• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Arkadaşlar şimdiden Ramazan ayınız ve ilk sahurunuz hayırlı olsun. Allah kolaylık versin. İbadetlerinizi kat kat kabul etsin. Sofranız bereketli olsun. Oruçla birlikte vücudunuz sağlığa kavuşsun inşallah. ohhh bide hamile duası aldınız tamamdır :KK200::KK54:
Kızlar ben oruç tutmayacağım, belki soranınız olur diye yazmak istedim :) Müslüman değilim çünkü, ama hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun:KK200:

kızlar benim migdem çok kazindi canm biseyler atistirmak istedi gözüme en masum süt göründü bir koca bardak süt içtim haberiniz olsun :KK66:
olsun canım menün çok hafifti zaten, sporun da çok iyiydi. hastasın zaten vücut direncin daha önemli şu durumda. onun sesini dinle :)

-bugünkü menüm-

sabah

domates,salatalık,maydanoz,yeşil ve kapya biber
1 tk tahin-pekmez
2 dilim tb ekmek
3 yk badem peyniri
5 zeytin

ara
7 çilek
1 yeni dünya

öğle
4 kepçe mercimek çorba
3 yk tb makarna

akşam
3 yk yulaf
1 bardak badem sütü
1 yk pekmez
2 ceviz
1/2 muz
2 yk tb makarna
4 kepçe mercimek çorba

ara
1 türk kahvesi
1 yeşil çay
1 rezene

off ne çok yemişim, yerken değil yazarken anladım resmen :KK57:

2 litre su, 1 saat yürüyüş

Iyi akşamlar arkadaşlar yine ihmal ettim buraları kusura bakmayın iki gün cok yoğun çalıştım dairede ve arazide neyse yarından itibaren izinliyim 10 gün
Gece sahurda yulaf kepekli omlet yemeyi dusundüşünüyorum ramazanda kilo almam istemiyorum
Kızlar callanetics halkında ne düşünüyorsunuz ben 3 sene evvel yapmistim cardio ile birlikte herkes çok zayıfladın demişti be hic o spora yormadim incelmemi tekrar denemeyi düşünüyorum ramazanda nasıl olur bilemem ama
Canım callenetics harika bence bir ara biraz yaptım bütün kasları çalıştırıyor ama zor geldi bıraktım yapabilirsen yap super olur

canım neden 50 kilo bacak çalıştığın halde incelemedin biliyor musun
çünkü az ağırlık + sık tekrar = sıkılaşma demek. pilatesin mantığı da budur zaten, direnç lastikleri vs ufak ağırlık gibidir. ya da pilateste 1 kiloluk dumbellar kullanılır mesela.
amaaa yüksek ağırlık + az tekrar = şişmek demek. erkek tipi kaslanmak demek.
yani diyeceğim o ki kızlar, amacınız sıkılaşmasaysa küçük ağırlıklarla sık tekrarlar yapın :KK39: yok ben biraz kaslarım da oluşsun diyorsanız ağırlık miktarını arttırmanız lazım, tekrar sayısını değil :KK39:

Canım hemen 50 kilo ile başlamadım zaten ve tekarlarımız sıktı fitness skılaşmak için biraz daha fazla zaman istiyor sadece meyvesini hemen vermiyor. Benim ordaki amacım sadece sıkılaşmak değildi aynı zamanda yağ yakımına da devam etmekti ağırlık kullanmaktaki amacımız da buydu. O yüzden plates yerine fitness ı tercih etmiştim hem kardiyo hem ağırlık çalışıyodum. Ama uzun süre devam edemedim çünkü plan değiştirdim. Bebişe karar verdik. Ay ben bunu bu sayfaya kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama sen benim şu anki halime bakma kuzum benim spor geçmişim çok iyidir. :KK70: Eğitmenlik kurslanına da gittim ama sertifika parasını ödeyemediğim için sertifikamı alamadım. Küçüklükten beri sporun içindeyim. Zaten bu kiloları da memur olunca spor yapamadığım için aldım peki neden yapamadım küçük bir ilçedeydim ve imkanlar yoktu. Evde de devam edemedim çünkü eve bile iş götürüp çalışıyodum salak gibi. Memuriyete başladığımda 47 kiloydum 3 yıl içinde 69 a çıktım. Ankaraya tayin olunca 10 kilosunu verdim. Sonrası da hamilelik felan işte...

