Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

N nil u mihr hani sanki boyundan aşağısını çekip buraya koyalım demişiz gibi alt tarafı ölçü ki biz onu da yaptık
ne bilim ben de böyleyim iste. Bi erkek iltifat etse o kadar sinir olurum ki anlatamam.
Ama buraya yazacagim olculerden utanmam sacma galiba ayy ne bilim

Ay bende öyleyim ya ille yeşillik olacak temiz hava olacak ama kışın hiç fırsatım olmadığı zamanlar yaptım evde sende düzenini kurana kadar yap en azından hiç yapmamaktan iyidir yoksa geliyor cezaaaaaa
tamam tamam zaten bugün çok koşturacağım dışarıda
bak bu benim yürüdüğüm park. normalde martılar daha da çok oluyor ama o gün azdı ya sahilde ya bu parkta yürümeyi çok seviyorum

Eklentiler

• 29570385_10216664483391558_8731377369819906048_n.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 33298117_10216664483911571_1323179999699664896_n.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 33312940_10216664483751567_2397326212050452480_n.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 27
tamam tamam zaten bugün çok koşturacağım dışarıda
bak bu benim yürüdüğüm park. normalde martılar daha da çok oluyor ama o gün azdı ya sahilde ya bu parkta yürümeyi çok seviyorum

Ay çok güzel tam benlik. Bende ankaradan atarım foto hııı sen bilirsin canım ben telden niye foto atamıyorum galeriyi görmüyo?

Tamam canm ama d vitamini bahanesi de fazla uzamasın
Eriyen lorlar var canm ondan yapıyoruz çiğ süt eksitilip sonra pisriliyor kaşar gkaşar gjbi eriyor
canım maşallah darısı bize
Amin canm sen daha önce yapiyordun yine yaparsın benim D vit geçen sene 4 kusur çıkmıştı o dönem de kilo vermem durmuştu ama takviye sonrası kilo vermem de hızlandı
günaydın kızlaaar
hadi tartıya son bir gün civcivler. bugün dikkatli oluyoruz
Günaydin canm tartı öncesi dikkat şart
Günaydın kızlar dün gece oğlum ateşlendi boğazı şişmiş hiç uyumadım bugün nasıl biter de iş bilemiyorum
Gunaydin canm geçmiş olsun geçiş havaları polenler vs derken miniklerin bedenleri daha fazla dayanamıyor

Cok sagol canm benim

N nil u mihr hani sanki boyundan aşağısını çekip buraya koyalım demişiz gibi alt tarafı ölçü ki biz onu da yaptık
Ay cok guldum N nil u mihr ben boyundan assami cekip koydum bile ne olcak adimi bile verdim kime ne ayip bosey mi yapiyoruz disari cikinca boyundan assamida yukarimida herkes zaten goruyor kimse umrumda olmaz valla ayrica canm senin burda kim oldugun belli degil ki milyon tane kadin var iken bu olculerin sana ait oldugu nasl akillarina gelebilecek acaba hemde bir erkegin tanidik ajan mi var kiz

Merhaba herkese nasilsiniz? Bilgisayara format attigim icin iki gundur giremedim. Hemen menumu ozet geceyim
Sali Menu:
Iftar: Haslanmis tavuk + cacik
Ara: ayran
Yatmadan once: ceviz+kahve (sekersiz)
1 saat yururyus ve 1 litreden fazla su

Dun:
Iftar: Burgurlu kabak yemegi+salata
Ara: 1 kase erik+kiraz
45 dk yuruyus+ 1 litre su

Günaydın kızlar dün gece oğlum ateşlendi boğazı şişmiş hiç uyumadım bugün nasıl biter de iş bilemiyorum
çok geçmiş olsun bende sahuru yaptım tam ezan okundu dişime bi ağrı girdi nasıl ama anlatamam 2 normal doğum yapmış bi insan olarak doğumdan daha çok acı çektim mecbur ağrı kesici aldım niyetlenmedim bugün bende hiç uyumadım zaten 1 yaşındaki oğlum saat başı emmeye kalkıyor gece o da uyutmuyor

boşver sefan olsun sakın takılıp kalma yediklerine diyete devam unutma bu süreçte hiç bir zaman arkamıza bakmıyoruz hep önümüze bakıyoruz

nasıl günler geçirmişsin film gibi belkide o günlerde insanı en çok çaresizlik durumu yıpratıyor çok güçlüsün belli senin için tek dileğim Allahım bir daha öyle günler göstermesin sana

eşin olmasa bezin döküp yakasım var

Maşallah canım menün sporun çok güzel

Çok geçmiş olsun canım sağol diş ağrısı çok zordur Allah şifa versin

Gecmis olsun, insallah hemen iyilesir

Çok sağol tatlım inşallah

nasıl günler geçirmişsin film gibi belkide o günlerde insanı en çok çaresizlik durumu yıpratıyor çok güçlüsün belli senin için tek dileğim Allahım bir daha öyle günler göstermesin sana

eşin olmasa bezin döküp yakasım var

Ya ben hepinizin içini karattım değil mi? Çok özür dilerim fatoşa teselli vereyim derken sizleri daralttım. Geçti çok şükür canım senin dediğin gibi inşallah bir daha geri gelmez o günler. Senin duyduğun bu kini çok iyi anlıyorum canım çünkü uzun zaman tüm akrabalarım böyleydi eşime karşı. Bilmiyorum artık aptallık mı aşk mı sabır mı yoksa hep iyi olacağımıza dair duyduğum inanç mı ne tuttu beni bilmiyorum. Ben son olaya kadar ailemden hep sakladım dayak olayını evden gittiğini bile söylemezdim o evde olmadığı dönemler ailemle görüşmeyi keserdim ki anlamasınlar. Aslında en büyük hatayı burda yapmışım. Ne zamanki benim ailem öğrendi o zaman bu işler düzeldi. Burdan inşallah kimse yaşamaz böyle şeyleri ama bekar arkadaşlarıma nacizane tavsiyem olsun ailem üzülmesin diye saklamayın kızlar. Evet üzülüyolar ama onların bulduğu çözümden daha iyi bir çözümü de kimse bulamıyor. Ben onlar çok üzülür diye söylememiştim hata etmişim.

boşver sefan olsun sakın takılıp kalma yediklerine diyete devam unutma bu süreçte hiç bir zaman arkamıza bakmıyoruz hep önümüze bakıyoruz
Cok guzel demissin canm cok dogru sagol tatlm evt olan oldu artk onume bakmam lazm kaldgm yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…