tskr edrm bugun hakketen cosmusum ya simdi bakyrm da hatta bazi hareketleri yazmayi unutmusum eksik hali bu sabah tam bisiklet+plates tam 2 saat aksamda tam 1 saat yaptn oglende aksma kadar gezdm yurudm eee 68 oliim artk dimi bisiklet arkadasm benim
Maşallah ne güzel yürümüşsünIftar menüm yogurt corbasi kurufasulye bulgur pilavı cacık
Bugün çok yürüdüm 15000 adım attım artık elimden geldikçe fırsat buldukça yuruycem yoksa durumlar vahim
Canm onlar aklına geldikçe su iç ve güzel sonucu düşün bak eşin sigarayı birakmak için cabaliyor sonra sağlıklı beslenme evresine geçirirsinEşim sinir etti ya yumurta almaya gitti ne kadar abur cubur varsa almış hepsi kampanyalıydı diyo ya çıldırtacak beni sanki benim derdim para bide bana danonenin sütünü almış çikolatalı sanki ben hazır süt içiyorum da ne kdar saklasada görüyorum ben onları ya bi şekilde karşıma çıkıyo valla sinir oldum ben şu halimle dikkat etmeye çalışıyorum iyiki bi sigarayı bırakıyo yani sanki yemin etmiş gibi 100 kilo olmaya bendeki iradenin binde biri yok yemin ederim ya. Şeytan diyo cinnet geçir at hepsini balkondan.
Aaaayy agzindan bal damliyor canm yahazirana 67 ile girmek istiyorum daha 10 gun var insallh olur
Hurmayı denememistim ben o da güzel fikirmisEvet canim farkındayım toparlayamadım bir türlü probiyotik olarak kefir içtim kuru kayısı yoktu hurma ile yaptim ise yaradı çok şükür
Bı yerden başlamak lazım yoksa ertelendi ertele olmuyor ama başlamışsn tebrik ederimIftar menüm yogurt corbasi kurufasulye bulgur pilavı cacık
Bugün çok yürüdüm 15000 adım attım artık elimden geldikçe fırsat buldukça yuruycem yoksa durumlar vahim
İlginç ama ben sevmiştim biraz kavruk bı tadı oluyor sevdik biz eşim de sevdiKarabuğday nasıl faydaları ne hiç cesaret edemedim alıp.yemeye tadı kötü diyenler olunca
Kız sen fatosla daha güzel gaza gelirsin canm :) bak kız bayagi spor manyagi çıktıyetişti bana yetişti67'yi görürse şaşırmam
coştu coştukeşke dead ile mi eşleşseydim acaba
Tatlım menü güzel de sebze yemekleri de eklesenbugünkü menüm
kahvaltı öncesi
3 tatlı kaşığı tahin-pekmez(çarşamba regl olacağım )
2 dilim tb ekmek
sabah
1 büyük avokado
3 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya
1 zeytin
akşam
2 muz
10 çiğ fındık
5 çiğ kaju
gece
yemedim ama yerim. tüm gece ayaktayım ders çalışmam lazım
-kabak yemeği yerim muhtemelen bir de bol türk kahvesi,su, yeşil çay vs
2 litre su
Oh oh ne güzel sporLeslie 2 miles yaptim ohhhh
Aynen öyle olmus neyse ki spor var :)Ayyy katmış karıştırmışım gözüm nasıl döndüyse artik.....
Evet tadı değişik damak tadima pek uymuyor ama yeşillikle zeytinyağıyla tadı anlaşılmıyorcanım tadı acımsı değil mi ya?
