Ay fatoş canım arkadaşım ya kız iyi aklıma getirdin çok yaparım ben adaçayı ile gargarayı kız hemen bulayım da yapayım. Ay öyle kötüydm ki gözüm felan kayıyodu uzun yazacak halim yoktu ama haklısın canım tam kontrol gününe denk gelince korkmanız normal ama teyzesi bebişi göremesekte keseyi gördük. Düşük tehlikesi de yok dede. Haftaya cumartesi de inşallah kalbini duymak için gidicez.
Yok canım takıldığım için değil ama biliyorsun ki haksız değilim. Ben burda herkesin menüsünü takip ediyorum. Yazmazsa niye yazmıyosun diye sesleniyorum. İyi değilim dese neyin var diye soruyorum. Elimden geldiğince motive etmeye çalışıyorum. Daha öncede böyle olduk biz yazıyoruz yazıyoruz yav cevap bile verilmiyo hoş değil böyle olunca sinirleniyorum. Birde tabi insan hasta olunca daha hassas olabiliyor. Hani bi neyin var demek zor olmamalı. Bu kadar zorsa benim içinde zor artık. Bana en başından beri sizler yetiyosunuz zaten canım fazlasını aradığım için değil. Siz iyiki varsınız.
Ay birde şimdi aklım başıma geldi de kız ben o halde 3 tane hastane gezdim üy birine ben böyleyim dememişim hayret ya. Belki tansiyona baksalar belki gerçekten çok düştü tevbeeee nasıl gittiyse akıl hiç düşünememişim. Canım iyiki varsınız sorduğunuz için de ayrı ayrı teşekkür ederim. Tabiki grubu bırakmıycam en başından beri söylüyorum listeden çıksamda size kilo ve menü bildirimi yapmaya devam edicem.
@magickk canım arkadaşım valla sizleri istemeden başka şeyleri düşündürmüşüm bebiş iyi çok şükür yani kendisini göremedik de kesesi iyi iyi ki varsınız canım bana zaten sizler yetiyosunuz.