Bu sürede sakın fazlasına kaçma sonrası çorap söküğü gibi geliyor ben yaşadım canim sana iyi tatillerblonde ambition @fitblack bluegreeneyes magickk ve tum arkadaslarim cok tesekkur ederim. Ozellikle Fatos sana cok takip ettin sagol canim. Hoscakalin. size iyi zayiflamalar
Kiiiiizzzzz nere vedalasiyo gibi dönüşte bekliyoruz bak geçen hafta yapamam diyordun -500 yaptırdıkblonde ambition @fitblack bluegreeneyes magickk ve tum arkadaslarim cok tesekkur ederim. Ozellikle Fatos sana cok takip ettin sagol canim. Hoscakalin. size iyi zayiflamalar
Salatalık canım gece yazınca unutmayım diye :dBana kötü bir şey gözükmedi . Salavati nedir? Bence menün gayet iyi :)
T9 kurbanı SalatalıkTatlım Perşembe yapma sadece ama spora devam ödem atıcı çaylar da iş görür
Sanırım geçen haftanın patlaması olduama dikkat etmem lazım
İnşallah 3 derse bile kalmaz da geçersin canm
Su harika
Deadim bu hafta da güzel sonuçlar gelecek bence
Su neden az kaptaniiiiiiimmmmmm
Kolay gelsin canm güzel projeler insanı mutlu ediyor
Dediğin gibi atistirip kacmissin gibi olmuş canmspor da 10 numara
Su gece ders çalışmaların bitince normale döner canm
Salâtvati ne merak ettim :)
Siz sanırım plato dönemindesiniz acaba bir günlük detoks felan mi yapsanizyoksa menüler gayet güzel gidiyor
Ben de 55 cnm..Günaydın kızlar:) Sabah yürürken en son 59 u ne zaman gördüğümü düşündüm 4 sene önce ucundan görüp tekrar hamile kalmıştım 10 sene öncede 55 kiloda sabittim insanın sabit bir kilosu olmalı üstüne çıktımı hemen dikkat etmeli öyle olsa uğraşmayız hiç ben 10 senedir 60lı kilolardayım 65i geçmem ama 55i de görmem. Karar verdim 55i sabit kilom yapmaya inşallah:) Sizin var mı daima kalmak istediğiniz kilonuz?
Ne demek canm benim sen de sagol ayrica her zamn bekleriz firsat oldukca ugra canmblonde ambition @fitblack bluegreeneyes magickk ve tum arkadaslarim cok tesekkur ederim. Ozellikle Fatos sana cok takip ettin sagol canim. Hoscakalin. size iyi zayiflamalar
Canm bol bol odem cayi ic karbonhidrati ve tuzu da azltirsan odem yavas yavas gidiyor hemen basla ki cuma ya anca canm kiraz sapi,biberiye,yesilcay,zencefil ben bunlari iciyorum hepsi odem atici sen istersen maydonoz limon da yap o da cok iyi canm ben de +2 kilo gordum inanamadm 2-3 gundur odem caylari iciyorum canm dun +1 kiloya dustu odem bu sabah da tekrar baktm 800 grm a dusmus odem su an +800 um canm sakin kendini kaybetme ben dun filan baya kotuydum nerdeyse birakasim geldi ama kizlar sagolsun herkezin destegu ile kendime geldim canm cuma ya da kalan da gidecek simidi umutluyumArkadaslar dun regl oldum ve son iki gundur cok sacma sapan yedimyardim edin. Resmen +2 kg gorunuyorum. Yardimlariniza ihtiyacim var . Aldigimi vermem lazim . Desteginize tavsiyenize ihtiyacim var.
