• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben de işte geçen yıl en son 66'yı gördüm bi sonra hoop 72 olmuşum :KK70: :KK70: gerçi hoop olmadı 1 senede oldu ama olsun :KK70: 65 çok güzel rakam vallahi 1 aya olur muyuz acaba:KK23:

muhtemelen küçüldü canım harika :-)

sporun mükemmel :super: ama menünü beğenmedim. :KK64: çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş. miktarları az kilo yapmaz ama sağlıklı bulmadım :stop:
Ect canm aynen de oyle oldu ve onlari canim cekmedi yiyesim yoktu canm.ustelik evde hersey vardi ama benim bisey yapmaya halim yoktu :( kahvalti bile hazirlamak istemedim ve bu 3 ogunde en pratik seyleri sectim cunku morel cok cok bozuktu oyle oluncada bir corba bile pisirmeye halim olmuyor sanki enerj bir den gidiyor gibi oluyorm ben hep agladm zaten sonrada migrende tuttu dun tam 3 kez ilac aldim ama suan hala basim agriyor canm Allah tan kendime geldigim bir ara bari spor yapaym dedim yaptm yoksa dun gunumde hareketsiz idi hep yattm morelim cok bozuk ya esim gelip telefonu bazadan cikardiktan sonra yatana kadar tartisdk zaten :( kacip gidesim var her seyden :(

Keske canm ya ama daha 68 bile olamadm nasl bir metabolizmaysa artk:işsiz:
ben de kötüyüm bu hafta da. şaka gibi, ama benim d vitaminim çok düşük çıktı fatoş.
kaç çıktı biliyor musun? 9. sadece 9 :D diyetisyeninki 70 küsürmüş :D iğne yazdı bana hemen. kilo vermeye çok engelmiş o sen de demiştin. reglim bitsin iğnelere başlayacağım. spor halsizliğim de ondanmış :KK61:
neyse ki diğer sonuçlarım oldukça iyi. bir tek d vitamini korkunç.

Sagol canm benim ooo oooo daha benim oralara gelmeme cok var :KK55: keske gelebilsem ne kadar sikarsam sikayim daha 1 aydan fazla surer senin yanina varmam canm:KK200: ama olsun 1 degil 3 ayda surse gelicem :KK66: vazgecmek yok sen de en kisa zaman da 5li rakamlara geciceksin :nazar:

İnşallah canım hep birlikte ulaşırız senin azmine hayranım maşallah:))

Kızlar unutmadan yazayım canım havuç istedi akşam 2 tane havuç yedim. Bu aşermeler beni sanki bir faciaya sürüklüyormuş gibi hissediyorum bazen. Geçen halamın eşinin yaptığı ev sucuğunu istedi canım aradım yaptı sağolsun ankarada beni bekliyor. Dün de köfteci yusufun ekmek kadayıfını istedi ankraya gider gitmez yiycem. Ay bu ne ya asyada hic başıma gelmeyen işler bunlar. Gerçi bulantıların bittiği ay 4 kilo almıştım. O ay olmasa 13 kilo ile bitecekti gebelik. Bide yemeği yiyorum ama yedikten sonra tevbe est. sanki yemekten tiksiniyo gibi oluyorum. Gecenin bu vakti sanki yemekler boğazımda kalmış gibi bi fzlalık hissediyorum çok rahatsız edici midem bulanıyo.

Tatlım hep hamilelikten bunlar her hamilelik başka oluyor işte ilk 3 aydan sonra 2.3 ay daha rahat geçiyor genellikle:)

Ect canm aynen de oyle oldu ve onlari canim cekmedi yiyesim yoktu canm.ustelik evde hersey vardi ama benim bisey yapmaya halim yoktu :KK43: kahvalti bile hazirlamak istemedim ve bu 3 ogunde en pratik seyleri sectim cunku morel cok cok bozuktu oyle oluncada bir corba bile pisirmeye halim olmuyor sanki enerj bir den gidiyor gibi oluyorm ben hep agladm zaten sonrada migrende tuttu dun tam 3 kez ilac aldim ama suan hala basim agriyor canm Allah tan kendime geldigim bir ara bari spor yapaym dedim yaptm yoksa dun gunumde hareketsiz idi hep yattm morelim cok bozuk ya esim gelip telefonu bazadan cikardiktan sonra yatana kadar tartisdk zaten :KK43: kacip gidesim var her seyden :KK43:

