• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

947D41E5-D1AC-43AB-AED7-2026443B59DA.jpeg

Günaydın kızlar reglme 3 gün kaldı bu dondurma ordan geliyor kuru kayısı hurma falan aldım tatlı krizleri için bugün onlardan yiyeyim diyorum tatlı krizi okursa yarın zaten otuç olacağım sıkıntım olmaz:)

Canım o dondurmanın bir cezası var biliyorsun değil mi :sopa: normalde bu cezayı hemen yapman lazım ama farklı bir ihtimal olduğu için regl olursan şöyle güzel bir çeşit sporu fazladan yapıyorsun anlaştık mı :KK39:

Çok güzel başlangıç

Bol kuruyemişli bir gün olmuş kaptan :KK66:

Canım hani yemek nerde bu listede? Sadece meyve var. Olmaşşşşşş :KK20: yarın muhakkak bekliyorum sporu canım

Cnım menü çok güzelde sanki bi kaç gündr hiç spor yapmıyorsun sen?

Black magıcck de benim gibi karataycı canım bizde serbest gıdalarda miktar sınırı yok. Yani istersen 2 tabak ye doyana kadar yeme hakkımız var. Biz kaşık hesabı yaparsak sizi yanltmış oluruz beslenme şeklimiz farklı çünkü. Geçen de söyledim ya ben saymaya kalksam belki 40 kaşık çıkar sende aaa bu 40 kaşık yiyo ama zayıflıyo dersin ki bu yanlış olur.
Aynen canım karatayda gi si düşük gıdalarda miktar yok doyana kadar zaten ben 1 tabakla doyuyorum

çok geçmiş olsun :KK43: acilde kan tahlillerine bakıldı mı?
canm kan tahlili alınmadı direk serum taktılar nedenini sorduk eside gidip bir kaç kez sordu net bi açıklama yapan olmadı sonra iyi olmayınca 2.serumu taktılar o bitincede gene söyledim doktorunuz gerek görmemiş vardiya değişimi oldu zaten kendisi çıktı burda sadece acil durumunuza müdehale yapıyoruz siz kadın doğumdan sıra alıp baktirabilirsiniz filan dediler

blonde ambition blonde ambition canımmmmmmm iyileştin mi? Sensiz hiç olmuyo burası hadi iyileş de gel artık. Şu kadar spor yaptım de bizde hasetimizden çatlayalım hadiiiiiii arkadaşım.
aayyy canm sorma nazar değdi sporuma galiba :KK70: şimdi spor bana çok uzak 2 gündür hep yatıyorum :( inşallah yarına kadar iyilesirim de yarın güzel bir spor yaparım :KK61: dün gece ishalim durdu ve diğer :kusmuk: da durdu uyuyabildim canm suan bulantı,ağrı ve halsizlik kaldı :( inşallah bugün de onlar geçer de yarın sabaha iyi bir şekilde uyanirim :( bu hafta ümidim kalmadı :( 2 gün yatis 2de serum şiştim kesin fazla cikicam ya bide yarın sabah regle olmam lazm hepsinin ödemi bir araya toplandı bu hafta kotym:olamaz:

aayyy canm sorma nazar değdi sporuma galiba :KK70: şimdi spor bana çok uzak 2 gündür hep yatıyorum :KK43: inşallah yarına kadar iyilesirim de yarın güzel bir spor yaparım :KK61: dün gece ishalim durdu ve diğer :kusmuk: da durdu uyuyabildim canm suan bulantı,ağrı ve halsizlik kaldı :KK43: inşallah bugün de onlar geçer de yarın sabaha iyi bir şekilde uyanirim :KK43: bu hafta ümidim kalmadı :KK43: 2 gün yatis 2de serum şiştim kesin fazla cikicam ya bide yarın sabah regle olmam lazm hepsinin ödemi bir araya toplandı bu hafta kotym:olamaz:

Canım bi kan versen ya. Ay ben meraktan çatlıycam burda. :anneadayı: Mirada da böyle olmuştu diyosun.:anne: Bu hafta hastasın canım şişkinlik de var kiloya takılma ama bir an evvel iyileş bekliyoruz seni. :KK19:

Canım o dondurmanın bir cezası var biliyorsun değil mi :sopa: normalde bu cezayı hemen yapman lazım ama farklı bir ihtimal olduğu için regl olursan şöyle güzel bir çeşit sporu fazladan yapıyorsun anlaştık mı :KK39:

Dün yine 45 dk yürüyüş birde 31 gün fit uygulamasındaki egzersizleri yaptım canım ama cezası olduğunu bilmiyordum çok masum geldi gözüme kerata:)) fazladan sporu tabi ki yaparım canım sağol:)

