Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım
- Konu Sahibi seaBahAR
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tmm bu haftaki ödülümüz bu olsun o zaman :)
2 yumurta ve 2 yemek kaşığı şeker iyce çırpılır.
Ayrı bir kapta 1 bardak kepekli un üzerine 1 paket kabartma tozu koyulur. kabartma tozu üzerien 1-2 damla limon skılır. bu karışıma 2 kaşık yoğurt ekklenir, 1 paket kakolu puding ilave edilir (pişirilmeden), 1 paket vanilya ve çırpılmış yumurtalar da eklenerek tahta kaşıkla karıştırılır. çok çok az sıvı yağ koyulur 1 yemek kaşığından da az :) Kıvamını tutturmak için light süt kullanılır. Kek kıvamına gelince, cam bir kaba kağıt havlu ile sıvı yağ ile sürülür ve üzerien biraz un serpiştirilie, pişirmek üzere fırına konur :)
kek pişince böyle de yiyebilrisiniz ama ben biraz soğutup üzerien kakolu süt döktüm, ve üstüne de muzlu puding yaptım onu döktüm üzerini muz ve kivi ile süsleyip servis yaptımmmmm
afiyet olsuunnnnn şimdidenn
2 yumurta ve 2 yemek kaşığı şeker iyce çırpılır.
Ayrı bir kapta 1 bardak kepekli un üzerine 1 paket kabartma tozu koyulur. kabartma tozu üzerien 1-2 damla limon skılır. bu karışıma 2 kaşık yoğurt ekklenir, 1 paket kakolu puding ilave edilir (pişirilmeden), 1 paket vanilya ve çırpılmış yumurtalar da eklenerek tahta kaşıkla karıştırılır. çok çok az sıvı yağ koyulur 1 yemek kaşığından da az :) Kıvamını tutturmak için light süt kullanılır. Kek kıvamına gelince, cam bir kaba kağıt havlu ile sıvı yağ ile sürülür ve üzerien biraz un serpiştirilie, pişirmek üzere fırına konur :)
kek pişince böyle de yiyebilrisiniz ama ben biraz soğutup üzerien kakolu süt döktüm, ve üstüne de muzlu puding yaptım onu döktüm üzerini muz ve kivi ile süsleyip servis yaptımmmmm
afiyet olsuunnnnn şimdidenn
merhaba tatlılar nasılsınız pazarınız nasıl geçti inşallah istediğiniz gibi geçmiştir
ben öğle saatlerinde alışverişe çıktım 4 saat gibi ayaktaydım bir o yana bir bu yana :bbo:
hazırlanırken eski kotumu deneyim dedim 29 beden mavi kot rahatlıkla oldu kaydirigubbakcemile2 onunla gittim verdiğim birkaç kilo çok iyi olmuş devamı gelecek inşallah sizinle birlikte
çok sevindim sizlerle paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3
bugün 1,5 dilim kepekli ekmek, 2 kk kadar peynir
5-6 kaşık pilav, salata
3 küçük parça bitter
birazdanda yeşil çayımı içecem
takımcığım sizleri seviyorum canlarım benim iyi akşamlar a.s. a.s.
ben öğle saatlerinde alışverişe çıktım 4 saat gibi ayaktaydım bir o yana bir bu yana :bbo:
hazırlanırken eski kotumu deneyim dedim 29 beden mavi kot rahatlıkla oldu kaydirigubbakcemile2 onunla gittim verdiğim birkaç kilo çok iyi olmuş devamı gelecek inşallah sizinle birlikte
çok sevindim sizlerle paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3
bugün 1,5 dilim kepekli ekmek, 2 kk kadar peynir
5-6 kaşık pilav, salata
3 küçük parça bitter
birazdanda yeşil çayımı içecem
takımcığım sizleri seviyorum canlarım benim iyi akşamlar a.s. a.s.
