• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün çok yorgun olsam bile akşam yürüyüşüne çıkacağım, ölçü işi nasıl sorumluluk yükledi görüyor musun :KK70: dobiş halim dediğin de benden çok ince yalnız :KK16:
evet 4 ceviz fazla 2 olması gerekiyordu :olamaz:
ben yapayım bari söktürücü çayları yeşil, tavsiye edebileceğin bir şey var mı o_O
badem peynirine tuz ve limon ekliyorum , tuzsuz asla yiyemem, biliyorsun ben:KK200: tuz. hatta bazen böyle şekil vermiyorum, lor peyniri gibi kalıyor. o zaman kekikli ya da otlu yapıyorum. sana atarım görürsün nasıl olduğunu. 15 tl'lik badem kullandım ama bir avuç kadar daha var bundan. bir de 15 tl'lik bademden peynir + süt birlikte çıkıyor onu da atacağım sana akşama :anne:

Cünım youtube da dilara koçağın ödem atan çayı var bana çok ili geliyordu onu tavsiye edebilirim

canm kan tahlili alınmadı direk serum taktılar nedenini sorduk eside gidip bir kaç kez sordu net bi açıklama yapan olmadı sonra iyi olmayınca 2.serumu taktılar o bitincede gene söyledim doktorunuz gerek görmemiş vardiya değişimi oldu zaten kendisi çıktı burda sadece acil durumunuza müdehale yapıyoruz siz kadın doğumdan sıra alıp baktirabilirsiniz filan dediler
ah canım ya ne demek kan tahlili yapılmadı? zehirlenmeden şüpheleniyorsun sonuçta. ben de daha 2 ay önce falan son kullanma tarihi geçmiş bir ilaç içmiştim de tahtalı köyü boyluyordum. bütün testlerim yapıldı hatta ilk serumdan sonra gideceğim çok iyiyim dedim bırakmadılar. yattım o gece. zehirlenme bu nasıl önemsemezler
aayyy canm sorma nazar değdi sporuma galiba :KK70: şimdi spor bana çok uzak 2 gündür hep yatıyorum :KK43: inşallah yarına kadar iyilesirim de yarın güzel bir spor yaparım :KK61: dün gece ishalim durdu ve diğer :kusmuk: da durdu uyuyabildim canm suan bulantı,ağrı ve halsizlik kaldı :KK43: inşallah bugün de onlar geçer de yarın sabaha iyi bir şekilde uyanirim :KK43: bu hafta ümidim kalmadı :KK43: 2 gün yatis 2de serum şiştim kesin fazla cikicam ya bide yarın sabah regle olmam lazm hepsinin ödemi bir araya toplandı bu hafta kotym:olamaz:
boş ver senin sağlığından daha mı önemli sanki
Dün yine 45 dk yürüyüş birde 31 gün fit uygulamasındaki egzersizleri yaptım canım ama cezası olduğunu bilmiyordum çok masum geldi gözüme kerata:)) fazladan sporu tabi ki yaparım canım sağol:)
canın tatlı istediğinde bunu yap beni mükemmel kesiyor

1 bardak süt ( bitkisel süt ya da laktozsuz süt seçersen daha iyi olur) + 2 kuru hurma + 1 tk ham kakao. sonra blenderda bızzzzt. ve nefis sağlıklı kakaolu süt :KK200:

ah canım ya ne demek kan tahlili yapılmadı? zehirlenmeden şüpheleniyorsun sonuçta. ben de daha 2 ay önce falan son kullanma tarihi geçmiş bir ilaç içmiştim de tahtalı köyü boyluyordum. bütün testlerim yapıldı hatta ilk serumdan sonra gideceğim çok iyiyim dedim bırakmadılar. yattım o gece. zehirlenme bu nasıl önemsemezler

boş ver senin sağlığından daha mı önemli sanki

canın tatlı istediğinde bunu yap beni mükemmel kesiyor

1 bardak süt ( bitkisel süt ya da laktozsuz süt seçersen daha iyi olur) + 2 kuru hurma + 1 tk ham kakao. sonra blenderda bızzzzt. ve nefis sağlıklı kakaolu süt :KK200:

Çok sağol canım bu akşam yapayım ben u tarifi:)

