• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu günkü menü
Sahur 2 kaşık lor ve 1 yumurta ile omlet, domates salatalık, 1 dilim çok tahilli ekmek,1 kayisi, 1 yenidünya
İftar 1 kase kasarli domates çorbası, 4 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık, 1 minik kare pide, 3-4 çatal karpuz
Ara 1 fincan yeşil çay 2 hurma
2.5 litre su
Spor 45 dakika bisiklet

evet ben de ondan korktum 55 kilo olana kadar atlayamam zaten, ah bu şişkoluk yok mu :KK12:

yeşil anlamıyorlar şirret olacaksın. iyi laftan sözden anlaşılmıyor. ben şirretlikle biraz çözdüm evden giderim tek başına sigaranla yaşarsın vs vs diyerek. mecbur kaldım çünkü bile bile intihar etmek bence bu, özellikle böyle hastaysan
Cok uzuldum canm cok gecmis olsun :KK200:

insanların iradesizliği beni deli ediyor :KK34: ondaki bağımlılık keşke bende olsaydı, tamam zorlanırdım ederdim ama maksimum 6 ay. sonrası kolay. bir 6 ay sıkamaz mı insan dişini :KK34:

ayyy aynı annem :KK70: :KK70:
insan psikolojisi böyle cidden, hatta ona da derim başkası dese önemserdin falan diye :KK70: o yüzden ben hep başkaları desin diye uğraşıyorum ben deyince pek etkili olmuyor

tatil bir gelsin ben geçeceğim onu kafama koydum :süslü: blonde ambition blonde ambition şimdi iyi günleri sınavlarım var :KK31:

ya size de oluyor mu bilmiyorum,sigara içilen ortamda nefes alamıyorum ben. oksijen yokmuş gibi. hani kokusunu falan geçtim kalbim daralıyor
Canm benim de alerjim var kokusu geldigi an tum genizim girlagim vurun ve bogaz ici konple icerden kasiniyo nefes alamiyorum cok kotu anlatamam ama alerjim oldugu halde birakmayi dusunen yok :işsiz: ben kapiyi kapatip balkonda iciyorum deyip gecio:KK47: ustune sinendende kasinti tutuyo ama gelde anlat

:super: spor da harika olmuş canm bu gun :nazar:
Y YesilinBuyusu cezamı kesti dün çünkü :KK48:
Bu günkü menü
Sahur 2 kaşık lor ve 1 yumurta ile omlet, domates salatalık, 1 dilim çok tahilli ekmek,1 kayisi, 1 yenidünya
İftar 1 kase kasarli domates çorbası, 4 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık, 1 minik kare pide, 3-4 çatal karpuz
2.5 litre su
Spor 45 dakika bisiklet
ay canım çok iyi :KK200: maşallah oruçlu birine göre çok az yiyorsun :nazar: bence bu cuma harika bir sonuç gelecek:KK76:
Canm benim de alerjim var kokusu geldigi an tum genizim girlagim vurun ve bogaz ici konple icerden kasiniyo nefes alamiyorum cok kotu anlatamam ama alerjim oldugu halde birakmayi dusunen yok :işsiz: ben kapiyi kapatip balkonda iciyorum deyip gecio:KK47: ustune sinendende kasinti tutuyo ama gelde anlat
aynen benim de boğazım yanıyor :KK43: eskiden psikolojik sanardım ama yok cidden kaşıntı ve yanma oluyor. o dumanlar içinde nasıl zevk alıyorlar inanılmaz:110:

blonde ambition blonde ambition bütün gün spor yapmaktan takıma daha az uğrar oldun :KK53: ben artık korkuyorum senden :KK17::KK17:
:KK70: hahaha canm sorma basima geleni telefonu yatakdan bazanin icine dusurdum bazada agir kalkmiyor mecbur esim gelene kadar telefonsuz kaldim saka gibi ya :-)

evet kilolarınız yakınmış baktım tekrar hayır olacak kızlaaar :KK34: deadline deadline takipleşin bakiiim . boşuna eşleşmedik :sinirli:

ayy ondan demek ki :KK70:
Bundan sonra eriketliyecm eşimi şu ramazanı kazasız belasız artısız atlatalım herşey daha iyi olacak

blonde ambition blonde ambition 65 olunca göbek atalım mı :KK6: en son yıllar önce gördüm de o rakamı :KK70: ilk hedefimiz 65 olmalı bence:KK5:
Atalim canm atalim :KK71: 65 i gorup gobek atmadan olumu bende yillar oldu canm ya gecen yaz 67 idim daha altina inememistim bende bide geri aldim ustune:-) 67 yi bir yil oldu onada gobek aticam ama 65 benimde yillar oldu ona karsilikli tam bi gobek atariz artk:KK71:

Evvet menü yazma zamanııı.

