- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Kızlar ben soğuk sütlü kahve içebilir miyim? İzin var mı?
Aaaayy agzindan bal damliyor canm yaTabiki de canmama bence sen 68i görmeden 67 kusürlere geçeceksin cuma tartılacaksan Perşembe vücudu dinlendir ki ödem tutmasın :)
Canm erkekler boyle bosver bak hamilesin bebisde stres olur senleEşim sinir etti ya yumurta almaya gitti ne kadar abur cubur varsa almış hepsi kampanyalıydı diyo ya çıldırtacak beni sanki benim derdim para bide bana danonenin sütünü almış çikolatalı sanki ben hazır süt içiyorum da ne kdar saklasada görüyorum ben onları ya bi şekilde karşıma çıkıyo valla sinir oldum ben şu halimle dikkat etmeye çalışıyorum iyiki bi sigarayı bırakıyo yani sanki yemin etmiş gibi 100 kilo olmaya bendeki iradenin binde biri yok yemin ederim ya. Şeytan diyo cinnet geçir at hepsini balkondan.
Evet canim farkındayım toparlayamadım bir türlü probiyotik olarak kefir içtim kuru kayısı yoktu hurma ile yaptim ise yaradı çok şükürPideler cosmusaman dikkat bu şekilde almamak zor ama bundan sonra dikkat edersen sıkıntı olmaz kabızlık için de akşamdan iki tane kuru kayısıyı suya koyup sahurda suyunu içip kayısıları yiyebilirsiniz bir de lifli beslenmek lazım probiyotik takviyesi de ise yarar
canım tadı acımsı değil mi ya?Menü yine super canım şu karabuğdayi hergun yiyesim var
Karabuğday nasıl faydaları ne hiç cesaret edemedim alıp.yemeye tadı kötü diyenler oluncacanım tadı acımsı değil mi ya?
ben valla sırf sağlık için yiyiyorumproteini çok yüksek ya
2.30 saat aralıksız yürüyebiliyorum1 saat 50 dakika nasıl yürüdünBenim ayaklar acıdığı için 1.5 saat zor yürüyorum. maşallah. DOğrusu ben 2 erikle yetinemezdim, kendilerini çok severim de
yedim
Sabah sporum
1 saat kondisyon bisikleti
15×3 set=45 şınav
15×3set=45 mekik
15×3set=45 ters mekik
10×3 set=30 gogus
10×3 set=30 sguat
Menu
Kahvalti=40gr beyaz peynir,3çeri domates,3zeytin,1 dilim t.bgday ekm.
Ara:150gr meyceli yogurt (disardydm)
Ara:100gr kakaolu sut (disardaydm)
Disarda bir kac saat yurumusmdr ,kizimla butungun gezdik ogle sporu da o
Aksam: 1 porsiyon menenen 2dilim tambugday ekm.,4kask yogurt
Aksam sporu
50adet sguat
50×2=100 basen
50×2=100 sumo sguat
100 adet ic bacak
50 adet mekik
2.5lt su geceye kadar 3lt olur
yetişti bana yetiştiOkurken yoruldum canım maşallah menüde sporda süper cuma 68 i göreceksin
coştu coştuWaooowwww diyor ve susuyorumayakta alkışlıyoorum coşkun akan dereyi
inslh canm yacok istiyorum tamamen 68 in azimi bu onu dusunerek boyle calsyorm inslh biran once gelsin
çok haklısınEşim sinir etti ya yumurta almaya gitti ne kadar abur cubur varsa almış hepsi kampanyalıydı diyo ya çıldırtacak beni sanki benim derdim para bide bana danonenin sütünü almış çikolatalı sanki ben hazır süt içiyorum da ne kdar saklasada görüyorum ben onları ya bi şekilde karşıma çıkıyo valla sinir oldum ben şu halimle dikkat etmeye çalışıyorum iyiki bi sigarayı bırakıyo yani sanki yemin etmiş gibi 100 kilo olmaya bendeki iradenin binde biri yok yemin ederim ya. Şeytan diyo cinnet geçir at hepsini balkondan.
tadı pek güzel değil açıkcası ama yulaftan fazla lif içeriyor, bir de proteini çok yüksekKarabuğday nasıl faydaları ne hiç cesaret edemedim alıp.yemeye tadı kötü diyenler olunca
Canim çok acıkmıyorum benim skintim tatlı ile canavar gibi tatlıya saldırabilirimMenun çok iyi nasıl doyuyosun bunlarla hele sahurda ben doyamam iftarda fruko olmamış tabi birde güllaç iyi şeker yüklemesi suyuda çoğalt canım biliyosun ramazanda çok önemli
Evt canm ne oldu senin yuruyusyedimcanım arkadaşım ya nasıl da hisseder
eyvah ben bittim
her gün 2 saat yürüyecektim güya ah black
Ayyy katmış karıştırmışım gözüm nasıl döndüyse artik.....Sahur. 1.5 dilim tava böreği. Avuç içi kadar gullac ( şükür bitti gullac daha gormezsiniz )
Iftar 2 hurma. Yarım kase şehriye corbasi 1 bardak ramazan serbeti.
1 dilim ekmek.salata. 2 ksk kavrulmuş domates. Az peynir.2 zeytin. Yarım ince hilal karpuz. 1.5 yemek ks humus
Ara yeşil çay .seyyyyy yarim dilim baklava
Su yatana kadar 2 ye yaklaşır.suan 1.5 lt oldu
Spor 30 dk leslie 2 miles
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?