- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben soğuk sütlü kahve içebilir miyim? İzin var mı?
Aaaayy agzindan bal damliyor canm ya hazirana 67 ile girmek istiyorum daha 10 gun var insallh olurTabiki de canm ama bence sen 68i görmeden 67 kusürlere geçeceksin cuma tartılacaksan Perşembe vücudu dinlendir ki ödem tutmasın :)
Canm erkekler boyle bosver bak hamilesin bebisde stres olur senle sen iyi tarafindan bak ne guzel sigarayi birakiyor bence karisma birakama kadar istedigi gibi yesin icsin yoksa zorlanr sigarayi birakamaz canm ben normalde kiziyorum ama sigarayi birakcam dese istesin hergun borekte acarm evi abur cubur da doldursa icecekte yogsin hic bisey demem o pislikten kutulsun da zaman la yemesi duzene girer zatn ama benim ki sadece lafta birakmak istio okadar daha bir kez denemeye gecmedi gecse benden tam destek erkekler gucsuz cunki tek basina basaramazEşim sinir etti ya yumurta almaya gitti ne kadar abur cubur varsa almış hepsi kampanyalıydı diyo ya çıldırtacak beni sanki benim derdim para bide bana danonenin sütünü almış çikolatalı sanki ben hazır süt içiyorum da ne kdar saklasada görüyorum ben onları ya bi şekilde karşıma çıkıyo valla sinir oldum ben şu halimle dikkat etmeye çalışıyorum iyiki bi sigarayı bırakıyo yani sanki yemin etmiş gibi 100 kilo olmaya bendeki iradenin binde biri yok yemin ederim ya. Şeytan diyo cinnet geçir at hepsini balkondan.
Evet canim farkındayım toparlayamadım bir türlü probiyotik olarak kefir içtim kuru kayısı yoktu hurma ile yaptim ise yaradı çok şükürPideler cosmus aman dikkat bu şekilde almamak zor ama bundan sonra dikkat edersen sıkıntı olmaz kabızlık için de akşamdan iki tane kuru kayısıyı suya koyup sahurda suyunu içip kayısıları yiyebilirsiniz bir de lifli beslenmek lazım probiyotik takviyesi de ise yarar
canım tadı acımsı değil mi ya?Menü yine super canım şu karabuğdayi hergun yiyesim var
Karabuğday nasıl faydaları ne hiç cesaret edemedim alıp.yemeye tadı kötü diyenler oluncacanım tadı acımsı değil mi ya?
ben valla sırf sağlık için yiyiyorum proteini çok yüksek ya
2.30 saat aralıksız yürüyebiliyorum sevdiğin bir park ya da sahil varsa tak kulaklığını kendini yavaş yavaş alıştır. ben de 45 dakka ile başlamıştım1 saat 50 dakika nasıl yürüdünBenim ayaklar acıdığı için 1.5 saat zor yürüyorum. maşallah. DOğrusu ben 2 erikle yetinemezdim, kendilerini çok severim de
yedim canım arkadaşım ya nasıl da hissederfitblack sen nerelerdesin bugün niye sessizsin bakiiim cıs yemiyosun di miiii
Sabah sporum
1 saat kondisyon bisikleti
15×3 set=45 şınav
15×3set=45 mekik
15×3set=45 ters mekik
10×3 set=30 gogus
10×3 set=30 sguat
Menu
Kahvalti=40gr beyaz peynir,3çeri domates,3zeytin,1 dilim t.bgday ekm.
Ara:150gr meyceli yogurt (disardydm)
Ara:100gr kakaolu sut (disardaydm)
Disarda bir kac saat yurumusmdr ,kizimla butungun gezdik ogle sporu da o
Aksam: 1 porsiyon menenen 2dilim tambugday ekm.,4kask yogurt
Aksam sporu
50adet sguat
50×2=100 basen
50×2=100 sumo sguat
100 adet ic bacak
50 adet mekik
2.5lt su geceye kadar 3lt olur
yetişti bana yetişti 67'yi görürse şaşırmamOkurken yoruldum canım maşallah menüde sporda süper cuma 68 i göreceksin
coştu coştu keşke dead ile mi eşleşseydim acabaWaooowwww diyor ve susuyorum ayakta alkışlıyoorum coşkun akan dereyi
inslh canm ya cok istiyorum tamamen 68 in azimi bu onu dusunerek boyle calsyorm inslh biran once gelsin
çok haklısın ne desem bilemedim, hiç görmeyeceğin bir yere kaldır. oradan alsın gizli gizli kesin, kendi sağlığı. hem onu hem kendini hem de bebişi düşünemezsinEşim sinir etti ya yumurta almaya gitti ne kadar abur cubur varsa almış hepsi kampanyalıydı diyo ya çıldırtacak beni sanki benim derdim para bide bana danonenin sütünü almış çikolatalı sanki ben hazır süt içiyorum da ne kdar saklasada görüyorum ben onları ya bi şekilde karşıma çıkıyo valla sinir oldum ben şu halimle dikkat etmeye çalışıyorum iyiki bi sigarayı bırakıyo yani sanki yemin etmiş gibi 100 kilo olmaya bendeki iradenin binde biri yok yemin ederim ya. Şeytan diyo cinnet geçir at hepsini balkondan.
tadı pek güzel değil açıkcası ama yulaftan fazla lif içeriyor, bir de proteini çok yüksekKarabuğday nasıl faydaları ne hiç cesaret edemedim alıp.yemeye tadı kötü diyenler olunca
Canim çok acıkmıyorum benim skintim tatlı ile canavar gibi tatlıya saldırabilirimMenun çok iyi nasıl doyuyosun bunlarla hele sahurda ben doyamam iftarda fruko olmamış tabi birde güllaç iyi şeker yüklemesi suyuda çoğalt canım biliyosun ramazanda çok önemli
Evt canm ne oldu senin yuruyus bak yesilde hamile platesine basladi sende basla artk seni sikilastirmadan birakmam taş gibi olucaz taşyedim canım arkadaşım ya nasıl da hisseder
eyvah ben bittim
her gün 2 saat yürüyecektim güya ah black
Ayyy katmış karıştırmışım gözüm nasıl döndüyse artik.....Sahur. 1.5 dilim tava böreği. Avuç içi kadar gullac ( şükür bitti gullac daha gormezsiniz )
Iftar 2 hurma. Yarım kase şehriye corbasi 1 bardak ramazan serbeti.
1 dilim ekmek.salata. 2 ksk kavrulmuş domates. Az peynir.2 zeytin. Yarım ince hilal karpuz. 1.5 yemek ks humus
Ara yeşil çay .seyyyyy yarim dilim baklava
Su yatana kadar 2 ye yaklaşır.suan 1.5 lt oldu
Spor 30 dk leslie 2 miles