Teşekkür ederim canımGecmis olsun canm kolay gelsin
Mümkün olduğunca dikkat et canm durumları duzeltince aktif olursun bazen böyle olabiliyor
Menü de spor da güzel aynen boyle devam benim cumaya çok güzel bir suprizim olacak şimdiden çok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canm kolay gelsin
Mümkün olduğunca dikkat et canm durumları duzeltince aktif olursun bazen böyle olabiliyor
Menü de spor da güzel aynen boyle devam benim cumaya çok güzel bir suprizim olacak şimdiden çok iyi
evet, kesinlikle yazilmali. Ben buraya Ramazan in basinda yazdim aslinda. Bizde iftarlar cok agir yemeklerle geciyor. Izne ayrilmayi dusundum hatta. Cidden anali kizlilar, icli kofteler, hatta kaburga dolmasi. Bunlari yedigim gunler cidden yazmak istemedim. Oruclu insanlar yazik isteyince de herkesin yapabildigi yemekler degil hem bunlari yemek buranin mantigina da aykiri. Ama annemde, ablamda vs bunlar varken diyetim var da denmiyor. Neyse sonucta benim karar vermem lazim. Bu cuma da sabitsem(ins arti olmaz) izne ayrilacagim mecburenBu günden pes etmek yok daha cumaya 3 gün var
Canm buraya yazmamak kacmaklar için bahane deil canımiz da çekmez ayrıca hem yanlışları görünce uyarıyoruz daha dikkatli oluyoruz... Yeşil birkaç gün önce makarna konusunda beni uyarmıştı çok yediğim şey değil ama artık makarna yaparsam yeşil aklıma gelecek yemeyecem
Bir de daha önce de sen menü paylaşmayı kimse fark etmiyor diye yazmamıştın o hafta sonuncu olmustun ben sana onu hatirlatayim yazıp yazmamaya sen karar ver sonuçta herkes kendinden sorumlu ama yazarsan da burda yorumlanır sen de kendine çeki düzen verirsin
Gunaydin canm bu çalışmalarının karşılığı gelecek
Tesekkur ederim canm senin sayende sporu bırakmak istemiyorum akşam biraz halsizim sen aklıma geldin bisikletin üzerinde buldum kendimi sonra zaten enerjinin geldi 1.5saat ütü yaptım
Aynen canm susuz aslaaa diyorum gece uyanıp lavaboya gitmeyi bile göze aliyorum
Günaydın canm ben senin yerine alırım havayı işin kötüsü bende de allerjim astım var ama çok şükür bu sene iyiyim dışarı cikabiliyorum geçen sene dışarı çıksam akşam acilde nefes alıyordum
bize de veriyorsun Fatos sagol. ben de bisikletimi istettim bikac gune gelecek insAy cok sevindim sana faydali oldysam ne mutlu banaa burdan spor aski vermeye calisip duruyorum ne mutlu birilerine ulasmis sende zaten benim gibi hep bisikletcisin
Tamam canım şimdi hatırladımevet, kesinlikle yazilmali. Ben buraya Ramazan in basinda yazdim aslinda. Bizde iftarlar cok agir yemeklerle geciyor. Izne ayrilmayi dusundum hatta. Cidden anali kizlilar, icli kofteler, hatta kaburga dolmasi. Bunlari yedigim gunler cidden yazmak istemedim. Oruclu insanlar yazik isteyince de herkesin yapabildigi yemekler degil hem bunlari yemek buranin mantigina da aykiri. Ama annemde, ablamda vs bunlar varken diyetim var da denmiyor. Neyse sonucta benim karar vermem lazim. Bu cuma da sabitsem(ins arti olmaz) izne ayrilacagim mecburen
evet bu haftam berbat oldu fatoş ezici üstünlüğünü göstereceksin, ama yine de pes etmiyorum önümüzdeki haftalarda kendimi göstereceğimGunaydin canm
Ders calismak icin mi oyle oldu?
7 litre miAynen Allah kolaylık versin canım ne diyeyim ki. Bu illeti özendiren insanlardan nefret ediyorum bence arkadaş da dost da kardeş de yapmaz bunu ancak düşman yapar.
