Noldu canım hamilelikten ayrılacaksın dimi
Olur canım ama bak bırakırsan kiloalirsin geri dönmesi çok zor oluyor ama istersen ayırırım sen izne yarin
Listen güzel ama canım çıkıp yarım saat bile yürüsem arada yeter haftada 3 yada 4 gun
Ya ne oldu canım kötü bişey yoktur inşallah
geçmiş olsun canm bişey mi oldu?
yeşil neyin var noldu?
Canm bı sıkıntı yok de mi?
Kuzum bu gün tutmuyordum ama bişey yememiştim eve gelince tartildim durum vasat 64.5yarın da tutamayacagim o yüzden sabah tartilirim eşim de nöbetçi o yüzden sahura da kalkmam sabah daha sağlıklı bir sonuç alırım biraz ödem atıcı çay vs içerim yatana dek
Menü süper canm bu hafta bayrağı sen sallayacaksin anlaşılanben de Paşamj uyuyayım da azck kicimi hareket ettireyim
Black senin menüleri görünce canm mantar cekiyormenü çok güzel seninle bı ara kapisiyorduk 1kg üzeri veriyorduk yine mi kapışsak ama ramazan sonrası
Y YesilinBuyusu canm hala bişey yazmadin seni çok merak ediyoruz ne oldu???????
Ya bugün doktora gidecekti sanırım ne oldu bende çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır gelmemis hic
beni yarn hamilelik iznine ayirin yazdı ama açıklama yapmadi bidaha cvp da yazmadı
Geçmiş olsun canım hataları pes peşe yapmışsın sonra sonu gelmiyor tabi neyse canım sıkma canını toparlarsın bundan sonra sen hamileliğine bak olurmu bebisine kendine dikkat et burdan da ayrılmaKızlar ayrı ayrı yazamıyorum kötüyüm kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim sorduğunuz için. Bebişin keseyi gördük sıkıntı yok şükür ama ben hastaneye aç gitmiştim. Hem asyanın hem benim kontrolüm vardı uzun sürdü. Sonra benim tansiyon felan düştü şekerim düştü oruç tutmuş gibi oldum çünkü 16 saat aç kalmış oldum bu birinci hatam neyse yemek yedim ramazan olduğu için ancak iskender buldum yedim ağır geldi ve yer yemez kalktım bu ikinci hatam sonra bayaaaa bi yürüdüm fena rüzgar vardı rüzgar çok kötü çarptı bu üçüncü hatam başka hastaneye doktorun istediği kan tahlillerini vermeye gittim öğle arasına denk geldi orda beklerken içim yandı 1 litre buz gibi su içtim bu dördüncü hatam tahlilleri de veremedim ordan sağlık ocağına gebelik aydı açtırmaya gittim sonra eve derken saat oldu 2.30. Eve baygın geldim. 1 saat uyuyabilsem biraz toparlardım ama asya uyumadı yani yalvardım çocuğa ne anlıycaksa sanki. Tabii ben toparlayamadım bi türlü kendimi 3 tane buz gibi maden suyu içtim etti beşinci hata. Üzerine dondurma yedim altıncı hata. Kendimi toparlıyamıyorum bi türlü böyle başım dönüyo ellerim titriyo bi yandan içim yanıyo artık elime ne geçtiyse yedim hataların sayısını bilemiycem yani. Birde baş ağırısı tuttu offf kombo. Eşim geldi şu saate kadar baygın yatmışım. Ancak şimdi de boğazlarım ağrıyo o kadar soğuk şeyi içersem olacağı bu. hala ayağa kalkınca başım dönüyo halsizim bıraksanız günlerce uyuycam ankaraya gitmeyi iple çekiyorum yani nerdeyse sınavı felan bırakıp gidicem o denli kötüyüm. Yarına düzelemezsem diye yazdım izne ayırın. Zaten kilo fazla çıkıyo ki bugünden sonra artık hepten uçar. Gruptan gitmiycem ve kendimi toparlıycam tabiki. Sadece listeden çıkayım ki sizlerin emeklerine haksızlık olmasın. Çok öptüm sizleri seviyorum...
Sagolun kizlar ya tesekkur ederim ne guzel destek oluyorsunuzCanım bence sen yinede takıl burda bende bir ara senin gibi düşündüm ama bıraktığında fazlasıyla alırsın gruba da yazarsın yasaklarida önemli olan kontrol altında tutmak frenlemek ben mesela tam hepsini yiycem hemen grup aklıma geliyor azla yetiniyorum yoksa ne varsa götürürüm yani
Haklisin canım grupta kim yazıyor kim yazmıyor belli zaten sen yorma kendini boşver biz yaparız yorum sana canım biz varız yaHe birde bundan sonra hastalığıma bile nasılsın diye sormayanın ne menüsüne ne kilosuna ne hastalığına hiçbişeyine yorum yazmıycam hadi menülere yorum yapılmıyor buna rağmen ben herkesin menüsünü takip ediyorum ama artık bende kim bana yazarsa ancak ona yazıcam. İnsan bi nasılsın demeli yani...