-bugünkü menüm-

sabah

domates,salatalık,maydanoz,yeşil ve kapya biber
1 tk tahin-pekmez
2 dilim tb ekmek
3 yk badem peyniri
5 zeytin

ara
7 çilek
1 yeni dünya

öğle
4 kepçe mercimek çorba
3 yk tb makarna

akşam
3 yk yulaf
1 bardak badem sütü
1 yk pekmez
2 ceviz
1/2 muz
2 yk tb makarna
4 kepçe mercimek çorba

ara
1 türk kahvesi
1 yeşil çay
1 rezene

off ne çok yemişim, yerken değil yazarken anladım resmen :KK57:

2 litre su, 1 saat yürüyüş

Ay ilk defa doyurucu bir menü gördüm sende. :KK66:

Selam kızlar
Kahvaltı klasik karatay avuç içi kadar peynir 7 zeytin 2 ceviz
Ara türk kahvesi 6 badem 1 elma
Akşam dışarıdaydım 1 porsiyon köfte salata ayran
Bugün yürüyüş yaptım 8 bin adıma yakın yürümüşüm

Menü + spor :super::KK200:

Iyi akşamlar arkadaşlar yine ihmal ettim buraları kusura bakmayın iki gün cok yoğun çalıştım dairede ve arazide neyse yarından itibaren izinliyim 10 gün
Gece sahurda yulaf kepekli omlet yemeyi dusundüşünüyorum ramazanda kilo almam istemiyorum
Kızlar callanetics halkında ne düşünüyorsunuz ben 3 sene evvel yapmistim cardio ile birlikte herkes çok zayıfladın demişti be hic o spora yormadim incelmemi tekrar denemeyi düşünüyorum ramazanda nasıl olur bilemem ama

Canım içeriğini biliyosundur zaten yoga+plates+bale benim yapmadığım bi spor içlerinden sadece plates konusunda bilgim var. Ama zor olduğunu biliyorum. Etkili güzel bi spor özellikle tabiki sıkılaşmak konusunda. Peki bu kadar ağırını yapabilecek misin? Ya da şöyle sorayım nasıl yapacaksın evde kendin yapacaksan riskli diyebilirim. Sadece plates ile başlamayı düşünmez misin? Ki ben hep söylüyorum platesi de ya daha önce eğitmen eşliğinde yapmış olmanız ya da yaparken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Ters bi hareket ciddi sakatlık çıkarıyor. Merak ettim salona mı gitmeyi düşünüyosun canım? Birde bak şimdi kk da bi gruba baktım senin için canım evet yapanlar memnun ama evde yaptım diyeni görmedim sanki.

bluegreeneyes bluegreeneyes canım çocuk nasıl oldu gelmedin merak ettim. Selnurr Selnurr canım sen menünü yazdın mı ben mi görmedim? sevilay80 sevilay80 canım ya sanki sen kaç gündar menü yazmıyor gibisin? M minemelek2015 canım menü? M merkerdemus canım senin de menünü göremedim. deadline deadline sen de yazmamışsın canım. Kızlar yine gevşedik mi nerdesiniz? Sakın ramazan da geldi rehavete kapılmak yok.

canım neden 50 kilo bacak çalıştığın halde incelemedin biliyor musun
çünkü az ağırlık + sık tekrar = sıkılaşma demek. pilatesin mantığı da budur zaten, direnç lastikleri vs ufak ağırlık gibidir. ya da pilateste 1 kiloluk dumbellar kullanılır mesela.
amaaa yüksek ağırlık + az tekrar = şişmek demek. erkek tipi kaslanmak demek.
yani diyeceğim o ki kızlar, amacınız sıkılaşmasaysa küçük ağırlıklarla sık tekrarlar yapın :KK39: yok ben biraz kaslarım da oluşsun diyorsanız ağırlık miktarını arttırmanız lazım, tekrar sayısını değil :KK39:
canm bende bunu yeşile anlatmaya çalıştım ama dinlemedi yani tam tersine o tarz fitnes yapanlar kilo aliyor o agirlikla calisan erkekler genislemek için calisiyor zaten açıklamaya çalıştım ama o kendimi guclendircem filan gibi israrlarda bulununca bende bisey diyemedim zaten tam hamilelik planına 1 ay kala yapilmasinin da uygun olmadi onuda ama neyse yasyarak oldu artk doğum sonrasına direk gene plates yapar orası kesin :KK66:

Son düzenleme:
Y YesilinBuyusu tesekkur ederim canm birkaç kez sordun dönemedim bi fırsat bulup özür dilerim.. canm pazar akşamı biraz ateşlendi sonra geçti çok şükür pazartesi buradaki hastanedeydik akşama kadar muayene ultrason derken orda geçti akşam da kosturmayla geçti dün de Samsun'a gittik orda ultrason cektirecegimiz zaman sabah 5 gibi yola cikmamiz gerekiyor o yuzden memlekette halledip gidiyoruz... Dün de orda muayene kan tahlilleri yapıldı çok şükür şimdilik taş ile ilgili problem yok büyüme de olmamış Eylül sonu için tekrar gideceğiz... Bir de bilmiyorum sizlerin çocuklarda oluyor mu biz bir senedir sürekli gidip geliyoruz benim paşa stres yapiyor bir iki gün öncesinden sessizlesiyor bulantı kusma oluyor ama orayı atlatinca geçiyor. Allah'tan doktorumuz çok iyi onu seviyor o yüzden gidiyor bir de sevmese yedik ayvayi :(

