1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

Haftaya pazar gününe kadar vakitin olmasi cok güzel.
Tüm katilan arkadaslarada basarilar diliyorum simdiden...

Yorumlara gecildigi zaman kime oyumuzu verdigini yazmasak daha iyi olmaz mi diye düsündüm,hani biraz heyecan olur herkeste,cünkü yazilan yorumlardan anlasilabilir birinci,sadece ufak bir öneri...

Ben önlemimi almadan,hiç yola çıkar mıyım yamurcuğumyerimseniben

* Yarışmaya katılan mektupları oylamaya sunduğumuzda,herkes yorum yapabilir,şu numaralı adaya verdim bile diyebilir.

* Bu yarışmaların adil olmasını istediğimden,yönetimle ortak hareket ederek,bir JÜRİ oluşturduk.
Bu jüri;sitemizde kalvyesini en güzel şekilde konuşturan,zevkle yazılarıı takip ettiğimiz,adil olacaklarından gram endişe duymayacağımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.(jüri üyelerinin nickleri,yönetimle ortak fikrimizdir)

* Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.

* En çok oy alan beş adayın çalışmaları,son durak olan jürinin önündeki masaya yatırılacaktır.
Bu durmda,anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış)bir çalışma bile,jüri engeline takılacak,onlar tarafından tarafsızca değerlendirmeye alınacaktır..

Böylece taraf ve yandaş toplama durumu kendiliğinden ortadan kalkacaktır.

Valla ben yarışmalara katılın derim..Niye derim? Derim işte....

Diyorum ya çok keyifli olacak..Hele hele oylama yaparken hepimiz açık şekilde yorumlar yapacağız,şakalarımız,muhabbetimiz süper olacak...

Arkadaşlar!!

* Yarışmalarımızdan ilkinin kategorisi '' mektup''tur.Herkes istediği bir kişiye(ailesine,eşine,sevgilisine,çocuğuna,doğmamı ş çocuğuna,bir kuruma vs vs ) mektubunu yazabilir..Mektubun içeriği size özel olacaktır.

* Yarışmaya katılacak arkadaşlarımız daha önce belirttiğim gibi,nicklerle değil yönetim tarafından verilecek numaralarla oylamaya katılacaktır.

* Yarışmaya katılan mektupları oylamaya sunduğumuzda,herkes yorum yapabilir,şu numaralı adaya verdim bile diyebilir.

* Bu yarışmaların adil olmasını istediğimden,yönetimle ortak hareket ederek,bir JÜRİ oluşturduk.
Bu jüri;sitemizde kalvyesini en güzel şekilde konuşturan,zevkle yazılarıı takip ettiğimiz,adil olacaklarından gram endişe duymayacağımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.(jüri üyelerinin nickleri,yönetimle ortak fikrimizdir)

* Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.

* En çok oy alan beş adayın çalışmaları,son durak olan jürinin önündeki masaya yatırılacaktır.
Bu durmda,anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış)bir çalışma bile,jüri engeline takılacak,onlar tarafından tarafsızca değerlendirmeye alınacaktır..

Böylece taraf ve yandaş toplama durumu kendiliğinden ortadan kalkacaktır.

* Buyurun mektuplarınızı yazmaya ve vereğim adrese postalamaya başlayın.

Yarışmalarımız; rekabet ve eğlence doğrultusunda bizlere keyif versin,örnek olsun..En önemlisi;Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim..

Herkese kolay gelsin!!!

Mektuplarınızı lütfen şu adrese postalayınız.
yarisma@kadinlarkulubu.com

Şimdi diyelim ki ben mektubu yazdım altına buradaki nikimi yazmıyacağım. Bana yönetim tarafından e-mail gelecek numaram belli olacak öyle değil mi?

Şimdi diyelim ki ben mektubu yazdım altına buradaki nikimi yazmıyacağım. Bana yönetim tarafından e-mail gelecek numaram belli olacak öyle değil mi?

Laale,mektubunu yazacaksın,altınada nickini ekleyeceksin,verdiğim adrese postalayacaksın tatlım.Yoksa biz hangi üyeden geldi nerden bilelim.
Yönetim bunlara numara verecek ondan sonra KK'da oylamaya sunacağız..

En çok oy alan 5 üyemizin çalışması doğruca jüriye gidecek..Jüride ki arkadaşlarımız ve yönetimin ortak fikriyle birinci,ikinci ve üçüncü belli olacak..

Bu arada mektuplar oylamaya açıldığında,herkes yorumlarını rahat rahat yapabilecek..Neden?Çünkü ona verdim,buna verdim denilse dahi,çalışmalar en son jürinin onayından geçecek..

Tekrar belirtiyorum!Jüri üyeleri itinayla seçildi,bundan sonraki yarışmalarımızda da öyle seçilecektir..

Lütfen aklınıza takılan sorularınızı yarışmamız başlamadan rica edeyim..yerimseniben

jüri üyeleri kim aceba Kötü Kazen
yada neden ben değilim aceba :Roflol:

jüri üyeleri kim aceba Kötü Kazen
yada neden ben değilim aceba :Roflol:

Şişşşşt jüri üyeler sırrrrrrrrrrr....

Bir daha ki başka kategoride ki yarışmamıza seve seve iloş danası..(burda da buldun beni ya neyseeee gideyim mi protesto başlığına jeyyar anladın sen onu)

Şişşşşt jüri üyeler sırrrrrrrrrrr....

Bir daha ki başka kategoride ki yarışmamıza seve seve iloş danası..(burda da buldun beni ya neyseeee gideyim mi protesto başlığına jeyyar anladın sen onu)

şule danası bundan sonraki ilk yarışmanın jürüsüne benide katmassan yakarım seni Kötü Kazen
anladım ben onu anladım sende beni anlamassan bu sefer ben seni protesto ediciimm ona göre :mymeka: Şeniz

şule danası bundan sonraki ilk yarışmanın jürüsüne benide katmassan yakarım seni Kötü Kazen
anladım ben onu anladım sende beni anlamassan bu sefer ben seni protesto ediciimm ona göre :mymeka: Şeniz

İloşum, sen de katılsana. Mektubunu da bana yaz, olur mu?

Bi kere jüride ben yokum!!! Ben olsaydım yakardım çıranızı..Ama bana teklif eden bile olmadı..

Sen fikir sahibisin neden jüride yoksun anlamadım.Yazı ilemi katılıyorsun yoksa:):)

Yok ablacım bu jüride yokum!!Bu tamamen kendi isteğimdir belirteyim..Fikir benim ama sahip çıkan destek olanlarda çok..Tam bir arkadaş ordusu..

Elbette ki diğer yarışmalarda jüri olacağım..Bundan kimsenin endişesi yada merakı olmasın..Teşekkürler..

şule abla yarışmaya herkes katılacak mı yoksa belli sayıda mı alacaksınız oylama da çok fazla mektup varsa oy verecekler sıkılmaz mı okurken hepsini?

şule abla yarışmaya herkes katılacak mı yoksa belli sayıda mı alacaksınız oylama da çok fazla mektup varsa oy verecekler sıkılmaz mı okurken hepsini?

O zaman sizlerde destan değil mektup yazın şeker!!!laelaelaelaelae

Mektubuma başlamadan önce selam eder,gözlerinizden öperim diye başla,

hasretle kucaklarım diye bitir...jeyyar

Evet herkes katılacak sayı yo
k

X