• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Spordan sonra 20-30 dakika sonra protein ve/veya kompleks karbonhidratlar içeren besinler almalısınız. Böylece yaptığınız egzersizden sonra deforme olan kasların tamiri ve yenilenmesi sağlanır. Eğer spor sonrası ana öğünlerinizden birine denk gelmiyorsa 1 bardak süt, 1 kase yoğurt veya 1 tane muz yiyebilirsiniz.

diyor uzmanlar :D

Spordan sonra 20-30 dakika sonra protein ve/veya kompleks karbonhidratlar içeren besinler almalısınız. Böylece yaptığınız egzersizden sonra deforme olan kasların tamiri ve yenilenmesi sağlanır. Eğer spor sonrası ana öğünlerinizden birine denk gelmiyorsa 1 bardak süt, 1 kase yoğurt veya 1 tane muz yiyebilirsiniz.

diyor uzmanlar :D
evet ben de dikkat ediyorum buna.. sabah sporumu yaptıktan yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum.. eğer öğl sonra yaptıysam da dediğin gibi yoğurt fln yiyorum..

Merhaba kizlar..Dün giremedim kusura bakmayin lutfen grip oldum kafami kaldiramiyorum..Ayrica takimdan ayriliyorum o yuzden persembe kilo bildirimi yapicam son kez.Alintilayamadim ama kaptanlari..Bana cok katkiniz oldu kizlar ole bole 4.5 kilo verdim..Hepinize tesekkur ederim..Ama bu ara egzersiz falan yapmicam icin takima katkim olmicak oyuzden ayriliyorum..Ama girdikce yine gelirim sohbete tabi..

Merhaba kizlar..Dün giremedim kusura bakmayin lutfen grip oldum kafami kaldiramiyorum..Ayrica takimdan ayriliyorum o yuzden persembe kilo bildirimi yapicam son kez.Alintilayamadim ama kaptanlari..Bana cok katkiniz oldu kizlar ole bole 4.5 kilo verdim..Hepinize tesekkur ederim..Ama bu ara egzersiz falan yapmicam icin takima katkim olmicak oyuzden ayriliyorum..Ama girdikce yine gelirim sohbete tabi..
tatlım nereyeeee..niye ayrılıyorsun..izne ayrılsan olmaz mııı :((
geçmiş olsun bu arada.. yaa gitmeeee

ya cok gecmiş olsun öncelikle. izne ayrılsanaaaa

tatlım nereyeeee..niye ayrılıyorsun..izne ayrılsan olmaz mııı :KK43:(

ya cok gecmiş olsun öncelikle. izne ayrılsanaaaa
anladim tamam ozaman..Hem yaymamis olurum ayrildim diye..saolun kizlar bogazim falan kotu gecmezse doktora gidicem..Bugun belki girmem tekrar yada aksam gelirim görüsürüz tekrar saolun..

böyle uzun uzun yazınca aranızda en cok yiyen ben oldum ya :KK43:(
miktar olarak çokmugibi duruyor ama çok değil:KK19:
beni takımın demirbası olarak deftere kaydedecekler yakında :D
bende varım ya arada giremiyorum ama onundışında hep burdayım:cool:

tatlım nereyeeee..niye ayrılıyorsun..izne ayrılsan olmaz mııı :KK43:(

anladim tamam ozaman..Hem yaymamis olurum ayrildim diye..saolun kizlar bogazim falan kotu gecmezse doktora gidicem..Bugun belki girmem tekrar yada aksam gelirim görüsürüz tekrar saolun..

geçmiş olsun loyalty çok dikkat et ballı limonlu su iç boğaza iyi geliyor birde zencefil atabilirsin biraz ama çok sıcak olmasın ılık olsun:KK54: doktora da git tabi boğaz ağrısı varsa geçmeyebilir kendiliğğinden:110: birde takımdan niye ayrılıyorsun canım izinli yazarız arada da gelirsin buraya dnmek istediğn zaman da dönebilirisn boş yere çıkma yarışmalardan :KK51:

geçmiş olsun tamam canım izinli yazarız yada her ne istiyorsan onu yazalım sen karar ver ;)

dünkü menüm
kahvaltı: 10.00 yarım portakal 1 ekmek kızartılmış 1 yumurta azıcık maydonoz birde haşlanmış patates yedim yağsız tuzsuz küçük bir patatesin yarısı
öğlen yoğurt 1 dilim ekmek yarım elma 1 kase çorba
akşam: 1 kase çorba 8 kaşık yoğurtlu kuru patlıcanlı biberli bir şey ne olduğunu bende bilmiyorum haşlayıp yağda kavrulmuş sanırsam:KK51:
spor 30 dk yürüyüş jillian level 1 7 dk streching
1.5 lt su:KK49:

daha sık ugramalısın ki mesajlar birikmesin :KK66:
canım en son dün akşam uğramıştım ama sanırım sohbet muhabbet bayağı iyiymiş çok yazışmalar olmuş. Hem tabiki daha çok uğramak isterim ama bu sıralar işler yoğun evde de karışık durumlar var o yüzden pek sık uğrayamıyorum.

Back
X