kaleminize kuvvet,sabırsızlıkla bekliyorum mektupları:dance:

yarisma@kadinlarkulubu.com yarışacak mektuplar bu adreseşutarafagittiyerimseniben

peküüü meşhur jüri üyeleri kendilerini biliyolar mı?yani mesela bana ''lütfen allasen jüri ol'' diyen olmadıysa jüri olmuyorum öyle mi?

peküüü meşhur jüri üyeleri kendilerini biliyolar mı?yani mesela bana ''lütfen allasen jüri ol'' diyen olmadıysa jüri olmuyorum öyle mi?

Hahahahahahaha ilahi yeşilimsi...

Meşhur jüri üyeleri kendilerini biliyorlar mı??

Yok,onlar bilmiyorlar..İstiareye yatacaklar ordan anlayacaklar jüri olduklarını..jeyyar

Anladım ne demek istediğini ama bi takılayım dedim..Evet jüriyi yönetimle ortak belirledik..Teklif götürdük..Ama bu arkadaşlar,sitemizde klavyesini en güzel şekilde kullanan ve ilgiyle takip edilen arkadaşlarımız..

Her yarışmada jüri değişecek ve jüri olanlar da,istediği bir kategoride yarışmacı olabilecek..

ya evet farkındayım tuhaf bi soruydu:))beynime yoğunlaşınca aslında ''jüri seçildi mi?'' sorusuna cevap aradığını farkettim.sağol Şule

Arkadaşlar!!

* Yarışmalarımızdan ilkinin kategorisi '' mektup''tur.Herkes istediği bir kişiye(ailesine,eşine,sevgilisine,çocuğuna,doğmamı ş çocuğuna,bir kuruma vs vs ) mektubunu yazabilir..Mektubun içeriği size özel olacaktır.

* Yarışmaya katılacak arkadaşlarımız daha önce belirttiğim gibi,nicklerle değil yönetim tarafından verilecek numaralarla oylamaya katılacaktır.

* Yarışmaya katılan mektupları oylamaya sunduğumuzda,herkes yorum yapabilir,şu numaralı adaya verdim bile diyebilir.

* Bu yarışmaların adil olmasını istediğimden,yönetimle ortak hareket ederek,bir JÜRİ oluşturduk.
Bu jüri;sitemizde kalvyesini en güzel şekilde konuşturan,zevkle yazılarıı takip ettiğimiz,adil olacaklarından gram endişe duymayacağımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.(jüri üyelerinin nickleri,yönetimle ortak fikrimizdir)

* Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.

* En çok oy alan beş adayın çalışmaları,son durak olan jürinin önündeki masaya yatırılacaktır.
Bu durmda,anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış)bir çalışma bile,jüri engeline takılacak,onlar tarafından tarafsızca değerlendirmeye alınacaktır..

Böylece taraf ve yandaş toplama durumu kendiliğinden ortadan kalkacaktır.

* Buyurun mektuplarınızı yazmaya ve vereğim adrese postalamaya başlayın.

Yarışmalarımız; rekabet ve eğlence doğrultusunda bizlere keyif versin,örnek olsun..En önemlisi;Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim..

Herkese kolay gelsin!!!

Mektuplarınızı lütfen şu adrese postalayınız.
yarisma@kadinlarkulubu.com

Arkadaşlar sayfalarda arayıp zaman kaybetmesinler diye bu kuralları tekrar vermek istedim..

Hımmm, burdan anladığıma göre bende jüri değilim, öyle mi ? Bende yapmıştır arkadaşım bana bir torpil demiştim. Lem insan bi torpil olmadı maytap geçer.
Ben de sanıyordum ki, eserler gelince, diyceksin,
_ camdankalbim, sende jürisin diye,
görüyon mu ?

Bitti lem, arkadaşlığımız, kural kural adalet adalet,
tamamda insan bi ihalede arkadaşına verir aip aip .

Kötü Kazen:eek:klava::enbuyukkk::nazar:

Torpil yok demedi mi bu kız size :):):)Çok ciddi bir yarışma Camdankalbim Bildiğiniz gibi değil :):):)

Hımmm, burdan anladığıma göre bende jüri değilim, öyle mi ? Bende yapmıştır arkadaşım bana bir torpil demiştim. Lem insan bi torpil olmadı maytap geçer.
Ben de sanıyordum ki, eserler gelince, diyceksin,
_ camdankalbim, sende jürisin diye,
görüyon mu ?

Bitti lem, arkadaşlığımız, kural kural adalet adalet,
tamamda insan bi ihalede arkadaşına verir aip aip .

Kötü Kazen:eek:klava::enbuyukkk::nazar:

Ya bak en sevdiğim arkadaşlarımın başında gelmene rağmen sana bile teklif sunmadım..Sunmam!!!
Niye??

Çünkü ben yaptığım işin adil olmasını istiyorum..Peeehhh senin daha kırk fırın ekmek yemen lazım nen..Şeniz

Torpil yok demedi mi bu kız size :):):)Çok ciddi bir yarışma Camdankalbim Bildiğiniz gibi değil :):):)

Arkadaşmış,canımmış,cicimmiş bilemem ben!!Kafam almıyor öyle kurnazlıkları..Alın size adam gibi iş..Gram kurnazlık karışmışsa hodri meydan!!!sengözlerimebaksanab

Aloooooooooooooooooooo torpil morpil kafami bozmayinn<:KK43: hak yiyen......gunaha girar haberiniz ola :):):):):)

Evet evet kim bunlar?

Ya size ne kardeşim,kimse kim!!!

Kendi apartman sakinlerimden değil ya!!!İçimizden birileri..

Herkese eşit mesafede olan arkadaşlarımız şüpheniz olmasın..Üstelik bu isimler Kazen tarafından onaylıdır..Hala bir şüpheniz var mı?jeyyar

X