ara yaptım kızlarbugünkü menüm
sabah öncesi
1 muz
1 türk kahvesi
sabah
10 yk karabuğday
7 yk soya kıyması
3 yk avokado ezmesi
salata
1 maden suyu
öğle
10 çiğ kaju
2 ceviz
1 türk kahvesi
akşam
15 yk kurufasulye @nil u mihr der şimdi nasıl yedin bu kadar diye
3 yk tb makarna
2 parça pancar turşusu
1 yudum muzlu badem sütü (anneme yapmıştım tadı nasıl olmuş diye baktım sadece)
2 litre su
25x2 50 defa kol hareketi çember ile
canım 6 kaşık fasulye 2 kaşık pilavla nasıl doydunBu günku menü
Sahur 2 yumurta akı, 1!dilim peynir, 2 dilim tb ekmek 1 kuru incir 1 kayısı domates salatalık
İftar 2 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık kuru fasulye, 1 kase cacık, 1 fincan sütlaç ( az yiyelim diye çay fincanlarina koydum)
Ara 1 fincan yeşil çay 1 kuru kayısı, 1hurma
2 litre su
Spor yok bu günkü temizliği saysak olmaz mı çok yorgunum
bugünkü menüm
sabah öncesi
1 muz
1 türk kahvesi
sabah
10 yk karabuğday
7 yk soya kıyması
3 yk avokado ezmesi
salata
1 maden suyu
öğle
10 çiğ kaju
2 ceviz
1 türk kahvesi
akşam
15 yk kurufasulye @nil u mihr der şimdi nasıl yedin bu kadar diye
3 yk tb makarna
2 parça pancar turşusu
1 yudum muzlu badem sütü (anneme yapmıştım tadı nasıl olmuş diye baktım sadece)
2 litre su
25x2 50 defa kol hareketi çember ile
2 tabak ediyor bendeAfiyet olsun tatlım valla bende yerim 15 kaşık sayı olarak çok görünüyor ama 1 tabak fasulye canımmm:)))
Tereyağlı pide olmasaydı iyiydiHerkese selam. Nasilsiniz? Bugun hic giremedim. Dun iftara disari ciktim, menum soyleydi
Iftar: 5 kofte+bir parca pide+salata+2 cay
Ara: Karamel machiato+1 tabak meyve (cilek+kiraz)
Sahur: Yulafli menemen, tereyagli pide+5-6 zeytin+domates, salatalik
Spor yine yok, 1 lt su ictim saniyorum.
Aynen keske olmasaydi ama kalan pideyi gorunce dayanamadim dogrusu. Bir de sadece haftasonu sahur yapiyorum. Pide icin ideal bir zamanTereyağlı pide olmasaydı iyiydi
Çok teşekkürler canım inşallahCanım çok geçmiş olsun kıxına sans ayrı ayrı şifalar dilerim inşallah çabucak iyi olursunuz
Canını sıkma tatlım zaten çok çalışmayacaksın tekrar doğum iznine ayrılacaksın kısa süre sonra bu açıdan bak:)
Menü güzel canımEki Görüntüle 2150739 Bugün ki menüm kızlar yarım saat de bölgesel egersiz yaptım:)) Yarın zaten oruca başlıyorum inşallah.
İnşallah canım iyiysenn sikinti yokReglim kızlar annem de kahvaltı falanda yapamadım zaten hastavidim dün çok fenaydım evime gitmeyi dört gözle bekliyorum
Yok çok iyiydim gündüz az yedim aslında iştahım yoktu. Marul var ya canım Onun topak olanıSporlar biraz aksayacak canm umarım sıkıntı olmaz da 1 ile kapatırım fazlası olursa da hayır demem yani
yıkılsın ortalık Fatoş geliyor
Afiyet olsun canm bı cemberci daha katıldı kervana desene
Sahurdaki kızartma susatmiyor mu ?
Bir de Aysberk nasıl bişey merak ettim
Afiyet olsun canm ben de bu gün tatlı yedim :) ama yarın telafi yapmaya çalışırımakşam mantının yanına hafif bişey daha olsaydı keşke canm ben mantıyı tek yiyince modemi yakiyor..
Sakin ol bebeğim hepsi hormonlardansen içini ferah tut herşey güzel olacak uzun süre çalışmayınca zor gibi gorunuyor ama inan sana da çalışmak iyi gelir iki çocukla birlikte evde biraz yorulursun ama ise gidince farklı yüzler farklı ortam sana iyi gelecek inan bana
aaa
sanırım hormonlardantamam canım boşuna kaygı yapma bence. güzel şeyler düşüp dikkatini dağıtmaya çalış
Sporlar biraz aksayacak canm umarım sıkıntı olmaz da 1 ile kapatırım fazlası olursa da hayır demem yani
yıkılsın ortalık Fatoş geliyor
Afiyet olsun canm bı cemberci daha katıldı kervana desene
Sahurdaki kızartma susatmiyor mu ?
