Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız nasl skandal yazmym kilom arttmi diye korkarken yarım kilo birden düşmüşüm düşün bide daha regle olmamsm onun sisligi ile çıkan sonuç bu ay cumaya çok mutlu olucagm kesinleşti aman nazar etmiyim

Çarpıntım vardı. Hala devam ediyor ama akşam kadar kötü değilim. Şekeri bırakamamak benim ciddi sorunum ama Ramazan da içecek zaman olacağını sanmıyorum. Biraz bu şekilde azaltmış olurum

Çarpıntım vardı. Hala devam ediyor ama akşam kadar kötü değilim. Şekeri bırakamamak benim ciddi sorunum ama Ramazan da içecek zaman olacağını sanmıyorum. Biraz bu şekilde azaltmış olurum

Geçmiş olsun her zaman olan bi sıkıntı mı? Doktora gittin mi?

kız nasl skandal yazmym kilom arttmi diye korkarken yarım kilo birden düşmüşüm düşün bide daha regle olmamsm onun sisligi ile çıkan sonuç bu ay cumaya çok mutlu olucagm kesinleşti aman nazar etmiyim

Ay skandal yazınca kötü bişey oldu sandım ben ohh maşallah siz eriyin ben şişeyim burda

Ay skandal yazınca kötü bişey oldu sandım ben ohh maşallah siz eriyin ben şişeyim burda
ay canm senin şişmiş halin bizim erimiş halimize anca denk gelicek sozde sen hamilesin ama biz daha tombisizsen almican zaten fazla dedim ya ben 5 kilo yu verene kadar oooo oooo sen ozmana kadar bile en fazla bir iki kilo anca almış olrusn ortada 65 de buluşurz senle

Ayyy fatoş ağzından bal damlıyo kız ayy sağlıkla tabiki de şöyle az kilo alsam ay ne iyi olur ya ama sen inşallah 59 u göreceksin canım

Sen bence kolay kolay şişmezsin canım gayetsağlıklı bir hamilelik geçirip ideal kilo sınırında kalırsın fit anne hem şişsende sonuç dünyanın en büyük mutluluğu:))

Sen bence kolay kolay şişmezsin canım gayetsağlıklı bir hamilelik geçirip ideal kilo sınırında kalırsın fit anne hem şişsende sonuç dünyanın en büyük mutluluğu:))

Kızlar valla ne güzel şeyler söylüyosunuz yaaa bir hamilenin en ihtiyacı olan cümleler ay iyiki varsınız canımmm

Ayyy fatoş ağzından bal damlıyo kız ayy sağlıkla tabiki de şöyle az kilo alsam ay ne iyi olur ya ama sen inşallah 59 u göreceksin canım
inslah canm bu yazı 6li kilolarla gecirsem yeter zatn az az vereym bol bol sıkılasaym yerte daha fazlasini ileri hedeflere koydum ne kadar surerse sursun 5li rakam lara geçmeden bırakmak yok

inslah canm bu yazı 6li kilolarla gecirsem yeter zatn az az vereym bol bol sıkılasaym yerte daha fazlasini ileri hedeflere koydum ne kadar surerse sursun 5li rakam lara geçmeden bırakmak yok

Aynen canım bende 55 i görüp sıkılaşmadan gitmiycem burdan seni de bi yere bırakmam kusura bakma öyle zayıflayıf sıkılaşıp beni dobiş bırakmak yok anca beraber kanca beraber beni de zayıflatacaksın hem sende koruma programında olursun.

tabi ki seni birakmam kendimide bidaha birakmam bu kez çok zor verdim Allah bidaha 70leri göstermesin nefret geldi o rakamdan bu sefer hep korucam canmbirlikte verip sonrada form tutucaz

kızlarrrrr benden ikinci bir iyi haber var biraz önce bugün tam da günün de reglemi oldum oohhh risktende kurtuldum cumaya şişliği atıp iyice dusecegimde belli oldu daha ne olsun hobaa tutmayn beni

Ohhhhh hadi gözün aydın canım benim o zaman danssss

tabi ki seni birakmam kendimide bidaha birakmam bu kez çok zor verdim Allah bidaha 70leri göstermesin nefret geldi o rakamdan bu sefer hep korucam canmbirlikte verip sonrada form tutucaz

Evet canım bu sefer hedefe ulaşıp sıkı bi kontrol yapıcaz. Öyle hedefe geldik diye bırakmak yok birbirimizi çekiştire çekiştire bitiricez bu yolu magickk sakın seni unuttuk sanma arkdaşım öyle hedefe ulaşınca hadi ben mezun oluyorum demek yok sımsıkı yapıcaz seni de ve bu koruma programına tabikisi sende dahilsin taş gibi olucaz taşşşşşş

Gelelim spora
10×3 set ile 8 farklı göğüs hareketi
10×3 set ile cemberli 4 farklı kolve göğüs hareketi daha
ardindan 10×4 şınav yani toplam 400 tane göğüs kol,omuz çalışmış oldum
plates çemberi ile iç bacak hareketleri
4 farklı çember hareketi ile 100 er kez yani toplam 400 adet iç bacak hateketi
al karın bolgesi calistirma 4 farklihareket 20×3 =60 ×4= 240 alt karin artı 20×3 köprü hareketi

eeee yeni iylestm benden bukadar reglede oldum simdi bisiklet yapmak bugün artk bu haftalar bunlara yani alt karin , iç bacak ve göğüs e çalışmaya ağırlık vericem

Son düzenleme:
evt canm magickk üçümüz birlikte basladk ilerledik ve birlikte bitiricez ona göre

kız yeşil bişey dicem senle benim şu yazılarımı okuyan evlenmez valla korkacaklar
Ya yazmayın böyle şeyler benim nisanlimda aslan burcu ya valla terkedecem bu yazdıklarınıza sonra
Bırakmadım canım ama giremedim dün biraz rahatsızdim dunun menüyu yazarım şimdi
günaydın kızlar 2 gündür yazamıyorum.saglik sorunu nedenıle.bu arada oruc da tutamıyorum.coookkkk üzgün ve
mutsuzum
Geçmiş olsun canım toparlanrisin çabucak umarım çok zorlama kendini
Hanimlar cok cok cok ozur dilerim annemin koluna dikis atildi demistim ya onun yaninda kaldim pazardan beri inteenet yoktu evinde benimde paketim yoktu. Cok uzuldum menulerimi yazanadim nasilsiniz nasil gidiyor .
deadline
annene acil şifalar dilerim inşallah iyidir simdi

Dünkü menim
Kahvaltı 8.00 1 haşlanmış yumurta 10 zeytin 1 kk peynir maydanoz 1 kapya biber
Öğle 12.00 3 yk zeytinyağlı bakla salata 1 haşlanmış yumurta
Ara 16.00 1 yeşil elma 5 çiğ kaju 15 fıstık
Akşam 19.30 : 200 gr yoğurt tarçın 1 dilim ananas 10 fındık 10 badem 2 ceviz
Su 2 lt spor yok

Sahur saat 2 de 2 haşlanmış yumurta maydanoz 60 gr peynir 5 zeytin 1 bardak tarçınlı sut 1 hurma 2 ceviz yedim

daha ne olsun canım

Canım sonra iyi yönlerini de yazdım onları da oku

Çok güzel menü inşallah sonuçda güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…