bugünkü menüm
sabah
1 kupa karışık bitki çayı
1 bardak ılık limonlu su
ara
1.5 yk kuru yabanmersini
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık
akşam
yarım tabak kuru fasulye
5 siyah, 10 yeşil zeytin
4 dilim tb ekmek
2 tk tahin-pekmez
ara
2 fincan türk kahvesi
1 kupa hibiskus
1 kupa adaçayı
14 bin adım attım
2 litre su
canım çok spor yapıyorsun ya muhtemelen kas yapıyorsundur bir de kaslar su tutmuştur. sana tavsiyem haftada 1 gün tartıl sadece ve bir gün öncesinden spor yapmaKizlar size cok komik bir sey soyliyim mikac gundur sporum ve menum ortada baya iyi gitmis iken bir tartiliyim dedim ve tam 1 kilo fazla ciktm
Bu ne simdiaciklamasi olan var mi bir sinir krizi gecirmeyeyim
canım sade yemiyorum, normal kıyma kavurması var ya aynı onun gibi yapıyorum. domatesli,soğanlı biberli. içine kimyon,kekik,pul biber ve soya sosu da atıyorum. tadı nefis ötesi oluyor bir de böyle deneHaklısın canım yani asyadaki gibi devam etsem iyi olacak aslında. Asyada da canım bişey istediğinde yiyordum ama ölçülü şekilde yiyordum ve sıkıntısız geçmişti inşallah şu dengeyi kurabilirim.
Yani azcık masumum dimi
Ben kötü bişey görmedim ki menüde? Ya canım soya kıymasını sade nasıl yiyosun ya. Ay ben hiç beğenmemiştim onu.
Spor şişkinliği canım tartıya aldırma.
Amin canm inşallah iyi insanlarla karşılaşırım çok sağol. Evet biraz fazla sıktım sanırım kendimi kötü patladım hemen güzil bir düzene gireceğim inşallah asyada çok kilo almadım ben canım bişey istediğinde yedim ama ölçüyü kaçırmadım. Aslında o şekilde devam etsem iyi olacak sanırım.
Canım sende geçen hafta baya sıkıydın ondan biraz gevşeme olmuştur ama toparlarsın ben inanıyorum sana
Ayy sorma hayatımın en rezil sınavı oldu. Yani mesleki bilgilerden kurtardım sanırım çoğunu ama birinden kesin kaldım. Neyse yaçın üç ders sınavına girerim ne yapayım.
Haklısın canım en iyisi sistemi biraz rahatlatmak olacak sanırım. Çok sağol
Aaaaa hayır moral bozmak yok. Sporu da bırakma canım. Spor şişliği o. Bende de oldu hatırlamıyo musun? Sonucta ilave hareketler ekledin olabilir vücudun farklı kasları çalışıyor. Diyorum ya önce alttaki kaslar şişiyor canım o tartıdaki fazlalık bu yüzden moral bozmuyoruzzzz spora divam ediyoruzzzz
Ayy canım benimvalla bende girmesem hemen özlüyorum sizleri. Arkadaşlarım geldi vedalaştık felan o yüzder daha şimdi oturuyorum hemen size koştum
aynen öyleSpor eklenen güzel olmuş canm
Canm pek bişey istemiyordu canm bir de kaşıklar oldukça tepelemecacık da çok olunca doydum
Su hemen gözüme çarptı oldukça azben onu bı oturuşta içiyorum su egzantrik isimleri olan kahvelerde acaip şekilde abartılı kalori var pek tercih etmesi güzel olur pideyi de tereyağ yerine peynirle yesen daha güzel olur arasına koymayı seviyorsan. ...
Hmmm ilk defa duydum onun adını
Anladım canm adliyede çalıştığını kacirmisim benadalet bakanlığında çalışmak gerçekten zor ama sen her şeye rağmen güzel düşünmeye çalış canm eğer dediğin gibi spor hocalığına gecebirsen senin için çok güzel olur hem sevdiğin iş olur daha mutlu olursun hakkında hayırlısı olsun canm her zorluğun sonrasında güzellikler gelir canm pozitif olmaya çalış önceki yaşadıkların seni çok etkilemiş yine aynısı olacak diye korkuyorsun ama belki bazı şeyler değişmiş olur daha iyi insanlarla karşılaşırsın insallah
Kendi cezasını kesenlere bayiliyorum
Aksam karbonhidrat grubu almadigin için mısır gözüme batmadi ama gece olunca pek güzel olmuyor
Limonlu zencefilli bal da yapabilirsin canm bol bol sıvi almaya calis
Kuzum.bunlar uzun süre kendini sıkmanın patlaması bir de can sıkıntıni yemeklerden çıkarmaya çalışmssın bundan sonra az az herşeyden yemeye çalış ama dengeli bir şekilde
Hayranım sana hatuuuunnnnn
Davete göre oldukça güzel olmuş
Tatlım gece yemelerin olmasa aslında güzel ona da bı çare bulmalıyiz sana hafif ama seni tutacak tarifler bakalım
yok canım silme ile uğraşamam doldurur doldurur koyarımKesinlikle canm dogruymusnil tepeleme yazana kadar aklima bile gelmedi benm ben hep silme diye hesap ettim onlari
Canım sen çok az yiyorsun ama ben takıma dondugumden beri 60 kiloda tıkandın. Bence vücudu şaşırtmak lazım. Diyetisyene gitmeyi hiç düşündün mü?deadline 28.05.2018 pazartesi menum
Uyanir uyanmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 kucuk patates 1 yumurtayla omlet
Birkac zeytin
Ogle:
3-4 kaslk makarna
1 kase corba
1 kase salata
Ara:
5-10 tane cubuk kraker
1 bardak cay
Aksam:
1 kase corba
2 dilim ekmek
1 avuc findik
5 hurma
1 cay bardagi sut
Hizimi alamayip kapi pencere de kemirirdim ama pencereler plastik oldugundan durdurdum kendimi :) Nasil irade ama, insan nerde duracagini bilmeli :)
Bana kötü bir şey gözükmedi . Salavati nedir? Bence menün gayet iyi :)Iftar
4 yk kaşığı patlıcan yemeği
2 yk pilav
2 tane zeytin
2 dlm ekmek
Çay 4 çb şekrsiz
Sahur
3 yk patlıcan yemeği
3 yk pilav
Bi tane domates
1 tane salavatı
3 tane zeytin.
