Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ay zaten kaç haftadır karnım davul gibi onun şişliği var haklısın işte üzerine de bunlar eklenince sonuç bu oldu ama kesinlikle ineceğimi düşünüyorum hepsinin kilo olduğunu sanmıyorum bakalım göreceğiz. Yine buluşamadık bakalım nerde denk olucaz

tatlım yanında tuzlu kraker taşı at cantana kendini kötü hissedersen alırsın leblebi de olabilir ama hep tedarikli ol

Canm seni bildirimsiz izne ayırsak olur mu?

aşalarda buluşalım canm sen hiç yukarı çıkma ben yanına kadar inerim

***1. TAKIM 570. ETAP***

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.7//% )
Mirafatos (70.5//% )
nil u mihr(70.7//% )izne ayrılmak istiyor
YeşilinBuyusu (63.3//%) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor

merkerdemus (64.9//%)
minemelek2015 (54.7/54.4/0.3/%0.55)
Saglikliyasamgunlugumm(63.5/62.8/0.7/%1.10)
Zensim(68.7/67/0.7/% 1.02)
Gunayfur(59.2//%0)
Fitblack(66.9//%)
Bluegreeneyes(59.7/63.8/+3.1/%-0.27)551. Etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri dondu yüzdesi 19a bolundu

1. takım ortalaması :%
deadline

tatlım yanında tuzlu kraker taşı at cantana kendini kötü hissedersen alırsın leblebi de olabilir ama hep tedarikli ol

Bundan sonra öyle yapıcam canım benim çk sağol

Canm seni bildirimsiz izne ayırsak olur mu?

Yok zaten özellikle çıktım ben grubun ortalamasını etkilemesin sizin emekleriniz boşa gitmesin diye. Yani geçen haftaki kilomdan ayrılıcam. Bildirimsiz izne ayrılnca ceza felan almıyorum di mi? Dönüşümde sıkıntı oluyor mu?

aaaa ne tasaruf bende bu hafta platese baslamstm hadi bakalm kapisicaz kork benden incelme listelerine adını altın harflerle yazdrms olabilirsin ama arkadan hızla geliyorum kapisicaz hadi bakalm

Vaaaaaav hodri meydan diyorsun yani ama oldu mu şimdi bu haksızlık ama ben normal plates yapamıycam kiiii hamiş platesi yapıcam yani baya hafifletilmiş hali olucak yine de dur bakalım belki bacaklarda kapışırız bide kollarda o zaman şöyle yapalım ben daha başlayamam pazartesi ancak pazartesi ölçülerimizi alalım ikimiz ayrı olarak 1 ay sonra bakalım hangi bölgede kim kimi geçmiş kaç cm incelmiş yani senin 1. Olacağın garanti ama maksat muhabbet olsun

aşalarda buluşalım canm sen hiç yukarı çıkma ben yanına kadar inerim

Evet evet çıkmayayım ben canım hatta ineyim biraz çok oldu böyle

Tamamdır canm bildirimsiz ayrilmanda hiç problem yok tatlım
Bu arada hamiş platesin de hayırlı olsun kapışmalara devam diyorsun yani

canm zaten ölçüleri daha yeni aldk takip ediliyor ya bir daha ugrasmayalm zaten yaxdk olculeri 1 ay sonra gene yazp farki zaten gorucez ya ışte bu süreçte aramzda kapisirz maksat gaza gelelim heveslenelim yani bende daha başlangıç paltesi yapiyorm canm ileri seviye degilki bende az az yapiyorum sen gecersn bile

bana oda uyar canm sağlıklı şekilde inebildigini in ben orayada inmek zorundaym zaten oraya da gelirim arkadan gelyrm hala inslh iyice assalarda bulusalm ozaman

veeeeeee beklenen büyük an
reklamları verip durduk şimdi canlı yanına geçip artk durumu bildirelm
sıkı durun açıkliyorum

Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 69.5
Fark: 1kilo
haftaya hedef: 68.7
sonunda 70e elveda arkadaşlar
tutmayn beni oyniycam

Maşallah canım harikasın artık 7 li rakamlara dönmek yok 5 li rakamlara doğru devamm tebrik ederim:))

Dun canım nasıl patlamıs mısır (yagsız tuzsuz) ve neskafe istedi anlatamam ama bugun tartı var diye yemedim. İyi ki öyle yaptım. Yoksa bu sonucu göremeyecektim.

Geçen hafta kilom;75,5
Bu hafta kilom;73,5
Fark; 2 kg
İlk hafta olunca önce bağırsaklardan gidiyor belli ki

Dün menüm
Akşam
2 tavuk butu ve bol salata

Ara
1 kase erik

Dün bol bol su içmeye çalıştım ve 1 saatten fazla yürüyüş yaptım. Doğruyu söylemek gerekirse yürüyüş beni çok zorladı. Buna bir çare düşüneceğim. Yine de günü mutlu kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…