Uyanınca
Limonlu zeytinyağı, kahve

Kahvaltı
Şimdi kızlar hiç kızmayın çünka beyaz peynirim bitmişti mecbur kaldım bende bari yumurtayla yiyeyim dedim
Sucuklu yumurtalı kaşarlı yufka tavada yağsız pişirdim böreklik yufkanın bi tanesi 10 zeytin 2 ceviz 1 maden suyu

Ara
1 maden suyu 2 hurma

Ara
3 gün kurusu 3 fındık

Akşam
Yarmalı tavuk çorbası etli türlü yoğurt 1 hurma ( aslında ben nohut pişirdim kızlar ama pişirirken malum ben et pişiremediğim için üzülmüştüm keşke etli olsaydı diye geçti içimden neyse nohut pişti sonra kapı çaldı karşı komşu dolu dolu yediklerimizi göndermiş ay eti görünce bir ağladım bir ağladım anlatamam ağlaya ağlaya yedim yemeği Allah razı olsun ne de güzel denk geldi o kadar fazla göndermiş ki nohutu yiyemedik kaldı yarına :KK70:)
:super:

Y YesilinBuyusu cezamı kesti dün çünkü :KK48:

ay canım çok iyi :KK200: maşallah oruçlu birine göre çok az yiyorsun :nazar: bence bu cuma harika bir sonuç gelecek:KK76:

aynen benim de boğazım yanıyor :KK43: eskiden psikolojik sanardım ama yok cidden kaşıntı ve yanma oluyor. o dumanlar içinde nasıl zevk alıyorlar inanılmaz:110:
Yeşil sana ceza değil ödül vermiş canm :spor: yoksa başlayamiyordun :KK66:
Dikkat etmeye calisiyorum canm cumaya -1 bekliyorum en az :)
Ama bu yemeye bile karnım tıka basa dolu hissediyorum sanırım kuculttim mideyi :halay:

80 dakika kondisyon bisikleti
50 mekik
150 ic bacak plates cemberi ile
30 kol plates lastigi ile
Son olarak kopru ve bugun de 2.5 lt su

Kahvalti: 6 kasik misir gevregi yarim bardak sut ile birlikte

Oglen: 100gr tam bugday makarnasi, 5kasik yogurt ile birlikte

Aksm: 6 ymk kasigi menemen,2 dlim ekmek

80 dakika kondisyon bisikleti
50 mekik
150 ic bacak plates cemberi ile
30 kol plates lastigi ile
Son olarak kopru ve bugun de 2.5 lt su

Kahvalti: 6 kasik misir gevregi yarim bardak sut ile birlikte

Oglen: 100gr tam bugday makarnasi, 5kasik yogurt ile birlikte

Aksm: 6 ymk kasigi menemen,2 dlim ekmek
Senin yaptıklarının yanında bizimki de spormu canım :KK14: maşallah diyelim nazar değmesin :nazar:

Bu günkü menü
2.5 litre su
Spor 45 dakika bisiklet
canim cok guzel masaallah tebrik ederim..
Davetler size ugramamis bugun ne guzel))

Senin yaptıklarının yanında bizimki de spormu canım :KK14: maşallah diyelim nazar değmesin :nazar:
Sagol canm benim :KK200: sende oruc olmana rahmen menun suyun ve sporun hepsi harika gidiyor :nazar:cuma ya yuzun gulucek eminim ;)

İyi geceler kızlar bu regl hiç iyi gelmedi bana oruçken ne güzel sistemim vardı tarlı krizlerimi iyi atlatamıyorum halbuki olmadan önce olurdu şimdi 3. günüm hala tatlı istiyorum inşallah cumaya kötü sonuçlarla gelmem 61i hayal ederken 63lere geri dönmem dönersemde muhtemelen @Mirafatos gelmiş olur yanıma:)) maşallah canım sporun menülerin harika irde ben tutturabilsem o tempoyu regl bitse düzene koyacağım inşallah:)

Back