Çay
Diyetten uzağım sanırım ya
Dün gece az yedim soğanlı keş yapmıştım ama çok halsiz kaldım abarttım bugün yemeği sanki kızlsr
Tatlım Perşembe yapma sadece ama spora devam ödem atıcı çaylar da iş görürKizlar ben bir kac gun spor yapmasam mi bu odem icinne dersiniz tarti moralimi cok bozdu benim ne yapmaliyim
Selam kızlarben geldim inşallah bir sıkıntı çıkmazda güzelce sağlıklı beslenmeye devam ederim malum kaç gündür sağlıksız besleniyorum şimdi yeniden başladım regl öncesi bu sefer tatlı krizlerim tavan yaptı resmen sanırım uykusuzluk falanda eklenince çünkü diyetisyenim uykusuzluk tatlı isteğini fazlalastirir demişti şimdi menüye dönelim
Kahvaltı omlet avuç içi kadar peynir 6 zeytin 2 ceviz salatalık çay 1 kayısı
Ara sade türk kahvesi küçük yeşil elma üzerine biraz fıstık ezmesi
Spor 30 günde kilo ver programını indirdim ilk gününü yaptım ve dorisle 300 kalori yaktım bir kaç gün gündüz bunları yapmaya calısıcam sonra malum oruç olacağımdan heralde iftar sonrası yürüyüş yaparım
Akşam zeytinyağlı enginar az etli türlü cacık yiyecegim kızlar
Kahvalti: 30gr yulaf,2çilek,2ceviz,1cay kasigi bal,yarim bardak sűt
Ara: bir kupa sutlu turk kahvesi
Oglen:100grm tambugday makarnasi domatesli
Ara:limonlu biberiyeli yesilcay
Aksam:300grm yogurt,5çilek,2kayisi
Tekrar yesilcay,biberiye,kiraz sapı cayi
30 dakika yuruyus
40 sguat
40 yan simit hareketi
40 mekik
Sanırım geçen haftanın patlaması olduHaklısın canım yani asyadaki gibi devam etsem iyi olacak aslında. Asyada da canım bişey istediğinde yiyordum ama ölçülü şekilde yiyordum ve sıkıntısız geçmişti inşallah şu dengeyi kurabilirim.
Yani azcık masumum dimi
Ben kötü bişey görmedim ki menüde? Ya canım soya kıymasını sade nasıl yiyosun ya. Ay ben hiç beğenmemiştim onu.
Spor şişkinliği canım tartıya aldırma.
Amin canm inşallah iyi insanlarla karşılaşırım çok sağol. Evet biraz fazla sıktım sanırım kendimi kötü patladım hemen güzil bir düzene gireceğim inşallah asyada çok kilo almadım ben canım bişey istediğinde yedim ama ölçüyü kaçırmadım. Aslında o şekilde devam etsem iyi olacak sanırım.
Canım sende geçen hafta baya sıkıydın ondan biraz gevşeme olmuştur ama toparlarsın ben inanıyorum sana
Ayy sorma hayatımın en rezil sınavı oldu. Yani mesleki bilgilerden kurtardım sanırım çoğunu ama birinden kesin kaldım. Neyse yaçın üç ders sınavına girerim ne yapayım.
Haklısın canım en iyisi sistemi biraz rahatlatmak olacak sanırım. Çok sağol
Aaaaa hayır moral bozmak yok. Sporu da bırakma canım. Spor şişliği o. Bende de oldu hatırlamıyo musun? Sonucta ilave hareketler ekledin olabilir vücudun farklı kasları çalışıyor. Diyorum ya önce alttaki kaslar şişiyor canım o tartıdaki fazlalık bu yüzden moral bozmuyoruzzzz spora divam ediyoruzzzz
Ayy canım benimvalla bende girmesem hemen özlüyorum sizleri. Arkadaşlarım geldi vedalaştık felan o yüzder daha şimdi oturuyorum hemen size koştum
Su harikaBugünkü menüm
Kahvaltı peynir.1 dilim ekmek.4 zeytin.domates
Ara yeşil .cy
Öğle yarim yumurtalı omlet. 1 kase mercimek çorbası.
