• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız 65 de buluşcaz dedik ya sen ne zamn vardin oraya :KK70:sende hep beni beklemiyosun ya gene bensiz gitmissin:KK48: canm şaka bir yana bir kere şunu düşün biz de normalde regle olamayınca geciktiği zaman 1-2 kilo fazla çıkıyoruz canm sen şu an regle olamadgn için zaten ilk ay onun şişliği oluyor vücut dışarı atacağı regleyi atmadi ve bebek yatağı için orada kaldi sonucta oda tartiya en az+1 :KK66: yani aslinda kilo almadn ve dikkat edersen öbür haftalr da almassn zatn canm :KK19:

Ay zaten kaç haftadır karnım davul gibi onun şişliği var haklısın işte üzerine de bunlar eklenince sonuç bu oldu ama kesinlikle ineceğimi düşünüyorum hepsinin kilo olduğunu sanmıyorum bakalım göreceğiz. Yine buluşamadık bakalım nerde denk olucaz

Ay fatoş canım arkadaşım ya kız iyi aklıma getirdin çok yaparım ben adaçayı ile gargarayı kız hemen bulayım da yapayım. Ay öyle kötüydm ki gözüm felan kayıyodu uzun yazacak halim yoktu ama haklısın canım tam kontrol gününe denk gelince korkmanız normal ama teyzesi bebişi göremesekte keseyi gördük. Düşük tehlikesi de yok dede. Haftaya cumartesi de inşallah kalbini duymak için gidicez.

Yok canım takıldığım için değil ama biliyorsun ki haksız değilim. Ben burda herkesin menüsünü takip ediyorum. Yazmazsa niye yazmıyosun diye sesleniyorum. İyi değilim dese neyin var diye soruyorum. Elimden geldiğince motive etmeye çalışıyorum. Daha öncede böyle olduk biz yazıyoruz yazıyoruz yav cevap bile verilmiyo hoş değil böyle olunca sinirleniyorum. Birde tabi insan hasta olunca daha hassas olabiliyor. Hani bi neyin var demek zor olmamalı. Bu kadar zorsa benim içinde zor artık. Bana en başından beri sizler yetiyosunuz zaten canım fazlasını aradığım için değil. Siz iyiki varsınız.

Ay birde şimdi aklım başıma geldi de kız ben o halde 3 tane hastane gezdim üy birine ben böyleyim dememişim hayret ya. Belki tansiyona baksalar belki gerçekten çok düştü tevbeeee nasıl gittiyse akıl hiç düşünememişim. Canım iyiki varsınız sorduğunuz için de ayrı ayrı teşekkür ederim. Tabiki grubu bırakmıycam en başından beri söylüyorum listeden çıksamda size kilo ve menü bildirimi yapmaya devam edicem.

@magickk canım arkadaşım valla sizleri istemeden başka şeyleri düşündürmüşüm bebiş iyi çok şükür yani kendisini göremedik de kesesi iyi iyi ki varsınız canım bana zaten sizler yetiyosunuz.
:KK200::KK200: tatlım yanında tuzlu kraker taşı at cantana kendini kötü hissedersen alırsın ;) leblebi de olabilir ama hep tedarikli ol :anneadayı:

Evet ben kilomu yazayım. Bu kilomu yazmazsam kendimden kaçmış olurum. Sonuç vahim ama düzeltilecek.

Geçen hafta 63.30
Bu hafta 65.40
Fark +2.10
Yüzdeyi yazmama gerek yok. Hepsinin kilo olduğunu düşünmesem de anneler günü kaçamağı ve dünkü kombonun bedeli işte bu. Hemen silkilenip kendime gelmem lazım. Hedefimden uzaklaşıyorum.
Canm seni bildirimsiz izne ayırsak olur mu?

Ay zaten kaç haftadır karnım davul gibi onun şişliği var haklısın işte üzerine de bunlar eklenince sonuç bu oldu ama kesinlikle ineceğimi düşünüyorum hepsinin kilo olduğunu sanmıyorum bakalım göreceğiz. Yine buluşamadık bakalım nerde denk olucaz
aşalarda buluşalım canm ;)sen hiç yukarı çıkma ben yanına kadar inerim ;)

***1. TAKIM 570. ETAP***

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.7//% )
Mirafatos (70.5//% )
nil u mihr(70.7//% )izne ayrılmak istiyor
YeşilinBuyusu (63.3//%) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor

merkerdemus (64.9//%)
minemelek2015 (54.7/54.4/0.3/%0.55)
Saglikliyasamgunlugumm(63.5/62.8/0.7/%1.10)
Zensim(68.7/67/0.7/% 1.02)
Gunayfur(59.2//%0)
Fitblack(66.9//%)
Bluegreeneyes(59.7/63.8/+3.1/%-0.27)551. Etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri dondu yüzdesi 19a bolundu

1. takım ortalaması :%
deadline deadline

:KK200::KK200: tatlım yanında tuzlu kraker taşı at cantana kendini kötü hissedersen alırsın :KK66: leblebi de olabilir ama hep tedarikli ol :anneadayı:

Bundan sonra öyle yapıcam canım benim çk sağol:KK200:

Canm seni bildirimsiz izne ayırsak olur mu?

