Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

blonde ambition @fitblack bluegreeneyes magickk ve tum arkadaslarim cok tesekkur ederim. Ozellikle Fatos sana cok takip ettin sagol canim. Hoscakalin. size iyi zayiflamalar
Kiiiiizzzzz nere vedalasiyo gibi dönüşte bekliyoruz bak geçen hafta yapamam diyordun -500 yaptırdık dönüşte bekliyoruz seni biz sana teşekkür ederiz canm bizim onerilerimize uyduğunu icin yine de dikkat et korumaya çalış olur mu

T9 kurbanı Salatalık

Ben de 55 cnm..
3 haftadır yoktum evde beni gören komşu şimdi tam iyisin daha da zayoflama diyor.. Bana göre hala var basenler bacaklarımın gıcık belası :d

blonde ambition @fitblack bluegreeneyes magickk ve tum arkadaslarim cok tesekkur ederim. Ozellikle Fatos sana cok takip ettin sagol canim. Hoscakalin. size iyi zayiflamalar
Ne demek canm benim sen de sagol ayrica her zamn bekleriz firsat oldukca ugra canm koyden geri dondugunde de tekrar aramiza katil mutlaka tamam mi biz zaten burda olucaz sende tekrar gelirsin tekrar beraber kilo vermeye devam edicez ok. opuyorum sebi iyi tatiller

Arkadaslar dun regl oldum ve son iki gundur cok sacma sapan yedim yardim edin. Resmen +2 kg gorunuyorum. Yardimlariniza ihtiyacim var. Aldigimi vermem lazim. Desteginize tavsiyenize ihtiyacim var.
Canm bol bol odem cayi ic karbonhidrati ve tuzu da azltirsan odem yavas yavas gidiyor hemen basla ki cuma ya anca canm kiraz sapi,biberiye,yesilcay,zencefil ben bunlari iciyorum hepsi odem atici sen istersen maydonoz limon da yap o da cok iyi canm ben de +2 kilo gordum inanamadm 2-3 gundur odem caylari iciyorum canm dun +1 kiloya dustu odem bu sabah da tekrar baktm 800 grm a dusmus odem su an +800 um canm sakin kendini kaybetme ben dun filan baya kotuydum nerdeyse birakasim geldi ama kizlar sagolsun herkezin destegu ile kendime geldim canm cuma ya da kalan da gidecek simidi umutluyum sende hemen bur odem cayi yap yarina onun 1 kilosu gidecek diger iki gunde kalan 1 kiloyu atar cumaya normale donmus olursun

Kizlar cok sagolun hepinizi cok seviyorum desteginiz olmasa bazen yapamam odemim ilk gun+2kilo kadar cikmisti inanamadm bir sorun var sabaha gider dedim odem caylari ile +1 e dustu normale donmeyonce +1 i gorunce size de yazdm biliyorsunuz bu sabah da +800 e indim kizlar insallh bir iki gune de 800de gidr normale donerim umutlandm

Sana söylemiştik canım bu ödem böyle birşey işte yasaklı şeyleri yediğimizde birden artılara çıkıyoruz ben bir haftada 3 kilo verdigimi biliyorum yeterki toparlan gerisi geliyor o artida gidecek merak etme

Sana söylemiştik canım bu ödem böyle birşey işte yasaklı şeyleri yediğimizde birden artılara çıkıyoruz ben bir haftada 3 kilo verdigimi biliyorum yeterki toparlan gerisi geliyor o artida gidecek merak etme
Ha bu arada canım bende artıdayım birde beni düşün nasıl gidecek ben ramazanda resmen sapıtıyorum bilmiyorum regl öncesi olduğu için mi o kadar tatlı yedim orasını çözemedim şimdi regl sonrası nasıl olacak göreceğim inşallah yine krizler yaşamam

Bunlari nasil yapacagim? Hangi olculerde yapmak gerekiyor? Daha once hic odem cayi yapmadim. Su an elimde kayisi cayi var. O da daha once odem attiriyordu onu deneyecegim ama siz de tarif verirseniz eve gittigimde yapabilirim.

insallah canm bidaha tatli krizi olmaz seninkide gider regleden olmustur kesin

Bunlari nasil yapacagim? Hangi olculerde yapmak gerekiyor? Daha once hic odem cayi yapmadim. Su an elimde kayisi cayi var. O da daha once odem attiriyordu onu deneyecegim ama siz de tarif verirseniz eve gittigimde yapabilirim.
Kaynayan suya bir tutam kiraz sapi atip 2dk daha kaynatip kapatiyorsun kapiliyken 5-10 dk denmenmek icin bekliyceksonra iciceksin canm kiraz spi direk odem attiriyor diyorlar digerleride katnar suya 1 er cay kasigi biberiye yesilcay meta atip agzini kapatp 10dk deminin cikmasini bekleyip limon sikip iciyorum yine bir bardak su icin bu olculer

55 50-55 arasi kalsam yeter

Kızlar günaydın ya dün gece bıçak gibi bir ağrı girdi kasıklarıma nefes alamadım zaten ara ara kasıklarımda ağrı oluyordu sabah doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuş meğer. İlaç verdi sirkeli su ile tahret tahvisiye etti e tabiki bol su. Haftaya Ankarada tekrar idrar tahlili yaptırıcam. Bebişin kalbini de duyduk nihayet. Şimdi ben bu menü işini nasıl yapayım kızlar ya. Sürekli not mu alsam yoksa imkanı yok buraya yazamam unuturum. Git gel bi iki şey ye modundayım çünkü. Hani bi gidiorum iki erik atıyorum bi gidiyorum kiraz felan. Nasıl yapcaz benim menü işini? Zaten bende bu hafta +1 görünüyorum şu an doğal olarak yani görünmesem şaşardım. Neyse az kaldı az hayırlısıyla gidince daha düzenli olucam inşallah. Ama menü yazımıyla ilgili tavsiyeleri bekliyorum.

Gdcmis olsun canm bu hafta hepimiz + olduk inslh cumaya duzelir bu arada bebisin kalbini duyman cok guzel canm menuyude eskisi gibi ara ara yaz istersen toplu yazma canm

Bebisin kalp sesini duydun demek canım çok güzel birşey menü paylaşımını bence toplu yapma unutursun not alabilirsin yada sen bilirsin canım

Gdcmis olsun canm bu hafta hepimiz + olduk inslh cumaya duzelir bu arada bebisin kalbini duyman cok guzel canm menuyude eskisi gibi ara ara yaz istersen toplu yazma canm

Bebisin kalp sesini duydun demek canım çok güzel birşey menü paylaşımını bence toplu yapma unutursun not alabilirsin yada sen bilirsin canım

Sağolun kızlar şükür duyduk kalbini. Ay ben ara ara yazayım bari en olmadı akşam yazdıklarımı alıntı yaparım. Yoksa yani takip etmem çok zor olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…