Sanki benim eşimi anlattın şu anda canım :KK53: ne kadar benzer özellik annem diyo ki nasıl sabrediyosun artık sabır bitti diyorum bende umursamazlık başladı ilk başlarda çok kavga ettik çünkü ben böyle insanlara asla gelemezdim tam zıt karakter ama şimdi kafaya takmamayi öğrendim yapacak bişey yok bir yerlere getirdim yontuldu ama bu kadar tabi yine kavga ediyoruz kendisi zeytinyağı gibi su üstüne çıkmayı seven bir tip hatasını asla kabullenmez of kızlar gerçekten bunları okuyan bekar kızlar evlenmekten soğur bu nedir ya der :KK70:

Ay bizim evde 3 aslan damat olunca annem alıştı artık ne desin kadın umursamayın kızım diyo en büyük ablam 26 yıldır bir aslan ile evli en büyük motivasyonum o dur benim umursamıycan mutlu olcan ablam diyo birlikte yaşadıklarınızı kar say diyo sende yapma çalışıyosun git başkasına yaptır diyo bende öyle yapıyorum tabii şu an ücretsiz izinde olduğum için yine kendim yaptım mecbur :KK70:bizde çok ayrılık aşaması atlattık çook kavfalar atlattık o filmlerdeki gibi evde çok eşyaları kırdık yani mikrodalga fırın bile kırdık :KK70: ama iyte zamanla insan sönüyo ya gerçekten önemsememeye başlıyo. Yok kızlar yok bekarlar evlenin evlenin güzel şey evlilik hem bizler evli olucaz siz bekar fingir fingir gezeceksiniz sefa süreceksiniz yok yaaaa sizde çekin biraz banane :KK70::KK70:

Ay bizim evde 3 aslan damat olunca annem alıştı artık ne desin kadın umursamayın kızım diyo en büyük ablam 26 yıldır bir aslan ile evli en büyük motivasyonum o dur benim umursamıycan mutlu olcan ablam diyo birlikte yaşadıklarınızı kar say diyo sende yapma çalışıyosun git başkasına yaptır diyo bende öyle yapıyorum tabii şu an ücretsiz izinde olduğum için yine kendim yaptım mecbur :KK70:bizde çok ayrılık aşaması atlattık çook kavfalar atlattık o filmlerdeki gibi evde çok eşyaları kırdık yani mikrodalga fırın bile kırdık :KK70: ama iyte zamanla insan sönüyo ya gerçekten önemsememeye başlıyo. Yok kızlar yok bekarlar evlenin evlenin güzel şey evlilik hem bizler evli olucaz siz bekar fingir fingir gezeceksiniz sefa süreceksiniz yok yaaaa sizde çekin biraz banane :KK70::KK70:
:KK70::KK70: sesli güldüm

kız yeşil bişey dicem :KK70: senle benim şu yazılarımı okuyan evlenmez valla:KK70: korkacaklar:-)
Ben de bunu düşünüyordum :) zaten evlilik ve çocuk fobisi var bende. benim annem de boşanmış ve beni tek büyütmüş bir kadın. benzer şeyleri yaşamış o da baya. bence hepiniz çok güçlü kadınlarsınız Y YesilinBuyusu ama ben o kadar güçlü olduğumu hiç sanmıyorum. evlilik ve çocuk işi resmen piyango.

kızlar merak ettim sevgililik döneminde de böyle miydi eşleriniz yoksa aynı evin içine girince mi anladınız böyle olduklarını?
blonde ambition blonde ambition Y YesilinBuyusu magickk magickk
Aslında böyle değildi benimki canım ya evlenince herşey değişir derler ya gerçekten doğruymuş benimki değişti yani bu kadar vurdumduymaz oldugunu bilmiyordum önceden anlayamıyorsun ki aynı evi paylaşınca anlaşılıyor

Ben de bunu düşünüyordum :) zaten evlilik ve çocuk fobisi var bende. benim annem de boşanmış ve beni tek büyütmüş bir kadın. benzer şeyleri yaşamış o da baya. bence hepiniz çok güçlü kadınlarsınız Y YesilinBuyusu ama ben o kadar güçlü olduğumu hiç sanmıyorum. evlilik ve çocuk işi resmen piyango.