Bir de Aysberk nasıl bişey merak ettim
Afiyet olsun canm ben de bu gün tatlı yedim :) ama yarın telafi yapmaya çalışırımakşam mantının yanına hafif bişey daha olsaydı keşke canm ben mantıyı tek yiyince modemi yakiyor..
Sakin ol bebeğim hepsi hormonlardansen içini ferah tut herşey güzel olacak uzun süre çalışmayınca zor gibi gorunuyor ama inan sana da çalışmak iyi gelir iki çocukla birlikte evde biraz yorulursun ama ise gidince farklı yüzler farklı ortam sana iyi gelecek inan bana
Canım çok geçmiş olsun kıxına sans ayrı ayrı şifalar dilerim inşallah çabucak iyi olursunuz
Canını sıkma tatlım zaten çok çalışmayacaksın tekrar doğum iznine ayrılacaksın kısa süre sonra bu açıdan bak:)
Canm porsiyon hesabins gore 7ksk bir porsiyondur ama bizler burda hdpimiz tabak deyince porsiyon hesabi degil evdeki tabagi dolu dolu dolduruyorz oda bir tabskda 15-20 kask koyuyoruz ondan herseferindd herkez bir tabak diyor yani tabagi zatn okadar dolduruyorz porsiyon hesabi yapmiyorz diyorum ya buranin en az yiyeni sensin kimse 5 kasiga yemiyo canm2 tabak ediyor bendediyetisyenime de söyledim 10-15 kaşık arasında yediğimi 5 kaşık yazdı listeye bu yüzden. 1 tabak dolu dolu 5 ya da normal dolulukta 7 kaşığa tekabül ediyormuş.
Canm porsiyon hesabins gore 7ksk bir porsiyondur ama bizler burda hdpimiz tabak deyince porsiyon hesabi degil evdeki tabagi dolu dolu dolduruyorz oda bir tabskda 15-20 kask koyuyoruz ondan herseferindd herkez bir tabak diyor yani tabagi zatn okadar dolduruyorz porsiyon hesabi yapmiyorz diyorum ya buranin en az yiyeni sensin kimse 5 kasiga yemiyo canmbir tabak yazdgmz da 15-20 kask doldurmus olarak yazyrz zatn burda habern olsun
Canm is basi yapinca asyayi ne yapicaksin kim bakicak ? Bide bu gun yarn filan targilma hamur isi ve tatli su tutmaya sebep olup direk tartida fazla cikartiyor ya bir kac gune o suyu gefi atarsn zatn ondan bu aralar tartilip bos yere morelini bozmaCanım normalde de kaygı bozukluğu var bende zaten. İlaç kullanıyodum hamilelik dolayısıyla kullanamıyorum. Bazen bi bakıyorum ohoooo dalmışım eskiye kendi kendime kavga ediyorum ya da yeni kavgalar üretmişim yeni sıkıntılar aman aman beynin kötü bir oyunu canım yaşamayan bilemez gerçekten can sıkıcı bir rahatsızlık.
Valla mantı benimde midemi yaktı zaten gelemedim kendime artık tatlıyı daha fazla erteleyemedim göğsüm felan sızladı yani napıyım. Canım ben adliyedeyim yani anlatılmayacak kadar illet ve strest dolu bi yer. Öyle değişik insan yerin dibine batsın ya. Nefret ediyorum tek kelimeyle. Ama işte maddiyat yüzünden mecburum. Sen yoktun ücretsiz izne ayrılmak bile nasıl sıkıntılı bilsen. Yıllık iznimi kullanmak bile sorun. İnsan değilsin orda kölesin. Ben asyada bile hamile halimle bildiğin it gibi çalıştım. Bir takvimim vardı cezaevindeymiş gibi hergün çizik atıyodum. Ama şu da var iyi müdür iyi hakime denk gelirsen diğer etkenleri önemsemiyosun. İnşallah Rabbim iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın huzurlu bi yer olsun inşallah. Zaten benim ya müdür olmam lazım ya adliyeden gitmem lazım. Yoksa ben benlikten çıkıyorum. Bütün pozitif enerjim bitiyo. Mutsuz biri haline dönüyorum. Geçmiş yıllarda alamadığım aerobik eğitmenlik sertifikamı alabilirsem salonlarda hocalık yapmayı düşünüyorum ya da başka planlarda var kafamda ama gerçekten bi ömür bu pozisyonda asla çekilmez adliye kafayı yerim ben.
Tek tesellim o canım. 4 ay çalışıcam. Hatta baktım kötü yere düştüm 9 hafta çalışıcam sadece. Onu düşünüp kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Yoksa bu yazı da bu düşüncelerle rezil etmek istemiyorum. Çocuklarıma günah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?