1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

Kızlar, haydi bakalım iş başına. Mektup yazmak sanıldığı kadar kolay değil çünkü. Malum, iletişim modernize oldu. Cep telefonları, bilgisayar, internet vb. çıktı, mertlik bozuldu. Zamane gençleri bayram kartlarının ne olduğunu bile bilmiyor. "Kestane kebap, acele cevap", "Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim." dedin mi bön bön bakıyorlar.
Vallahi ben ağzını öpeceğim Berşulem. Ayıp mayıp boşver. Mektup, edebiyatımızın önemli öğelerinden biriydi ve unutulmasına çok üzülüyordum.
Yalnız, katılacak arkadaşlardan bir ricam olacak:
Yazıların içeriği kadar, Türkçeyi ve yazım kurallarını hakkını vererek kullanmak da çok önemli. Bu nedenle özen göstererek ve araştırarak yazınız yazılarınızı.
Sitemizin DTNTH fanatikleri Kulübü, kanının son damlasına kadar hizmetinizdedir.
Herkese başarılar...

Yaşa be!!!!
Diyorum ya fikir çoook,uygulama zayıf..

Ama böyle dostlar varken elbet güzel birşeyler çıkar ortaya..

berşule abla bu iş ile ilgilenmesi gereken en azından sana yardım etmesi gereken biri var değilmi ve ben tüm gün kk 'dayım en azından okul açılana kadar...... bu konu ile ilgili topicleri açabilir yada anketlerle herkeze gaz verebiliriz e haliyle katılımda ona göre çoğalır ve çok zevkli bir iş olabilir eğer kabul edersen bunun kampanyalarıyla ben ilgilenmek istiyorum yani herkeze duyurma görevini bide şöle bir fikrim var bilmem ne kadar beğenirsin ama kazananlara fotoshop bilenler tarafından imza yerine koyulması için mektup yarışmasının birincisi kazananı şeklinde küçük imleçler hazırlarız böylece herkez bu yarışmaların ne kadar da zevkli olduğunu anlar onlarda katılmak ister benim düşüncem bu ....

berşule abla bu iş ile ilgilenmesi gereken en azından sana yardım etmesi gereken biri var değilmi ve ben tüm gün kk 'dayım en azından okul açılana kadar...... bu konu ile ilgili topicleri açabilir yada anketlerle herkeze gaz verebiliriz e haliyle katılımda ona göre çoğalır ve çok zevkli bir iş olabilir eğer kabul edersen bunun kampanyalarıyla ben ilgilenmek istiyorum yani herkeze duyurma görevini bide şöle bir fikrim var bilmem ne kadar beğenirsin ama kazananlara fotoshop bilenler tarafından imza yerine koyulması için mektup yarışmasının birincisi kazananı şeklinde küçük imleçler hazırlarız böylece herkez bu yarışmaların ne kadar da zevkli olduğunu anlar onlarda katılmak ister benim düşüncem bu ....

Seve seve balım..Hadi kk ya gösterelim herşeyin geyik muhabbeti olmadığını...

anuşka ablan ve tuliana ile özelden irtibata geç...Mutlaka sana görev vereceklerdir..İstekli ol yeter anlaştık mı karpuz çekirdeğim..

Tatlım sadece ben değil!!Bak o kadar yorum yapan ve katılmak isteyen arkadaşlarımız var..Her fikre açığız..
anuşka ve tuliana ile özelden irtibata geç..yerimseniben

banane banane bende imleç isterim yeni katagoriler ekleyin mümkünse bana göre şeylerde olsun benimde bir imlecim olsun şu fani dünyada

Merhaba,
Berşule son halini bu bölümün toparla konuşalım o halde. Nasıl yapalım ne yapalım ? Mektuplar bana maille yollanır ben isimsiz olarak yayınlarım her birine numara veririz. kimin ne yazdığı belli olmaz. mektupta ana tema ne olacak vs vs vs vs bunları düşündünüz mü ?

Merhaba,
Berşule son halini bu bölümün toparla konuşalım o halde. Nasıl yapalım ne yapalım ? Mektuplar bana maille yollanır ben isimsiz olarak yayınlarım her birine numara veririz. kimin ne yazdığı belli olmaz. mektupta ana tema ne olacak vs vs vs vs bunları düşündünüz mü ?

Düşündük Kazen,detaylarıyla yollayım sana..Teşekkürler..

Arkadaşlar,detayları Kazen'le konuştuk..Akşama tam olarak belirleyip,başlığımız açacağız..Mail adresimizi sizlere verip,çalışmalarınızı göndermenizi isteyeceğiz..

İlk kategorimiz,''En Güzel Mektup'' yarışması..İçeriği ve kime yazacaksanız,orası size ait..Sevgilinize,eşinize,çocuğunuza hatta doğmamaış çocuğunuza,bir büyüğünüze,ailenize,dostunuza,hatta KK'ya ve hatta KAYNANANIZA yazabilirsiniz..Mektuplarınız duygusal olabilir,aşk dolu olabilir,ya da itiraf mektubu,ya da teşekkür mektubu vs. vs
Hasta ziyaretinin kısasının makbul olduğu gibi mektupların kısası makbuldür..Sayfalarca doldurmayın derim naçizane..Hem okunması,hem değerlendirmesinin eziyete dönüşmemesi açısından...
Detayları açacağımız başlıkta duyuracağız.Yarışmanın adil olabilmesi için,herkesin herkesin bu uğurda çaba harcamasını rica ediyorum..
Çalışmalarınız,Kazen'in eline geçecek,nick olmadan numaralar verilerek oylamaya sunulacak..
Jüri ise herkes..

İlginiz için teşekkürler..

Sevgili ve Çok Kıymetli Arkadaşım Berşule,
Nasılsın iyi misin? Bizleri sorarsan hepimiz iyiyiz Allah'a şükür. Birileri bir yarışma yapacakmış, bekleşip duruyoruz işte. Hayatımızda yeni bir renk olacak inşallah.
Soranlara selam eder, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.

Kestane kebap acele cevap.

Arkadaşın Anuşka

yaa berşule abla sana bi sürü soru sorucam nerdesinnnn
1 yarışma ne zaman başlıyaca
2 ben paylaşım bölümüne sürekli link veriyorum yani tanıtımlara başlayımmı
3 herkez yazdığ mektupları kime gönderecek
4 fotoshop olayını duyuruyummu bu imleç fikrini nasıl buldun

yaa biliyorum çok soru sordum ama paylaşım olan yerde kalbim yazmaya karar verdi ve başlığımızı çoğu kişi duymuyo bende habire reklam yapıyorum topic felan açılacakmmı anket yapılacakmı ??????? kestane kebap acilen cvp

yazılarınızıda yollasanız olur kimlk vermeden oylamaya açarız kim birinci gelirse yardım ederim bende bişilere:)

X