Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tskr edrm bugun hakketen cosmusum ya simdi bakyrm da hatta bazi hareketleri yazmayi unutmusum eksik hali bu sabah tam bisiklet+plates tam 2 saat aksamda tam 1 saat yaptnoglende aksma kadar gezdm yurudm eee 68 oliim artk dimi bisiklet arkadasm benim

Iftar menüm yogurt corbasi kurufasulye bulgur pilavı cacık
Bugün çok yürüdüm 15000 adım attım artık elimden geldikçe fırsat buldukça yuruycem yoksa durumlar vahim
Maşallah ne güzel yürümüşsün

Canm onlar aklına geldikçe su iç ve güzel sonucu düşün bak eşin sigarayı birakmak için cabaliyor sonra sağlıklı beslenme evresine geçirirsin
Aaaayy agzindan bal damliyor canm ya hazirana 67 ile girmek istiyorum daha 10 gun var insallh olur
olur olur olmayacak şey yok
Evet canim farkındayım toparlayamadım bir türlü probiyotik olarak kefir içtim kuru kayısı yoktu hurma ile yaptim ise yaradı çok şükür
Hurmayı denememistim ben o da güzel fikirmis
Iftar menüm yogurt corbasi kurufasulye bulgur pilavı cacık
Bugün çok yürüdüm 15000 adım attım artık elimden geldikçe fırsat buldukça yuruycem yoksa durumlar vahim
Bı yerden başlamak lazım yoksa ertelendi ertele olmuyor ama başlamışsn tebrik ederim
Karabuğday nasıl faydaları ne hiç cesaret edemedim alıp.yemeye tadı kötü diyenler olunca
İlginç ama ben sevmiştim biraz kavruk bı tadı oluyor sevdik biz eşim de sevdi biz mi garibiz acaba
yetişti bana yetişti 67'yi görürse şaşırmam

coştu coştu keşke dead ile mi eşleşseydim acaba

Kız sen fatosla daha güzel gaza gelirsin canm :) bak kız bayagi spor manyagi çıktı
Tatlım menü güzel de sebze yemekleri de eklesen
Leslie 2 miles yaptim ohhhh
Oh oh ne güzel spor

canım tadı acımsı değil mi ya?
ben valla sırf sağlık için yiyiyorum proteini çok yüksek ya
Evet tadı değişik damak tadima pek uymuyor ama yeşillikle zeytinyağıyla tadı anlaşılmıyor

Başladım canım asya uyur uyumaz attım kendimi yere menü de dünün biraz telafisi olsun dedim bu halimde daha sert bi telafi yapamıyorum malum
Gayet iyi canım gerçekten sen hamilesin ve çoğu hamileysen sağlıklı besleniyorsun

+ 2 tabak kabak yemeği
Canim çok acıkmıyorum benim skintim tatlı ile canavar gibi tatlıya saldırabilirim
resmen benim eski halim. vegan olunca bayağı azaldı ama meyve sebze yemekten

Evt canm ne oldu senin yuruyus bak yesilde hamile platesine basladi sende basla artk seni sikilastirmadan birakmam taş gibi olucaz taş
başladım ama devamı gelemiyor bu gece de sabahlamam lazım valla zor benim işim ama şu 2-3 günü bir atlatayım sonra her gün
Ayyy katmış karıştırmışım gözüm nasıl döndüyse artik.....
gerçekten öyle olmuş
şimdi ekledim canım kabak yemeği yedim bolca

Bu günkü menü
Sahur 3 yumurta beyazı bı tam yumurta peynir karışık omletin yarısi :) çok uzun oldu, 2 zeytin, domates salatalık, yarim midye börek, 10 kiraz, 1 kayısı
İftar yarım kase çorba,4 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık, 5 kiraz, 2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan sütlü kahve, 2 hurma
Ara 1 fincan yeşil çay
2.5 litre su
45 dakika bisiklet

Afiyet olsun canm gece de ders çalışacaksın tok tutar :)
aynen
gayet güzel canım

Ay helal olsun 2.5 lt suyu nasıl ictiniz.benim zorlaya zorlaya 2 olmasına 1 bardak kaldi.

Bugünkü menü
Sahur iki haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin 3 ceviz 4 bardak su
Iftar 1 kase çorba 1 tabak taze fasulye az et sote 4 5 kaşık patates salatası 5 bardak su spor yok
Bu arada unutmuşum 1 porsiyon güllaç yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…