- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
O anneler günü izninden bende kullandim
Aferin bize sabah tartı utanmadan nasıl benim üzerime çıkıyosun diye bağırıyordu bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O anneler günü izninden bende kullandim
Günaydın kızlar reglme 4 gün kaldı tarlı krizleri başladı yavaş yavaş bol su içiyorum muhtemelen cumartesi olur inşallah cumaya fazla çıkmam
Canım belki bebiştendir
Tatlım benim keşke ama evde erken gebelik testi bulup yaptım olsa çıkardı şubat annelerine geçtim şimdilik önümüzdeki maçlara bakacağız:)) Ben bu arada verebildiğim kadar kilo vereyim malum hamile kalırsam içimden bir canavar çıkıyor iştah canavarı:)) Ama burdan ayrılmam maşallah sen çok güzel besleniyorsun hamileliğinde idolündün:)
Canım bana eczacı ne dedi biliyo musun o erken gebelik testi bile adetin 1. gününden itibaren doğru sonuç verirmiş ancak bende idrarda en son yaptığımda bile ancak ikinci çizgi silik çıkmıştı ki bhcg 745 olmasına rağmen. Bence belli olmaz ama tabiki Allah hayırlı zamanda nasip etsin. Valla bende burayı bırakmam insan bi şekilde engelliyor kendini. Ay o ocak anneleri grubunu da pek takip etmiyorum ya. Ay herkes panik hep kötü şeyleri düşünüyolar konuşuyolar hiç benlik değil. Ban hamilelğimde internetten hiçbişey araştrmadım doktorum ne derse onu dinledim. Hamilelik ve doğum hikayesini anlatmaya çalışan arkdaşlarımı bile susturdum. O yüzden o grubu takip etmiyorum. Ben sadece haftalık gelişim videoları izliyorum çok zevkli oluyor o kadar
Hamilelikte duygusal olarak anneler daha inişli çıkışlı oluyor o yüzden olabilir canım kötü şeyler okumak beni de olumsuz etkiliyordu hamileyken baktım yazı iyi devam etmiyor bırakırdım çoğunlukla:) Hayırlısı bakalım cumartesi yada pazar olmazsa bir şüphe duyarım açıkcası:) Sen hamileliğini huzurla geçir canım bebiş de aynı huzurla geliyor biliyorsun:)
Hoş buldumyuppii, hoş geldin
Ben de diyet yaparken sıkılaşmak da istiyorum. Günlük yürüyüşlerimi zaten yapacağım ama sıkılaşmak için siz neler yapıyorsunuz? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
ben de zensim yazmış kesin ölçüleri yazdı diye girmiştim hadi senin için bir gün daha yarın sabah ver olur mu ama not al bir yere.
kızlar sıkıştırmam ama adaletsizlik olmasın diye, 4 hafta sonra en çok sıkılaşanı seçeceğim çünkü böyle 1 hafta arayla yazarsak olmaz.
Zaten gerekli şeyleri yapmışsın hoşgeldin canım her cuma kilo bildiriyoruz ona kesinlikle geç kalmıyorsun birde hergün menünü yazman gerekiyorBen de bu gruba katılmak istiyorum. Mümkün mü?
herşeyi yazmışsın eline saglik
Aynı mail hesabıyla uyelikmiydi o yoksa mail farklı mı aynıysa eski adını bulmamız gerekecek cunkuKullanıcı Adı : uzunince
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Tekirdağ
Boyunuz : 1.65
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Aslında hep kilolu biriydim. 97 kiloyu görünce zayıflamaya başladım ve 68 kiloya kadar düştüm. Sonra şehir ve yaşam tarzımı değiştirdiğim için 7 kilo aldım. Aldığım kiloları fazlasıyla vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Yaz geliyor ve ben geçen yaz aldığım elbiseleri şu an giyemiyorum. Hem onları hem de daha güzellerini giymek istiyorum :))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Kaç sene önce katıldım bilmiyorum ama başka bir hesap ile katılmıştım.
Ölçülerimi unutmazsam akşam alır buraya yazarım. Ölçü olarak neler gerekli?Zaten gerekli şeyleri yapmışsın hoşgeldin canım her cuma kilo bildiriyoruz ona kesinlikle geç kalmıyorsun birde hergün menünü yazman gerekiyor
herşeyi yazmışsın eline saglik
Aynı mail hesabıyla uyelikmiydi o yoksa mail farklı mı aynıysa eski adını bulmamız gerekecek cunku
Canim kaç gündür evde mezura bulamadım ondan yazamadım. Yarın sabah elime geçecek arkadaştan istedim yarın vereyim sana ölçüleri.tekrar teşekkür ederim ilgin icin@ShellShock aynen canım ayda 1 kere sadece.
canım yarın sabah verecek misin öyleyse? ona göre tablo oluşturuyorum seni de ekleyeyim :')
vicdan çorbası mı adına bayıldım
üstelik veganmış ben de yapayım bunu canım. yalnız tadı güzel mi benim lahana çorbama benzemesin
Hoşgeldin takımımıza canımKullanıcı Adı : uzunince
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Tekirdağ
Boyunuz : 1.65
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Aslında hep kilolu biriydim. 97 kiloyu görünce zayıflamaya başladım ve 68 kiloya kadar düştüm. Sonra şehir ve yaşam tarzımı değiştirdiğim için 7 kilo aldım. Aldığım kiloları fazlasıyla vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Yaz geliyor ve ben geçen yaz aldığım elbiseleri şu an giyemiyorum. Hem onları hem de daha güzellerini giymek istiyorum :))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Kaç sene önce katıldım bilmiyorum ama başka bir hesap ile katılmıştım.
Ölçülerimi unutmazsam akşam alır buraya yazarım. Ölçü olarak neler gerekli?
İnşallah ramazanda verebilirim. Elimden geldikçe çabalayacağım. Cumaya az kaldı ama olsun az da olsa verilir diye düşünüyorum.
Daha önce kullandığım hesabı başka emailden almıştım. Şu an o mail adresini de kullanmıyorum
İnşallah yine yaparım. Tek ihtiyacım olan motivasyon ve istikrar. O kiloları toplamda 1 yılda düzenli spor yaparak vermiştim. 1,5 yıl korudum ama sonra yaşar tarzı değişip yalnız yaşamaya başlayınca yine birazını geri aldım. Daha önce sıkılaşma çabam olmadı. En büyük hatam da bu ne yazık ki. Bu defa hem sıkılaşıp hem de kilo vermek istiyorum. Herhangi bir diyetisyene hiç gitmedim.Yine kendi kendime vermeye çalışacağım. Tek handikap Ramazanın başlıyor olması. Ben sahura da kalkmayanlardanım. Bakalım ne olacak.Canım hoşgeldin ölçünü akşam alırsan yanlış almış olursun sabah tuvalete gittikten sonra al olur mu? Sıkılaşmak için kondisyon bisikleti kullanan arkadaşlarımız var evde youtube daki videoları takip edebilirsin daha önceden yaptıysam veya eğitmen eşliğine yapma ihtimalin varsa plates yapabilirsin. Belirli bir diyet şeklin var mı? Diyetisyen eşliğinde mi devam ediyosun yoksa kendince farklı bi düzenin mi var? Bu arada dana önce çok iyi kilo vermişsin 10 kilo ne ki yaparsın sen.
Hoş buldumHoşgeldin takımımıza canım
canm sorma ya çok fenaym geceyi acilde geçirdim zehirlenme galiba canm tam bilmiyorum sürekli kusma,ishal,kramp çok fenaym gece 2 tane serum yedim ama hala iyi olmadm canmblonde ambition canım nerelerdesin sen?