Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GARDEN cım ben koşu bandında yürümeyi bir türlü svemedim yaa...tv karşısında olsa daha farklı olur aslında..akşam dizilerle filan...halbuki günde yarım saat ürüsem ne kadar da çok faydası olur bundan eminim...
bende koşu bandımı tv karşısına alayım ozaman esra diğer odada tek başına canım sıkılıyor . ama bu hafta düğünden dolayı koşuşturmalı geçecek artık haftaya alırım tv karşısına
açıkçası ben koşu bandından nefret ederdım dışarıda sahılde falan saatlerce yürürürm ama oraya 20dk zor tahammul edıyodum.
özellıkle yatak odama degılde dinlenme odamıza koydum tv karşısında bişeyler izlerim diye faydası oldu,bişeye dalınca hakkaten akıyo zaman.
ben ilk 5dkyı atlatınca uyum saglıyorum ama o 5dkdan nefret edıyorum:)
canan karatayı dınlemıstım bıkere,herakşam 30dk yürü bir öğününde kaçamak yaP gibi bişey demıstı.
yürüyün kızlar yürüyün,biyere varamasakta hedefımıze varırız ınsallah:)
buarada şekersız kremasız nescafede kalorı cok yoktur dimi
canım istedi yarım fincan yaptım onu içiyorum,sankı bırazda tok tutuyor gibi
açıkçası ben koşu bandından nefret ederdım dışarıda sahılde falan saatlerce yürürürm ama oraya 20dk zor tahammul edıyodum.
özellıkle yatak odama degılde dinlenme odamıza koydum tv karşısında bişeyler izlerim diye faydası oldu,bişeye dalınca hakkaten akıyo zaman.
ben ilk 5dkyı atlatınca uyum saglıyorum ama o 5dkdan nefret edıyorum:)
canan karatayı dınlemıstım bıkere,herakşam 30dk yürü bir öğününde kaçamak yaP gibi bişey demıstı.
yürüyün kızlar yürüyün,biyere varamasakta hedefımıze varırız ınsallah:)
kizlar benide gaza getiridniz bende bugün sporuma basliyorum![]()
ben de günde 1 ya da 2 tane içiyorum..kalorili diidlir diye düşünüyorum ..şekersiz ve kremasız sonucta...ve çok tokluk hissi veriyor cnm haklısın...
garden cım benim de yatak odamda su anda koşu bandım ve orda tv yok sıkıcı geliyor...oturma odasına ya da mutfaga koymam lazım o zaman da evin düzenni görüntüsünü çok etkiliyor...ben de düzen takıntısı var....ama kendi güelliğim evimin düzeninden güelliğinden asla önemli diil..hemen çözücem bu sorunu..ya da yatak odasında kullanıcam...başlamam lazım...
buarada şekersız kremasız nescafede kalorı cok yoktur dimi
canım istedi yarım fincan yaptım onu içiyorum,sankı bırazda tok tutuyor gibi
bende koşu bandımı tv karşısına alayım ozaman esra diğer odada tek başına canım sıkılıyor . ama bu hafta düğünden dolayı koşuşturmalı geçecek artık haftaya alırım tv karşısına
ohh yürüyüşlere başlanmış ne güzel...bende spor aletlerimi çıkardım, yer olmadığından yatak dolabının içine tıkmıştım ama 3 ünüde çıkardım,bendede bisiklet,twist shape ve mekik aleti var
dün hepsindende yaptım ama nasıl hamlamışım şu anda karnım bacaklarım nasıl ağrıyo anlatamam
kızlar bu arada az önce kuzenin aradı benden 1 sene sonra evlenmişti,hamileymişanam millet patır patır doğuracak bizde tık yok,daha kilo vericez falan...neyse hayırlısı artık
![]()
yok ya boş odada olmaz duvarlar gelıyo ınsanın üstüne,spor odası olayına ınanmıyorum ben insan kaçacak delık arıyor.
düğün bu haftasonuydu dımı,zaten dedıgın gibi koşturmacanız bitmez sizin bu hafta ekstra spor işte negüzel:)
bide sorcam unutuyorum,nasıl gidiyo evın,alışmışındır artık ama,kayınvalıde sızsizliğe alıştımı yoksa gelıyomu kalmaya falan:)
sporla destekle tabı canım,ohh negüzel 1 haftaya alışır vücut zaten geçer agrılar
sen bebiş düşünüyomusun neslim?
yok ya boş odada olmaz duvarlar gelıyo ınsanın üstüne,spor odası olayına ınanmıyorum ben insan kaçacak delık arıyor.
düğün bu haftasonuydu dımı,zaten dedıgın gibi koşturmacanız bitmez sizin bu hafta ekstra spor işte negüzel:)
bide sorcam unutuyorum,nasıl gidiyo evın,alışmışındır artık ama,kayınvalıde sızsizliğe alıştımı yoksa gelıyomu kalmaya falan:)
evet canım alıştım evime .. kayınvalidem yanlız kalmıyorki hiç alışsın yanlızlığa bol bol geziyor geleni gideni çok canım 3,5 ay oldu taşınalı evime 3 defa geldi ve ondada kalmadı canım![]()
ee artık 2 sene oldu esracım düşünüyorum yavaş yavaş,ama önce şu kiloları vermem lazım,aslında 3-4 ay (bu kiloyla nasıl cesaret ettiysem) korunmadık ama tutturamadıkdemekki nasip değilmiş
işin o kısmı kısmet tabi ama hamıle kalmadan önce mutlaka zayflamak lazım,kılolu hamıle kalınca kaçışında yok artık nerdeyse 1 sene diyet yapamayacaksın:)benım içinde aynı sey gecerlı,dıyorum zaten 70 kılo olmadan hayatta düşünemem
sen nasılsın bakalım . sen alışabildin mi evliliğe kendi düzenine ..![]()
oh ne güzel,insanın kendı evı kendı düzenı bambaskaymış ya,ve ben annemın evınde olmadıgı kadar düzenlı tertıplıyım.
evdeyken annem vardı nede olsa:)
valla eve düzene ev hanımlıgınıa alıştım sorunum yok cok sükür,gelene gidene misafire,yemek yapmaya falanda alıştım
bi volkanla sorunlar çok yaşadık ama nişanlıykende öyle oldugu için çok şaşırmadım yanı.ama ikili yaşamaya daha cok alıştık diyebilirim.
bizim gibi birbirini bogazlamak üzereyken 10dk sonra sarmaş dolaş olabılen kaç kişi vardır bılermıyorum ama en azından kin yok buda güzel bişey.
tabi bide ben diyet yapıyosam ve zayflıyosam benımaslan oluyor bir kedi:)bu sıralar öyle:)
alıştıysan süper ozaman . evet bazen açtığın konuları okuyorum . ALLAH mutluluğunuzu bozmasın . birbirinizide fazla boğazlamayın . evlilik başka bişey esracığım 2 kişilik bir yaşantı kendi çekirdek ailen zaman zaman sorunlar çıksada kendi evinin kendi düzenin olması paha biçilemez bence . hamdolsun ayrı eve çıktığımızdan beri eşimle tartışmıyoruz bile![]()
ooooo kızlarr hoşgeldiniz....hadi herkes kendine büyük kupa yeşil çay yapsın gelsin....
kızlar bu arada sezeryan göbeğinin çaresi nedir..bilen çözennnn var mı???