Geçmiş oldun canım çok üzüldüm inşallah yoluna girer işler bir an evvel :(

ben de kötüyüm bu hafta da. şaka gibi, ama benim d vitaminim çok düşük çıktı fatoş.
kaç çıktı biliyor musun? 9. sadece 9 :KK70: diyetisyeninki 70 küsürmüş :KK70: iğne yazdı bana hemen. kilo vermeye çok engelmiş o sen de demiştin. reglim bitsin iğnelere başlayacağım. spor halsizliğim de ondanmış :KK61:

D vitamini benim de düşük çıkmıştı en son canım kilo vermeye dngelmiş bende okuyunca şaşırmıştım bunu geçmiş olsun

Ect canm aynen de oyle oldu ve onlari canim cekmedi yiyesim yoktu canm.ustelik evde hersey vardi ama benim bisey yapmaya halim yoktu :KK43: kahvalti bile hazirlamak istemedim ve bu 3 ogunde en pratik seyleri sectim cunku morel cok cok bozuktu oyle oluncada bir corba bile pisirmeye halim olmuyor sanki enerj bir den gidiyor gibi oluyorm ben hep agladm zaten sonrada migrende tuttu dun tam 3 kez ilac aldim ama suan hala basim agriyor canm Allah tan kendime geldigim bir ara bari spor yapaym dedim yaptm yoksa dun gunumde hareketsiz idi hep yattm morelim cok bozuk ya esim gelip telefonu bazadan cikardiktan sonra yatana kadar tartisdk zaten :KK43: kacip gidesim var her seyden :KK43:
kavga gürültü beni de çok etkiliyor seni çok iyi anlıyorum :( takmamanın bir yolunu bulmalıyız ama çok zor. bir de regl stresi vardı bende, çok zor geçti bu sefer ki. canım sana bir şey önereyim bak passiflora şurup var sakinleştirici. tamamen bitkisel. o kadar ilaç alacağına bundan 2 yk alsan çok iyi gelir,sinirlerin yatışır. herhangi bir yan etkisi yok ama eczaneye bir sor istersen?

Geçmiş oldun canım çok üzüldüm inşallah yoluna girer işler bir an evvel :KK43:

D vitamini benim de düşük çıkmıştı en son canım kilo vermeye dngelmiş bende okuyunca şaşırmıştım bunu geçmiş olsun
55 olması gerekiyormuş normalde 9 çıktı ya 9 nedir :D zaten diyetisyen sende d vitamini eksikliği değil yetmezliği var dedi, 4 tane iğne yazdı. bakalım düzelir umarım

5D989985-4021-4D8D-A8A4-824EEE28C4F7.jpeg 5D989985-4021-4D8D-A8A4-824EEE28C4F7.jpeg 18331ECF-7560-4C0D-8982-F76A59240435.jpeg Kızlar 3 günlük saçma menümü bırakıyorum buraya tamamen regl etkisinden böyle oldu hurmalar tatlı krizini bastırmak içindi o bile yetmedi:)) Bugün ve yarın süper menülerlegelip en azından kilo almadan haftayı kapatmak istiyorum. Yürüyüş hergün 45 dk devam:)

Eklentiler

• 6FA39016-87BF-4A1C-9674-AE7E5F67D4A3.jpeg
    6FA39016-87BF-4A1C-9674-AE7E5F67D4A3.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 29
kaç çıktı biliyor musun? 9. sadece 9 :KK70: diyetisyeninki 70 küsürmüş :KK70: iğne yazdı bana hemen. kilo vermeye çok engelmiş o sen de demiştin. reglim bitsin iğnelere başlayacağım. spor halsizliğim de ondanmış :KK61:
Ay ben onuda dicektm gene sana unuttum Dvit dusunce halisizlik yapiyormus Dvitin yukselsin bak cok rahat yapacaksn sporunu canm cok dusukmus gercekten benim 6ay once 30 du ama ona rahmen 6 aydr 30 a dustu hep kullandm bormalde 50idid benm canm 30da tekrar takviyeye basladm her ay bir ampul aldm ayi doluyo gene 2 gun sonra bir ampul daha alicam birakicam cunku hazirana giriyor yaz gunesi bana yeter zatn artk 50 mi olmustr daha mi yukarilar dadir bilmiyorum ama baya baya yukselttim yaz da girdi 1 tane daha alip kisa kadar icmiycem bi ara bende tekrar baktiraym degerlerim ne oldu acaba

55 olması gerekiyormuş normalde 9 çıktı ya 9 nedir :KK70: zaten diyetisyen sende d vitamini eksikliği değil yetmezliği var dedi, 4 tane iğne yazdı. bakalım düzelir umarım

Düzelir inşallah canım iğnelerini aksatmadan kullan sen:)