E bennnnn ben işte ancak sıckta susarım ben yoksa günlerce içmesem aklıma gelmez. Zorla içiyorum şu an. Eskiden deli gibi su içerdim şimdi düşüüyorum belki de çöp gibi olmamın nedenlerinden biride buydu. Hatta ayıptır söylemesi yemekten tuvalete zor koşardım o denli çalışırdı bağırsaklarım. Bak işte hatayı biliyoruz ama düzeltmiyoruz ne kadar kötü di mi? Neyse ki bebiş var onun sayesinde içiyorum. Lohusayken süt olsun diye 6 7 litre içerdim. Sorumluluk duygusu farklı valla
evet ben de ondan korktum 55 kilo olana kadar atlayamam zaten, ah bu şişkoluk yok muCanm kesinlikle ip atlama daha oncede burda konustuk bu kiloda ip atlamak dizlere cok buyuk yuk ki daha once de burda bazi arkadaslar diz problemi yasadi hatta aman tehlikle batta ben surekli spor hayati olan biri olarak ve su son 6aydr saglik sorunu olmadkca tek gun bile sporsuz gecirmeden 6 aydr yuksek kondisyondayim ama asla asla 250 ip atlayamam canm trambolin de dizler yuk binmiyor ayakta basinc topukda agir basko gibi zararli durum yok ama ben trambolinde bile okadar atlayamiyorum zatn en zorlayici sey ziplamak canm sen farkli bir sey yap
yeşil anlamıyorlar şirret olacaksın. iyi laftan sözden anlaşılmıyor. ben şirretlikle biraz çözdüm evden giderim tek başına sigaranla yaşarsın vs vs diyerek. mecbur kaldım çünkü bile bile intihar etmek bence bu, özellikle böyle hastaysanFatoşcum ben buraya örnek olarak yazıyorum sadece maden suyu demiyorum zaten benim eşim eski sporcu spor da yap diyorum basket de oyna diyorum kitap okumayı çok sevdiği için kitap da oku diyorum şimdi tek tek buraya yazmayayım canım. O kadar araştırma okumuş insanım bu konuda tez hazırladım yüzlerce insanın tezi içinden birinci olacak kadar kapsamlı ve iyi bir tezdi hani bu benim iyi bildiğim bir konu. İşte gel gör ki karşıdaki insanın faydalanmaya açık olması burnunun dikine gitmemesi lazım. Siz gidince spora başlıycam diyo hadi inşallah bakalım.
insanların iradesizliği beni deli ediyor ondaki bağımlılık keşke bende olsaydı, tamam zorlanırdım ederdim ama maksimum 6 ay. sonrası kolay. bir 6 ay sıkamaz mı insan dişinifitblack canm annene çok cok geçmiş olsun... Maalesef herkes bizim kadar iradeli değil canları pahasına olsa da benim babam da yıllardır içiyor sigarayı annem abime hamileyken bırakmaya çalışmış çocuklar doğmadan bırakayım diye ama geri başlamış aynı şekilde bana hamileyken kardeşime hamileyken hep bı çabası olmuş ama iradesine sahip çıkamayıp geri baslamis şimdi de benim oğlum ısrar ediyor dedecigim lütfen bırak çok zararlı diyor yine cabaliyor umarım bu sefer başarılı olur... Benim sıpa da bu ara içmiyor diye seviniyor malum ramazanda gündüz içemiyor akşam ama içiyor galiba
ayyy aynı annemY YesilinBuyusu canm biz her ne kadar egtimlerini aldigimiz çok çok iyi olduğumuz konuda bildiklerimizi söylesek de koca kişileri başkasinin dediklerini daha iyi benimsiyorlar sen de aynısını söylersin ama bi sigara bırakma polikliniği çalışanı söylese o daha çok aklında kalır öyle de bı yapıları var beyefendilerin
Bak ben hemsireyim bebekler üzerine bir çok eğitim sertifika aldım ben beslenme üzerine bişey desem pek umursamiyordu eşim doktora gittiğimizde aynı şeyi doktor da söylüyordu ondan sonra gelip ' bak aşkım su şöyle oluyormuş' diye bana anlatmaya çalışıyordu oysa gitmeden önce aynı şeyleri ben anlatıyordum
tatil bir gelsin ben geçeceğim onu kafama koydum @Mirafatos şimdi iyi günleri sınavlarım varAl canım ohhh sefan olsun. Benimde hem alerji hem astım var ama buna şükür. Valla @Mirafatos spor konusunda grubun ilham kaynağı pardon gaz kaynağı oldu. O yaptıkça bizlerin de yapası geliyo. Maşallah ona yetişmek pek mümkün değil ama olsun. Sende bisikleti çok güzel yapıyosun canım kaçırmıyorsun yani farkındayım
ya size de oluyor mu bilmiyorum,sigara içilen ortamda nefes alamıyorum ben. oksijen yokmuş gibi. hani kokusunu falan geçtim kalbim daralıyorTeşekkür ederim canm ben de elimden geldiğince sporumu yapmaya çalışıyorum ama gerçekten hemen fark ediyor spor yapınca sikilastigimi hissediyorum