Canım evlenmek de boşanmak da kader. Ben gerçekten çok badireler atlattım ama sorarsan yine evlenirdim benim arkadaşlarım sen nasıl biriyle evleneceksin çok merak ediyoruz derlerdi çünkü uzun bir listem vardı ama eşim bunların hiçbirine uymayan biri ve herkes eşimi tanıdıkça şok olda nasıl evlendin diye. Ben sevgiye aşka fazla önem veriyorum sanırım. Bizim aramızdaki en güzel bağ o. Bizi hep bir arada tutan onca şeyi aşmamızı sağlayan şey sevgimiz. Yani ben mantıkla evlenecek biri asla değilmişim. O yaptığım liste bir hikayeden ibaretmiş. Eşimden sonra şunu anladım ki önemli olan çok uyuşmak her konuda aynı fikirde olmak değil. Zıt fikirli olan birinin fikirlerini de idrk edebilmek onu öyle kabul edebilmek evet bu kolay olmuyo hala olmadığı zamanlar oluyo ama bi saçını okşuyo unutuyosun sakinleşiyosun olay burda gizli.

kızlar merak ettim sevgililik döneminde de böyle miydi eşleriniz yoksa aynı evin içine girince mi anladınız böyle olduklarını?

Valla biz sevgiliyken bizim tüm arkadaşlarımız eşiminde benimde arkadaşlarım arkadaşlar zorlamayın ayrılın diyodu :KK70: istisnasız hepsi iş arkadaşlarımız bile :KK70:benim ailem özellikle babam hiç istemedi ben sevdiğim için peki dedi. Ya diyorum ya zaten burç yorumları bile bir an ivvel bu ilişkiyi bitirin diye yazıyordu daha ne olsun:KK70:

Aslında böyle değildi benimki canım ya evlenince herşey değişir derler ya gerçekten doğruymuş benimki değişti yani bu kadar vurdumduymaz oldugunu bilmiyordum önceden anlayamıyorsun ki aynı evi paylaşınca anlaşılıyor

Benimki bekarken daha beterdi bu biraz düzelmiş hali :KK70:

Ay napıyım ya boşanıp başkasıyla mı evlenicem sanki başkası farklı mı çıkacak bak hepsi aynı işte en azından bunu seviyom aşığım halen :KK70::KK70::KK70: bizim yaşadığımız ayrılıklardan sonra bazı anlaşmalarımız var canım onlarda olmasa zaten yani ne kadar sevsem de yürümez işte kendimizi yonttuk dediğim şeyler oralardan geliyo :KK70::KK70::KK70:

:KK53::KK53: ay iki tane umutsuz vaka :confused: yok ama ya bak okuyanlar evlenmemezlik yapmasın diye yumuşatarak yazıyorum ben :KK39: iyi yönlerini de yazalım azcık kız millet yanlış anlıyck :-) şimdi kötü bi insan diyemem çok güzel sever mesela en çok beni sevmesini severim. Gamsız olması nedeniyle genelde sakin bi insandır. :KK70: Artık ben çıldırınca susmayı öğrendi :KK70: birde zorlaya zorlaya süpriz yapmayı öğrettim. Pazar günü eve bi döndüm yerleri hep gülle kaplamış mesela annem felan yazmış:KK73: bunlarda güzel özellikleri aslında benim kocamın suçu yok anasının suçu bunu kız çocuk gibi yetiştirmiş el bebek gül bebek büyümüş o yüzden sorumluluk nedir bilmiyor adamcağız hiç zorluk görmemiş herşey ayağına gelmiş sonuç bu 5 yılda bu kadar yontabildim :KK200::KK200:
hahaha bende tam burda kendimi gördüm bep diyorm ki senin değil annenin suçu seni yetisterememis bencil yapmış:-) kendisi bencil kimseyi düşünmez sende onu örnek almışsın:-) benim ki şu konuda iyidir canm bildim bile hep süpriz yapar hediyer alır çiçekler hep alır gezdirir yedirir içirir yaşatır :KK200: zatn eğlenceye ikimizde düşkünüz:KK76: diskolar havuzlar denizler partiler bicler gezeler takılırz ben de öyle zamanlar herşeyi unutuyorum işte:halay: hiç çocuk olmasa bizde sıfır sıkıntı olacak yani ;) Allahdan çocuk kız ondan hayat boyu baba yerine bana daha çok ihtiyacı olacak birlikte kızımla şimdiden barika vakit geciriyoruz ama bebimkine desem bugun sen parka gotururmusun ben ütü yapaym benimki o gün bidaha gece yarısına kadar eve gelmiyor telide kapatiyor ki ulasamiyalim:KK48: buna hiç işin düşmemeli iyi gün dostu kendisi:KK48: normalde ben tek basima herseyi maddi manevi halledrm biliyorsun ticari seylerde yapiyorum hepsini bir yaparken benim ki bana aşkın dan ölür ama bir hasta olduysam ogün eve gelmez gelse kavga eder ben senden daha hastaym der o bir klasik:olamaz: bugün de işe gitmedi ben hastaym dedi yatiyo burda 14:00 ye kadar yatti :oha: hastanedeykende beklemek istemiyo habire godip serumu cikarn dedi cikarmadilar ven iyi olmamisim adam serumu yarida cikarticak beklememek için yani benimki tam psikolojik bir durum ama kendi duzelmeyi istemesi lazim diyor psikologda :KK43: bu arada bunlar da hep ekstra sorunlar:KK70: ana sorunumuz çok baska onu soylersem bosanmamis olusa şok olursunuz daha önceki psikologda niye bosanmiyorsun dedi:-) buda yine atarz dusunuyo ama yardmci olmaya calisiyo bakalm asıl temel sorunumuz çok büyük o kısmı da ne olur bilmiyorum

ca benim evliliğimi asıl temelden sarsan şeyi soylesem bu konustuklarimiz yaninda hiç bir şey ama hem okonu hemde bu ekstra kişilik sorunlariyla mücadele ediyorum terapiste sordum bumu hatam birakiym ne olursa olsunmu dedim tam tersine yapilmasi gereken aileyi bu durumlarda kurtarmaya calismak sen doğru olani hapiyorsun çok güçlüsün yasadklarina rahmen en ufak destege igtiyacn yok senin esin boyle olmasa burya gelmenize gerek yok ama niye boyle anlamay bana gelen erkekler hep esinden sikayetci sizde dur tam tersi diyo eşin söylüyor isteye bilecegim her sey car zaten esimden yani bi istegim yok diyor tüm sorun bende diyo diyor ama mucadele etmesi sorumluluk almasi lazm onuda almiyor diyor yani canm sen korkma bak normalde cogunda tam tersi imis benim etrafimda da oyle resmen piyango bana cikti benim talihiszligim

benim ki ikisde değil canm ben uzun bir flört artı 1 yıl nişanlı kaldım artı 3yıl çocuk yapmadm bu dönemler de de tam aktif zamna lı çalışıyordum ve pembe dizi gibi aşkımız vardı şu an da da dedigm gibi zaten biz çok geziyoruz supriz hedye eglence cicekler iltifatlar hala devam okunularda degisim de olmadi bizde ama ne zamanki hamile kaldm eşim şok edici derecede bencil çıkarcı ve sorumsuz bir insana dönüştü erken doğum riski olmama rahmen bir daha telini acmadi eve de gelmedi yani bizim teshis acikca ortada iken genede iki farkli ilski uzmani ve psikolog sonucuda aynı şeyi söylüyor hamileligi duydugu an direk bir kaçış baslams diye benimki baba olmayi kaldiramdi yoksa 4 yil sevgili 3 yilda çocuksuz evli idik hersey dört dörtluk gidiyodu

Canım evlenmek de boşanmak da kader. Ben gerçekten çok badireler atlattım ama sorarsan yine evlenirdim benim arkadaşlarım sen nasıl biriyle evleneceksin çok merak ediyoruz derlerdi çünkü uzun bir listem vardı ama eşim bunların hiçbirine uymayan biri ve herkes eşimi tanıdıkça şok olda nasıl evlendin diye. Ben sevgiye aşka fazla önem veriyorum sanırım. Bizim aramızdaki en güzel bağ o. Bizi hep bir arada tutan onca şeyi aşmamızı sağlayan şey sevgimiz. Yani ben mantıkla evlenecek biri asla değilmişim. O yaptığım liste bir hikayeden ibaretmiş. Eşimden sonra şunu anladım ki önemli olan çok uyuşmak her konuda aynı fikirde olmak değil. Zıt fikirli olan birinin fikirlerini de idrk edebilmek onu öyle kabul edebilmek evet bu kolay olmuyo hala olmadığı zamanlar oluyo ama bi saçını okşuyo unutuyosun sakinleşiyosun olay burda gizli.

