Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eşim sinir etti ya yumurta almaya gitti ne kadar abur cubur varsa almış hepsi kampanyalıydı diyo ya çıldırtacak beni sanki benim derdim para bide bana danonenin sütünü almış çikolatalı sanki ben hazır süt içiyorum da ne kdar saklasada görüyorum ben onları ya bi şekilde karşıma çıkıyo valla sinir oldum ben şu halimle dikkat etmeye çalışıyorum iyiki bi sigarayı bırakıyo yani sanki yemin etmiş gibi 100 kilo olmaya bendeki iradenin binde biri yok yemin ederim ya. Şeytan diyo cinnet geçir at hepsini balkondan.

Tabiki de canm ama bence sen 68i görmeden 67 kusürlere geçeceksin cuma tartılacaksan Perşembe vücudu dinlendir ki ödem tutmasın :)
Aaaayy agzindan bal damliyor canm ya hazirana 67 ile girmek istiyorum daha 10 gun var insallh olur

Canm erkekler boyle bosver bak hamilesin bebisde stres olur senle sen iyi tarafindan bak ne guzel sigarayi birakiyor bence karisma birakama kadar istedigi gibi yesin icsin yoksa zorlanr sigarayi birakamaz canm ben normalde kiziyorum ama sigarayi birakcam dese istesin hergun borekte acarm evi abur cubur da doldursa icecekte yogsin hic bisey demem o pislikten kutulsun da zaman la yemesi duzene girer zatn ama benim ki sadece lafta birakmak istio okadar daha bir kez denemeye gecmedi gecse benden tam destek erkekler gucsuz cunki tek basina basaramaz

Evet canim farkındayım toparlayamadım bir türlü probiyotik olarak kefir içtim kuru kayısı yoktu hurma ile yaptim ise yaradı çok şükür

1 saat 50 dakika nasıl yürüdünBenim ayaklar acıdığı için 1.5 saat zor yürüyorum. maşallah. DOğrusu ben 2 erikle yetinemezdim, kendilerini çok severim de
2.30 saat aralıksız yürüyebiliyorum sevdiğin bir park ya da sahil varsa tak kulaklığını kendini yavaş yavaş alıştır. ben de 45 dakka ile başlamıştım

fitblack sen nerelerdesin bugün niye sessizsin bakiiim cıs yemiyosun di miiii
yedim canım arkadaşım ya nasıl da hisseder

eyvah ben bittim
her gün 2 saat yürüyecektim güya ah black

çok haklısın ne desem bilemedim, hiç görmeyeceğin bir yere kaldır. oradan alsın gizli gizli kesin, kendi sağlığı. hem onu hem kendini hem de bebişi düşünemezsin

bugünkü menüm

kahvaltı öncesi

3 tatlı kaşığı tahin-pekmez(çarşamba regl olacağım)
2 dilim tb ekmek

sabah
1 büyük avokado
3 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya
1 zeytin

akşam
2 muz
10 çiğ fındık
5 çiğ kaju

gece
yemedim ama yerim. tüm gece ayaktayım ders çalışmam lazım
-kabak yemeği yerim muhtemelen bir de bol türk kahvesi,su, yeşil çay vs

2 litre su

Menun çok iyi nasıl doyuyosun bunlarla hele sahurda ben doyamam iftarda fruko olmamış tabi birde güllaç iyi şeker yüklemesi suyuda çoğalt canım biliyosun ramazanda çok önemli
Canim çok acıkmıyorum benim skintim tatlı ile canavar gibi tatlıya saldırabilirim

yedim canım arkadaşım ya nasıl da hisseder

eyvah ben bittim
her gün 2 saat yürüyecektim güya ah black
Evt canm ne oldu senin yuruyus bak yesilde hamile platesine basladi sende basla artk seni sikilastirmadan birakmam taş gibi olucaz taş

Sahur. 1.5 dilim tava böreği. Avuç içi kadar gullac ( şükür bitti gullac daha gormezsiniz )
Iftar 2 hurma. Yarım kase şehriye corbasi 1 bardak ramazan serbeti.
1 dilim ekmek.salata. 2 ksk kavrulmuş domates. Az peynir.2 zeytin. Yarım ince hilal karpuz. 1.5 yemek ks humus
Ara yeşil çay .seyyyyy yarim dilim baklava
Su yatana kadar 2 ye yaklaşır.suan 1.5 lt oldu
Spor 30 dk leslie 2 miles

Ayyy katmış karıştırmışım gözüm nasıl döndüyse artik.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…