- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Günaydın canmgünaydin kizlar.
yine ilk ben yazayım.
gecen hafta 54 70
bu hafta 54 40
fark 300gr
hedeff 53 60
evet canım vermem gereken.6kilo 400kakdiGünaydın canmsenin zaten kilon az olduğu için ona göre kilo verme oranı da azaliyor tabi onun için 300gr gayet çok iyi tebrikler
rahatca verirsin canm 6 kilo nedir kievet canım vermem gereken.6kilo 400kakdi
Canm geçmiş olsun onları hata olarak görme sen hem hamilesin ondan da tansiyonun şekerin düşmüş olabilir hemen toparlamak da kolay değil canm senin sağlığın yerinde olsun da diğerlerini düşunmeKızlar ayrı ayrı yazamıyorum kötüyüm kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim sorduğunuz için. Bebişin keseyi gördük sıkıntı yok şükür ama ben hastaneye aç gitmiştim. Hem asyanın hem benim kontrolüm vardı uzun sürdü. Sonra benim tansiyon felan düştü şekerim düştü oruç tutmuş gibi oldum çünkü 16 saat aç kalmış oldum bu birinci hatam neyse yemek yedim ramazan olduğu için ancak iskender buldum yedim ağır geldi ve yer yemez kalktım bu ikinci hatam sonra bayaaaa bi yürüdüm fena rüzgar vardı rüzgar çok kötü çarptı bu üçüncü hatam başka hastaneye doktorun istediği kan tahlillerini vermeye gittim öğle arasına denk geldi orda beklerken içim yandı 1 litre buz gibi su içtim bu dördüncü hatam tahlilleri de veremedim ordan sağlık ocağına gebelik aydı açtırmaya gittim sonra eve derken saat oldu 2.30. Eve baygın geldim. 1 saat uyuyabilsem biraz toparlardım ama asya uyumadı yani yalvardım çocuğa ne anlıycaksa sanki. Tabii ben toparlayamadım bi türlü kendimi 3 tane buz gibi maden suyu içtim etti beşinci hata. Üzerine dondurma yedim altıncı hata. Kendimi toparlıyamıyorum bi türlü böyle başım dönüyo ellerim titriyo bi yandan içim yanıyo artık elime ne geçtiyse yedim hataların sayısını bilemiycem yani. Birde baş ağırısı tuttu offf kombo. Eşim geldi şu saate kadar baygın yatmışım. Ancak şimdi de boğazlarım ağrıyo o kadar soğuk şeyi içersem olacağı bu. hala ayağa kalkınca başım dönüyo halsizim bıraksanız günlerce uyuycam ankaraya gitmeyi iple çekiyorum yani nerdeyse sınavı felan bırakıp gidicem o denli kötüyüm. Yarına düzelemezsem diye yazdım izne ayırın. Zaten kilo fazla çıkıyo ki bugünden sonra artık hepten uçar. Gruptan gitmiycem ve kendimi toparlıycam tabiki. Sadece listeden çıkayım ki sizlerin emeklerine haksızlık olmasın. Çok öptüm sizleri seviyorum...
kontrolde kötü birşey cikmadigina sevindim senden cvp gelmeyince baya korktukinslh kısa zaman da toprlarsn cnm boğaz için adaçayı harika gargara yap adaçayı ile sık sık canm ama sakın içme tehliklei biliyorsun sadece gargara yapıp tükür sık sık direk rahatlatacak
Gene kizdırdılar arkadaşımıboşver canm sen bide bunlara canını sıkma napalm bazıları böyle alstk artk hatta daha bugün de konuştuk bizlerede öyleler boş ver taklma sen canm
Canm geçmiş olsun onları hata olarak görme sen hem hamilesin ondan da tansiyonun şekerin düşmüş olabilir hemen toparlamak da kolay değil canm senin sağlığın yerinde olsun da diğerlerini düşunmekilo vermek için de kendini zorlama zaten kuzum güzel hamilelik sürecine odaklan keyfini çıkar ama bizi de bırakma burda sohbete yorumlara katılmaya çalış canm biz de seni çok seviyoruz tatlım şuan önemli olan sen ve bebissn
sende iyiki varsn canmAy fatoş canım arkadaşım ya kız iyi aklıma getirdin çok yaparım ben adaçayı ile gargarayı kız hemen bulayım da yapayım. Ay öyle kötüydm ki gözüm felan kayıyodu uzun yazacak halim yoktu ama haklısın canım tam kontrol gününe denk gelince korkmanız normal ama teyzesi bebişi göremesekte keseyi gördük. Düşük tehlikesi de yok dede. Haftaya cumartesi de inşallah kalbini duymak için gidicez.