Eki Görüntüle 2149267 Eki Görüntüle 2149267 Eki Görüntüle 2149268 Kızlar 3 günlük saçma menümü bırakıyorum buraya tamamen regl etkisinden böyle oldu hurmalar tatlı krizini bastırmak içindi o bile yetmedi:)) Bugün ve yarın süper menülerlegelip en azından kilo almadan haftayı kapatmak istiyorum. Yürüyüş hergün 45 dk devam:)
ayyy :KK17:
evet bayağı tatlı ağırlıklı bir liste olmuş ama farkındasın en azından 100 gr versen canım çok iyi olur şu 2 gün dikkat et bakalım o_O
benim de regl öncesinde canım çok tatlı istiyor ama olduğum zaman tamamen kesiliyor. ilk gün 3 tk tahin-pekmez yedim ben de

yeşil ben normal pilatesi de bilmiyorum ki :KK43: karın içe mi çekiliyormuş? off benim kesin bir salona yazılmam lazım. beslenme konusundaki uzmanlığım sporda olsaydı ohooo. anca yürüyeyim ben :110:

Canım zaten hep söylüyorum heleki plates bilmeden yapılacak bir spor değil sakatlanırsın Allah esirgesin. Güzelce eğitmen eşliğinde disipline bi şekilde çalış.

Aynen canm ben de öyle oluyorum :KK43:

Aynen canm fazla yemektense miktarı az tut :KK66:

Canm benim kalbin temizmis başka bişey istesen o olacakmış :) :KK200::anneadayı: benim karşı komşum da revani getirmişti eşimle oğlum yedi ama ben yemedim:KK28:
sabahkinin olmadığının sen de farkindasn o yüzden bişey demiyorum :KK36:

Ay bir ağladım sorma ya zaten hormonlar malum tavan yapıyor. Sonra bunları anlatıp gülüyorum işte. Biliyorum canım ama gerçeken mecburiyetten oldu. Çok sıkı bi telafi de yapamıyorum biliyosunuz inşallah daha dikktli olucam.

Keske canm ya ama daha 68 bile olamadm nasl bir metabolizmaysa artk:işsiz:

Aaaaa o nasıl bi ifade ya hiç yakışmıyo benim arkadaşıma sen ki 70 leri devirmiş insansın hepsi olacak ama azcık zamanla olacak demekki. Sen şu sauna işini bi daha düşün.

Ya bu kocaları ne etsek acaba. Canım benim nane yağını sür evinde kaldıysa. Şöyle bi temiz havaya çık iyi gelir sana. Birde şu borrum planını ciddi ciddi düşünsen mi acaba. Tebdil - i mekanda ferahlık vardır canım.

Canım şaşırmadım neden dersen ben en az 5 yıldır ayda bir ampül içiyorum ve sonucum sadece 30 çıktı. Nasıl oluyo anlamadım valla.

İnşallah canım hep birlikte ulaşırız senin azmine hayranım maşallah:))

Tatlım hep hamilelikten bunlar her hamilelik başka oluyor işte ilk 3 aydan sonra 2.3 ay daha rahat geçiyor genellikle:)

Ya işte her hamilelik farklı dedikleri bu demekki canım. Gerçeken asyayla ilgisi yok hiç bu hamişliğin. Yine de güzel sıkıntılar bunlar. Katlanırız Allahın izniyle. Bu ne ki asyada gece gündüz bulantıdan ölüyordum.

Ay ben onuda dicektm gene sana unuttum Dvit dusunce halisizlik yapiyormus Dvitin yukselsin bak cok rahat yapacaksn sporunu canm cok dusukmus gercekten benim 6ay once 30 du ama ona rahmen 6 aydr 30 a dustu hep kullandm bormalde 50idid benm canm 30da tekrar takviyeye basladm her ay bir ampul aldm ayi doluyo gene 2 gun sonra bir ampul daha alicam birakicam cunku hazirana giriyor yaz gunesi bana yeter zatn artk 50 mi olmustr daha mi yukarilar dadir bilmiyorum ama baya baya yukselttim yaz da girdi 1 tane daha alip kisa kadar icmiycem bi ara bende tekrar baktiraym degerlerim ne oldu acaba
evet canım ondan spor bana işkence gibi geliyor yani yapıyorum ama bittiğinde başka hiçbir şey yapmaya dermanım kalmıyor günüm tamamen çöp oluyor :( biraz düzelsin öyle yükleneceğim,şimdi de elimden geldiğince devam ama. sen de 6 ayda bir muhakkak baktır değerlerine
Düzelir inşallah canım iğnelerini aksatmadan kullan sen:)
:KK200:

Y YesilinBuyusu işte yaşadığımız yerden ötürü canım ülkemize gelen güneş ışınlarının açısıyla alakalı. bizim hep takviye almamız gerekiyor bu yüzden. sen her ay alıp 30'da kalıyorsan ben şu zamana kadar hiç almadım hayatımda 9 çıkması normalmiş yani. sen de mi iğne vurdursan acaba yeşil?