Slm kızlar bu sabah tost ve çay yedim tot yazmayayım diye dikkat edeyim dedim neşe hemen ugraşmış benimle ayy çok acelem vardı o gün dikkat etmeden yazdım valla..diger topiktende okumuşsundur tabii..öglen ezo gelin çorbası bir tabak erişte azda türlü..az önce sandaviç yedim..sanırım 1 saat sonra meyve falan yerim..başım çok agrıyor bu ara...toprak su haklısın fazla paylaşım yapılamıyor maalesef benim bildigim genelde hayat neşe nrmyn sen ben giriyorum buraya listede bizden başka olanda var sanırım..gün içerisnde mutlaka giriyorum ama her girdigimde kimse olmuyor..hafta sonlarıda zaten yokum..evimde henüz net baglı degil..
Son düzenleme:
- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
günaydın güzelleer....
eski 13.takım üyelerindenim.Hedefime ulaştıktan sonra takımdan ayrıldım.
Şuan kk.da azimli olduklarına inandığım iki arkadaş var yarışmaya katılmak isteyen.
Kilo verip düğünlerinde çıtır bir gelin olmak istiyorlar.Takımınızda 2 kişilik yer varsa alabilirmisiniz ?
Cuma yarışmasına katılmak isteyenlerin topicinede duyuru yaptılar.Üye isimleri khena ve yasmine8383
eski 13.takım üyelerindenim.Hedefime ulaştıktan sonra takımdan ayrıldım.
Şuan kk.da azimli olduklarına inandığım iki arkadaş var yarışmaya katılmak isteyen.
Kilo verip düğünlerinde çıtır bir gelin olmak istiyorlar.Takımınızda 2 kişilik yer varsa alabilirmisiniz ?
Cuma yarışmasına katılmak isteyenlerin topicinede duyuru yaptılar.Üye isimleri khena ve yasmine8383
selam hanımlar
birazdan bol yeşillikli bir kahvaltı yapaağım....
bravoo tatlıımm çok iyi gidiyorsuunnn
eveett listeleerrr
kızlar ben cuma ve hafta sonu şehir dışında olacağım, biraz dinleneceğim açıkcası, yoğun stres ve tempo ile çalıştım onu bi normale çevireyimm
öpüyorum hepiniziiii
1.TAKIM **87. ETAP SONUÇLARI**ETAP YEDİNCİSİ imişizxz bu hafta kaçıncıyız bayanlar????
nrymn ( 63,6 / 64,4 / -0,9 / -1,42% )
neşemeşe (76,9 % )
gülaybcn (65,5 %)
daisy06 (62% )
flawless (68.5 % )
hayat70 (60,9 %)
topraksuu (kendi isteği ile yarılmadan ayrıldı:a015:)
mavideniz ( 69 %)
1.TAKIM TOPLAM KİLO ( % )
kızlar takıma göz kulak olun tamam mı?
slm arkadaşlar bu hafta benim için yogun bir hafta salı öglene dogru rahatsızlanıp işyerinden izin alıp eve gittim dolayısıyla burayada yazmadım..hemen dünkü menümü yazıyorum.
sabaha kepekli ekmekle kaşarlı tost ve çay arada 2 bisküvü
öglen mercimek çorbası 2 biber dolması ince bir dilim kıymalı börek ve yogurt.
arada 3 bisküvüve limonlu soda 3 saat sonrada bi portakal
akşamda 2 yemek kaşıgı menemen sonra dondurma ve çekirdek(kabak) çitledim
regl oldum kızlar bazen cnm birşey istemiyor bazende ne istedigimi bilmeden dolanıyorum ne yseme diye..birazcık kaçırıyorum bu aralar ama reglin sıkıntısı..
neşlecim girmiyorsun fazla neredesin merak ettim valla..toprak su ablada sadece yazdı ve bir daha gelmedi buraya aşkolsun bir kere yazıp kaçmak olurmu?
sabaha kepekli ekmekle kaşarlı tost ve çay arada 2 bisküvü
öglen mercimek çorbası 2 biber dolması ince bir dilim kıymalı börek ve yogurt.
arada 3 bisküvüve limonlu soda 3 saat sonrada bi portakal
akşamda 2 yemek kaşıgı menemen sonra dondurma ve çekirdek(kabak) çitledim
regl oldum kızlar bazen cnm birşey istemiyor bazende ne istedigimi bilmeden dolanıyorum ne yseme diye..birazcık kaçırıyorum bu aralar ama reglin sıkıntısı..
neşlecim girmiyorsun fazla neredesin merak ettim valla..toprak su ablada sadece yazdı ve bir daha gelmedi buraya aşkolsun bir kere yazıp kaçmak olurmu?
- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
tabikiii hemen çağır gelsinlerrrrr
pazartesiden itibaren başlıyoruz sıkı diyete değişl mi hanımlaaarrrrdelikafadulden
Merhaba arkadaşlar ben khena 1,58 boyunda 69 kiloyum. benide aranıza alabileceğinizi duydum. hihoyyyt 55 kiloya düşmek istiyorum. bu sefer başarmalıyım çünkü evleneceğim. Gelinliğin içinde güzel gözükmem lazım. Ve tabiki sizlerin desteği ve motivasyonuyla bunu yapabileceğime inanıyorum. bu 69 kilo ama zayıflamaya ihtiyacı olan geline yardım edeceksiniz dimi :dance: bide kurallarla ilgili neler yapmam gerektiğinide bana yazarsanız çok sevinirim:1hug:
Son düzenleme:
selam kızlarr bende takıma girmek istiyorum ..
yaklaşık 5 ay sonra evlenicem ve şişko bi gelin olarak evlenmek istemiyorummmmm .. boyum 1,61 kilomda 61 ve 53 kilo olmak istiyorum sizlerin desteği ve motivasyonu ile bunu başarmayı çok ama çoooooook istiyorum.lütfen benide aranıza alın..
sevgilerle :)
yaklaşık 5 ay sonra evlenicem ve şişko bi gelin olarak evlenmek istemiyorummmmm .. boyum 1,61 kilomda 61 ve 53 kilo olmak istiyorum sizlerin desteği ve motivasyonu ile bunu başarmayı çok ama çoooooook istiyorum.lütfen benide aranıza alın..
- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
bravoo tatlıımm çok iyi gidiyorsuunnn
eveett listeleerrr
kızlar ben cuma ve hafta sonu şehir dışında olacağım, biraz dinleneceğim açıkcası, yoğun stres ve tempo ile çalıştım onu bi normale çevireyimm
öpüyorum hepiniziiii
1.TAKIM **87. ETAP SONUÇLARI**ETAP YEDİNCİSİ imişizxz bu hafta kaçıncıyız bayanlar????
nrymn ( 63,6 / 64,4 / -0,9 / -1,42% )
neşemeşe (76,9 % )
gülaybcn (65,5 %)
daisy06 (62% )
flawless (68.5 % )
hayat70 (60,9 %)
mavideniz ( 69 %)
kızlar takıma göz kulak olun tamam mı?
nrmyn cim hesaplamanda bi sorun var sanırım.63,6 - 64,4 = -0,8 yerimseniben
yani 900 gram değil 800 gram almışın
- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
canım hoş geldin aramıza.....hergün yediklerine dair bildirimde bulunmalısın tatlım... her perşembe sabah tartılıyoruzzzz veee buraya yazıyoruzzzz..aslında bşr hesappp olayı var ama o benim kafamı karıştırıyor.......delikafadulden
hoşbulduk :) ben bugün tartıldım yazayım hemen :) 68,9 benneyaptımki ama haftaya perşembe çok güzel olacak.
ben sabah kahvaltı yapmıyorum. sadece çay.
öğlen çorba + sulu yemek + salata
akşam biraz abartıyorum tv karşısında azıtyorum ama bugünden itibaren onada son.
şimdi bana yardım edin nerden başlayayım yeme düzenimi düzeltmeye:tomato:
- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
hesap zamanıııı:bbo::bbo:
60,9-60,3=0,6/60,9=0,0085*100=0,85şakkıdışakkıdıkaydirigubbakcemile3
valla hanımlar br kerede yaptımmmm umarım doğrudur....
