Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya fatos getirdiklerini çöpe mi atsak ne yapsak acaba sonrada deriz ki dayanamadım hepsini yedim

ay canm ben çok guluyorum o biseyler yapmalara benim ki her pazar anlatiyor bak yarin gen anlatr başlar Aşkım kafaya koydum bu hafta sigarayı birakiyorum spor salonuna yaziliyorum bundan sonra kendime bakicam spor yapcam bak görcen nasl olcam fiissss ben de diyom hi hi evt olur birgün kesin kesin

Son düzenleme:
Ya fatos getirdiklerini çöpe mi atsak ne yapsak acaba sonrada deriz ki dayanamadım hepsini yedim
hahaha ay bu aklıma hiç gelmezdi ama benim ki çok söylenir insan biraz ayırır hepsini ayirmadan nasl yedin nasl canım cekmisti benim anam anam susmaz bütün gece

Valla bu erkeklerin hepsi aynı demekki kızlar burdan bu sonuç çıkıyo ama benimki en azından benim nefsimi zorlamıyo o iyi bari

Valla bu erkeklerin hepsi aynı demekki kızlar burdan bu sonuç çıkıyo ama benimki en azından benim nefsimi zorlamıyo o iyi bari
Şimdi bizi düşün fatosla beni yani nasıl kocalarla uğraşıyoruz ama nasılda iradeleyiz alkışlayabilirsiniz kızlar bizi çünkü işimiz çok zor

ay canm sen şanslisin ışte bizimkiler dinlemiyor banne kardeşim ben evimde tv karşısında yemek istiyom evim dede keyif yapmicam mi diyor hele surviver yokmu Allah ödül de ne varsa benimkide aynini sipris eder hamile bile bukadr olmaz meşhur lafı canım çekti yemem lazımarkadaş her gordunumu yemen lazm bu nedir

hahaha ay bu aklıma hiç gelmezdi ama benim ki çok söylenir insan biraz ayırır hepsini ayirmadan nasl yedin nasl canım cekmisti benim anam anam susmaz bütün gece
Canım ben denedim onu da sabaha kadar söylendi ne bileyim aklıma bişey gelmiyor ki umutsuz vakayiz biz

Şimdi bizi düşün fatosla beni yani nasıl kocalarla uğraşıyoruz ama nasılda iradeleyiz alkışlayabilirsiniz kızlar bizi çünkü işimiz çok zor
valla haklısınız sizin iradeniz bizimki x2 bence. ben o komşumdan biliyorum dediğim gibi, diyetisyen listesine balık yazdı. eşi fırında falan yemiyormuş, illa mısır unuyla kızartılacakmış. öyle olunca işte diyete uysan kaç yazar

bizim yemek konusun da hiç sikintimiz yok ben esime bütün sebzeleri sevdirdim yemedigi birşey yok ki kızartılmış şey asla yapmam zeytin yağ dışında yağ kullanmam onunlada az yağlı yapiyorum vuhadar firinda izgara sağlıklı sekilde hepsinede bayiliyor sıkıntım okunuda yok ama şu var ki beyin devrelerimin yandığı an yemekten sonra ben çayı koyarken bi bakarm tost yapiyor canı çekmiş yemeğin üstüne yarım ekmek tost nasl yenir ne var bu aparatif diyor onu yapmadığı zaman da şöyle oluyo yemk gidiyo çay ve tatlı gelio o gidyo cips geliyo ogidiyo meyve ondan sonra çerez yatana kadar böyle yatmaya giderkende migdem bi tohaf oldu sanki bi peynir ekmek atsam iyi gelir diyo onuda yiyip yatiyo bide bana dönüyor sen baya hiç bisey yemeden duruyon ya maşallah diyo komik şey

ahahaha of kadın olarak dünyaya gelmek çileymiş resmen erkek olacakmışız oh bal kaymak, ben öyle yediğimde 87 kiloyu gördüm işte sonra bir daha asla

Kız bana yardıma gel bacım benim kocadan hayır yok hala uyuyo adam ev ayakta benimkiler gelince kalkar
Yakın olaydım gelirdim canm benimki de geç kalktı malum kahvaltı olayı vs olmayınca biraz uyusun dedim.ben de

Kızlar ogleyin eşim evden cikarken şarjı bitmişti telefonları değiştik o yuzden bı giremedim siteye tam cam silecektim baktım havada yagmur var bıraktım mutfak dolaplarini sildim sonra oğlumla parka gittik geldik iftar hazırlığı iftar derken saat 8 buçuk oldu ondan sonra da şampiyonluk kutlamalarına gittik 10 gibi geldik 11den sonra sporunu yaptım şimdi tekrar mutfağa girdim sahuru erken yapacagiz... Sahurdan sonra da menümu yazarım geçmişi okuyup menülere yazdıklarınıza bakarım

ahahaha of kadın olarak dünyaya gelmek çileymiş resmen erkek olacakmışız oh bal kaymak, ben öyle yediğimde 87 kiloyu gördüm işte sonra bir daha asla
bende doğuma giderken 83 ü görmüştm tabi bende saymakla bitmez etken var ama 15 kilosunu geri verdm fakat dogum sonrası şu 67nin altini goremedim 67-70civari gitgelim cok oldu 67den sonrasini da gorucem bu sefer inşallah doğum öncesi halime donucem sende cok güzel geri vermişsin canm maşallah sen 20sini ben 15ini vermisiz devamini da veririz demkki

Tatlım ben adete 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ya çıkmamıştı ondan rahatım aslında biraz nasılsa yok diye ama tabi 5 günde erken belli olmaz:)
Çocuklarda bugün anne kardeşimiz geliyor mu diye soruyorlar canım şimdi okuyunca o geldi aklıma sen çok yaşa emi :))

Kotu olmuş canım ya bende nerdeyse kalkamıyordum son anda yetiştim bu sıcakta allah sabır versin

Biraz zorladı son saatlerde ama yine de iyi geçti canım sağol:)

Balığı yemişsin canım en sonunda afiyet olsun darısı çileğe inşallah:))

Selam kızlar
Sahur omlet avuç içi kadar peynir 10 badem 5 zeytin domates salatalık 4 bardak su avuç içi kadar ramazan pidesi
Iftar 1 kase çorba 1 kase taze fasulye yeşillikli karabuğday salatası su an 4 bardak su

Afiyet olsun canım menü şahane cumaya bomba gibi geliyorum diyorsun yani ipleri sıkı tutayım şimdiden bende:))

Bizim evi anlatıyorsun sandım bir an canım tamolarak bu:)

Dünkü menü
Sahur 4 kaşık beşamel soslu fırın Makarna, domates salatalık, yarım dilim peynir
İftar 3 kaşık taze bezelye yemeği, 6 kaşık sebzeli tavuk guvec bolca salata, 1 bardak şekersiz vişne suyu kendim geçen yazdan yapmıştım, 1 dilim pide
Ara 1 fincan yeşil çay
2.5 litre su
30 dk tempolu bisiklet

Canım o erken gebelik testi de bizim sandığımız gibi erken değilmiş adetin 1. gününden itibarenmiş eczacım öyle söylemişti. Ay nasıl rahatsın canım ya bi kan verseydin oruç tutuyosun bak zarar ikiniz içinde. Allah mı söyletti yoksa ikiniz içinde dedim çileği de bulduk canım onu da yedik şükür mevsimi olmayan bişey istesem ne olacak bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…