Canım zaten hep söylüyorum heleki plates bilmeden yapılacak bir spor değil sakatlanırsın Allah esirgesin. Güzelce eğitmen eşliğinde disipline bi şekilde çalış.

Ay bir ağladım sorma ya zaten hormonlar malum tavan yapıyor. Sonra bunları anlatıp gülüyorum işte. Biliyorum canım ama gerçeken mecburiyetten oldu. Çok sıkı bi telafi de yapamıyorum biliyosunuz inşallah daha dikktli olucam.

Aaaaa o nasıl bi ifade ya hiç yakışmıyo benim arkadaşıma sen ki 70 leri devirmiş insansın hepsi olacak ama azcık zamanla olacak demekki. Sen şu sauna işini bi daha düşün.

Ya bu kocaları ne etsek acaba. Canım benim nane yağını sür evinde kaldıysa. Şöyle bi temiz havaya çık iyi gelir sana. Birde şu borrum planını ciddi ciddi düşünsen mi acaba. Tebdil - i mekanda ferahlık vardır canım.

Canım şaşırmadım neden dersen ben en az 5 yıldır ayda bir ampül içiyorum ve sonucum sadece 30 çıktı. Nasıl oluyo anlamadım valla.

Ya işte her hamilelik farklı dedikleri bu demekki canım. Gerçeken asyayla ilgisi yok hiç bu hamişliğin. Yine de güzel sıkıntılar bunlar. Katlanırız Allahın izniyle. Bu ne ki asyada gece gündüz bulantıdan ölüyordum.
Ect canm o benim de en sik kullandgm laftr tedbir i mekan da ferahlik kesinlikle vardr ama benim adamla ferahlik yok gel gor ki 6 yillik evliyiz 6 yilda 5ince evime tasinicam :oha:daha nasl mekan degisiligi yapalm sehir disina bile cikalm dedik her yil tasiniyoruz zaten herkes sasiriyor cunku bide kira da da degiliz:KK70: insan kendi evinide satip degistirirmi hem de her yil:deli: ben kocayi degistirmem lazim yoksa bana ferahlik yok:KK70: negatif insanlari zatn hic sevmiyorm ya nerden beni buldu nankor:63:

Geçmiş oldun canım çok üzüldüm inşallah yoluna girer işler bir an evvel :KK43:

Sagol canm :KK19: bilmiyorum pek umudum da yok gibi artk 3gun mutluysam 5gun agliyorum yoruldum bende artk bu gidisattan insh vir cikis yolu bulurum

Y YesilinBuyusu işte yaşadığımız yerden ötürü canım ülkemize gelen güneş ışınlarının açısıyla alakalı. bizim hep takviye almamız gerekiyor bu yüzden. sen her ay alıp 30'da kalıyorsan ben şu zamana kadar hiç almadım hayatımda 9 çıkması normalmiş yani. sen de mi iğne vurdursan acaba yeşil?

Canım o iğneyi içiyorum işte ben. Benim doktorum ve eczacım içmek daha iyi demişti o yüzden içiyorum. Ama biraz düzelene kadar haftalık içicem. Ankarada yürürken felan baya güneş görürüm birde ablamların ev söylemişim ya dubleks bahceli orda etrafı da çitli orda böyle kol bacak açıp güneşlenmeyi düşünüyorum kısmet olursa.

Ect canm o benim de en sik kullandgm laftr tedbir i mekan da ferahlik kesinlikle vardr ama benim adamla ferahlik yok gel gor ki 6 yillik evliyiz 6 yilda 5ince evime tasinicam :oha:daha nasl mekan degisiligi yapalm sehir disina bile cikalm dedik her yil tasiniyoruz zaten herkes sasiriyor cunku bide kira da da degiliz:KK70: insan kendi evinide satip degistirirmi hem de her yil:deli: ben kocayi degistirmem lazim yoksa bana ferahlik yok:KK70: negatif insanlari zatn hic sevmiyorm ya nerden beni buldu nankor:63:

Valla ne diyeyim ki canım bilemedim. Allah hidayet versin kocana sana da sabır. En olmadı biraz tatil için git bodruma seviyorsun iyi gelir.

Back