Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydin kizlar.
yine ilk ben yazayım.
gecen hafta 54 70
bu hafta 54 40
fark 300gr
hedeff 53 60
Günaydın canm senin zaten kilon az olduğu için ona göre kilo verme oranı da azaliyor tabi onun için 300gr gayet çok iyi tebrikler

Canm geçmiş olsun onları hata olarak görme sen hem hamilesin ondan da tansiyonun şekerin düşmüş olabilir hemen toparlamak da kolay değil canm senin sağlığın yerinde olsun da diğerlerini düşunme kilo vermek için de kendini zorlama zaten kuzum güzel hamilelik sürecine odaklan keyfini çıkar ama bizi de bırakma burda sohbete yorumlara katılmaya çalış canm biz de seni çok seviyoruz tatlım şuan önemli olan sen ve bebissn

Ay fatoş canım arkadaşım ya kız iyi aklıma getirdin çok yaparım ben adaçayı ile gargarayı kız hemen bulayım da yapayım. Ay öyle kötüydm ki gözüm felan kayıyodu uzun yazacak halim yoktu ama haklısın canım tam kontrol gününe denk gelince korkmanız normal ama teyzesi bebişi göremesekte keseyi gördük. Düşük tehlikesi de yok dede. Haftaya cumartesi de inşallah kalbini duymak için gidicez.

Gene kizdırdılar arkadaşımı boşver canm sen bide bunlara canını sıkma napalm bazıları böyle alstk artk hatta daha bugün de konuştuk bizlerede öyleler boş ver taklma sen canm

Yok canım takıldığım için değil ama biliyorsun ki haksız değilim. Ben burda herkesin menüsünü takip ediyorum. Yazmazsa niye yazmıyosun diye sesleniyorum. İyi değilim dese neyin var diye soruyorum. Elimden geldiğince motive etmeye çalışıyorum. Daha öncede böyle olduk biz yazıyoruz yazıyoruz yav cevap bile verilmiyo hoş değil böyle olunca sinirleniyorum. Birde tabi insan hasta olunca daha hassas olabiliyor. Hani bi neyin var demek zor olmamalı. Bu kadar zorsa benim içinde zor artık. Bana en başından beri sizler yetiyosunuz zaten canım fazlasını aradığım için değil. Siz iyiki varsınız.

Ay birde şimdi aklım başıma geldi de kız ben o halde 3 tane hastane gezdim üy birine ben böyleyim dememişim hayret ya. Belki tansiyona baksalar belki gerçekten çok düştü tevbeeee nasıl gittiyse akıl hiç düşünememişim. Canım iyiki varsınız sorduğunuz için de ayrı ayrı teşekkür ederim. Tabiki grubu bırakmıycam en başından beri söylüyorum listeden çıksamda size kilo ve menü bildirimi yapmaya devam edicem.

magickk canım arkadaşım valla sizleri istemeden başka şeyleri düşündürmüşüm bebiş iyi çok şükür yani kendisini göremedik de kesesi iyi iyi ki varsınız canım bana zaten sizler yetiyosunuz.

***1. TAKIM 570. ETAP***

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.7//% )
Mirafatos (70.5//% )
nil u mihr(70.7//% )izne ayrılmak istiyor
YeşilinBuyusu (63.3//%) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor

merkerdemus (64.9//%)
minemelek2015 (54.7/54.4/0.3/%)
Saglikliyasamgunlugumm(63.5//%)
Zensim(68.7/67/0.7/% 1.02)
Gunayfur(59.2//%0)
Fitblack(66.9//%)
Bluegreeneyes(59.7/63.8/+3.1/%)551. Etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri dondu yüzdesi 19a bolundu

1. takım ortalaması :%
deadline

blonde ambition fatoşum sonucunu dört gözle bekliyorum parti yapıcaz seninle. Bu arada doktor magnezyumu ilk üç kesti canım içemiycem. Hatta çalsiyumu da süt peynir yiyosan içme asyada çok bulantın vardı bişey yiyemiyodun o yüzden verdik dedi. Tüh ay o biraz iyi gelmişti benim malum sorunuma yaaaa.

Kızlar dün birde benim alerjim de tutmuş bugün burnumun kaşınmasından ve hapruşmaktan anlıyorum. Haftalardır yağmur yağdığı için rahattım hatta ay doğumdan sonra alerjim geçmiş sanırım diye kendimi avutuyodum ama anlaşılan o ki geçmemiş. Alerji ilacı da kullanamıyorum. Asyada aylarca maske ile gezmiştim. Yine maske takıcam mecbur.

sende iyiki varsn canm aayyy bu arada her zaman senin başına gelen şey bugün benim başıma geldi tuvalete çıkamadm aaayyy tam tarti günü bu ne sinir bir şeymiş mi ya ilk kez başıma geliyor hala bekliyorum bakalm

Ben artık bağışıklık kazandığım için beklemeden yazıyodum ama sen bekle canım bugün zaten akşam 4 e kadar vakit vermişler. Ayyy bekle dedim ama meraktan da çatlıycammmm

kalsiyumu bana da vermemislerdi canm benim demir çok düşüktü tek onu kullaniyordum haliyken bide tabi hamile standartı folik asit

Evet ben kilomu yazayım. Bu kilomu yazmazsam kendimden kaçmış olurum. Sonuç vahim ama düzeltilecek.

Geçen hafta 63.30
Bu hafta 65.40
Fark +2.10
Yüzdeyi yazmama gerek yok. Hepsinin kilo olduğunu düşünmesem de anneler günü kaçamağı ve dünkü kombonun bedeli işte bu. Hemen silkilenip kendime gelmem lazım. Hedefimden uzaklaşıyorum.

Ben artık bağışıklık kazandığım için beklemeden yazıyodum ama sen bekle canım bugün zaten akşam 4 e kadar vakit vermişler. Ayyy bekle dedim ama meraktan da çatlıycammmm
canm merak etme kara gorundu 69 u ucundan gördüm tam net olsun diye lovaba işi hallolsun diye bekliyorum olmazsada nasip boyleymis dicem

kalsiyumu bana da vermemislerdi canm benim demir çok düşüktü tek onu kullaniyordum haliyken bide tabi hamile standartı folik asit

Ya ben asyada hiçbişey yiyememiştim canım üç ay çok kötüydü tüm calsiyumu çocuk çekince dişim kırılmıştı tamda ön dişim. Bende hani her ihtimale karşı kullanıyordum ama süt peynir yoğurt yiyorsan içme dedi. İlk üç ay sadece folik asit dedi. Şimdilik bulantım yok çok şükür tüketmeye çalışıyorum içmem artık zaten midemi bulandırıyodu. Ama magnezyuma üzüldüm.

Ellerine sağlık canım tamamdır:))

kız 65 de buluşcaz dedik ya sen ne zamn vardin oraya sende hep beni beklemiyosun ya gene bensiz gitmissin canm şaka bir yana bir kere şunu düşün biz de normalde regle olamayınca geciktiği zaman 1-2 kilo fazla çıkıyoruz canm sen şu an regle olamadgn için zaten ilk ay onun şişliği oluyor vücut dışarı atacağı regleyi atmadi ve bebek yatağı için orada kaldi sonucta oda tartiya en az+1 yani aslinda kilo almadn ve dikkat edersen öbür haftalr da almassn zatn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…