ben valla sırf sağlık için yiyiyorumproteini çok yüksek ya
Bence emin adımlarla ilerliyorsun canım çok azimlisin artık bu harikainslh canm yacok istiyorum tamamen 68 in azimi bu onu dusunerek boyle calsyorm inslh biran once gelsin
Gayet iyi canım gerçekten sen hamilesin ve çoğu hamileysen sağlıklı besleniyorsunBaşladım canım asya uyur uyumaz attım kendimi yeremenü de dünün biraz telafisi olsun dedim bu halimde daha sert bi telafi yapamıyorum malum
Bende hayatimda hiç yememistim diyetisyen menüye yazınca almıştım ilk sonra devam ediyorumKarabuğday nasıl faydaları ne hiç cesaret edemedim alıp.yemeye tadı kötü diyenler olunca
+ 2 tabak kabak yemeğibugünkü menüm
kahvaltı öncesi
3 tatlı kaşığı tahin-pekmez(çarşamba regl olacağım )
2 dilim tb ekmek
sabah
1 büyük avokado
3 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya
1 zeytin
akşam
2 muz
10 çiğ fındık
5 çiğ kaju
gece
yemedim ama yerim. tüm gece ayaktayım ders çalışmam lazım
-kabak yemeği yerim muhtemelen bir de bol türk kahvesi,su, yeşil çay vs
2 litre su
resmen benim eski halim. vegan olunca bayağı azaldı ama meyve sebze yemektenCanim çok acıkmıyorum benim skintim tatlı ile canavar gibi tatlıya saldırabilirim
başladım ama devamı gelemiyorEvt canm ne oldu senin yuruyusbak yesilde hamile platesine basladi sende basla artk seni sikilastirmadan birakmam taş gibi olucaz taş
gerçekten öyle olmuşAyyy katmış karıştırmışım gözüm nasıl döndüyse artik.....
şimdi ekledim canım kabak yemeği yedim bolcaCanm onlar aklına geldikçe su iç ve güzel sonucu düşün bak eşin sigarayı birakmak için cabaliyor sonra sağlıklı beslenme evresine geçirirsin
olur olur olmayacak şey yok
Hurmayı denememistim ben o da güzel fikirmis
Bı yerden başlamak lazım yoksa ertelendi ertele olmuyor ama başlamışsn tebrik ederim
İlginç ama ben sevmiştim biraz kavruk bı tadı oluyor sevdik biz eşim de sevdibiz mi garibiz acaba
Kız sen fatosla daha güzel gaza gelirsin canm :) bak kız bayagi spor manyagi çıktı
Tatlım menü güzel de sebze yemekleri de eklesen
Oh oh ne güzel spor
Afiyet olsun canm+ 2 tabak kabak yemeği
resmen benim eski halim. vegan olunca bayağı azaldı ama meyve sebze yemekten
aynenAfiyet olsun canmgece de ders çalışacaksın tok tutar :)
gayet güzel canımBu günkü menü
Sahur 3 yumurta beyazı bı tam yumurta peynir karışık omletin yarısi :) çok uzun oldu, 2 zeytin, domates salatalık, yarim midye börek, 10 kiraz, 1 kayısı
İftar yarım kase çorba,4 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık, 5 kiraz, 2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan sütlü kahve, 2 hurma
Ara 1 fincan yeşil çay
2.5 litre su
45 dakika bisiklet
Ay helal olsun 2.5 lt suyu nasıl ictiniz.benim zorlaya zorlaya 2 olmasına 1 bardak kaldi.Bu günkü menü
Sahur 3 yumurta beyazı bı tam yumurta peynir karışık omletin yarısi :) çok uzun oldu, 2 zeytin, domates salatalık, yarim midye börek, 10 kiraz, 1 kayısı
İftar yarım kase çorba,4 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık, 5 kiraz, 2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan yeşil çay
2.5 litre su
45 dakika bisiklet
Tabi tabi sayalimKızlar şimdi de utuye gireceğim bir saat de o sürer onu da sayalım mi spora
Bu günkü menü
Ara 1 fincan yeşil çay
2.5 litre su
45 dakika bisiklet
Bu arada unutmuşum 1 porsiyon güllaç yedimBugünkü menü
Sahur iki haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin 3 ceviz 4 bardak su
Iftar 1 kase çorba 1 tabak taze fasulye az et sote 4 5 kaşık patates salatası 5 bardak su spor yok
kızlar hiç tatlı yemezken ramazanda neden hep tatlı yiyorsunuzBu arada unutmuşum 1 porsiyon güllaç yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?