• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar hayırlı Ramazanlar dün işk sahır menüm;

1 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar beyaz peynir
3 ceviz, 10 badem,
Domates, maydonoz, yeşillik
1 bardak süt, 3 hurma

Çok güzel menü olmuş canım. Allah kolaylık versin.

Cumartesi canım olmadım ama tüm belirtileri var:)

Hayırlısı bakalım belirtiler çok karışıyor aldanma ona cumartesiyi bekleyelim biz.

@bluegreeneyes canım çocuk nasıl oldu gelmedin merak ettim. Selnurr Selnurr canım sen menünü yazdın mı ben mi görmedim? @sevilay80 canım ya sanki sen kaç gündar menü yazmıyor gibisin? @minemelek2015 canım menü? M merkerdemus canım senin de menünü göremedim. deadline deadline sen de yazmamışsın canım. Kızlar yine gevşedik mi nerdesiniz? Sakın ramazan da geldi rehavete kapılmak yok.
haklısın bir düzenli menü yazamadım ama yok aksine ben ramazanda toparlanıyorum bugünden itibaren düzenli menülerimi paylaşacağım sen mi takip ediyorsun paylaşımları seni mi etiketleyeyim

Arkadaşlar şimdiden Ramazan ayınız ve ilk sahurunuz hayırlı olsun. Allah kolaylık versin. İbadetlerinizi kat kat kabul etsin. Sofranız bereketli olsun. Oruçla birlikte vücudunuz sağlığa kavuşsun inşallah. ohhh bide hamile duası aldınız tamamdır :KK200::KK54:
aminnn

haklısın bir düzenli menü yazamadım ama yok aksine ben ramazanda toparlanıyorum bugünden itibaren düzenli menülerimi paylaşacağım sen mi takip ediyorsun paylaşımları seni mi etiketleyeyim

Yok canım öyle belli birisi takip etmiyor menüleri yani sizinde bizleri takip etmeniz gerekiyor aslında amaç birbirimizi takip etmek çünkü. Ama etiket olarak kaptanı etiketleyebilirsin.

Y YesilinBuyusu tesekkur ederim canm birkaç kez sordun dönemedim bi fırsat bulup özür dilerim.. canm pazar akşamı biraz ateşlendi sonra geçti çok şükür pazartesi buradaki hastanedeydik akşama kadar muayene ultrason derken orda geçti akşam da kosturmayla geçti dün de Samsun'a gittik orda ultrason cektirecegimiz zaman sabah 5 gibi yola cikmamiz gerekiyor o yuzden memlekette halledip gidiyoruz... Dün de orda muayene kan tahlilleri yapıldı çok şükür şimdilik taş ile ilgili problem yok büyüme de olmamış Eylül sonu için tekrar gideceğiz... Bir de bilmiyorum sizlerin çocuklarda oluyor mu biz bir senedir sürekli gidip geliyoruz benim paşa stres yapiyor bir iki gün öncesinden sessizlesiyor bulantı kusma oluyor ama orayı atlatinca geçiyor. Allah'tan doktorumuz çok iyi onu seviyor o yüzden gidiyor bir de sevmese yedik ayvayi :KK43:
Geçmiş olsun canm :(

Canım black e yazdım da sana ayrı yazayım benim tek hedefim sıkılaşmak değildi yağ yakımına devam etmek sıkılaşmak ve kaslarımı güçlendirmekti zaten direk 50 kilo ile başlamadık kademeli olarak artırdık. Fitness hiçbir işe yaramıyor diyemem çünkü yaradığını biliyorum sarece meyvesini geç veriyor. Benimde onu bekleyecek vaktim olmadı çünkü plan değiştirip 2. çocuğa feçince bıraktım. Plates ile fitness daki gibi yağ yakımına devam edemezsin yani yakar ama çok az miktarda. O sizin bahsettiğiniz erkeklerin vücuduna gelebilmek için özel protein tozları kullanıp vücut yağ oranını %8 %10 gibi seviyelere indirip deli gibi spor yapmak lazım. Benim vücudumda yağ olduğu için yaptığım spor hem o yağlara yönelik hem mevcut kasları güçlendirmeye yönelikti ama 15 gün bunun için çok kısa bir süre hee işte plates ile farkı da burda sıkılaşmak için 15 gün plates yapsan hemen sana güzel bi karşılık verir. Bu yüzden sıkılaşma konusunda platesi tek geçiyorum canım o benim canımmmm :KK48: yarın muayene var bakalım doktor izin verirse hemen başlıycam burdakileri ankaraya götürmemek içinde oraya set sipariş edicem hemen. Çember çok güzel di mi ya böyle iç bacağının titrediğini hissediyosun:KK45:
benim de daha önce gittigin salonlar genelde hep fitnes salonlari idi canm bizi ve kızları benim evde bu yaptgm şekil calistryolardi ama erkekleri o senin yaptgn şekil calistiriyorlardi ondan canm yoksa ozaman da yazmstn bunlari biliyorum :-)aaaaaa gece 4de bir dedikodunu yapalm dedik sende hemen de duyuyorsun :KK70: daha yapamadk bile:KK70:

Artık iyileştiğine göre sahalara geri dönersin canım. :KK39: bu arada regl oldun mu?
evt ufak ufak dönüyorum canm dünkü gibi filan yaparm bir iki gün fazla zorlamadan ;) halsizlik var hala vucudu fazla yormiyim 1 saati gecmiycek sekilde yaparm bu ara artk regle bitiside tam gaz dönerim sporuma ;) henüz regle olmadm ama bugün tam gunum gelmesi lazm ve olcakmisim gibi kasiklarda da ağrı var bekliyrm ama regl olucak gibi hissediyorm ;)

Yok canım öyle belli birisi takip etmiyor menüleri yani sizinde bizleri takip etmeniz gerekiyor aslında amaç birbirimizi takip etmek çünkü. Ama etiket olarak kaptanı etiketleyebilirsin.
tamam canım anladım acaba yeni bir değişiklik oldu mu diye sordum

Dün akşam oldukça kötüydüm, yemek yemedim sadece yattım. Haliyle yediklerimi de paylaşamadım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, 6-7 zeytin, domates, salatalık
Ara
1 şekerli kahve
Öğle
1 dilim tb ekmek, burgur köfteli ıspanak
Akşam
YOK, gece sadece biraz ayran içtim.

kızlar kizlaaarrr :skandal:
ben 2 serum yiyip yattm reglede olamadm fazla cikabilirm diye korkanlen şok:halay:kilo vermisimmm :skandal: daha reglem gelmediği halde çok güzel düşüş olmuş:KK71: Allaaaaah cumaya yaşadım oohhh ooohhh tutmayn beni:KK71:
Oh canım çok sevindim 69 u gördün heralde :halay:

Oh canım çok sevindim 69 u gördün heralde :halay:
bende çok sevindim canm :KK76: öyle sayılır suan 500gr gitms canm 70 00 ama cuma ya da 100 gr bile daha gitse yetiyo görmüş oliyorm artk :KK48: belki yarina bile gider 100gr sonucta ;) ay çok mutlu oldum ya çok moral oldu bana:rapci:

Dün akşam oldukça kötüydüm, yemek yemedim sadece yattım. Haliyle yediklerimi de paylaşamadım.
Sabah
Ara
1 şekerli kahve
Öğle
Akşam
Geçmiş olsun canım

benim de daha önce gittigin salonlar genelde hep fitnes salonlari idi canm bizi ve kızları benim evde bu yaptgm şekil calistryolardi ama erkekleri o senin yaptgn şekil calistiriyorlardi ondan canm yoksa ozaman da yazmstn bunlari biliyorum :-)aaaaaa gece 4de bir dedikodunu yapalm dedik sende hemen de duyuyorsun :KK70: daha yapamadk bile:KK70:

Ayy fatoşşş salonlar değişmiş valla canım artık kız erkek dinlemiyolar bildiğin girişiyolar :KK70: öyle hemen yakalarım ben bak her mesajı okuduğum burdan belli işte normalde sen beni etiketlememiştin çünkü :KK70:

ben 2 serum yiyip yattm reglede olamadm fazla cikabilirm diye korkanlen şok:halay:kilo vermisimmm :skandal: daha reglem gelmediği halde çok güzel düşüş olmuş:KK71: Allaaaaah cumaya yaşadım oohhh ooohhh tutmayn beni:KK71:

Kız niye skandal yazıyon Allah seni emi devamını okuyamadım bi an noldu acaba dedim. Ayyyy çok sevindim fatoş valla hızını aldın kız durduramayız artık seni maşallah :KK55:

Sabah
Ara
1 şekerli kahve
Öğle
Akşam

Hayırdr canım niye kötüydün menü güzel ama kahveyi şekersiz içsen harika olur:KK66:

Maşallah canım 7 li rakamlara veda edeceksin öyleyse cumaya süperr:)) Darısı başımıza inşallah

deadline deadline 15.05.2018 salı menum

kalkar kalkmaz 500 ml su

kahvaltı:
1 fincan şekerli sütlü kahve
1 yumurta
1 dilim ekmek
2-3 zeytin

ara:
350 ml su

Öğle:
4-5 kaşlk pilav üstü kurufasulye
Brüksel lahanası salatası

ara:
çay
avuc kadar irmik helvası (bu aralar kutlamalar var)
350 ml su

Akşam:
2 kase Brüksel lahanası salatası
Sütlü kahve

Back