Sana söylemiştik canım bu ödem böyle birşey işte yasaklı şeyleri yediğimizde birden artılara çıkıyoruz ben bir haftada 3 kilo verdigimi biliyorum yeterki toparlan gerisi geliyor o artida gidecek merak etmeKizlar cok sagolunhepinizi cok seviyorum desteginiz olmasa bazen yapamam odemim ilk gun +2kilo kadar cikmisti inanamadm bir sorun var sabaha gider dedim odem caylari ile +1 e dustu normale donmeyonce +1 i gorunce size de yazdm biliyorsunuz bu sabah da +800 e indim kizlar insallh bir iki gune de 800de gidr normale donerim umutlandm
Ha bu arada canım bende artıdayım birde beni düşün nasıl gidecek ben ramazanda resmen sapıtıyorumSana söylemiştik canım bu ödem böyle birşey işte yasaklı şeyleri yediğimizde birden artılara çıkıyoruz ben bir haftada 3 kilo verdigimi biliyorum yeterki toparlan gerisi geliyor o artida gidecek merak etme
Bunlari nasil yapacagim? Hangi olculerde yapmak gerekiyor? Daha once hic odem cayi yapmadim. Su an elimde kayisi cayi var. O da daha once odem attiriyordu onu deneyecegim ama siz de tarif verirseniz eve gittigimde yapabilirim.Canm bol bol odem cayi ic karbonhidrati ve tuzu da azltirsan odem yavas yavas gidiyor hemen basla ki cuma ya anca canm kiraz sapi,biberiye,yesilcay,zencefil ben bunlari iciyorum hepsi odem atici sen istersen maydonoz limon da yap o da cok iyi canm ben de +2 kilo gordum inanamadm 2-3 gundur odem caylari iciyorum canm dun +1 kiloya dustu odem bu sabah da tekrar baktm 800 grm a dusmus odem su an +800 um canm sakin kendini kaybetme ben dun filan baya kotuydum nerdeyse birakasim geldi ama kizlar sagolsun herkezin destegu ile kendime geldim canm cuma ya da kalan da gidecek simidi umutluyumsende hemen bur odem cayi yap yarina onun 1 kilosu gidecek diger iki gunde kalan 1 kiloyu atar cumaya normale donmus olursun
insallah canm bidaha tatli krizi olmaz seninkide gider regleden olmustur kesinHa bu arada canım bende artıdayım birde beni düşün nasıl gidecek ben ramazanda resmen sapıtıyorumbilmiyorum regl öncesi olduğu için mi o kadar tatlı yedim orasını çözemedim şimdi regl sonrası nasıl olacak göreceğim inşallah yine krizler yaşamam
Kaynayan suya bir tutam kiraz sapi atip 2dk daha kaynatip kapatiyorsun kapiliyken 5-10 dk denmenmek icin bekliyceksonra iciceksin canm kiraz spi direk odem attiriyor diyorlar digerleride katnar suya 1 er cay kasigi biberiye yesilcay meta atip agzini kapatp 10dk deminin cikmasini bekleyip limon sikip iciyorum yineBunlari nasil yapacagim? Hangi olculerde yapmak gerekiyor? Daha once hic odem cayi yapmadim. Su an elimde kayisi cayi var. O da daha once odem attiriyordu onu deneyecegim ama siz de tarif verirseniz eve gittigimde yapabilirim.
50-55 arasi kalsam yeterGünaydın kızlar:) Sabah yürürken en son 59 u ne zaman gördüğümü düşündüm 4 sene önce ucundan görüp tekrar hamile kalmıştım 10 sene öncede 55 kiloda sabittim insanın sabit bir kilosu olmalı üstüne çıktımı hemen dikkat etmeli öyle olsa uğraşmayız hiç ben 10 senedir 60lı kilolardayım 65i geçmem ama 55i de görmem. Karar verdim 55i sabit kilom yapmaya inşallah:) Sizin var mı daima kalmak istediğiniz kilonuz?
Gdcmis olsun canm bu hafta hepimiz + olduk inslh cumaya duzelirKızlar günaydın ya dün gece bıçak gibi bir ağrı girdi kasıklarıma nefes alamadım zaten ara ara kasıklarımda ağrı oluyordu sabah doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuş meğer. İlaç verdi sirkeli su ile tahret tahvisiye etti e tabiki bol su. Haftaya Ankarada tekrar idrar tahlili yaptırıcam. Bebişin kalbini de duyduk nihayet.Şimdi ben bu menü işini nasıl yapayım kızlar ya. Sürekli not mu alsam yoksa imkanı yok buraya yazamam unuturum. Git gel bi iki şey ye modundayım çünkü. Hani bi gidiorum iki erik atıyorum bi gidiyorum kiraz felan. Nasıl yapcaz benim menü işini? Zaten bende bu hafta +1 görünüyorum şu an doğal olarak yani görünmesem şaşardım. Neyse az kaldı az hayırlısıyla gidince daha düzenli olucam inşallah. Ama menü yazımıyla ilgili tavsiyeleri bekliyorum.
Bebisin kalp sesini duydun demek canım çok güzel birşey menü paylaşımını bence toplu yapma unutursun not alabilirsin yada sen bilirsin canımKızlar günaydın ya dün gece bıçak gibi bir ağrı girdi kasıklarıma nefes alamadım zaten ara ara kasıklarımda ağrı oluyordu sabah doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuş meğer. İlaç verdi sirkeli su ile tahret tahvisiye etti e tabiki bol su. Haftaya Ankarada tekrar idrar tahlili yaptırıcam. Bebişin kalbini de duyduk nihayet.Şimdi ben bu menü işini nasıl yapayım kızlar ya. Sürekli not mu alsam yoksa imkanı yok buraya yazamam unuturum. Git gel bi iki şey ye modundayım çünkü. Hani bi gidiorum iki erik atıyorum bi gidiyorum kiraz felan. Nasıl yapcaz benim menü işini? Zaten bende bu hafta +1 görünüyorum şu an doğal olarak yani görünmesem şaşardım. Neyse az kaldı az hayırlısıyla gidince daha düzenli olucam inşallah. Ama menü yazımıyla ilgili tavsiyeleri bekliyorum.
Gdcmis olsun canm bu hafta hepimiz + olduk inslh cumaya duzelirbu arada bebisin kalbini duyman cok guzel canm menuyude eskisi gibi ara ara yaz istersen toplu yazma canm
Bebisin kalp sesini duydun demek canım çok güzel birşey menü paylaşımını bence toplu yapma unutursun not alabilirsin yada sen bilirsin canım
T9 kurbanı Salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?