Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

di mi
ben mesela sarı bir bomba görünce rumuza bakmadan direkt fatoş bu diyorum
ben zaten black. klasik değişmez siyah hep
herkes sevdiği bir şeyi koysa birbirimizi daha rahat takip ederiz

Ben ekleyemiyorum zaten bende başından beri yoktu çünkü olmuyo niyeyse

Kahvalti omlet ile cay. omlet icindekiler: sucuk,kirmizi biber,peynir ve 2 yumurta

Ara:sutlu turk kayvesi,2kayisi

Oglen:6kasik pilav,az salata,4kasik yogurt

Ara:200gr cilekli yogurt (6cilek den)

Aksam: bir bardak bardak sut icine 3kasik yulaf ezmesi,3ceviz,2gun kurusu

90 dakika kondisyon bisikleti
300 kez trambolin ile ziplama
120 cember ile ic bacak
Ve yine 2.5lt su

yine harika
canım akşam yulaf lapası mı yaptın? tam olarak nasıl yaptın, 2 gün kurusu tatlandırmana yetti mi?

bugünkü menüm

sabah öncesi

1 muz
1 türk kahvesi

sabah
10 yk karabuğday
7 yk soya kıyması
3 yk avokado ezmesi
salata
1 maden suyu

öğle
10 çiğ kaju
2 ceviz
1 türk kahvesi

akşam
15 yk kurufasulye N nil u mihr der şimdi nasıl yedin bu kadar diye
3 yk tb makarna
2 parça pancar turşusu
1 yudum muzlu badem sütü (anneme yapmıştım tadı nasıl olmuş diye baktım sadece)

2 litre su
25x2 50 defa kol hareketi çember ile

yine harika
canım akşam yulaf lapası mı yaptın? tam olarak nasıl yaptın, 2 gün kurusu tatlandırmana yetti mi?
Evt canm hasliyarak lapasini yaptm az lezzer katsn diye kattm onlari fazla tadlandirmadi ama ben fazla tatli sevmiyorum bu tarz seyleri normal zamanda da tatlida mesela ya tramisu ya cheess kek gibi peynirle yapilanlari yada sutlu cikolatali tatlilari seviyorum oyle serbetli agir tatlilar bogazimi yakiyor sanki yiyemiyorum canm yogun tatli tadladi sevmiyorum ben ondan yani

ben de hiç sevmem şerbetli tatlıları, hafif ve az şekerli severim. ama yulaf lapası o şekilde aşırı tatsız oluyor o yüzden sordum :)

Uyanınca
Çilek ve muzdan dondurma 1 taneden az muz 1 avuç çilek

Kahvaltı
Avakado ezmesi fırında patates bol beyaz peynir 10 zeytin domates salatalık 1 avuç erik

Ara
3 hurma 10 fındık 2 gün kurusu

Ara
1 avuç erik

Akşam yemeği
Mantı sarımsakı yoğurt salça sosu

Ara
Yarım künefe

Spor
1.5 saat yürüyüş

Bende biraz duygusal dalgalanma var kızlar pek keyfim yok bugün bebişin kalbi için doktora gidecektik doktorum acil izne çıkmış gidemedik. Aklıma kötü kötü senaryolar geliyo kafamda böyle olmayan olayların kavgasını yapıyorum en nefret ettiğim halim yani eylülde mecburen işe başlıycam şimdiden sıkıntısı düştü ne olacak neresi olacak kimlerle çalışıcam diye. Offf içim sıkıldı böyle ciğerlerim sıkışıyo sanki. Sizi de sıkmayayım hiç iyi akşamlar.

ağzının tadını biliyorsun bugün hep lezzetli şeyler yemişsin

aaa
sanırım hormonlardan tamam canım boşuna kaygı yapma bence. güzel şeyler düşüp dikkatini dağıtmaya çalış

kalan 6 günü sıkı tut 1.5 bile olur canım bu gidişle
Sporlar biraz aksayacak canm umarım sıkıntı olmaz da 1 ile kapatırım fazlası olursa da hayır demem yani
yıkılsın ortalık Fatoş geliyor
Afiyet olsun canm bı cemberci daha katıldı kervana desene
Sahurdaki kızartma susatmiyor mu ?
Bir de Aysberk nasıl bişey merak ettim
Afiyet olsun canm ben de bu gün tatlı yedim :) ama yarın telafi yapmaya çalışırım akşam mantının yanına hafif bişey daha olsaydı keşke canm ben mantıyı tek yiyince modemi yakiyor..
Sakin ol bebeğim hepsi hormonlardan sen içini ferah tut herşey güzel olacak uzun süre çalışmayınca zor gibi gorunuyor ama inan sana da çalışmak iyi gelir iki çocukla birlikte evde biraz yorulursun ama ise gidince farklı yüzler farklı ortam sana iyi gelecek inan bana

Bu günku menü
Sahur 2 yumurta akı, 1!dilim peynir, 2 dilim tb ekmek 1 kuru incir 1 kayısı domates salatalık
İftar 2 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık kuru fasulye, 1 kase cacık, 1 fincan sütlaç ( az yiyelim diye çay fincanlarina koydum )
Ara 1 fincan yeşil çay 1 kuru kayısı, 1hurma
2 litre su
Spor yok bu günkü temizliği saysak olmaz mı çok yorgunum

Canım çok geçmiş olsun kıxına sans ayrı ayrı şifalar dilerim inşallah çabucak iyi olursunuz

Canını sıkma tatlım zaten çok çalışmayacaksın tekrar doğum iznine ayrılacaksın kısa süre sonra bu açıdan bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…