Valla biz sevgiliyken bizim tüm arkadaşlarımız eşiminde benimde arkadaşlarım arkadaşlar zorlamayın ayrılın diyodu :KK70: istisnasız hepsi iş arkadaşlarımız bile :KK70:benim ailem özellikle babam hiç istemedi ben sevdiğim için peki dedi. Ya diyorum ya zaten burç yorumları bile bir an ivvel bu ilişkiyi bitirin diye yazıyordu daha ne olsun:KK70:
ben de aşk evliliği yapmış olarak tam tersi cikirdeyim suan tekrar evlenirmiydin desen evet bende evlenirdim ama böyle körü körüne aşk evliliği yapmazdm daha çok mantk dan yana yapardm çünkü kötü seyler yasaynca aşk azaliyor benim duygularm gidip geliyor benimki bana hala aşık ama bu bencil aşkı ben neyapaym diyorum yerinde olsam bende aşık olurdum:KK70: tabi bulmussun benim gibi enayiyi:KK70: ben zaten aşk dolu insanim doğa ya aşığım snata aşığım kızıma aşığım hayati çok seviyorum :KK200: yani mantikla ilerleyip iyo bir insan secseydim onun güzel yönlerini gördükçe zaten aşık olurdum:deli: anlasamiyorsan sirf seciyorum diye asla evlenmiyceksin bunu anladm :deli:mantık ön planda olmalyms bide ailesi

hahaha bende tam burda kendimi gördüm bep diyorm ki senin değil annenin suçu seni yetisterememis bencil yapmış:-) kendisi bencil kimseyi düşünmez sende onu örnek almışsın:-) benim ki şu konuda iyidir canm bildim bile hep süpriz yapar hediyer alır çiçekler hep alır gezdirir yedirir içirir yaşatır :KK200: zatn eğlenceye ikimizde düşkünüz:KK76: diskolar havuzlar denizler partiler bicler gezeler takılırz ben de öyle zamanlar herşeyi unutuyorum işte:halay: hiç çocuk olmasa bizde sıfır sıkıntı olacak yani :KK66: Allahdan çocuk kız ondan hayat boyu baba yerine bana daha çok ihtiyacı olacak birlikte kızımla şimdiden barika vakit geciriyoruz ama bebimkine desem bugun sen parka gotururmusun ben ütü yapaym benimki o gün bidaha gece yarısına kadar eve gelmiyor telide kapatiyor ki ulasamiyalim:KK48: buna hiç işin düşmemeli iyi gün dostu kendisi:KK48: normalde ben tek basima herseyi maddi manevi halledrm biliyorsun ticari seylerde yapiyorum hepsini bir yaparken benim ki bana aşkın dan ölür ama bir hasta olduysam ogün eve gelmez gelse kavga eder ben senden daha hastaym der o bir klasik:olamaz: bugün de işe gitmedi ben hastaym dedi yatiyo burda 14:00 ye kadar yatti :oha: hastanedeykende beklemek istemiyo habire godip serumu cikarn dedi cikarmadilar ven iyi olmamisim adam serumu yarida cikarticak beklememek için yani benimki tam psikolojik bir durum ama kendi duzelmeyi istemesi lazim diyor psikologda :KK43: bu arada bunlar da hep ekstra sorunlar:KK70: ana sorunumuz çok baska onu soylersem bosanmamis olusa şok olursunuz daha önceki psikologda niye bosanmiyorsun dedi:-) buda yine atarz dusunuyo ama yardmci olmaya calisiyo bakalm asıl temel sorunumuz çok büyük o kısmı da ne olur bilmiyorum

