Ay sorma bide benim 3 ablam var ikisinin eşi aslan tevbeliydim aslan koca almamaya ama gel görki büyük konuşmuşum işte napalım. Gamsız vurdumduyma dünye yansa umrunda olmaz ona dokunmayan yılan bin yaşasın hatta dokunan yılan bile yaşasın yani o denli gamsız
ben bazen yav ben dağa kaldıırsalar ona bile amaan diyeceksin derim
yavaş uyuşuk uykucu miskin evde aslan dışarda kedi bağıracaksa bana bağırır ama dıyarda biri bişey söylesin tamam tamam tamam
zerre beni savunmaz çünkü uğradığım haksızlık umrunda olmaz
çooook boşanma aşamalarından geçtik ama sevgimiz ağır bastı Allah ikimizde hayırlı yazılar yazsın ne diyeyim w
Sağol canım arada sevgi olunca iyi yönden bakmaya çalışıyosun napalım
Canım ben yanlış anlattım sanırım örnek olarak verdim sadice yani her konuda böyle bıraksam gece gündüz uyur hiç beşey umrunda olmaz yukürda da yazdım bazen beni dağa kaldırsalar amaaan diyecekmiş gibi geliyo bişeyler yaşıyosa benim zorumla yaşıyo o da yani bi iki kere ayrılık yaşadık da öyle biraz düzildi aynı şeyler benimde başımda yani çok iyi anlıyorum seni bizde defalarca kohma noktasına geldik hatta koptuk ama ikimizde ayrı yapamadık o yüzden olduıumuz gibi kabul etmeye başladık hala zor olmuyo mu oluyo daha geçen çıldırttı beni evi su büstıya onun yüzündin bastı bide bana söyleniyo utünmadan yav ölür müsün öldürür müsün ama işte artık umursamamaya başladım günümü yaşamaya çalğşğyorum olduğu kadar ya onca iş güç var adam halı saha maçına gitmekten vazgeçmedi ya ne yapayım şeytan diyo sas o sahayı kat birbirine ama şiytan işte tös diyorum gidiyo
bu Allahın dengesi bence sorumluluk sahibi olana gamsız olanı vermiş ki denge kurulsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Yok yok öyle deme la havle çek Allahım sabrımı artır de iyi olur inşallah
Benimki ben hasta olunca evden gidiyo
bende o hasta olsun sabaha kadar yapmadığım bitki çayı ilaç kalmaz yapı meselesi canım ne yapacaksın inşallah ahirette alırız mükafatlarımızı