Y YesilinBuyusu tesekkur ederim canm birkaç kez sordun dönemedim bi fırsat bulup özür dilerim.. canm pazar akşamı biraz ateşlendi sonra geçti çok şükür pazartesi buradaki hastanedeydik akşama kadar muayene ultrason derken orda geçti akşam da kosturmayla geçti dün de Samsun'a gittik orda ultrason cektirecegimiz zaman sabah 5 gibi yola cikmamiz gerekiyor o yuzden memlekette halledip gidiyoruz... Dün de orda muayene kan tahlilleri yapıldı çok şükür şimdilik taş ile ilgili problem yok büyüme de olmamış Eylül sonu için tekrar gideceğiz... Bir de bilmiyorum sizlerin çocuklarda oluyor mu biz bir senedir sürekli gidip geliyoruz benim paşa stres yapiyor bir iki gün öncesinden sessizlesiyor bulantı kusma oluyor ama orayı atlatinca geçiyor. Allah'tan doktorumuz çok iyi onu seviyor o yüzden gidiyor bir de sevmese yedik ayvayi :KK43:

Canım çok geçmiş olsun iyi çıkmasına sevindim valla asya daha 9 aylık olduğu için öyle kontrol felan anlıycak zamanda değil ama senin tahminin doğrudur bene strest yapıyor olabilir çocuk sonuçta herşeyi anlıyolar. Bende strest olduğum zaman ishal olurum mesela ki normalde kabızlık sorunu çekmeme rağmen. İnşallah daha da iyiye gider canım.

canm bende bunu yeşile anlatmaya çalıştım ama dinlemedi yani tam tersine o tarz fitnes yapanlar kilo aliyor o agirlikla calisan erkekler genislemek için calisiyor zaten açıklamaya çalıştım ama o kendimi guclendircem filan gibi israrlarda bulununca bende bisey diyemedim zaten tam hamilelik planına 1 ay kala yapilmasinin da uygun olmadi onuda ama neyse yasyarak oldu artk doğum sonrasına direk gene plates yapar orası kesin :KK66:

Canım black e yazdım da sana ayrı yazayım benim tek hedefim sıkılaşmak değildi yağ yakımına devam etmek sıkılaşmak ve kaslarımı güçlendirmekti zaten direk 50 kilo ile başlamadık kademeli olarak artırdık. Fitness hiçbir işe yaramıyor diyemem çünkü yaradığını biliyorum sarece meyvesini geç veriyor. Benimde onu bekleyecek vaktim olmadı çünkü plan değiştirip 2. çocuğa feçince bıraktım. Plates ile fitness daki gibi yağ yakımına devam edemezsin yani yakar ama çok az miktarda. O sizin bahsettiğiniz erkeklerin vücuduna gelebilmek için özel protein tozları kullanıp vücut yağ oranını %8 %10 gibi seviyelere indirip deli gibi spor yapmak lazım. Benim vücudumda yağ olduğu için yaptığım spor hem o yağlara yönelik hem mevcut kasları güçlendirmeye yönelikti ama 15 gün bunun için çok kısa bir süre hee işte plates ile farkı da burda sıkılaşmak için 15 gün plates yapsan hemen sana güzel bi karşılık verir. Bu yüzden sıkılaşma konusunda platesi tek geçiyorum canım o benim canımmmm :KK48: yarın muayene var bakalım doktor izin verirse hemen başlıycam burdakileri ankaraya götürmemek içinde oraya set sipariş edicem hemen. Çember çok güzel di mi ya böyle iç bacağının titrediğini hissediyosun:KK45:

Son düzenleme:
bluegreeneyes bluegreeneyes canım çocuk nasıl oldu gelmedin merak ettim. Selnurr Selnurr canım sen menünü yazdın mı ben mi görmedim? sevilay80 sevilay80 canım ya sanki sen kaç gündar menü yazmıyor gibisin? M minemelek2015 canım menü? M merkerdemus canım senin de menünü göremedim. deadline deadline sen de yazmamışsın canım. Kızlar yine gevşedik mi nerdesiniz? Sakın ramazan da geldi rehavete kapılmak yok.

Burdayım canım tabi ki Ramazanda bırakmak yok Ramazan sonuna 60 ları görmem lazım:))

saat 4 olmuş hala uyumadim ya işte yoğun spor yapinca ne güzeluyuyordum 2 gün bile ara versem uyuyamiyorum enerjiyi vücut atamiyor demek ki spor şart:rapci:

Artık iyileştiğine göre sahalara geri dönersin canım. :KK39: bu arada regl oldun mu?

Back