ay canm sorma ya benimkide incecik bide boyu 1.90 zatn 3-5 kilo alsada kaldiriyor şanslıama bu aralar biraz göbeği çıktı bide diyoki aman zaten ben istesem bir haftada 5 kilo veririm göbek dumduz olur diyo bu sabah gözüme az gobegi gitmiş gibi geldi onada dedim çık tartiya çok merakettim dedim 2kilo vermiş hiç birşey yapmadan bide bendeki verme çabasına bak şaka gibi
Ya fatos getirdiklerini çöpe mi atsak ne yapsak acaba sonrada deriz ki dayanamadım hepsini yedimbenzeri basimda canm keske o da iradeli olup adami zorlasaymis benimki de yazn bana 7 kilo aldrdi ama biyerden sonra fitlrenliyorum kendimi ben sonrada vermek icin cabaliyorm neyseki aldigim 7 kilonun 6sini geri verdimşu doğum oncesi halimede dönebilsem zaten omu hamileydi ben mi belli değil hergün ay canm baklava cekti ay frambuazli chesskek ay kufene ama durama mutlaka bulup gelcem der gece vakti bulur gelirdi şaka gibi ya adam resmen aş erdi hep kızım diyo canın bisey cekmiyomu yooo diom benim cekio ben alip geliyim diyo gelincede illa bana da yedirir ye ye bisey olmaz aman bidahami gelcezler aburcubur hastasi tatli manyağı biseydi annesi böyle alistirmis ben de kıza kıza bide başka saglikli şeylere yonlendirmaye calistkca biraz torpiledim anca bukadar oldu dün gene gofretlar,biskuvi,kek,dondurma doldurmuş çantayı gelmiş benim dondurmada ordan oldu zatn ama ufacık yedim digerlerini tatmiyorm zatn bide adamin onunden taliyi al kuruyemis,cerrz koy deki bu sağlık lı ye adam busefer sağlıkliyida sagliksiza ceviyor aliyor kuruyemisi oturup lehenle yiyo
ay canm ben çok guluyorum o biseyler yapmalaraYani onunki ekstra bencillik olmuş canım. Gerçi benimkide ben uyuyunca arkamdan götürüyo sanki ben evde nerde ne var bilmiyorum ne kadar yediğini anlamıyorum. Az beni örnek al hiç mi iraden yok diyorum artık. Göbek aldı başını gidiyo bu gidişe tokuşturucaz diyorum yapıcam biyeyler yapıcam bişeyler. Sigarayı ben bıraktırdım ya sende herşeyime karışma artık diyo heeeh yeni savunma silahını da buldu. Ya 6 litre didiyi niye alırsın be adam sırf şeker ye daha iyi. Sanki ben keyfimden karışıyorum gelmiş 40 yaşına hala nerde sağlıksız nerde zararlı şey var benimki orda. Bak çocuklr senden gördüklerini isteyecek kola içip de onlaa içme diyemezsin diyorum ama bakalım görücez zamanla anlıyor mu acaba gerçekten söylediklerimi????
