Tabii tabiii bırakmak yok peki regl oldun mu canım ya ne gündü seninki?
Günaydın kızlar hayırlı Ramazanlar dün işk sahır menüm;
1 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar beyaz peynir
3 ceviz, 10 badem,
Domates, maydonoz, yeşillik
1 bardak süt, 3 hurma
Cumartesi canım olmadım ama tüm belirtileri var:)
haklısın bir düzenli menü yazamadım ama yok aksine ben ramazanda toparlanıyorum bugünden itibaren düzenli menülerimi paylaşacağım sen mi takip ediyorsun paylaşımları seni mi etiketleyeyim@bluegreeneyes canım çocuk nasıl oldu gelmedin merak ettim.Selnurr canım sen menünü yazdın mı ben mi görmedim? @sevilay80 canım ya sanki sen kaç gündar menü yazmıyor gibisin? @minemelek2015 canım menü? M merkerdemus canım senin de menünü göremedim. deadline sen de yazmamışsın canım. Kızlar yine gevşedik mi nerdesiniz? Sakın ramazan da geldi rehavete kapılmak yok.
aminnnArkadaşlar şimdiden Ramazan ayınız ve ilk sahurunuz hayırlı olsun. Allah kolaylık versin. İbadetlerinizi kat kat kabul etsin. Sofranız bereketli olsun. Oruçla birlikte vücudunuz sağlığa kavuşsun inşallah. ohhh bide hamile duası aldınız tamamdır
haklısın bir düzenli menü yazamadım ama yok aksine ben ramazanda toparlanıyorum bugünden itibaren düzenli menülerimi paylaşacağım sen mi takip ediyorsun paylaşımları seni mi etiketleyeyim
Geçmiş olsun canmY YesilinBuyusu tesekkur ederim canm birkaç kez sordun dönemedim bi fırsat bulup özür dilerim.. canm pazar akşamı biraz ateşlendi sonra geçti çok şükür pazartesi buradaki hastanedeydik akşama kadar muayene ultrason derken orda geçti akşam da kosturmayla geçti dün de Samsun'a gittik orda ultrason cektirecegimiz zaman sabah 5 gibi yola cikmamiz gerekiyor o yuzden memlekette halledip gidiyoruz... Dün de orda muayene kan tahlilleri yapıldı çok şükür şimdilik taş ile ilgili problem yok büyüme de olmamış Eylül sonu için tekrar gideceğiz... Bir de bilmiyorum sizlerin çocuklarda oluyor mu biz bir senedir sürekli gidip geliyoruz benim paşa stres yapiyor bir iki gün öncesinden sessizlesiyor bulantı kusma oluyor ama orayı atlatinca geçiyor. Allah'tan doktorumuz çok iyi onu seviyor o yüzden gidiyor bir de sevmese yedik ayvayi
benim de daha önce gittigin salonlar genelde hep fitnes salonlari idi canm bizi ve kızları benim evde bu yaptgm şekil calistryolardi ama erkekleri o senin yaptgn şekil calistiriyorlardi ondan canm yoksa ozaman da yazmstn bunlari biliyorumCanım black e yazdım da sana ayrı yazayım benim tek hedefim sıkılaşmak değildi yağ yakımına devam etmek sıkılaşmak ve kaslarımı güçlendirmekti zaten direk 50 kilo ile başlamadık kademeli olarak artırdık. Fitness hiçbir işe yaramıyor diyemem çünkü yaradığını biliyorum sarece meyvesini geç veriyor. Benimde onu bekleyecek vaktim olmadı çünkü plan değiştirip 2. çocuğa feçince bıraktım. Plates ile fitness daki gibi yağ yakımına devam edemezsin yani yakar ama çok az miktarda. O sizin bahsettiğiniz erkeklerin vücuduna gelebilmek için özel protein tozları kullanıp vücut yağ oranını %8 %10 gibi seviyelere indirip deli gibi spor yapmak lazım. Benim vücudumda yağ olduğu için yaptığım spor hem o yağlara yönelik hem mevcut kasları güçlendirmeye yönelikti ama 15 gün bunun için çok kısa bir süre hee işte plates ile farkı da burda sıkılaşmak için 15 gün plates yapsan hemen sana güzel bi karşılık verir. Bu yüzden sıkılaşma konusunda platesi tek geçiyorum canım o benim canımmmmyarın muayene var bakalım doktor izin verirse hemen başlıycam burdakileri ankaraya götürmemek içinde oraya set sipariş edicem hemen. Çember çok güzel di mi ya böyle iç bacağının titrediğini hissediyosun
evt ufak ufak dönüyorum canm dünkü gibi filan yaparm bir iki gün fazla zorlamadanArtık iyileştiğine göre sahalara geri dönersin canım.bu arada regl oldun mu?
tamam canım anladım acaba yeni bir değişiklik oldu mu diye sordumYok canım öyle belli birisi takip etmiyor menüleri yani sizinde bizleri takip etmeniz gerekiyor aslında amaç birbirimizi takip etmek çünkü. Ama etiket olarak kaptanı etiketleyebilirsin.
Oh canım çok sevindim 69 u gördün heraldekızlar kizlaaarrr
ben 2 serum yiyip yattm reglede olamadm fazla cikabilirm diye korkanlen şokkilo vermisimmm daha reglem gelmediği halde çok güzel düşüş olmuş Allaaaaah cumaya yaşadım oohhh ooohhh tutmayn beni
bende çok sevindim canmOh canım çok sevindim 69 u gördün heralde
Geçmiş olsun canımDün akşam oldukça kötüydüm, yemek yemedim sadece yattım. Haliyle yediklerimi de paylaşamadım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, 6-7 zeytin, domates, salatalık
Ara
1 şekerli kahve
Öğle
1 dilim tb ekmek, burgur köfteli ıspanak
Akşam
YOK, gece sadece biraz ayran içtim.
benim de daha önce gittigin salonlar genelde hep fitnes salonlari idi canm bizi ve kızları benim evde bu yaptgm şekil calistryolardi ama erkekleri o senin yaptgn şekil calistiriyorlardi ondan canm yoksa ozaman da yazmstn bunlari biliyorumaaaaaa gece 4de bir dedikodunu yapalm dedik sende hemen de duyuyorsun daha yapamadk bile
kızlar kizlaaarrr
ben 2 serum yiyip yattm reglede olamadm fazla cikabilirm diye korkanlen şokkilo vermisimmm daha reglem gelmediği halde çok güzel düşüş olmuş Allaaaaah cumaya yaşadım oohhh ooohhh tutmayn beni
Dün akşam oldukça kötüydüm, yemek yemedim sadece yattım. Haliyle yediklerimi de paylaşamadım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, 6-7 zeytin, domates, salatalık
Ara
1 şekerli kahve
Öğle
1 dilim tb ekmek, burgur köfteli ıspanak
Akşam
YOK, gece sadece biraz ayran içtim.
kızlar kizlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?