- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
ayy ne çok hayvanınız varmış sizin öyleee benim bir kedim var o da aşırı yaşlandı 13 yaşında evde var mı yok mu belli değil sürekli uyuyor garibim :)Sağol canım ama işte bende istediğim gibi incelip sıkılaşamadım tam spora başladım 2. çocuk planı devreye girince böyle oldu artık 2. doğumdan sonra inşallah. Bulursan yaz muhakkak ben bunların insanı gaza gtirdiğini düşünüyorum şahsi fikrim tabiki
Hainlerrrrrr bensiz kum saati olacaksınız öyle miiiiiiii
Canım parmaklarım zayıfladı ellerim de zayıfladı ben tam bir Emel Sayın hayranı olarak hiç unutmam bir röportajında elleriniz nasıl böyle güzel diye sordular o da ben sabah akşam aklıma geldikçe ellerimi sonuna kadar açar kapatırım 50 şer kez demişti yani böyle iyice gergin şekilde açıp sonra yumruk yaparak kapatıyor ondan beridir aklıma geldikçe yaparım canım sende yap muhakkak
Malesef benim değil canım küçük ablamın büyük ablamında var bi tane şimdi annemlerde köye iki tane yavru köpek almışlar ordaki bi sokak kedisi annemlerin eve 4 tane doğurmuş tavuk civciv ve ördek de aldılar hepsi bizi bekliyor hayırlısıyla ayın 2 sinde yolcuyuz bende tam bir hayvan delisiyim.
Evet söylemiştin canım hatırlıyorum yavaş gitsin ama sağlıklı beslenicem diyet modundan çıkıcam demiştin. Bende karataycıyım biliyosun. Zaten menüde sııntılı hiçbişey yok sadece bu aralar sanki biraz az yiyosun gibi geliyo bana. Vücudun kendini kıtlık moduna almasın canım dikkat et olur mu
şu elle ilgili dediğin şeyi kesin deneyceğim canım parmaklarımız da incecik olsun