Arkadaşlar bana bir arkadaşım anlattı ona göre bu hesaplama farklı çıkıyor.
60,9 - 60,3 = 0,6
0,6 X 100 / 60,9 = 0,99
Şimdi hangisi doğru ona göre bende notumu düzelteyim?
hoşbulduk :) ben bugün tartıldım yazayım hemen :) 68,9 benneyaptımki ama haftaya perşembe çok güzel olacak.
ben sabah kahvaltı yapmıyorum. sadece çay.
öğlen çorba + sulu yemek + salata
akşam biraz abartıyorum tv karşısında azıtyorum ama bugünden itibaren onada son.
şimdi bana yardım edin nerden başlayayım yeme düzenimi düzeltmeye:tomato:
cnım kahvaltını mutlaka yapmalısın... bu çok önemli...ve akşam yemeğini azaltmalısın.... ben sana akşam için güzel bir çorba ve bol salata öneririm... hem insanın karnı doyuyor hemde kalori oldukça düşük.....ama sabah mutlaka kahvaltını yap....ne olabilir menü dersen... iki yada1 dilim kepekli ekmek,3 dilimkadar peynir 3 yada4 tane zeytin ,sebze(domates, salatalık,biber vs) ve şekersiz çayyy.....bu şekilde güzelce zayıflarsın....ve egzersizzz mutlaka sıkılaşırsın hemmm...
nrymn ( 63,6 / 64,4 / -0,8 / -1,26% )
neşemeşe (76,9 / 77,3 /-0,4 / -0,52 % )
gülaybcn (65,5 %)
daisy06 (62% )
flawless (68.5 % )
hayat70 (60,9 /60,3 / 0,6 / 0,99%)
mavideniz ( 69 %)
Canım inşallah biz kızlarla hallederiz, dimi kızlar? Sen de hiçbirşeyi kafana takma
Canım benim için hiç sorun olmaz. Hoşgeldin:))
Canım bir kez daha bakar mısın?
Oki, tşk canım
nrymn ( 63,6 / 64,4 / -0,8 / -1,26% )
neşemeşe (76,9 / 77,3 /-0,4 / -0,52 % )
gülaybcn (65,5 %)
daisy06 (62% )
flawless (68.5 % )
hayat70 (60,9 /60,3 / 0,6 / 0,99%)
mavideniz ( 69 %)
Canım inşallah biz kızlarla hallederiz, dimi kızlar? Sen de hiçbirşeyi kafana takma
selam kızlarr bende takıma girmek istiyorum ..
Canım benim için hiç sorun olmaz. Hoşgeldin:))
hesap zamanıııı:bbo::bbo:
60,9-60,3=0,6/60,9=0,0085*100=0,85şakkıdışakkıdıkaydirigubbakcemile3
valla hanımlar br kerede yaptımmmm umarım doğrudur....
Canım bir kez daha bakar mısın?
nrmyn cim hesaplamanda bi sorun var sanırım.63,6 - 64,4 = -0,8 yerimseniben
yani 900 gram değil 800 gram almışın
Oki, tşk canım
- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
canm önerilerin için teşekkür ederim. yarın sabahtan itibaren uygulamaya başlıyacağım. peki bu 6 öğün olayını hepiniz yapabiliyormusunuz? yada belli bir saatten sonra yemek yememe gibi bir geleneğiniz varmı?cnım kahvaltını mutlaka yapmalısın... bu çok önemli...ve akşam yemeğini azaltmalısın.... ben sana akşam için güzel bir çorba ve bol salata öneririm... hem insanın karnı doyuyor hemde kalori oldukça düşük.....ama sabah mutlaka kahvaltını yap....ne olabilir menü dersen... iki yada1 dilim kepekli ekmek,3 dilimkadar peynir 3 yada4 tane zeytin ,sebze(domates, salatalık,biber vs) ve şekersiz çayyy.....bu şekilde güzelce zayıflarsın....ve egzersizzz mutlaka sıkılaşırsın hemmm...