Yok canım canımız çekmez merak etmeSagolun kizlar ya tesekkur ederim ne guzel destek oluyorsunuz@Mirafatos canim seni takipteyim bu hafta dediginiz gibi bakayim ins faydasi olur da devam ederim. Fatoş sen 69 ları gör de bana da azim olsun
magickk sagol tatlim, soylediklerin motive etti. ins caniniz cekmezaz miktarda yemege calisacagim
bir veganin menulerini takip etmek çok ilginç:)) gördugum en cok avokado yiyen insansin blackbugünkü menüm
kahvaltı öncesi
1 kocaman bardak badem sütü, 2 hurma, 1 gün kurusu ( şu tarifini yazdığım kakaolu süt aslında)
sabah
4 yk avokado ezmesi (2 küçük avokado kadar yani)
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya,maydanoz
öğle
10 çiğ fıstık
1 fincan türk kahvesi
akşam
1 kase mercimek çorba
10 yk soya soslu istiridye mantarı
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu
ara (yapacağım)
1.5 litre su
kontrolde kötü birşey cikmadigina sevindim senden cvp gelmeyince baya korktukKızlar ayrı ayrı yazamıyorum kötüyüm kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim sorduğunuz için. Bebişin keseyi gördük sıkıntı yok şükür ama ben hastaneye aç gitmiştim. Hem asyanın hem benim kontrolüm vardı uzun sürdü. Sonra benim tansiyon felan düştü şekerim düştü oruç tutmuş gibi oldum çünkü 16 saat aç kalmış oldum bu birinci hatam neyse yemek yedim ramazan olduğu için ancak iskender buldum yedim ağır geldi ve yer yemez kalktım bu ikinci hatam sonra bayaaaa bi yürüdüm fena rüzgar vardı rüzgar çok kötü çarptı bu üçüncü hatam başka hastaneye doktorun istediği kan tahlillerini vermeye gittim öğle arasına denk geldi orda beklerken içim yandı 1 litre buz gibi su içtim bu dördüncü hatam tahlilleri de veremedim ordan sağlık ocağına gebelik aydı açtırmaya gittim sonra eve derken saat oldu 2.30. Eve baygın geldim. 1 saat uyuyabilsem biraz toparlardım ama asya uyumadı yani yalvardım çocuğa ne anlıycaksa sanki. Tabii ben toparlayamadım bi türlü kendimi 3 tane buz gibi maden suyu içtim etti beşinci hata. Üzerine dondurma yedim altıncı hata. Kendimi toparlıyamıyorum bi türlü böyle başım dönüyo ellerim titriyo bi yandan içim yanıyo artık elime ne geçtiyse yedim hataların sayısını bilemiycem yani. Birde baş ağırısı tuttu offf kombo. Eşim geldi şu saate kadar baygın yatmışım. Ancak şimdi de boğazlarım ağrıyo o kadar soğuk şeyi içersem olacağı bu. hala ayağa kalkınca başım dönüyo halsizim bıraksanız günlerce uyuycam ankaraya gitmeyi iple çekiyorum yani nerdeyse sınavı felan bırakıp gidicem o denli kötüyüm. Yarına düzelemezsem diye yazdım izne ayırın. Zaten kilo fazla çıkıyo ki bugünden sonra artık hepten uçar. Gruptan gitmiycem ve kendimi toparlıycam tabiki. Sadece listeden çıkayım ki sizlerin emeklerine haksızlık olmasın. Çok öptüm sizleri seviyorum...
ooo spor menü hepsi harika canmKızlar menümü yazamadım dün akşam gezmeye çıktık dışarı
Sahur yulaflı omlet peynir 6 zeytin 3 ceviz domates salatalık çay 5 bardak su
Akşam 1 kase çorba az kabak yemeği az mantar 1 kase yoğurt biraz kavurma 1 hurma 1.5 lt su
40 dk yürüyüş
sagol tatlim ins beceririmYok canım canımız çekmez merak etmebizde çok masum değiliz yani sen yazmaya devam et birbirimizi takip edelim bırakmayalım önemli olan o
Çok teşekkürler canımooo spor menü hepsi harika canm
Onu bende düşündüm şu an fatos yat uyu kız uykumu tutmadı yoksa tabi 69 a dustun ya ondan heraldekiz fatos hadi biz orucuz da sahur icin ayaktayiz. srn mazeretlisinnapiyon bu saatte
Gene kizdırdılar arkadaşımıHe birde bundan sonra hastalığıma bile nasılsın diye sormayanın ne menüsüne ne kilosuna ne hastalığına hiçbişeyine yorum yazmıycam hadi menülere yorum yapılmıyor buna rağmen ben herkesin menüsünü takip ediyorum ama artık bende kim bana yazarsa ancak ona yazıcam. İnsan bi nasılsın demeli yani...
hahahaOnu bende düşündüm şu an fatos yat uyu kız uykumu tutmadı yoksa tabi 69 a dustun ya ondan heralde
Onu bende düşündüm şu an fatos yat uyu kız uykumu tutmadı yoksa tabi 69 a dustun ya ondan heralde
evt canm beni dinle sen bol su icerek başla bak o tikicak seni ister istemez az yiceksin ozamnSagolun kizlar ya tesekkur ederim ne guzel destek oluyorsunuz@Mirafatos canim seni takipteyim bu hafta dediginiz gibi bakayim ins faydasi olur da devam ederim. Fatoş sen 69 ları gör de bana da azim olsun
magickk sagol tatlim, soylediklerin motive etti. ins caniniz cekmezaz miktarda yemege calisacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?