• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi geceler kızlar bu regl hiç iyi gelmedi bana oruçken ne güzel sistemim vardı tarlı krizlerimi iyi atlatamıyorum halbuki olmadan önce olurdu şimdi 3. günüm hala tatlı istiyorum inşallah cumaya kötü sonuçlarla gelmem 61i hayal ederken 63lere geri dönmem dönersemde muhtemelen @Mirafatos gelmiş olur yanıma:)) maşallah canım sporun menülerin harika irde ben tutturabilsem o tempoyu regl bitse düzene koyacağım inşallah:)
Sagol canm benim ooo oooo daha benim oralara gelmeme cok var :KK55: keske gelebilsem ne kadar sikarsam sikayim daha 1 aydan fazla surer senin yanina varmam canm:KK200: ama olsun 1 degil 3 ayda surse gelicem ;) vazgecmek yok sen de en kisa zaman da 5li rakamlara geciceksin :nazar:

Bugunki menum
Sabah
2 yumurtali omlet
2 adet ceri domates
1 kucuk salatalik
2 kepek ekmek
Sekersiz cay
Ara
Muz
Oglen
Sehriye corbasi 1 kase
Ara yapmadim
Aksam
Patates kizartmasi :( bir porsiyon(temizlik yaptigim icin kolayima geldi maalesef cok kizacaksiniz bana :( )
Sekersiz cay
2 litre su
Yarim saat yuruyus
deadline deadline

Bu günkü menü
Sahur 2 kaşık lor ve 1 yumurta ile omlet, domates salatalık, 1 dilim çok tahilli ekmek,1 kayisi, 1 yenidünya
İftar 1 kase kasarli domates çorbası, 4 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık, 1 minik kare pide, 3-4 çatal karpuz
Ara 1 fincan yeşil çay 2 hurma
2.5 litre su
Spor 45 dakika bisiklet

Valla maşallah canım hakkaten küçülttünaz mideleri çok az yiyosunuz.

80 dakika kondisyon bisikleti
50 mekik
150 ic bacak plates cemberi ile
30 kol plates lastigi ile
Son olarak kopru ve bugun de 2.5 lt su

Kahvalti: 6 kasik misir gevregi yarim bardak sut ile birlikte

Oglen: 100gr tam bugday makarnasi, 5kasik yogurt ile birlikte

Aksm: 6 ymk kasigi menemen,2 dlim ekmek

E ben ne diyeyim de gaza getireyim ki şimdi gayet iyi gidiyo maşallah bu gidişe direk 66 lara geçeceksin

Selam kızlar
Sahur yulaflı peynirli omlet çok güzel tok tutuyor 5 zeytin domates çay 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba ızgara balık bol salata
40 dk yürüyüş 1 lt su 1 şişe madensuyu türk kahvesi

Canım çok iyi bu hafta ümitliyim senden

Bugunki menum
Sabah
2 yumurtali omlet
2 adet ceri domates
1 kucuk salatalik
2 kepek ekmek
Sekersiz cay
Ara
Muz
Oglen
Sehriye corbasi 1 kase
Ara yapmadim
Aksam
Patates kizartmasi :KK43: bir porsiyon(temizlik yaptigim icin kolayima geldi maalesef cok kizacaksiniz bana :KK43: )
Sekersiz cay
2 litre su
Yarim saat yuruyus
deadline deadline

Telafi yap canım kızartma için. Sanırım bluegreeneyes bluegreeneyes senin eşin

İyi geceler kızlar bu regl hiç iyi gelmedi bana oruçken ne güzel sistemim vardı tarlı krizlerimi iyi atlatamıyorum halbuki olmadan önce olurdu şimdi 3. günüm hala tatlı istiyorum inşallah cumaya kötü sonuçlarla gelmem 61i hayal ederken 63lere geri dönmem dönersemde muhtemelen @Mirafatos gelmiş olur yanıma:)) maşallah canım sporun menülerin harika irde ben tutturabilsem o tempoyu regl bitse düzene koyacağım inşallah:)

Aaaaa bende tam senin menünü arıyordum ki ne göreyim. Canım hani bizim buraya yazdığımız masum tariflerden yapsan olmaz mı?

Kızlar unutmadan yazayım canım havuç istedi akşam 2 tane havuç yedim. Bu aşermeler beni sanki bir faciaya sürüklüyormuş gibi hissediyorum bazen. Geçen halamın eşinin yaptığı ev sucuğunu istedi canım aradım yaptı sağolsun ankarada beni bekliyor. Dün de köfteci yusufun ekmek kadayıfını istedi ankraya gider gitmez yiycem. Ay bu ne ya asyada hic başıma gelmeyen işler bunlar. Gerçi bulantıların bittiği ay 4 kilo almıştım. O ay olmasa 13 kilo ile bitecekti gebelik. Bide yemeği yiyorum ama yedikten sonra tevbe est. sanki yemekten tiksiniyo gibi oluyorum. Gecenin bu vakti sanki yemekler boğazımda kalmış gibi bi fzlalık hissediyorum çok rahatsız edici midem bulanıyo.

