Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünkü menüm

sabah

1 kupa karışık bitki çayı
1 bardak ılık limonlu su

ara
1.5 yk kuru yabanmersini
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık

akşam
yarım tabak kuru fasulye
5 siyah, 10 yeşil zeytin
4 dilim tb ekmek
2 tk tahin-pekmez

ara
2 fincan türk kahvesi
1 kupa hibiskus
1 kupa adaçayı

14 bin adım attım
2 litre su

Kizlar size cok komik bir sey soyliyim mikac gundur sporum ve menum ortada baya iyi gitmis iken bir tartiliyim dedim ve tam 1 kilo fazla ciktm
Bu ne simdi aciklamasi olan var mi bir sinir krizi gecirmeyeyim
canım çok spor yapıyorsun ya muhtemelen kas yapıyorsundur bir de kaslar su tutmuştur. sana tavsiyem haftada 1 gün tartıl sadece ve bir gün öncesinden spor yapma

canım sade yemiyorum, normal kıyma kavurması var ya aynı onun gibi yapıyorum. domatesli,soğanlı biberli. içine kimyon,kekik,pul biber ve soya sosu da atıyorum. tadı nefis ötesi oluyor bir de böyle dene

aynen öyle sağlıksız beslenmesem de gece yemek ipimi çekiyor

Iftar
4 yk kaşığı patlıcan yemeği
2 yk pilav
2 tane zeytin
2 dlm ekmek
Çay 4 çb şekrsiz

Sahur
3 yk patlıcan yemeği
3 yk pilav
Bi tane domates
1 tane salavatı
3 tane zeytin.
Çay

Diyetten uzağım sanırım ya
Dün gece az yedim soğanlı keş yapmıştım ama çok halsiz kaldım abarttım bugün yemeği sanki kızlsr

deadline 28.05.2018 pazartesi menum
Uyanir uyanmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 kucuk patates 1 yumurtayla omlet
Birkac zeytin

Ogle:
3-4 kaslk makarna
1 kase corba
1 kase salata

Ara:
5-10 tane cubuk kraker
1 bardak cay

Aksam:
1 kase corba
2 dilim ekmek
1 avuc findik
5 hurma
1 cay bardagi sut
Hizimi alamayip kapi pencere de kemirirdim ama pencereler plastik oldugundan durdurdum kendimi :) Nasil irade ama, insan nerde duracagini bilmeli :)

Canım sen çok az yiyorsun ama ben takıma dondugumden beri 60 kiloda tıkandın. Bence vücudu şaşırtmak lazım. Diyetisyene gitmeyi hiç düşündün mü?

Bana kötü bir şey gözükmedi . Salavati nedir? Bence menün gayet iyi :)

Dünku menü
Sahur 2 dilim peynir, 2 zeytin, 4-5 tane patates kizartmasi, 2 biber kızartması ( geçenlerde birisi sahurda kızartma yemişti susatmiyor mu demiştim üzerine eşim istedi ama daha ister mi bilmiyorum ) 1 dilim ekmek
İftar 4 kaşık taze bezelye yemeği, 2;kaşık bulgur pilavı, azck sarımsaklı yoğurtlu kabak, salata 2 dilim ekmek
2.5 litre su
Spor maalesef yok ev aynı tasiniyormusuz havasında şuan ustalar var bu gün yarın da temizlikle geçer sonra caaaanm sporuma baslarim

Günaydın kızlar:) Sabah yürürken en son 59 u ne zaman gördüğümü düşündüm 4 sene önce ucundan görüp tekrar hamile kalmıştım 10 sene öncede 55 kiloda sabittim insanın sabit bir kilosu olmalı üstüne çıktımı hemen dikkat etmeli öyle olsa uğraşmayız hiç ben 10 senedir 60lı kilolardayım 65i geçmem ama 55i de görmem. Karar verdim 55i sabit kilom yapmaya inşallah:) Sizin var mı daima kalmak istediğiniz kilonuz?

Kizlar ben bir kac gun spor yapmasam mi bu odem icin ne dersiniz tarti moralimi cok bozdu benim ne yapmaliyim
Tatlım Perşembe yapma sadece ama spora devam ödem atıcı çaylar da iş görür

Sanırım geçen haftanın patlaması oldu ama dikkat etmem lazım
İnşallah 3 derse bile kalmaz da geçersin canm
Su harika
Deadim bu hafta da güzel sonuçlar gelecek bence

Su neden az kaptaniiiiiiimmmmmm
Kolay gelsin canm güzel projeler insanı mutlu ediyor
Dediğin gibi atistirip kacmissin gibi olmuş canm spor da 10 numara
aynen öyle sağlıksız beslenmesem de gece yemek ipimi çekiyor
Su gece ders çalışmaların bitince normale döner canm
Salâtvati ne merak ettim :)
Siz sanırım plato dönemindesiniz acaba bir günlük detoks felan mi yapsaniz yoksa menüler gayet güzel gidiyor

Evt kaptanm bakliyat yapiyor ondan bakliyat pek yemiyorum bende bu haftalar bakliyat yemedim hic ama sporu baya arttirmistim bide cemberle yani hareketler onlarida 100-120 ile felen yapiyodum mekik cesitleri felan kaslari baya calistirdim inslh ondan kaslar su tutmustur da atar dedigniz gibi odem cayi icmeye devam sagolun

Canm sosyal sorumluluk projesinde yer alman harika birsey tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…