Canım bi kan versen ya. Ay ben meraktan çatlıycam burda. :anneadayı: Mirada da böyle olmuştu diyosun.:anne: Bu hafta hastasın canım şişkinlik de var kiloya takılma ama bir an evvel iyileş bekliyoruz seni. :KK19:
evt canm mirada da benim yediğim serumlarn hatti hesabi yok bu hale gelip hep serumluk oluyodum ama doktorlar hamilelikten şüphelenmedi bişey dokandı galiba bide geçen de konuşmuştuk ya net çıkmasi için beklemek lazım diye ondan bir kaç gün daha beklersem zaten tam netleşecek çünkü yarın regle olmam lazm normalde günüm hiç şaşmaz ama olmazsam bir iki gün daha beklerim baktm gelmiyor ozamn direk şüpheli olmuş olur zaten hemde test garanti çıkar kanda da değer kendini net belli eder diye düşünüyorm canm 2 gün daha bekleyim durum netlesir ;) yanlız 1 hafta önce de aynı olmuş olmam da ilginç keşke dün onu soyleseydim ama doktora vardgmda kendimden gecmis haldeydim aklima hicbisey demek gelmedi o yüzden

Dün yine 45 dk yürüyüş birde 31 gün fit uygulamasındaki egzersizleri yaptım canım ama cezası olduğunu bilmiyordum çok masum geldi gözüme kerata:)) fazladan sporu tabi ki yaparım canım sağol:)

Ah o keratalar yok mu o keratalar bizi bu hallere düşüren hep o keratalar zaten :KK70:

evt canm mirada da benim yediğim serumlarn hatti hesabi yok bu hale gelip hep serumluk oluyodum ama doktorlar hamilelikten şüphelenmedi bişey dokandı galiba bide geçen de konuşmuştuk ya net çıkmasi için beklemek lazım diye ondan bir kaç gün daha beklersem zaten tam netleşecek çünkü yarın regle olmam lazm normalde günüm hiç şaşmaz ama olmazsam bir iki gün daha beklerim baktm gelmiyor ozamn direk şüpheli olmuş olur zaten hemde test garanti çıkar kanda da değer kendini net belli eder diye düşünüyorm canm 2 gün daha bekleyim durum netlesir :KK66: yanlız 1 hafta önce de aynı olmuş olmam da ilginç keşke dün onu soyleseydim ama doktora vardgmda kendimden gecmis haldeydim aklima hicbisey demek gelmedi o yüzden

Benimki adete 2 gün kala kanda çıktı canım ki normalde 20. Günde rahme yerleşiyor bu 24. Günde rahme yerleşmesine rağmen yani geç yerleşmesine rağmen adete 2 gün kala kanda çıktı ama sen daha iyi bilirsin tabiki. Niyeyse içimde tuhaf bir his var hadi hayırlısı bakalım :anneadayı::KK200:

Kızlaaaar ay zaman geçmiyor ya perşembe kontrolüm var bi türlü gelmek bilmedi yani şu perşembe mıncırığı bi görseydik yaaa ben asyayı çok özlerdim kontrol günü gelse de bi görsem derdim bunu da şimdiden özlemeye başladım ne güzel bir duygu ya :KK200:Allah isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin:anne:

Kızlaaaar ay zaman geçmiyor ya perşembe kontrolüm var bi türlü gelmek bilmedi yani şu perşembe mıncırığı bi görseydik yaaa ben asyayı çok özlerdim kontrol günü gelse de bi görsem derdim bunu da şimdiden özlemeye başladım ne güzel bir duygu ya :KK200:Allah isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin:anne:
Ne güzel canım işte annelik böyle birşey :KK200:

Ah o keratalar yok mu o keratalar bizi bu hallere düşüren hep o keratalar zaten :KK70:

Benimki adete 2 gün kala kanda çıktı canım ki normalde 20. Günde rahme yerleşiyor bu 24. Günde rahme yerleşmesine rağmen yani geç yerleşmesine rağmen adete 2 gün kala kanda çıktı ama sen daha iyi bilirsin tabiki. Niyeyse içimde tuhaf bir his var hadi hayırlısı bakalım :anneadayı::KK200:
canm Allah korusun gunahda yazmasın ama o durumumu biliyor hiç istemiyorum hiç inslah olmaz naparm bilmiyorm ama asla istemiyorum evliliğim çocuk yapmaya uygun değil hamilelik olursa bütün ipler kopar

canm Allah korusun gunahda yazmasın ama o durumumu biliyor hiç istemiyorum hiç inslah olmaz naparm bilmiyorm ama asla istemiyorum evliliğim çocuk yapmaya uygun değil hamilelik olursa bütün ipler kopar

Allah büyüktür canım tabiki senin halini en iyi bilen o. Ancak şöyle de düşünmek lazım senin halini bile bile o çocuğu nasip etmiş ise muhakkak bir bildiği vardır. Biliyosun bizim şer zannettiklerimizde nice hayırlar gizli. Rabbim gönlüne göre versin ancak var ise üzülme Allahın bir bildiği vardır de canım. Hiç belli olmaz kopartacak zannettiğimiz daha sıkı bağlar bağlar zannettiğmiz kopartır sen içini ferah tut.

Back