- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Aaayy ben pembe hastasymBende sırf eşimde çalışsın diye kapsamlı bi set almayı düşünüyorum akşam gelsin bi konuşayım bakalım çalışırım derse onu alıcam buraya gelsin benimkileri götürürüm yok derse kendime göre olanları alıcam sadece. Ama ben mor set istiyodum evdekileri ayrı ayrı aldığım için biri mor biri yeşil biri pembe alakasız. Pembeyi de sevmiyorum turkuaz seti alıcam büyük ihtimal. Bırakmayın benibak yoksa kilo alsınlar da gelsinler yanıma derim ona göre ayyy yakadan paçadan kötülük aktı resmen
Aaayy ben pembe hastasymbebim ki evde yapmiyo ondan tek ihtimal salon evde ne denediysem heveslenmedi hic bir alate cikmiyor canm oturdugun yerde bari dambil yap diyorum yok onuda yapmaz anca salonda diger erkeklerle bir heveslenip baslarsa sonra insan birakamiyor ya iste ozamanda ilerde evde de yapar oyle olursa ozamn onada bir halter takimi aliriz benim spor salonu tam olur
Ya benim gobek 10cm incelmisti ya orda park etti kaldi canm burda olcu verdigimiz gunden beri karnimda 1cm bile incelme olmadiAynen benimde ümidim yok canım biz yokken salona git diyorum birlikte gidicez ankraya ama o bayram sonrası dönücek. Dönüşte başla hemen diyorum ya bakalım. Deltanın seti var hepsi buradada güzel büyük top küçük top çember lastikler ve dambıl var ankara için yeterli ama moru yok. Pembe ve mavisi var. Maviyi alıcam mecbur.
Önce kilomu yazayım kızlar listede olmadııım için yüzde yapmıyorum.
Geçen hafta 64.80
Bu hafta 64.00
Fark -800 gram
Gecen hafta: 69.5
Buhafta: 69.1
Fark: 400grm
Haftaya hedef: 68
Tesekkur ederim canm benimMaşallah canım hamileyken bile 800 gram vermişsin çok güzel utandım kendimden
Tebtik ederim canım 50lileride çok sürmez görürsün azmine hayranım
Ya benim gobek 10cm incelmisti ya orda park etti kaldi canm burda olcu verdigimiz gunden beri karnimda 1cm bile incelme olmadiustelik en buyuk sorunum orasi niye boyle oldu acaba 10cm inceldi diye yavaslamaya mi gecti sence ne oldu ? Bide olcum sonrasi baya mekige basladm o mekik diye yazdklrimin coguda su hani bacaklari cekerek filan alt karin calistiran plates hareketleri varya onlari kisaca mekik yazip geciyrm canm onlardan toplam 100 tene yapiyorm ama incelme olmadi gobekte nie ki
Buralarda oluruz biz hepHep böyle söylerler ama sonra veren gider veren giderbende dobiş dobiş yuvarlanırım buralarda
Hadi inşallah canm baslayymnhemennKesin yap canm sende benim gibi bisikletcisin ya ondan sanada bu lazmdr kesincunku ben tum yil her gun bisiklet surunce bacaklarim suan on arka ve dis yan kisimlari gepgergin harika oldu gram selulit yok puruz yok bacak arkalrima bakinca cok kutlu oluyorum ama gel gor ki ic bacagi calistirmayin ca o ac kapa gibi plates hatreketleri okdar etki etmedi ic bacaklarda gerginlik olmadi ordan mutsuz oldum cok arastirdim en etkili bunu diyorlar araya sokup sikistirip birakiyorsun ya canm ona baslayinca 2 haftada direk gozle gorulur bir gerginlik oldu ic bacagimda bide gogus diklestirme hareketleri ve birbirine yaklastirma hareketleri de ayni sonucu yapti netten cemberli videolari biraz baksana bir canm videolar ile yap bir kac hafta icinde cok mutlu olursun
Maşallah canım hamileyken bile 800 gram vermişsin çok güzel utandım kendimden
Tebtik ederim canım 50lileride çok sürmez görürsün azmine hayranım