Ara 2 ksk yulaf.tarcin. 4 kuru hurma..6 fındık.3 ksk yoğurt
Ara yeşil .cy
Akşam 1 tabak yoğurtlu soğuk çorba .1 dilim ekmek
Ara yeşil .cy
Su 3 lt
Spor yok
Deadim bu hafta da güzel sonuçlar gelecek benceDünkü menüm @zensim
Sahur 1 yumurta peynir zeytin 1 dikim pide 1 tk tahin pekmez 1 bardak süt
İftar 1 kaşe ezogelin 3 yk yoğurt köfte az yesil salata 3 tk sütlaç
1 saat yürüyüş 10 dk pilates bacak hareketleri 1 lt su
@zensim sen neredesin bakayım ses ver
Eki Görüntüle 2151380 45 dakika yürüyüş
Su neden az kaptaniiiiiiimmmmmmBugünkü menim @zensim
Sahur 1 yumurta biraz peynir 3 zeytin 1 bardak süt 2 yk yulaf 3 çilek tarçın 2 ceviz
İftar 1 kase ezogelin çorba kıymalı yumurta 4 yk yoğurt yemek yapmaya vaktim yoktu
2 hurma 1 ceviz
Ara 1 fincan yesilcay 8 kaju 3 kuru üzüm
Spor yok su 1 ltden biraz fazla
Kolay gelsin canm güzel projeler insanı mutlu ediyorkızlar giremedim pek bu ara çok yoğunum yasanırım 1-2 hafta böyle olacak çünkü bir sosyal sorumluluk projesinde gönüllüydüm ama kimse taşın altına elini koymuyor bütün iş bana kaldı, ırgat gibi çalışıyorum şu ara bunca işimin arasında. bugünkü menümden de anlarsınız zaten yemek yapmaya-yemeye bile vaktim olmadı. okuyamadım sayfaları da
Dediğin gibi atistirip kacmissin gibi olmuş canmbugünkü menüm
sabah
1 kupa karışık bitki çayı
1 bardak ılık limonlu su
ara
1.5 yk kuru yabanmersini
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık
akşam
yarım tabak kuru fasulye
5 siyah, 10 yeşil zeytin
4 dilim tb ekmek
2 tk tahin-pekmez
ara
2 fincan türk kahvesi
1 kupa hibiskus
1 kupa adaçayı
14 bin adım attım
2 litre su
Su gece ders çalışmaların bitince normale döner canmaynen öylesağlıksız beslenmesem de gece yemek ipimi çekiyor
Salâtvati ne merak ettim :)Iftar
4 yk kaşığı patlıcan yemeği
2 yk pilav
2 tane zeytin
2 dlm ekmek
Çay 4 çb şekrsiz
Sahur
3 yk patlıcan yemeği
3 yk pilav
Bi tane domates
1 tane salavatı
3 tane zeytin.
Çay
Diyetten uzağım sanırım ya
Dün gece az yedim soğanlı keş yapmıştım ama çok halsiz kaldım abarttım bugün yemeği sanki kızlsr
Siz sanırım plato dönemindesiniz acaba bir günlük detoks felan mi yapsanizdeadline 28.05.2018 pazartesi menum
Uyanir uyanmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 kucuk patates 1 yumurtayla omlet
Birkac zeytin
Ogle:
3-4 kaslk makarna
1 kase corba
1 kase salata
Ara:
5-10 tane cubuk kraker
1 bardak cay
Aksam:
1 kase corba
2 dilim ekmek
1 avuc findik
5 hurma
1 cay bardagi sut
Hizimi alamayip kapi pencere de kemirirdim ama pencereler plastik oldugundan durdurdum kendimi :) Nasil irade ama, insan nerde duracagini bilmeli :)
Sagol canm devam edicemÖdem atıcı çaylara ve spor a devam bence
Evt kaptanm bakliyat yapiyor ondan bakliyat pek yemiyorum bendeblonde ambition yediğin bişey şişkinlik ve ödem yapıyor olabilir ne yediğini unuttum ama fazla bakliyat yapıyor mesela birde spora çok yüklendin ya kaslar şu tümü olabilir ödem atıcı çay yap bol su iç ödem atıcılı zencefilli falan
Canm sosyal sorumluluk projesinde yer alman harika birseykızlar giremedim pek bu ara çok yoğunum yasanırım 1-2 hafta böyle olacak çünkü bir sosyal sorumluluk projesinde gönüllüydüm ama kimse taşın altına elini koymuyor bütün iş bana kaldı, ırgat gibi çalışıyorum şu ara bunca işimin arasında. bugünkü menümden de anlarsınız zaten yemek yapmaya-yemeye bile vaktim olmadı. okuyamadım sayfaları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?