Yok zaten özellikle çıktım ben grubun ortalamasını etkilemesin sizin emekleriniz boşa gitmesin diye. Yani geçen haftaki kilomdan ayrılıcam. Bildirimsiz izne ayrılnca ceza felan almıyorum di mi? Dönüşümde sıkıntı oluyor mu?

aaaa ne tasaruf bende bu hafta platese baslamstm:63: hadi bakalm kapisicaz:KK70: kork benden:sopa: incelme listelerine adını altın harflerle yazdrms olabilirsin ama arkadan hızla geliyorum:KK55: kapisicaz hadi bakalm:21:

Vaaaaaav hodri meydan diyorsun yani ama oldu mu şimdi bu haksızlık ama ben normal plates yapamıycam kiiii:anneadayı: hamiş platesi yapıcam yani baya hafifletilmiş hali olucak yine de dur bakalım belki bacaklarda kapışırız bide kollarda o zaman şöyle yapalım ben daha başlayamam pazartesi ancak pazartesi ölçülerimizi alalım ikimiz ayrı olarak 1 ay sonra bakalım hangi bölgede kim kimi geçmiş kaç cm incelmiş yani senin 1. Olacağın garanti ama maksat muhabbet olsun :KK19:

aşalarda buluşalım canm :KK66:sen hiç yukarı çıkma ben yanına kadar inerim :KK66:

Evet evet çıkmayayım ben canım hatta ineyim biraz çok oldu böyle :cool:

Yok zaten özellikle çıktım ben grubun ortalamasını etkilemesin sizin emekleriniz boşa gitmesin diye. Yani geçen haftaki kilomdan ayrılıcam. Bildirimsiz izne ayrılnca ceza felan almıyorum di mi? Dönüşümde sıkıntı oluyor mu?

Vaaaaaav hodri meydan diyorsun yani ama oldu mu şimdi bu haksızlık ama ben normal plates yapamıycam kiiii:anneadayı: hamiş platesi yapıcam yani baya hafifletilmiş hali olucak yine de dur bakalım belki bacaklarda kapışırız bide kollarda o zaman şöyle yapalım ben daha başlayamam pazartesi ancak pazartesi ölçülerimizi alalım ikimiz ayrı olarak 1 ay sonra bakalım hangi bölgede kim kimi geçmiş kaç cm incelmiş yani senin 1. Olacağın garanti ama maksat muhabbet olsun :KK19:

Tamamdır canm bildirimsiz ayrilmanda hiç problem yok tatlım ;)
Bu arada hamiş platesin de hayırlı olsun :KK48: kapışmalara devam diyorsun yani :KK54:

canm zaten ölçüleri daha yeni aldk takip ediliyor ya bir daha ugrasmayalm zaten yaxdk olculeri 1 ay sonra gene yazp farki zaten gorucez ya ışte ;) bu süreçte aramzda kapisirz maksat gaza gelelim heveslenelim yani ;) bende daha başlangıç paltesi yapiyorm canm ileri seviye degilki bende az az yapiyorum sen gecersn bile ;)

bana oda uyar canm sağlıklı şekilde inebildigini in ;) ben orayada inmek zorundaym zaten oraya da gelirim arkadan gelyrm hala :KK4: inslh iyice assalarda bulusalm ozaman:dua::KK200:

veeeeeee beklenen büyük an:KK70:
reklamları verip durduk şimdi canlı yanına geçip artk durumu bildirelm:KK70:
sıkı durun açıkliyorum :KK70:

Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 69.5:KK71:
Fark: 1kilo:KK73::KK73::KK73:
haftaya hedef: 68.7
:sampiyon:sonunda 70e elveda arkadaşlar:halay:
tutmayn beni oyniycam
:KK73::KK73::KK73:

veeeeeee beklenen büyük an:KK70:
reklamları verip durduk şimdi canlı yanına geçip artk durumu bildirelm:KK70:
sıkı durun açıkliyorum :KK70:

Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 69.5:KK71:
Fark: 1kilo:KK73::KK73::KK73:
haftaya hedef: 68.7
:sampiyon:sonunda 70e elveda arkadaşlar:halay:
tutmayn beni oyniycam
:KK73::KK73::KK73:

Maşallah canım harikasın artık 7 li rakamlara dönmek yok 5 li rakamlara doğru devamm tebrik ederim:))

Dun canım nasıl patlamıs mısır (yagsız tuzsuz) ve neskafe istedi anlatamam ama bugun tartı var diye yemedim. İyi ki öyle yaptım. Yoksa bu sonucu göremeyecektim.

Geçen hafta kilom;75,5
Bu hafta kilom;73,5
Fark; 2 kg
İlk hafta olunca önce bağırsaklardan gidiyor belli ki:KK48:

Dün menüm
Akşam
2 tavuk butu ve bol salata

Ara
1 kase erik

Dün bol bol su içmeye çalıştım ve 1 saatten fazla yürüyüş yaptım. Doğruyu söylemek gerekirse yürüyüş beni çok zorladı. Buna bir çare düşüneceğim. Yine de günü mutlu kapattım:KK28:

Back