Atalim canm atalim :KK71: 65 i gorup gobek atmadan olumu bende yillar oldu canm ya gecen yaz 67 idim daha altina inememistim bende bide geri aldim ustune:-) 67 yi bir yil oldu onada gobek aticam ama 65 benimde yillar oldu ona karsilikli tam bi gobek atariz artk:KK71:
ben de işte geçen yıl en son 66'yı gördüm bi sonra hoop 72 olmuşum :D :D gerçi hoop olmadı 1 senede oldu ama olsun :D 65 çok güzel rakam vallahi 1 aya olur muyuz acaba:KK23:
Yeşil sana ceza değil ödül vermiş canm :spor: yoksa başlayamiyordun :KK66:
Dikkat etmeye calisiyorum canm cumaya -1 bekliyorum en az :)
Ama bu yemeye bile karnım tıka basa dolu hissediyorum sanırım kuculttim mideyi :halay:
muhtemelen küçüldü canım harika :-)
80 dakika kondisyon bisikleti
50 mekik
150 ic bacak plates cemberi ile
30 kol plates lastigi ile
Son olarak kopru ve bugun de 2.5 lt su

Kahvalti: 6 kasik misir gevregi yarim bardak sut ile birlikte

Oglen: 100gr tam bugday makarnasi, 5kasik yogurt ile birlikte

Aksm: 6 ymk kasigi menemen,2 dlim ekmek
sporun mükemmel :super: ama menünü beğenmedim. :KK64: çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş. miktarları az kilo yapmaz ama sağlıklı bulmadım :stop:

Kızlar unutmadan yazayım canım havuç istedi akşam 2 tane havuç yedim. Bu aşermeler beni sanki bir faciaya sürüklüyormuş gibi hissediyorum bazen. Geçen halamın eşinin yaptığı ev sucuğunu istedi canım aradım yaptı sağolsun ankarada beni bekliyor. Dün de köfteci yusufun ekmek kadayıfını istedi ankraya gider gitmez yiycem. Ay bu ne ya asyada hic başıma gelmeyen işler bunlar. Gerçi bulantıların bittiği ay 4 kilo almıştım. O ay olmasa 13 kilo ile bitecekti gebelik. Bide yemeği yiyorum ama yedikten sonra tevbe est. sanki yemekten tiksiniyo gibi oluyorum. Gecenin bu vakti sanki yemekler boğazımda kalmış gibi bi fzlalık hissediyorum çok rahatsız edici midem bulanıyo.
havuç bir şey değil de diğerleri azıcık tehlikeli duruyor dikkat et canım :(

Evde leslie yapmayı denesen?

Çok sağol canım internette de hep bu üçü var demekki bunlar tutuluyor. Eylülde iş başı yapınca almayı planlıyorum bi terslik çıkmazsa :KK66:

Ooooo mısır gevreği yok çok iyi gelişme :KK66:

Canım çok teşekkür ederim gel artık ya ne çok gezdin ay kocan ne iş yapıyo senin bu kadar nasıl kaldınız köyde? Canım işte oruç tutanlar akşam herşeyi yedikten sonra yazıyo tutmayanlar da yine akşam herşeyi yedikten sonra yazıyo kilo bildirimi de sanırım en geç 4 e kadar ramazan olduğu için ama kaptan daha net bilgi verir. Bak düzenli gel artık ortalık fena kızıştı ben sana diyeyim diyet yarışları mı ararsın spor yarışları mı herkes son sürat gidiyo canım :KK55: yine takım içi eşleşmeler yapıldı kendine bi eş bul rekabete hoşgeldin canım unutmadım spor puanlaması yaptığımızda nasıl gaza gelip 1. olmuştun hatta gittin bide komşunun evini temizledin :KK70:tam senlik şu an grup:KK66:
Vay vay unutmamışsın canım ya komşum taşındı :(
Ama ev işi bitmez kaptanlarım yazmış tmm inş günlük gireceğim :)

Ben 58.5 kşlodayım kim benimle eş olur bekliyorum kimler ne durumda bilmiyorum ;)

İftar 1 kase çorba
2 dilim ekmek
1.5 kepçe kuru fasulye
Salata
Ara çay
Ara meyve

Sahur
1 kase çorba
Fasulye
Bulgur pilavı
Karpuz
Çay
Su 1 ltr

Vay vay unutmamışsın canım ya komşum taşındı :KK43:

Ben 58.5 kşlodayım kim benimle eş olur bekliyorum kimler ne durumda bilmiyorum :KK66:

