hahaha bende tam burda kendimi gördüm bep diyorm ki senin değil annenin suçu seni yetisterememis bencil yapmış
kendisi bencil kimseyi düşünmez sende onu örnek almışsın
benim ki şu konuda iyidir canm bildim bile hep süpriz yapar hediyer alır çiçekler hep alır gezdirir yedirir içirir yaşatır
zatn eğlenceye ikimizde düşkünüz
diskolar havuzlar denizler partiler bicler gezeler takılırz ben de öyle zamanlar herşeyi unutuyorum işte
hiç çocuk olmasa bizde sıfır sıkıntı olacak yani
Allahdan çocuk kız ondan hayat boyu baba yerine bana daha çok ihtiyacı olacak birlikte kızımla şimdiden barika vakit geciriyoruz ama bebimkine desem bugun sen parka gotururmusun ben ütü yapaym benimki o gün bidaha gece yarısına kadar eve gelmiyor telide kapatiyor ki ulasamiyalim
buna hiç işin düşmemeli iyi gün dostu kendisi
normalde ben tek basima herseyi maddi manevi halledrm biliyorsun ticari seylerde yapiyorum hepsini bir yaparken benim ki bana aşkın dan ölür ama bir hasta olduysam ogün eve gelmez gelse kavga eder ben senden daha hastaym der o bir klasik
bugün de işe gitmedi ben hastaym dedi yatiyo burda 14:00 ye kadar yatti
hastanedeykende beklemek istemiyo habire godip serumu cikarn dedi cikarmadilar ven iyi olmamisim adam serumu yarida cikarticak beklememek için yani benimki tam psikolojik bir durum ama kendi duzelmeyi istemesi lazim diyor psikologda
bu arada bunlar da hep ekstra sorunlar
ana sorunumuz çok baska onu soylersem bosanmamis olusa şok olursunuz daha önceki psikologda niye bosanmiyorsun dedi
buda yine atarz dusunuyo ama yardmci olmaya calisiyo bakalm asıl temel sorunumuz çok büyük o kısmı da ne olur bilmiyorum