Canım tabiki herkesin buraya yazamadığı ayrı sorunları olmuştur oluyodur iyi yönlerinden bakmasak zaten devam etmeyiz. Allah herkesin evine huzur berekek sağlık getirsin inşallah

ben de aşk evliliği yapmış olarak tam tersi cikirdeyim suan tekrar evlenirmiydin desen evet bende evlenirdim ama böyle körü körüne aşk evliliği yapmazdm daha çok mantk dan yana yapardm çünkü kötü seyler yasaynca aşk azaliyor benim duygularm gidip geliyor benimki bana hala aşık ama bu bencil aşkı ben neyapaym diyorum yerinde olsam bende aşık olurdum:KK70: tabi bulmussun benim gibi enayiyi:KK70: ben zaten aşk dolu insanim doğa ya aşığım snata aşığım kızıma aşığım hayati çok seviyorum :KK200: yani mantikla ilerleyip iyo bir insan secseydim onun güzel yönlerini gördükçe zaten aşık olurdum:deli: anlasamiyorsan sirf seciyorum diye asla evlenmiyceksin bunu anladm :deli:mantık ön planda olmalyms bide ailesi

Ahahaaa bunu bende çok söylerim ya bende benim gibi enayi bulsam saniye düşünmez evlenirdim diye. Bu konuda aynı fikirde değiliz ama dediğim gibi sevdiğin insanla her zaman aynı fikirde olamazsın önemli olan onun fikrini de idrak edebilmek ben seni de çok iyi anlıyorum arkadaşım. Tabiki benim duygularımda gidip geliyor hatırlamıyo musun lohusayken yaşadıklarımdan dolayı artık eşimden de soğudum demiştim. O kızgınlık geçince duygu geri geliyo bende :KK70: ailesi çok önemli yalnız bu konuda aynı fikirdeyiz :KK39:

Canım tabiki herkesin buraya yazamadığı ayrı sorunları olmuştur oluyodur iyi yönlerinden bakmasak zaten devam etmeyiz. Allah herkesin evine huzur berekek sağlık getirsin inşallah

Ahahaaa bunu bende çok söylerim ya bende benim gibi enayi bulsam saniye düşünmez evlenirdim diye. Bu konuda aynı fikirde değiliz ama dediğim gibi sevdiğin insanla her zaman aynı fikirde olamazsın önemli olan onun fikrini de idrak edebilmek ben seni de çok iyi anlıyorum arkadaşım. Tabiki benim duygularımda gidip geliyor hatırlamıyo musun lohusayken yaşadıklarımdan dolayı artık eşimden de soğudum demiştim. O kızgınlık geçince duygu geri geliyo bende :KK70: ailesi çok önemli yalnız bu konuda aynı fikirdeyiz :KK39:
canm onun tarafindan anlasilabilecek bir durum yok kendisi hasta bu anlattiklarm benim için hiç sorun bile değil ama köklü sorun tamamen onun sorunu bu iki psikologun ortak teshisi zaten onun kurtulamayacagi yönünde daha oncede hakim bir tanidigm da asla kurtulamaz ayril dedi benim yasadgm ağır bir durum canm onu yasamdn anlayamazsn yani bende eskiden senin gi i düşünürdüm ama ağır şeyler yaşadım ozman aynı kalamyorsun hadi herseyi soyledm şu kısmı da soylemeden bir türlü birbirimizi anliyamiyoruz bari onuda açılıyaym canm eşim kumar bağımlisi yanliz burda gercek ve o büyük kumarlardan bahsediyorum hani arabalar kaybedilen ki bi şuan 3. kez bunun için araba satiyoruz hani gece kumar isini halledebilmek için tefecilerden yüklü mebla alınan hani 6 saatten once oturdugun o masadan kalmanin yasak oldugu ve gece gidip ertesi sabaha kadar eve gelinmeyen sonra sabah güneş dogumtan sonra bir ton borclanmis sekilde eve gelmektn bahsediyorum daha maddi manevi yasadklarimi artk tahmin edersin canm buda hamileyken başladı