Aynen canm çocuklar söyleneni değil gördüklerini doğru sanıyorlar anlatmak daha zor hale geliyor kokusunu ben de hiç sevmem lisede ergenlik aklıyla birkaç defa içtim daha ağzıma surmedim... İnşallah tüm içenler su zehirden vazgeçer sizinkiler de gerçekten çok zor olmuş hemen hemen her evde içmeyen yok gibi
sagol canim çok motive edicisiniz cidden. ins benim de ara sira size faydam dokunur.Tamam canım şimdi hatırladım
Sen o zman yine de dikkatli ol almamaya calis izne ayrılma dikkatli olursun sabit kalırsın veya 100-200 gram ne kadar verebilirsen verirsin ama izne ayrılınca mutlaka üzerine koyuluyorkarar vermeni gerektirecek durum yok sadece dikkatli ol artı olmamaya çalış
kolay gelsin canımGünaydın kızlar enerjiniz yerinde maşallah hep böyle olsun benimde mutfağı su basmış kalktım her yer su bulaşık makinesinin hortumundan gelmiş birde bununla uğraşalım bakalım halı gitmiş yağmur yağdı yağacak birde üstüne uykusuzluk bana kolay gelsin işim çok
ayy hadi bakalımGecmis olsun canm kolay gelsin
neredeyse haziran geldi dolu muKızlar burada dolu yağıyor
Teşekkürler canımkolay gelsin canım
bizim de basmıştı, başına gelmeyen yok herhalde bir de bizim salon+muftak bir. salondaki halılar falan bile batmıştı hep çok kötüydü kolay gelsinTeşekkürler canım
Off sizinki fenaymış benim sadece mutfak halısı battı birde dolapların altına gitmis su oraları temizledim zor gerçekten herşey sırılsıklambizim de basmıştı, başına gelmeyen yok herhalde bir de bizim salon+muftak bir. salondaki halılar falan bile batmıştı hep çok kötüydü kolay gelsin
evet bu haftam berbat oldu fatoş ezici üstünlüğünü göstereceksin, ama yine de pes etmiyorum önümüzdeki haftalarda kendimi göstereceğim
7 litre mi
evet ben de ondan korktum 55 kilo olana kadar atlayamam zaten, ah bu şişkoluk yok mu
yeşil anlamıyorlar şirret olacaksın. iyi laftan sözden anlaşılmıyor. ben şirretlikle biraz çözdüm evden giderim tek başına sigaranla yaşarsın vs vs diyerek. mecbur kaldım çünkü bile bile intihar etmek bence bu, özellikle böyle hastaysan
ayy hadi bakalım
neredeyse haziran geldi dolu mu
Ya çok ilginç mevsimler şaşırdı resmen canım baksana ankaraya geçen gün nasıl yağmış öyle burasıda serinledi az yağmur yağdıEmzirirken içmiştim canım süt olsun diye. Bu bebişte yine içicez mecbur.
Canım benim eşim ondan da anlamaz malesef. Hele öyle hiç anlamaz. Sustuğum zaman anlıyor bazen. Yani susmak bele her zaman işe yaramıyor.Dün sustum odama gittim geldi açıklama yaptı. Bide sabah farkettim o aldığı çikolatalı sütleri almış dolaptan
Ve şu saate kadar yağdı sel oldu buralar.
burada da hava çok güzel değildi de sadece çiseliyordu. dolu fena olmuşEmzirirken içmiştim canım süt olsun diye. Bu bebişte yine içicez mecbur.
Canım benim eşim ondan da anlamaz malesef. Hele öyle hiç anlamaz. Sustuğum zaman anlıyor bazen. Yani susmak bele her zaman işe yaramıyor.Dün sustum odama gittim geldi açıklama yaptı. Bide sabah farkettim o aldığı çikolatalı sütleri almış dolaptan
Ve şu saate kadar yağdı sel oldu buralar.
sabah olmamış kızacağım sen misin bana ceza veren hı pilatese ne zaman başlıyorsun canım?Evvet menü yazma zamanııı.
Uyanınca
Limonlu zeytinyağı, kahve
Kahvaltı
Şimdi kızlar hiç kızmayın çünka beyaz peynirim bitmişti mecbur kaldım bende bari yumurtayla yiyeyim dedim
Sucuklu yumurtalı kaşarlı yufka tavada yağsız pişirdim böreklik yufkanın bi tanesi 10 zeytin 2 ceviz 1 maden suyu
Ara
1 maden suyu 2 hurma
Ara
3 gün kurusu 3 fındık
Akşam
Yarmalı tavuk çorbası etli türlü yoğurt 1 hurma ( aslında ben nohut pişirdim kızlar ama pişirirken malum ben et pişiremediğim için üzülmüştüm keşke etli olsaydı diye geçti içimden neyse nohut pişti sonra kapı çaldı karşı komşu dolu dolu yediklerimizi göndermiş ay eti görünce bir ağladım bir ağladım anlatamam ağlaya ağlaya yedim yemeği Allah razı olsun ne de güzel denk geldi o kadar fazla göndermiş ki nohutu yiyemedik kaldı yarına )