hahahaYa fatos getirdiklerini çöpe mi atsak ne yapsak acaba sonrada deriz ki dayanamadım hepsini yedim
ay canm ben çok guluyorum o biseyler yapmalarabenim ki her pazar anlatiyor bak yarin gen anlatr başlar Aşkım kafaya koydum bu hafta sigarayı birakiyorum spor salonuna yaziliyorum bundan sonra kendime bakicam spor yapcam bak görcen nasl olcam bende filan fiissss ben de diyom hi hi hep evt olur bugün kesin
Ya fatos getirdiklerini çöpe mi atsak ne yapsak acaba sonrada deriz ki dayanamadım hepsini yedim
Şimdi bizi düşün fatosla beni yani nasıl kocalarla uğraşıyoruz ama nasılda iradeleyiz alkışlayabilirsiniz kızlar bizi çünkü işimiz çok zorValla bu erkeklerin hepsi aynı demekki kızlar burdan bu sonuç çıkıyoama benimki en azından benim nefsimi zorlamıyo o iyi bari
ay canm sen şanslisin ışte bizimkiler dinlemiyor banne kardeşim ben evimde tv karşısında yemek istiyom evim dede keyif yapmicam mi diyorValla bu erkeklerin hepsi aynı demekki kızlar burdan bu sonuç çıkıyoama benimki en azından benim nefsimi zorlamıyo o iyi bari
Canım ben denedim onu da sabaha kadar söylendihahahaay bu aklıma hiç gelmezdi ama benim ki çok söylenir insan biraz ayırır hepsini ayirmadan nasl yedin nasl canım cekmisti benim anam anam susmaz bütün gece
valla haklısınız sizin iradeniz bizimki x2 bence. ben o komşumdan biliyorum dediğim gibi, diyetisyen listesine balık yazdı. eşi fırında falan yemiyormuş, illa mısır unuyla kızartılacakmış. öyle olunca işte diyete uysan kaç yazarŞimdi bizi düşün fatosla beni yani nasıl kocalarla uğraşıyoruz ama nasılda iradeleyiz alkışlayabilirsiniz kızlar bizi çünkü işimiz çok zor
bizim yemek konusun da hiç sikintimiz yok ben esime bütün sebzeleri sevdirdim yemedigi birşey yok ki kızartılmış şey asla yapmam zeytin yağ dışında yağ kullanmam onunlada az yağlı yapiyorum vuhadar firinda izgara sağlıklı sekilde hepsinede bayiliyor sıkıntım okunuda yokvalla haklısınız sizin iradeniz bizimki x2 bence. ben o komşumdan biliyorum dediğim gibi, diyetisyen listesine balık yazdı. eşi fırında falan yemiyormuş, illa mısır unuyla kızartılacakmış. öyle olunca işte diyete uysan kaç yazar
ahahaha of kadın olarak dünyaya gelmek çileymiş resmen erkek olacakmışızbizim yemek konusun da hiç sikintimiz yok ben esime bütün sebzeleri sevdirdim yemedigi birşey yok ki kızartılmış şey asla yapmam zeytin yağ dışında yağ kullanmam onunlada az yağlı yapiyorum vuhadar firinda izgara sağlıklı sekilde hepsinede bayiliyor sıkıntım okunuda yokama şu var ki beyin devrelerimin yandığı an yemekten sonra ben çayı koyarken bi bakarm tost yapiyor canı çekmiş yemeğin üstüne yarım ekmek tost nasl yenir ne var bu aparatif diyor onu yapmadığı zaman da şöyle oluyo yemk gidiyo çay ve tatlı gelio o gidyo cips geliyo ogidiyo meyve ondan sonra çerez yatana kadar böyle yatmaya giderkende migdem bi tohaf oldu sanki bi peynir ekmek atsam iyi gelir diyo onuda yiyip yatiyo bide bana dönüyor sen baya hiç bisey yemeden duruyon ya maşallah diyo komik şey
Yakın olaydım gelirdim canmKız bana yardıma gel bacım benim kocadan hayır yok hala uyuyo adam ev ayakta benimkiler gelince kalkar
bende doğuma giderken 83 ü görmüştm tabi bende saymakla bitmez etken var ama 15 kilosunu geri verdm fakat dogum sonrası şu 67nin altini goremedim 67-70civari gitgelim cok oldu 67den sonrasini da gorucem bu sefer inşallah doğum öncesi halime donucemahahaha of kadın olarak dünyaya gelmek çileymiş resmen erkek olacakmışızoh bal kaymak, ben öyle yediğimde 87 kiloyu gördüm işte sonra bir daha asla
Ayyy ya iftardan sonra acilde bi kan ver canım ya ne meraksızsın ben çatlıyorum burda meraktan
Tatlım ben adete 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ya çıkmamıştı ondan rahatım aslında biraz nasılsa yok diye ama tabi 5 günde erken belli olmaz:)
Tüh kötü olmuş akşam çok hızlı yememeye çalış canım bide temizlik misafir zor valla hele bide bebiş varsa hiiiii bak susuz kalır bebecik öğren çabuk ya.
