- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Kızlar nasılsınız ben şifayı kapmışım geceden beri bir halsizlik boğazımda yanma ağrı çok fenayım az sonrada arkadaşa iftara gideceğiz verilmiş sözümüz vardı geçtiğimiz haftadan tek dileğim iyileşmek şu an bol bol su içeceğim birde ballı limonlu ılık su iyi geliyormuş.
Canm yurumekle cok iyi etmissin ama aksam bu karbonhidratlarin hepsini bir arada nasil alabildin ona sastimMenümü yazayım
Uyanınca limon zeytinyağı kahve
Kahvalı
Avakado ezmesi peynir zeytin fırın patates ev yapımı çilekli dondurma
Ara
Az nescafeli büyük barak süt 3 iran hurması
Ara
Büyük tabak kiraz 1 kilo uşgun
Akşam
evet hazırlayın oklavaları
Açık avcum kadar ereyağlı pidemakarna çiğköfte yoğurt
Valla hiiiiç savunma yapamıycam kızlar ya falakaya çekin beni hakettim
Spor 1.5 saat yürüyüş
Canm yurumekle cok iyi etmissin ama aksam bu karbonhidratlarin hepsini bir arada nasil alabildin ona sastim
Kahvalti: sucuk,biber,peynir ve 2 yumurtadan yapilmis omlet,çay,domates
Oglen:2dilim ekmek ve peynir ile tost
Ara: 2cilek,bir bardak sűt
Aksam: kiymali bezelye,2kasik pilav,salata
Ara:3cilek,2kayisi,bir bardak sűt
aralarda iki bardak biberiye,yesil cay,kirazsapi,zencefil,limon ile yapilms çay
40dakika kondisyon bisikleti
120 ic bacak cember ile
60 yine ic bacak ama farkli hareket ile
30 dakika yuruyus
2lt su
Sagol canm cumartesi pazar iyi tuttum insallah hafta ici de sorunsuz gecirip 68i gorurumCanım bu arada menün sporun çok güzel hele 2 kaşık pilav harika valla
İyilestim çok şükür canım sağol şimdide regl oldum tatlı krizlerim var yarın artık menü paylaşımına başlarımmagickk nals oldn canm ?
Sagol canm cumartesi pazar iyi tuttum insallah hafta ici de sorunsuz gecirip 68i gorurumbu hafta goremedeim ondan bari bu cuma goreyim diye hevesliyim ayda bitiyor zaten bu arada şu kaşık muhabbetini merak edince saydim nil tepeleme deyince bakiim dedim bezelyemde tepeleme 8 yemek kasigi imis fitblack canim sen yemek kasigi hesabini yaparken tepeleme mi olcuyorsun acaba silme mi diyetisyen tepelememi dedi silme kasik mi dedi ? nasl dedi? tepeleme degil ise belki 15 kasik eder bu arada baya fatk var
iyilesmene sevindim canm iyi bari reglede ayni surecte aradan cikmis iyi olmus tam baslarsn ne güzelİyilestim çok şükür canım sağol şimdide regl oldum tatlı krizlerim var yarın artık menü paylaşımına başlarım
Canm sen bu ara istahlanmaya basladinBen sayayım diyorum bi yerden sonra bi bakıyorum ohoooo saymayı felan unutmuşum götürüyorum ha bire
Evet canım iyi oldu gerçekten sporuda güzelce yaparım 1 hafta en azındaniyilesmene sevindim canm iyi bari reglede ayni surecte aradan cikmislar tam baslarsn ne güzel
Canm sen bu ara istahlanmaya basladinaman dikkat bebis istahini açti galiba
Evt canm zaten hamilesin zaten almaman bile cok buyuk bir basari bence de okadar sikama valla benim icim el vermiyordu zaten olmaz oyle caninin cektigini bile yemiyorsun hamilesin yapma bidaha oyle canm en guzeli az az yersin yuruyuslerini yaparsin kilonu korursun zatenYa sanırım cok sıkmakla da hata ediyorum canım sonra böyle patlama oluyor. Bundan sonra haftada bir canımın istediği bişeyi yiycem. Mesela tatlı yememek icin bu hafta çok direndim ama böyle artık göğsüm felan sızlıyodu aklıma geldikçe bu kadar sıkmanın böyle kötü patlaması oluyor. Diyet modundan canım bişey istediğinde yeme ama az yeme moduna geçmem lazım. Anlaşıldı ki bu üç ayda kilo veremiycem en azından almadan kapatayım.
Geçmiş olsun canım geçen fatoş hatırlattı bana da adaçayı ile gargara yap çok iyi geliyor.
Menümü yazayım
Uyanınca limon zeytinyağı kahve
Kahvalı
Avakado ezmesi peynir zeytin fırın patates ev yapımı çilekli dondurma
Ara
Az nescafeli büyük barak süt 3 iran hurması
Ara
Büyük tabak kiraz 1 kilo uşgun
Akşam
evet hazırlayın oklavaları
Açık avcum kadar ereyağlı pidemakarna çiğköfte yoğurt
Valla hiiiiç savunma yapamıycam kızlar ya falakaya çekin beni hakettim
Spor 1.5 saat yürüyüş
Kahvalti: sucuk,biber,peynir ve 2 yumurtadan yapilmis omlet,çay,domates
Oglen:2dilim ekmek ve peynir ile tost
Ara: 2cilek,bir bardak sűt
Aksam: kiymali bezelye,2kasik pilav,salata
Ara:3cilek,2kayisi,bir bardak sűt
aralarda iki bardak biberiye,yesil cay,kirazsapi,zencefil,limon ile yapilms çay
40dakika kondisyon bisikleti
120 ic bacak cember ile
60 yine ic bacak ama farkli hareket ile
30 dakika yuruyus
2lt su
Kızlar civcivler çok doluydum yazamadim 1-2 saate gelicem yine gece kusuyum evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?