Buralarda oluruz biz hepolmasak da etiket yap ucariz hemen
Hadi inşallah canm baslayymnhemenn
İyi fikirEn olmadı hepinizin numarasını alıp yeşili zayıflatma seferberliği adı altında bir whatsapp grubu kurucam napıyım
Canm iste bunlar karisik ya adlari ne bilmiyorum ondan bu tarz 100 tane yapip oraya 100 mekik yaziyorum ama yaptigm mekik diye yazdgm aslinda bu bacakli hareketler yani ve bide bisiklette ayni alt karin calistiriyor bide karin derim baya gerginlesmeye basladi aslinda goruntude baya fark var gibi ama olcuyorum 15 gundur incelme yok canmCanım o alt karını değil orta karın çalıştırır. Alt karın için sadece bacak hareketi olması lazım. Mekiğe biraz ağırlık verdiysen bi dönem şu oluyo canım yağların altındaki kaslar şiştiği için incelme kendini biraz geç gösteriyor ondandır. Ama sıkıntı alt karın ise mekik çekme. Uzun yat bi bacağın düz kalsın diğer bacak büyük daire iki yöne de. Sonra yavaş yavaş bacakları yukarıya ikisini birden kaldr indir ama baya yavaş olacak alt karın titreyecek. Sonra bacakları az yukarı kaldırcan sırtı da az kaldırcan bacaklarla omuzları birleştir ayır ay ne zor hareketleri burdan tarif etmesiBunlar en basitleri zaten biliyosun hepsini. Orta karın bacaklar 90 derece düz mekik çapraz mekik sonra bacaklar 180 derece havada düz mekik çapraz mekik yanlar için sana facden attığım hareket. Üst karın için ellerini kanepenin altına geçiricen mum duruşu var ya hani sanki onu yapar gibi bacakları göğse doğru kaldır dümdüz şekilde indir. Ama karın kaslarında bu sıkıntı normal canını sıkma morali bozma biraz yoğunlaşınca yağların altındaki kas şişiyo o yüzden böyle oluyo canım ama inecek devam en az 1.5 ay devam
Canm iste bunlar karisik ya adlari ne bilmiyorum ondan bu tarz 100 tane yapip oraya 100 mekik yaziyorum ama yaptigm mekik diye yazdgm aslinda bu bacakli hareketler yani ve bide bisiklette ayni alt karin calistiriyor bide karin derim baya gerginlesmeye basladi aslinda goruntude baya fark var gibi ama olcuyorum 15 gundur incelme yok canmsastm bende ozman dedigin gibi sislikden dolayi boyle cikiyor belkide yada biraz daha beklemem lazm bilmiyorum busefer direk daralma gogusde,popo da ve alt bacaklarda oldu bilmiyorum belkide diger aylar diyordum ya tam tersi olmustu acaba boyle ara ara duraksama mi oluyo bolgelerde dedim bende
Senin gobegi saymiycaz canm sen ordan muafsinblonde ambition benim göbek ne olacak acaba zaten şiş halimle almıştım o ölçüleri onun üzerine daha da şişti. Ama plateste düzene geçersem diğer bölgelerden ümitli olacaeım inşallah. bi ara sana göbüşün ay pardon bebişin fotosunu atıcam
Evt ondan dedim bende gecen aylar gogusten 1cm bile incelmeden gobekten 10 cm incelmistim bu seferde tam tersi bir durum oldu ondan ilginc geldi demekki belkide once bir kaslar iyice sisiyor sonrada yaglar gidiyor ve iniyor galibaAynen canım kaslar şişiyo bi dönem böyle gidiyo hiç takılma bak göğüs gitmiyo diyodun harika sonuç almışsın diğer ay da göbek atağa geçer ama bırakma sen aynen devam
Canm ne guzel bak bebis buyuyo eblonde ambition fatoş yaaa nerden aklıma getirdin karnıma bi bakayım dedim ay bu ne yaaaaa iyi dalga geçeceksiniz benimle hadi bakalım
Canm ne guzel bak bebis buyuyo eo iki kisilik karin hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?