Kotu olmuş canım ya bende nerdeyse kalkamıyordum son anda yetiştim bu sıcakta allah sabır versin
Kızlar ben unutmadan menümü yazayım
Uyanınca limonlu zeytinyağı
Kahve
Su
Kahvaltı
Önce 2 hurma 2 ceviz 2 gün kurusu
Arkasından Karabuğday salatası (içindekiler yeşil soğan maydanoz nane roka boool beyaz peynir 2 ceviz 10 zeytin haşlanmış karabuğday zeytinyağı limon tuz)
Ara
1.5 bardak süt orta boy muz biraz çilek
Akşam
Veeeee balıkkkkkeşim karım hamile diye diye yaptırdı garibimç 2 bardak şalgam suyu 3 minik turp 5 çatal salçalı makarna eşim yapmıştı canım istedi yarım sıkım çiğköfte
fitblack blonde ambition
Kızlar bu ara bende bi uğursuzluk var valla canım çilek istedi bulamadık eşim zor buldu tere istedim bulamadı su teresi diye bişey satmışlarbalığı da baya bi şartları zorlaya zorlaya buldu neyse yedik çok şükür
Selam kızlar
Sahur omlet avuç içi kadar peynir 10 badem 5 zeytin domates salatalık 4 bardak su avuç içi kadar ramazan pidesi
Iftar 1 kase çorba 1 kase taze fasulye yeşillikli karabuğday salatası su an 4 bardak su
bizim yemek konusun da hiç sikintimiz yok ben esime bütün sebzeleri sevdirdim yemedigi birşey yok ki kızartılmış şey asla yapmam zeytin yağ dışında yağ kullanmam onunlada az yağlı yapiyorum vuhadar firinda izgara sağlıklı sekilde hepsinede bayiliyor sıkıntım okunuda yokama şu var ki beyin devrelerimin yandığı an yemekten sonra ben çayı koyarken bi bakarm tost yapiyor canı çekmiş yemeğin üstüne yarım ekmek tost nasl yenir ne var bu aparatif diyor onu yapmadığı zaman da şöyle oluyo yemk gidiyo çay ve tatlı gelio o gidyo cips geliyo ogidiyo meyve ondan sonra çerez yatana kadar böyle yatmaya giderkende migdem bi tohaf oldu sanki bi peynir ekmek atsam iyi gelir diyo onuda yiyip yatiyo bide bana dönüyor sen baya hiç bisey yemeden duruyon ya maşallah diyo komik şey
Tatlım ben adete 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ya çıkmamıştı ondan rahatım aslında biraz nasılsa yok diye ama tabi 5 günde erken belli olmaz:)
Çocuklarda bugün anne kardeşimiz geliyor mu diye soruyorlar canım şimdi okuyunca o geldi aklıma sen çok yaşa emi :))
Biraz zorladı son saatlerde ama yine de iyi geçti canım sağol:)
Balığı yemişsin canım en sonunda afiyet olsun darısı çileğe inşallah:))
Afiyet olsun canım menü şahane cumaya bomba gibi geliyorum diyorsun yani ipleri sıkı tutayım şimdiden bende:))
Bizim evi anlatıyorsun sandım bir an canım tamolarak bu:)
Dünkü menü
Sahur 4 kaşık beşamel soslu fırın Makarna, domates salatalık, yarım dilim peynir
İftar 3 kaşık taze bezelye yemeği, 6 kaşık sebzeli tavuk guvec bolca salata, 1 bardak şekersiz vişne suyu kendim geçen yazdan yapmıştım, 1 dilim pide
Ara 1 fincan yeşil çay
2.5 litre su
30 dk tempolu bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?