Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydn yesil gozlum evt gordum ama hafta sonu tarti sonrasi ya ondan benim bugun tarti onceside bir cezaya ihtiyacim var yoksa yarin yandm

Ayyy nasıl sahiplenilmiş hissettim kendimiii çok hoşuma gitti bu hitap canım o zaman black in tavsiyesini yapsan yani bir günlük sıvı detoksu olmaz mı?

Ayyy nasıl sahiplenilmiş hissettim kendimiii çok hoşuma gitti bu hitap canım o zaman black in tavsiyesini yapsan yani bir günlük sıvı detoksu olmaz mı?

Guzelmis oda ama okadar sikiyida ben yapamam yoksa super olurmus en iyisi bildigim yapabilecegim yoldan gideyim cok siki spor yapaym ki dunki faxladan aldigim kaloriyi bugun yakaym bide karbonhidratlar su tutulumu yapmasin diye odem atici caylar icey de mebuyude hafif tutmaya calisip dunu dengeleyeyim diyorum ozamn hafta ici 5 gunun emegi bosa gitmez bari sadece son iki gun bosa gitmis olur oyle yapmaya calisicam

Tamam canım inşallah o iki gün de boşa gitmez toparlarsın hepsini. Bende ödem çayı içmek istiyorummmmmmm ama içemem tabikisi. Neyse ki kabızık olayını çözdüm şükür yoksa davul gibi gezecektim ortada.

Sevindim canm bende hala bisikletin ustundeyim 1 saati gecti su ceza sporunu tamamliyayim kendime odem caylari yapicam suan sadece magnuzyum ictim bide bol su icip spora decam ediyorum dunu telafi edicem inslh

Canım sanki sen geçende ramazan şerbeti içtin şeyyyyy biraz fazla şekerli değil mi onlar

Sevindim canm bende hala bisikletin ustundeyim 1 saati gecti su ceza sporunu tamamliyayim kendime odem caylari yapicam suan sadece magnuzyum ictim bide bol su icip spora decam ediyorum dunu telafi edicem inslh

Oh ohhh maşallah. Yediklerin arkalarına bakmadan kaçacklak bu gidişe Ay ben dünden beri kötüyüm ara ara bulantım geliyo kasık ağrım var bel ağrım var ve çooook uykum var bugün kan vermeye gidecektim gidemedim bile yarın sabah gidicem artık napıyım.

Canım sanki sen geçende ramazan şerbeti içtin şeyyyyy biraz fazla şekerli değil mi onlar
Evet canim hic bana çekinerek şey falan deme tatlım.grup içinde eleştirilmekten hic alınmam aksine hoşuma gidiyo.daha çok dikkat ederim.
Bu akşamki iftarda söz veriyorum ayran veya şu dışında soğuk içecek icmicem. Sozzzz

Hani hem hazır içecek hem onlarda çok şeker oluyor canım o yüzden söyledim. Çok sevindim bak bugüne faydam oldu

Ben'mde kabizlik problemi var. Bu gidisle yarinki tarti pek gercekci olmayacak. Butun yediklerimi depoluyorum

Canım ben geçende verdim bu formülü bak üç günden sonra hemen fayda etti hatta ishale döndürdü nerdeyse sabah uyanır uyanmaz ya da iftarda ilk olarak bir çorba kaşığına limon ve zeytinyağı döküp içiyorsun bu kadar.

Kizlar dunun telafisi ve cezasi olan sporumu bitirdim

90 dakika kondisyon bisikleti
250 kez trambolin ziplama
100 adet mekik
100 adet ic bacak plates cemberi ile
Veeee kopru ve plank ile bitis
ye huuu kim tutar beni

Şimdi bu telafinin üzerie birde akşam normal sporunu yaparsın sen

Kizlar dunun telafisi ve cezasi olan sporumu bitirdim

90 dakika kondisyon bisikleti
250 kez trambolin ziplama
100 adet mekik
100 adet ic bacak plates cemberi ile
Veeee kopru ve plank ile bitis
ye huuu kim tutar beni
Supersin/ Ben su plates hareketlerine bir turlu baslayamadim. Nasil zaman bulup yapacagim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…