Yok canım takıldığım için değil ama biliyorsun ki haksız değilim. Ben burda herkesin menüsünü takip ediyorum. Yazmazsa niye yazmıyosun diye sesleniyorum. İyi değilim dese neyin var diye soruyorum. Elimden geldiğince motive etmeye çalışıyorum. Daha öncede böyle olduk biz yazıyoruz yazıyoruz yav cevap bile verilmiyo hoş değil böyle olunca sinirleniyorum. Birde tabi insan hasta olunca daha hassas olabiliyor. Hani bi neyin var demek zor olmamalı. Bu kadar zorsa benim içinde zor artık. Bana en başından beri sizler yetiyosunuz zaten canım fazlasını aradığım için değil. Siz iyiki varsınız.
Ay birde şimdi aklım başıma geldi de kız ben o halde 3 tane hastane gezdim üy birine ben böyleyim dememişim hayret ya. Belki tansiyona baksalar belki gerçekten çok düştü tevbeeee nasıl gittiyse akıl hiç düşünememişim. Canım iyiki varsınız sorduğunuz için de ayrı ayrı teşekkür ederim. Tabiki grubu bırakmıycam en başından beri söylüyorum listeden çıksamda size kilo ve menü bildirimi yapmaya devam edicem.
magickk canım arkadaşım valla sizleri istemeden başka şeyleri düşündürmüşüm bebiş iyi çok şükür yani kendisini göremedik de kesesi iyi iyi ki varsınız canım bana zaten sizler yetiyosunuz.
sende iyiki varsn canmaayyy bu arada her zaman senin başına gelen şey bugün benim başıma geldi tuvalete çıkamadm aaayyy tam tarti günü bu ne sinir bir şeymiş mi ya ilk kez başıma geliyor hala bekliyorum bakalm
kalsiyumu bana da vermemislerdi canm benim demir çok düşüktü tek onu kullaniyordum haliyken bide tabi hamile standartı folik asitblonde ambition fatoşum sonucunu dört gözle bekliyorum parti yapıcaz seninle. Bu arada doktor magnezyumu ilk üç kesti canım içemiycem. Hatta çalsiyumu da süt peynir yiyosan içme asyada çok bulantın vardı bişey yiyemiyodun o yüzden verdik dedi. Tüh ay o biraz iyi gelmişti benim malum sorunuma yaaaa.
canm merak etme kara gorunduBen artık bağışıklık kazandığım için beklemeden yazıyodum ama sen bekle canım bugün zaten akşam 4 e kadar vakit vermişler. Ayyy bekle dedim ama meraktan da çatlıycammmm
kalsiyumu bana da vermemislerdi canm benim demir çok düşüktü tek onu kullaniyordum haliyken bide tabi hamile standartı folik asit
blonde ambition sonuçta en ince olan değil en çok cm olarak fark yaratan kişileri belirleyeceğiz.
bu arada diğer ölçü günü 8 haziran cuma günü. şimdiden yazayım, 2-3 gün öncesinden tekrar hatırlatmaya başlarım ama bu sefer ki gibi kimsenin peşinden koşmayacağım. 2 gün içinde yazmayanı direkt eleyeceğim kızlar haberiniz olsun. en başta sizin istemeniz gerekiyor çünkü bunu, zaten kural değil bu. ( tabii ki hastalıklar, acil işler vs durumları demiyorum. haber verirseniz sorun olmaz) Y YesilinBuyusu blonde ambition magickk deadline Selnurr bluegreeneyes @ShellShock bu kadarız kızlar,ben dahil 8 kişiyiz.
yeni ölçüleri yazınca tek tek ben hesaplayıp toplam kaç cm incelmişsiniz onu yazacağım burayasonra da ilk 3'ü seçeceğiz
kız 65 de buluşcaz dedik ya sen ne zamn vardin orayaEvet ben kilomu yazayım. Bu kilomu yazmazsam kendimden kaçmış olurum. Sonuç vahim ama düzeltilecek.
Geçen hafta 63.30
Bu hafta 65.40
Fark +2.10
Yüzdeyi yazmama gerek yok. Hepsinin kilo olduğunu düşünmesem de anneler günü kaçamağı ve dünkü kombonun bedeli işte bu. Hemen silkilenip kendime gelmem lazım. Hedefimden uzaklaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?