Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

TURUNCUUUU...

canım sen bişey yememişsin yaaa kafamçokkarıştı
azar azar da olsa ye bişeyler de metabolizman yavaşlamasın:1hug:

Sıkıntılı olduğum zamanlarda boğazıma bişeyler düğümleniyor sanki...İçimden hiç bişi yemek gelmiyor....
Ama dediğin gibi metabolizmamın yavaşlamaması için daha çok dikkat etmem gerekiyor :1hug:

şekerkız67 kim kızlar tanıyan var mı? yoksa takımın eski müdavimlerinden mi? alttan alta bakıp durur da bize :jeyyar:

cococum ya biraz önce öğle yemeği için yoğurdumu tabağa koyarken geldi aklıma..
sahi sabah sen niye vazgeçtin yanına yoğurt almaktan :))

yine kayboldu herkes:delphin:

yulafcım uyandın da hiç ses etmiyorsun,
geçmişi mi okuyorsun hala...:uhm:

cococum ya biraz önce öğle yemeği için yoğurdumu tabağa koyarken geldi aklıma..
sahi sabah sen niye vazgeçtin yanına yoğurt almaktan :))

BHK cım o kadar yavaştıki bir türlü açamadım iş yerinde .. İşlerimi bitirdim şuan bakabiliyorum.

Ya yoğurt götürecektim ama pompa,elma, vs. bir sürü eşya aldım yanıma birde yoğurt alsaydım bavulla gitmem gerekecekti :roflol: kısmetse yarın yoğurt götürcem.:dance:

aksam da cok erken yatmiyorsun galiba digmi bhk? kac uyuyosun cok merak ettim..
bi de gece uyaniyosan... kafamçokkarıştı ayy canim benim Allah kolaylik versin, cenet analarin ayagi altinda.. a.s.

ayy evet ben de heyecanliyim. bakiim kac kilo olucam cumaya..

ama sabah girmeye calsitim kk'ya yine ulasamayica siniy oldum...

ama bu sefer sinirden yeedim, alistik artik.. ama insanin agzinin tadi bozuluyor acikcasi..

hemen yediklerimi yazayim:
===================

sabah:1 tabak musli+sut

ara:yoktir

oglen:1 adet salam, 1 kasik mayonez ve biraz peynirli sandwic yaptim.. vee afiyetle yedim.. :utangac: haa yaninda da 3 adet zeytin, sekeysz cay.

ara : simdi ara vakti ama ne yesem bilmiyorum. dolapta cilek ve muz var. pek dusuk kalorili bisi yok gibi..

aksam: eger baski altinda kalmazsam esim ve kizis tarafindan kahvalti etmek ve kahvalti ettirmek istiyorum bizimkilere de.. hihoyyyt brokolili yagsiz omlet, peynir, cay vs..

sevgilerimle.. :1hug:

ay bu mesajına ancak gelebildim geçmişi okumaktan..
ben erkencilerdenim..
15dk sonra kısçemi uyandırıp güne gümbür gümbür başlıcaz.
ne yazarsam kar diye,
döşedim yanlız mesajları kaydirigubbakcemile3

lavaş dışında iyi olmuş da,
bakalım bu hafta neler olucak..alkisalkisalkis

yulafcim, canim kacirmis olabilirim ama, sen ya da baska bir arkadas mesaj yazdi mi goremedim ben.

merak ediyorum. acaba analiz icin her bir yarismaci bir seyler yazacak mi? yoksa sadece kilo veremeye arkadaslar mi yazacak??

:))) coco cum calistigin yerde buzdolabi yok mu kullanabilecegin, hani bir kac gunluk yogurt ya da sut koyabilcegin... ben bi ara oyle yapiyordum...
BHK cım o kadar yavaştıki bir türlü açamadım iş yerinde .. İşlerimi bitirdim şuan bakabiliyorum.

Ya yoğurt götürecektim ama pompa,elma, vs. bir sürü eşya aldım yanıma birde yoğurt alsaydım bavulla gitmem gerekecekti :roflol: kısmetse yarın yoğurt götürcem.:dance:

yulafcim, canim kacirmis olabilirim ama, sen ya da baska bir arkadas mesaj yazdi mi goremedim ben.

merak ediyorum. acaba analiz icin her bir yarismaci bir seyler yazacak mi? yoksa sadece kilo veremeye arkadaslar mi yazacak??

canimcim analizdeki sınıfta kalan arkadaslar yazacaklardi.
sen snfi gectigin icin yazmana gerek yoktu :)

:))) coco cum calistigin yerde buzdolabi yok mu kullanabilecegin, hani bir kac gunluk yogurt ya da sut koyabilcegin... ben bi ara oyle yapiyordum...

Herbalcim buzdolabı imkanımız var. Sütleri tek içimlik götürüyorum paketii açılmadığı sürece bir sorun yok. Yarın da yoğurt götüreceğim bakalım.

sağol canım...

İnternette biraz araştırdım da 1 ayda 2 beden inceldim diyen de var tamamen para tuzağı diyen de var. lahananın yağı yokmuş. malum diyettekiler lahanayı bundan ççok tüketiyorlar. lahanayı doğrayıp bilmemkaç gün zeytinyağında bekletiyorlarmış da lahana yağı oluyormuş. aslında denemeye değer kaybedecek bişey yok.

benim göbüş biraz küçülsün de napalım lahana sürüp streçle sararız kendimizi paket yaparız :roflol:

yaa kullananlar ikiye ayrılıyor.
1.....10-15 tl ye aktardan alınan lahana yağı..
2......175 tl ye alınan bir ürün
FLAWLES hangisini kullandın sen..
bence streç sarıp spor yapıldktan sonra zate incelme olur.

alıntıdır.....................
arkadaşlar bende bi arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım lahana yağını....bana sorunlu bölgene sür ve streçle kapa dedi ve de yürü...ben sürdükten sonra 45 dk yürüdüm...kullanmaya başlamadan önce ölçülerimi aldım ve ben çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum...

1 haftada belimden 4 cm kalçamdan ve bacaklarımdan 2 cm gitti...ayrıca zayıflatmıo sadece inceltio ve de selülitlerim gitti...

beni görenlerin belin ne kdr incelmiş demeside süper ayrıcaaa...
..

tatlım ben mecitefendinin lahana yağını kullanıyorum .

fiyatı 13 tl ya aldım...

uygulaması ise çok basıt sürüp streçfilmle sarıyorsun aktivitede bulunuyosun..

dediğin gibi streç sarıp spor yaptıktan sonrada dediğin gibi olur

ben lahana yağına denemek amaçlı başladım ama bence etkili bişe
vede çabucak bitmiyo gerçi ben hertaraıma sürmedim..

şimdi de ibrahiç saraçoğlunun kitabından bir başka küre başladım inanilmaz iştah kesiyor
ama emziren anneler kullanıyor

Back
X