İftar 1 kase çorba
2 dilim ekmek
1.5 kepçe kuru fasulye
Salata
Ara çay
Ara meyve

Sahur
1 kase çorba
Fasulye
Bulgur pilavı
Karpuz
Çay
Su 1 ltr
menü çok iyi, ama miktarları yaz olur mu :KK66: mesela karpuz ne kadar, pilav ne kadar. kaç kaşık. bunlar önemli :KK25:
eşleştirmeleri ben yaptım canım sen yoktun pek ondan katamadık. ölçü için de seni etiketlemiştim ama sesin çıkmıyor takımda pek kaynadı sanırım :p eşleşmeler şöyle;

- ben blonde ambition blonde ambition Y YesilinBuyusu bir eşleştik
- magickk magickk @Saglikliyasamgunlugumm
- bluegreeneyes bluegreeneyes ShellShock ShellShock
- deadline deadline zensim zensim
- chihiro79 chihiro79 ile de seni eşleştirelim olur mu :KK39: kilonuz yakın. yanılmıyorsam chihiro 60 kilodaydı.

kızlar size de eşlerinizi hatırlatmış oldum böylece. takımda bir tek yeşil,fatoş ve ben eşleşmişiz gibi :KK20: herkes eşini takip etsin :kahve:

sevilay80 sevilay80 canım sana da ölçü ölçü demekten özeğim tükendi :KK70: :KK70: seni siliyorum artık listeden, katılmak istersen 8 haziranda başlayabilirsin sen de :KK66: zensim zensim seni de belki 8 haziran'da alırız olur mu :KK16: N nil u mihr canım sana sormuyorum bile çünkü ölçü vermeye utanıyorsun:-), bunu da ilk defa gördüm ama olsun artık :-)

kızlar siz de benim gibi kıyafet sorunu çekiyor musunuz? zayıflayacağım diye bedenime uygun 1 parça şey almıyorum çünkü zaten dolap kıyafet dolu. ama bana olmayan bedenler :KK34:
aslında 40-42 bedenim ama 44 beden kotumu giyiyorum kemeri sıkıp falan mesela. 38 bedene düşsem giyecek bin tane şeyim var. geçen 29 beden pantolona sığabildim de +1 pantolonum daha oldu :confused: toplam 3 pantolonum var giyebildiğim :D
n'apsam alışveriş yapsam mı yoksa 38-40 bedene inmeyi mi beklesem? siz n'apıyorsunuz?
bu arada üst sorunu yaşamıyorum. tek sorunum alt :olamaz:

kızlar siz de benim gibi kıyafet sorunu çekiyor musunuz? zayıflayacağım diye bedenime uygun 1 parça şey almıyorum çünkü zaten dolap kıyafet dolu. ama bana olmayan bedenler :KK34:
aslında 40-42 bedenim ama 44 beden kotumu giyiyorum kemeri sıkıp falan mesela. 38 bedene düşsem giyecek bin tane şeyim var. geçen 29 beden pantolona sığabildim de +1 pantolonum daha oldu :confused: toplam 3 pantolonum var giyebildiğim :KK70:
n'apsam alışveriş yapsam mı yoksa 38-40 bedene inmeyi mi beklesem? siz n'apıyorsunuz?
bu arada üst sorunu yaşamıyorum. tek sorunum alt :olamaz:

Canım kesinlikle bekle hem bu seni motive de eder. Hedefin olmuş olur. Bak spora ağırlık verirsen istediıin bedene daha hızlı ulaşırsın.

Vay vay unutmamışsın canım ya komşum taşındı :KK43:

Ben 58.5 kşlodayım kim benimle eş olur bekliyorum kimler ne durumda bilmiyorum :KK66:

İftar 1 kase çorba
2 dilim ekmek
1.5 kepçe kuru fasulye
Salata
Ara çay
Ara meyve

Sahur
1 kase çorba
Fasulye
Bulgur pilavı
Karpuz
Çay
Su 1 ltr

Unutmadım canım ama artık evinde olduğuna göre daha aktif bekliyoruz seni gruba.

Canım kesinlikle bekle hem bu seni motive de eder. Hedefin olmuş olur. Bak spora ağırlık verirsen istediıin bedene daha hızlı ulaşırsın.
tamam o zaman büyük pantolonlara pens attırayım bari. 2-3 çeşit daha olsun :110:
Evet ama yemem lazım inanılmaz canım istiyor anlatamam şu an sana.
sağlıklı şeyleri ye tabii ama rafine şeker varsa sakın yeşil, önce bebeği düşün

Valla maşallah canım hakkaten küçülttünaz mideleri çok az yiyosunuz.

E ben ne diyeyim de gaza getireyim ki şimdi gayet iyi gidiyo maşallah bu gidişe direk 66 lara geçeceksin

Canım çok iyi bu hafta ümitliyim senden

Telafi yap canım kızartma için. Sanırım bluegreeneyes bluegreeneyes senin eşin
Keske canm ya ama daha 68 bile olamadm nasl bir metabolizmaysa artk:işsiz:

Back