canm onun tarafindan anlasilabilecek bir durum yok kendisi hasta bu anlattiklarm benim için hiç sorun bile değil ama köklü sorun tamamen onun sorunu bu iki psikologun ortak teshisi zaten onun kurtulamayacagi yönünde daha oncede hakim bir tanidigm da asla kurtulamaz ayril dedi benim yasadgm ağır bir durum canm onu yasamdn anlayamazsn yani bende eskiden senin gi i düşünürdüm ama ağır şeyler yaşadım ozman aynı kalamyorsun hadi herseyi soyledm şu kısmı da soylemeden bir türlü birbirimizi anliyamiyoruz bari onuda açılıyaym canm eşim kumar bağımlisi yanliz burda gercek ve o büyük kumarlardan bahsediyorum hani arabalar kaybedilen ki bi şuan 3. kez bunun için araba satiyoruz hani gece kumar isini halledebilmek için tefecilerden yüklü mebla alınan hani 6 saatten once oturdugun o masadan kalmanin yasak oldugu ve gece gidip ertesi sabaha kadar eve gelinmeyen sonra sabah güneş dogumtan sonra bir ton borclanmis sekilde eve gelmektn bahsediyorum daha maddi manevi yasadklarimi artk tahmin edersin canm buda hamileyken başladı

Canım sen söylemeden ben anladım zaten nerden anladın diyeceksin malesef benim o 26 yıllık evli olan kocası aslan burcu olan ablamın eşi de kumar bağımlısı düşün mesela 26 yıllık evlilikte bir tane çöpü olmaz mı bir insanın? Bir yatak odası takımı olmaz mı? Hatta daha acısını söyleyelim 23 yaşındaki kızı çalışıp da babasının borcu için kredi çeker mi? Eğitimine devam etmek yerine orda burda ağır işlerde çalışarak hemde. Ablam desen çalışır ancak boğazlarını doyurup kira ödemek için. O yüzden dedim ya benim en büyük motivasyonum ablamdır diye. Umursamayacaksın ablam der hep. Yaşadığını kar sayıp geçeceksin der. Benim çocukluğumun gençliğimin bile katilidir yani bu durum ama hastalık o kadar iyi bi insandır ki öz abim gibidir elinde büyüdüm. Nasıl yapıyor nasıl kıyabiliyor anlamıyoruz. Ben o yüzden ablamın nasihatlerini çok dinlerim. Yaşadığımı kar sayıp gerisini umursamıyorum. Beterin beteri var diyorm ki var mı evet var onu da ortanca ablamda gördük. Hayat sınav dünyası canım bol bol dua et kurtulması için Allah sana da sabır versin.

Heee bu arada benim eşimde alkol bağımlısıydı bizde bu yüzden çok badireler atlattık hala da işte tam düzelmiş değil ama buna şükür diyorum. Herkesin farklı bir sınavı var canım yine de iyi yönden bakmak lazım blonde ambition blonde ambition :KK19:
yani haklsn canm ama kimse kimseyi de çekmek zorunda diil bak bu geçen hafta tam 7bin lira kredi çektim onun borcunu kapadm büyük ihtimal bu hafta oyuzden 3 kez hasta oldum disardan hiç bellli etmiyip pozitif durmaya çalışıp bide kurtarmak için mucadele verince vu seferde vucut çöküyor canm şimdi durduk yere 7binlirayi cekip çöpe attm nasl sinir almaym gidip tefeciden borç almış bizi riske atiyor bunu takmama gibi durum olamaz ki çoluk çocuk var tefeciye nasl gider riske atarsn aileni şimdi gene acil arabayi satalm diyor evet güzel gunlerim de oldu bir de evladim oldu ondan ayrilirsam yasadgm kâr kalr bende diyorum çocuk tek olunca ve büyümeye baslayinca sonucta artk daha rahat çalışıp kendime ayrı hayat kurabilirim sonuçta diye düşüncelerim de var kararsz yani bilmiyorm aslında çocuk için zor olmiycagni bilsem hemen eci satıp harekete gecicem ama onun için kararszm babadan ayrı evde buyesimi iyi yoksa böyle bir baba ilemi buyumesimi iyi bilemiyorum bodrum işini ondan dondurdum canm çünkü ayrilmasak bile ben yinede eci satıp bodrumdan bir ev alıp oraya yerleşmeyi koydum kafaya kendimi doğaya birakicam :deli: benimkide ben de gelirm dio:KK70: peşimi biraksa şaşarm zaten:KK70:

Back