Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aaayy ben pembe hastasym bebim ki evde yapmiyo ondan tek ihtimal salon evde ne denediysem heveslenmedi hic bir alate cikmiyor canm oturdugun yerde bari dambil yap diyorum yok onuda yapmaz anca salonda diger erkeklerle bir heveslenip baslarsa sonra insan birakamiyor ya iste ozamanda ilerde evde de yapar oyle olursa ozamn onada bir halter takimi aliriz benim spor salonu tam olur

Aynen benimde ümidim yok canım biz yokken salona git diyorum birlikte gidicez ankraya ama o bayram sonrası dönücek. Dönüşte başla hemen diyorum ya bakalım. Deltanın seti var hepsi buradada güzel büyük top küçük top çember lastikler ve dambıl var ankara için yeterli ama moru yok. Pembe ve mavisi var. Maviyi alıcam mecbur.

Ya benim gobek 10cm incelmisti ya orda park etti kaldi canm burda olcu verdigimiz gunden beri karnimda 1cm bile incelme olmadi ustelik en buyuk sorunum orasi niye boyle oldu acaba 10cm inceldi diye yavaslamaya mi gecti sence ne oldu ? Bide olcum sonrasi baya mekige basladm o mekik diye yazdklrimin coguda su hani bacaklari cekerek filan alt karin calistiran plates hareketleri varya onlari kisaca mekik yazip geciyrm canm onlardan toplam 100 tene yapiyorm ama incelme olmadi gobekte nie ki

Önce kilomu yazayım kızlar listede olmadııım için yüzde yapmıyorum.

Geçen hafta 64.80
Bu hafta 64.00
Fark -800 gram

Maşallah canım hamileyken bile 800 gram vermişsin çok güzel utandım kendimden

Gecen hafta: 69.5
Buhafta: 69.1
Fark: 400grm
Haftaya hedef: 68

Tebtik ederim canım 50lileride çok sürmez görürsün azmine hayranım

Canım o alt karını değil orta karın çalıştırır. Alt karın için sadece bacak hareketi olması lazım. Mekiğe biraz ağırlık verdiysen bi dönem şu oluyo canım yağların altındaki kaslar şiştiği için incelme kendini biraz geç gösteriyor ondandır. Ama sıkıntı alt karın ise mekik çekme. Uzun yat bi bacağın düz kalsın diğer bacak büyük daire iki yöne de. Sonra yavaş yavaş bacakları yukarıya ikisini birden kaldr indir ama baya yavaş olacak alt karın titreyecek. Sonra bacakları az yukarı kaldırcan sırtı da az kaldırcan bacaklarla omuzları birleştir ayır ay ne zor hareketleri burdan tarif etmesi Bunlar en basitleri zaten biliyosun hepsini. Orta karın bacaklar 90 derece düz mekik çapraz mekik sonra bacaklar 180 derece havada düz mekik çapraz mekik yanlar için sana facden attığım hareket. Üst karın için ellerini kanepenin altına geçiricen mum duruşu var ya hani sanki onu yapar gibi bacakları göğse doğru kaldır dümdüz şekilde indir. Ama karın kaslarında bu sıkıntı normal canını sıkma morali bozma biraz yoğunlaşınca yağların altındaki kas şişiyo o yüzden böyle oluyo canım ama inecek devam en az 1.5 ay devam

Hep böyle söylerler ama sonra veren gider veren gider bende dobiş dobiş yuvarlanırım buralarda
Buralarda oluruz biz hep olmasak da etiket yap ucariz hemen
Hadi inşallah canm baslayymnhemenn

Maşallah canım hamileyken bile 800 gram vermişsin çok güzel utandım kendimden

Tebtik ederim canım 50lileride çok sürmez görürsün azmine hayranım

Yok canım yok geçen hafta birden şiştim ya o gitti sadece. Ama devam bırakmıycam.

***1. TAKIM 571. ETAP***

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.7/74.5/0.2/% 0.13) gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Mirafatos (69.5/69.1/0.4/%0.57)
nil u mihr(70.6//% )
merkerdemus (64.5//%)kilosu sabit
minemelek2015 (54.4//%)
Saglikliyasamgunlugumm(62.8//%)kilosu sabit
Zensim(68/67.9/0.1/%0.15 )
Gunayfur(58.5/57/1.5/%2.56)
Fitblack(66.8/65.8/1/%1.49)
Bluegreeneyes(63.8/62.7/1.1/%1.72)
ShellShock(65.3//%)

1. takım ortalaması %

Canm iste bunlar karisik ya adlari ne bilmiyorum ondan bu tarz 100 tane yapip oraya 100 mekik yaziyorum ama yaptigm mekik diye yazdgm aslinda bu bacakli hareketler yani ve bide bisiklette ayni alt karin calistiriyor bide karin derim baya gerginlesmeye basladi aslinda goruntude baya fark var gibi ama olcuyorum 15 gundur incelme yok canm sastm bende ozman dedigin gibi sislikden dolayi boyle cikiyor belkide yada biraz daha beklemem lazm bilmiyorum busefer direk daralma gogusde,popo da ve alt bacaklarda oldu bilmiyorum belkide diger aylar diyordum ya tam tersi olmustu acaba boyle ara ara duraksama mi oluyo bolgelerde dedim bende

Aynen canım kaslar şişiyo bi dönem böyle gidiyo hiç takılma bak göğüs gitmiyo diyodun harika sonuç almışsın diğer ay da göbek atağa geçer ama bırakma sen aynen devam

Senin gobegi saymiycaz canm sen ordan muafsin kolu ve bacagi incelt yeter sana canm digerleri dogum sonrasi

Aynen canım kaslar şişiyo bi dönem böyle gidiyo hiç takılma bak göğüs gitmiyo diyodun harika sonuç almışsın diğer ay da göbek atağa geçer ama bırakma sen aynen devam
Evt ondan dedim bende gecen aylar gogusten 1cm bile incelmeden gobekten 10 cm incelmistim bu seferde tam tersi bir durum oldu ondan ilginc geldi demekki belkide once bir kaslar iyice sisiyor sonrada yaglar gidiyor ve iniyor galiba

Canm ne guzel bak bebis buyuyo e o iki kisilik karin hem

Ya buda çok ilginç asyada da böyle olmuştu 5 haftalık bi fotom var görsen bu 6 aylık dersin bu da öyle karnımı bi görsen 6 haftalık değil 6 aylık gibi duruyo annemler görüntülü görüşmede şoka girdi kilo mu aldın diyolar aslında 63.80 ile başlamışım şu an 64 üm sadece 200 gr almışım ama karnım inanılmaz şiş üçüz varmış gibi üstelik çocuk daha 1 gram bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…