- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
blonde ambition bütün gün spor yapmaktan takıma daha az uğrar oldun ben artık korkuyorum senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada da hava çok güzel değildi de sadece çiseliyordu. dolu fena olmuş
sabah olmamış kızacağım sen misin bana ceza veren hı pilatese ne zaman başlıyorsun canım?
canım hamile pilatesi tam olarak nasıl oluyor? nereleri çalışıyorsun mesela?Canım başladım platese dün ama senin gözünden kaçtı demekki vücut biraz alışana kadar gün aşırı yapıcam sonra yapabilirsem hergün yapmayı düşünüyorum. Yiyebileceğim sadece yufka vardı canım onu yiyorum bari yumurta da yiyeyim dedim ama eşime peynirimi aldırdım şimdi yarın yine normal kahvaltımı yaparım inşallah.
Canım persembe iftardan önce tartilirsan daha doğru sonuç alirsinY YesilinBuyusu hayırlı olsun canım benim hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsin inş :)
deadline Kaptanım şükür evimdeyim 3 haftadır çok yoğundum ve çok yoruldum.
Ramazanda nasıl yapılıyor bildirimler bilgi verir misiniz. .birikmiş msj lar okumam vakti bile yok
Öyle oluyor canım ama dediğin gibi hurmayla açınca olmuyor o istekkızlar hiç tatlı yemezken ramazanda neden hep tatlı yiyorsunuz tutmadığım için bilmiyorum, insanın canı daha mı çok istiyor yemek sonrası?
Evet doğru bir yaklaşım oruç tutsaymissinda en iyi sn uyardn bence sistemehurmayla açsanız canım direkt
38 40 oluyor canim ben 30 giyiyordum 40 bedendekızlaaaaaar 29 beden pantolon kaça tekabül ediyor? 40-42 ? içine girdim de
canım hamile pilatesi tam olarak nasıl oluyor? nereleri çalışıyorsun mesela?
çünkü disiplinnCanım persembe iftardan önce tartilirsan daha doğru sonuç alirsin
Öyle oluyor canım ama dediğin gibi hurmayla açınca olmuyor o istek
Evet doğru bir yaklaşım oruç tutsaymissinda en iyi sn uyardn bence sisteme
38 40 oluyor canim ben 30 giyiyordum 40 bedende
1.60 ufacık bir şeyim. şişko olunca da tam yuvarlakfitblack boyun ne kadardı senin
yeşil ben normal pilatesi de bilmiyorum ki karın içe mi çekiliyormuş? off benim kesin bir salona yazılmam lazım. beslenme konusundaki uzmanlığım sporda olsaydı ohooo. anca yürüyeyim benCanım şöyle aslında yine her bölge çalışıyor ancak çoğu hareketler farklı bazıları aynı yoğunluk omurga sırt kol bacak ve pubik. En büyük fark şu canım şimdi normal plates yapılırken karın her zaman içe doğru çekilir kalça bacak kol sırt yaparken de yine karnı içe doğru çeker hareketi öyle yaparsın ancak hamile platesinde kalça hareketi yapıyorsan tüm yük kalçaya bindiriliyor karın serbest oluyor kol yapıyorsanda yine karın sersest şekilde kalıyor tabiki bazı hareketlerin doğasından kaynaklı karında içe çekilme oluyor işte orda da bu işi gerçekten iyi bilmek devreye giriyor onu burdan tarif etmem biraz zor.
canım sen kimle eşleşmiştin unuttum ben? eşlerimizi unutmayalım kızlar, en azından onları etiketleyin menü paylaşımlarındaİyi akşamlar arkadaşlar yazmaya çalıştıkça telefon başka şeyler yazmaya başlıyor az daha yazmayacaktım
Maşaallah muhabbetiniz bol olsun cok guzel gidiyorsunuz en azından benden iyisiniz menüler sporlar gayet güzel
Bende yazayım günlük olayımı
Sahurdan önce ara öğün bir bardak kefir içtim
Sahurda iki yumurtalı yulaf kepekli omlet zeytin peynir domates ve bağırsaklarım için iki hurma ile yaptığım hurmali suyumu icip hurmalari yedim aslinda ıstemiyorum ama çözümü böyle buldum
Iftara yakın 70 dk yürüdüm 8000 adım armışım
Iftarda yoğurt çorbası ve fırınlanmış sebze küçük parça pide yedim
Bol.su içmeye devam
Sade kahvemi de içtim birazdan eliptik yapacağım artık ne kadar yaparsam metabolizma hızlandık diye hareketli olmaya çalışıyorum
Aynen canm ben de öyle oluyoruminsanların iradesizliği beni deli ediyor ondaki bağımlılık keşke bende olsaydı, tamam zorlanırdım ederdim ama maksimum 6 ay. sonrası kolay. bir 6 ay sıkamaz mı insan dişini
ayyy aynı annem
insan psikolojisi böyle cidden, hatta ona da derim başkası dese önemserdin falan diye o yüzden ben hep başkaları desin diye uğraşıyorum ben deyince pek etkili olmuyor
tatil bir gelsin ben geçeceğim onu kafama koydum blonde ambition şimdi iyi günleri sınavlarım var
ya size de oluyor mu bilmiyorum,sigara içilen ortamda nefes alamıyorum ben. oksijen yokmuş gibi. hani kokusunu falan geçtim kalbim daralıyor
Aynen canm fazla yemektense miktarı az tutsagol canim çok motive edicisiniz cidden. ins benim de ara sira size faydam dokunur.
