- 7 Ağustos 2016
- 4.668
- 17.618
- 208
Cok uzuldum canm cok gecmis olsunevet ben de ondan korktum 55 kilo olana kadar atlayamam zaten, ah bu şişkoluk yok mu
yeşil anlamıyorlar şirret olacaksın. iyi laftan sözden anlaşılmıyor. ben şirretlikle biraz çözdüm evden giderim tek başına sigaranla yaşarsın vs vs diyerek. mecbur kaldım çünkü bile bile intihar etmek bence bu, özellikle böyle hastaysan
Canm benim de alerjim var kokusu geldigi an tum genizim girlagim vurun ve bogaz ici konple icerden kasiniyo nefes alamiyorum cok kotu anlatamam ama alerjim oldugu halde birakmayi dusunen yokinsanların iradesizliği beni deli ediyorondaki bağımlılık keşke bende olsaydı, tamam zorlanırdım ederdim ama maksimum 6 ay. sonrası kolay. bir 6 ay sıkamaz mı insan dişini
ayyy aynı annem
insan psikolojisi böyle cidden, hatta ona da derim başkası dese önemserdin falan diyeo yüzden ben hep başkaları desin diye uğraşıyorum ben deyince pek etkili olmuyor
tatil bir gelsin ben geçeceğim onu kafama koydumblonde ambition şimdi iyi günleri sınavlarım var
ya size de oluyor mu bilmiyorum,sigara içilen ortamda nefes alamıyorum ben. oksijen yokmuş gibi. hani kokusunu falan geçtim kalbim daralıyor
Y YesilinBuyusu cezamı kesti dün çünküspor da harika olmuş canm bu gun
ay canım çok iyiBu günkü menü
Sahur 2 kaşık lor ve 1 yumurta ile omlet, domates salatalık, 1 dilim çok tahilli ekmek,1 kayisi, 1 yenidünya
İftar 1 kase kasarli domates çorbası, 4 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık, 1 minik kare pide, 3-4 çatal karpuz
Ara 1 fincan yeşil çay 2 hurma
2.5 litre su
Spor 45 dakika bisiklet
aynen benim de boğazım yanıyorCanm benim de alerjim var kokusu geldigi an tum genizim girlagim vurun ve bogaz ici konple icerden kasiniyo nefes alamiyorum cok kotu anlatamam ama alerjim oldugu halde birakmayi dusunen yokben kapiyi kapatip balkonda iciyorum deyip gecio ustune sinendende kasinti tutuyo ama gelde anlat
Canimcanım sen kimle eşleşmiştin unuttum ben? eşlerimizi unutmayalım kızlar, en azından onları etiketleyin menü paylaşımlarında
Canim sagolsunnhahaha canm sorma basima geleni telefonu yatgin yanina sarja takiyim derken bazanin icine dusurdum bazada agir kalkmiyor mecbur esim gelene kadar telefonsuz kaldim saka gibi ya
evet kilolarınız yakınmış baktım tekrar hayır olacak kızlaaar
ayy ondan demek kihahaha canm sorma basima geleni telefonu yatgin yanina sarja takiyim derken bazanin icine dusurdum bazada agir kalkmiyor mecbur esim gelene kadar telefonsuz kaldim saka gibi ya
Bundan sonra eriketliyecm eşimi şu ramazanı kazasız belasız artısız atlatalım herşey daha iyi olacakevet kilolarınız yakınmış baktım tekrar hayır olacak kızlaaardeadline takipleşin bakiiim . boşuna eşleşmedik
ayy ondan demek ki
Atalim canm atalimblonde ambition 65 olunca göbek atalım mı en son yıllar önce gördüm de o rakamı ilk hedefimiz 65 olmalı bence
Evvet menü yazma zamanııı.
Uyanınca
Limonlu zeytinyağı, kahve
Kahvaltı
Şimdi kızlar hiç kızmayın çünka beyaz peynirim bitmişti mecbur kaldım bende bari yumurtayla yiyeyim dedim
Sucuklu yumurtalı kaşarlı yufka tavada yağsız pişirdim böreklik yufkanın bi tanesi 10 zeytin 2 ceviz 1 maden suyu
Ara
1 maden suyu 2 hurma
Ara
3 gün kurusu 3 fındık
Akşam
Yarmalı tavuk çorbası etli türlü yoğurt 1 hurma ( aslında ben nohut pişirdim kızlar ama pişirirken malum ben et pişiremediğim için üzülmüştüm keşke etli olsaydı diye geçti içimden neyse nohut pişti sonra kapı çaldı karşı komşu dolu dolu yediklerimizi göndermiş ay eti görünce bir ağladım bir ağladım anlatamam ağlaya ağlaya yedim yemeği Allah razı olsun ne de güzel denk geldi o kadar fazla göndermiş ki nohutu yiyemedik kaldı yarına)
Yeşil sana ceza değil ödül vermiş canmY YesilinBuyusu cezamı kesti dün çünkü
ay canım çok iyimaşallah oruçlu birine göre çok az yiyorsun bence bu cuma harika bir sonuç gelecek
aynen benim de boğazım yanıyoreskiden psikolojik sanardım ama yok cidden kaşıntı ve yanma oluyor. o dumanlar içinde nasıl zevk alıyorlar inanılmaz
Senin yaptıklarının yanında bizimki de spormu canım80 dakika kondisyon bisikleti
50 mekik
150 ic bacak plates cemberi ile
30 kol plates lastigi ile
Son olarak kopru ve bugun de 2.5 lt su
Kahvalti: 6 kasik misir gevregi yarim bardak sut ile birlikte
Oglen: 100gr tam bugday makarnasi, 5kasik yogurt ile birlikte
Aksm: 6 ymk kasigi menemen,2 dlim ekmek
canim cok guzel masaallah tebrik ederim..Bu günkü menü
Sahur 2 kaşık lor ve 1 yumurta ile omlet, domates salatalık, 1 dilim çok tahilli ekmek,1 kayisi, 1 yenidünya
İftar 1 kase kasarli domates çorbası, 4 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık, 1 minik kare pide, 3-4 çatal karpuz
Ara 1 fincan yeşil çay 2 hurma
2.5 litre su
Spor 45 dakika bisiklet
Sagol canm benimSenin yaptıklarının yanında bizimki de spormu canımmaşallah diyelim nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?