Tatli bile yemesem ya da yarim dilimle gecistirsem cok iyi olacak.
Canm benim kalbin temizmis başka bişey istesen o olacakmış :) benim karşı komşum da revani getirmişti eşimle oğlum yedi ama ben yemedimEvvet menü yazma zamanııı.
Uyanınca
Limonlu zeytinyağı, kahve
Kahvaltı
Şimdi kızlar hiç kızmayın çünka beyaz peynirim bitmişti mecbur kaldım bende bari yumurtayla yiyeyim dedim
Sucuklu yumurtalı kaşarlı yufka tavada yağsız pişirdim böreklik yufkanın bi tanesi 10 zeytin 2 ceviz 1 maden suyu
Ara
1 maden suyu 2 hurma
Ara
3 gün kurusu 3 fındık
Akşam
Yarmalı tavuk çorbası etli türlü yoğurt 1 hurma ( aslında ben nohut pişirdim kızlar ama pişirirken malum ben et pişiremediğim için üzülmüştüm keşke etli olsaydı diye geçti içimden neyse nohut pişti sonra kapı çaldı karşı komşu dolu dolu yediklerimizi göndermiş ay eti görünce bir ağladım bir ağladım anlatamam ağlaya ağlaya yedim yemeği Allah razı olsun ne de güzel denk geldi o kadar fazla göndermiş ki nohutu yiyemedik kaldı yarına )
Gecmis olsun canmGünaydın kızlar enerjiniz yerinde maşallah hep böyle olsun benimde mutfağı su basmış kalktım her yer su bulaşık makinesinin hortumundan gelmiş birde bununla uğraşalım bakalım halı gitmiş yağmur yağdı yağacak birde üstüne uykusuzluk bana kolay gelsin işim çok
O irade yonunde benim umit yok canm cok seyler denedik ondan artk sadece bilimden meded umuyorumFatoş ne anlatayım sana da azcık gül. Kız bu bi ara iddia oynamaya da başladı. Tabii artık benimkiler geldi. Dedim bütün kötü alışkanlıklara sahip olmak zorunda mısın? Yemin mi ettin her pisliği yapıcam diye? Bi insan ya sigara içer ya içki içer ya kumar oynar. Herşey sende olmak zorunda mı? Bu kadar alışkanlık içerisinde bana yer yok valla ben gidiyom artık dedim hangi bağımlılık olursa olsun biraz iradesini kullanacak canım yoksa bütün yöntemler çöpe gidiyor. İnşallah kurtulurlar ne diyeyim. Alkolü baya baya azalttı o yüzden şu an o konuda hiç sesimi çıkarmıyorum. Tekrar gündeme bile getirmiyorum. Yani şu haline bin şükür. Gençlerbirliğinin alt yapı sporcularından eşim eskiden tabii yani. Sporu sever siz ankradayken yapıcam diyo bakalım ondan ümitliyim. Bende salona git istersen daha düzenli yaparsın felan dedim.
Korksun senden
Evet canm bisikleti seviyorum sessiz sedasiz çocuk uyurken yapmak iyi oluyor :) ikimiz de bisikleti seviyoruz
ay sen diyince aklıma geldi ben bı gece klozette uyuyakalmistm nasil yorgunsam artık o gün eşim kapıya vurunca uyandım o da korkmus noldu neden çıkamadı diye
Agzim acik okudum :) masallllahh
Ven 1.5 gibi gormusum onu evt canm 2imis 2 iyi ama altina dusmemek lazim simdi artk bayadr 2.5 - 3 arasi iciyorum ben ama onceden bende 2 iciyodum 2nin altina dusmemek lazmyaa az mi)) iki lt olmus . ben iki lt olunca nasil seviniyorum, çok ictim diye
spor da harika olmuş canm bu gunbugünkü menüm
sabah
1 büyük avokado
domates
6 zeytin
3 dilim tb ekmek
öğle
2 muz
5 çiğ kaju
1 türk kahvesi
ara
1 kupa yeşil çay
akşam
7 yk karabuğday
1 tabak yeşil fasulye
1 büyük avokado ( içimde avokado ağacı çıkacak bu gidişle )
1 maden suyu
2 litre su
2 saat 15 dakika yürüyüş
pilates çemberi ile kol 25x4=100
Ay cok sevindimbize de veriyorsun Fatos sagol. ben de bisikletimi istettim bikac gune gelecek ins