• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sağol canım ama işte bende istediğim gibi incelip sıkılaşamadım tam spora başladım 2. çocuk planı devreye girince böyle oldu artık 2. doğumdan sonra inşallah. Bulursan yaz muhakkak ben bunların insanı gaza gtirdiğini düşünüyorum şahsi fikrim tabiki

Hainlerrrrrr bensiz kum saati olacaksınız öyle miiiiiiii:rolleyes:

Canım parmaklarım zayıfladı ellerim de zayıfladı ben tam bir Emel Sayın hayranı olarak hiç unutmam bir röportajında elleriniz nasıl böyle güzel diye sordular o da ben sabah akşam aklıma geldikçe ellerimi sonuna kadar açar kapatırım 50 şer kez demişti yani böyle iyice gergin şekilde açıp sonra yumruk yaparak kapatıyor ondan beridir aklıma geldikçe yaparım canım sende yap muhakkak

Malesef benim değil canım küçük ablamın büyük ablamında var bi tane şimdi annemlerde köye iki tane yavru köpek almışlar ordaki bi sokak kedisi annemlerin eve 4 tane doğurmuş tavuk civciv ve ördek de aldılar hepsi bizi bekliyor hayırlısıyla ayın 2 sinde yolcuyuz bende tam bir hayvan delisiyim.

Evet söylemiştin canım hatırlıyorum yavaş gitsin ama sağlıklı beslenicem diyet modundan çıkıcam demiştin. Bende karataycıyım biliyosun. Zaten menüde sııntılı hiçbişey yok sadece bu aralar sanki biraz az yiyosun gibi geliyo bana. Vücudun kendini kıtlık moduna almasın canım dikkat et olur mu :KK39:
ayy ne çok hayvanınız varmış sizin öyleee :confused: benim bir kedim var o da aşırı yaşlandı 13 yaşında evde var mı yok mu belli değil sürekli uyuyor garibim :)
şu elle ilgili dediğin şeyi kesin deneyceğim canım :süslü: parmaklarımız da incecik olsun :KK59:

ayy ne çok hayvanınız varmış sizin öyleee :confused: benim bir kedim var o da aşırı yaşlandı 13 yaşında evde var mı yok mu belli değil sürekli uyuyor garibim :)
şu elle ilgili dediğin şeyi kesin deneyceğim canım :süslü: parmaklarımız da incecik olsun :KK59:

Kıyamam ben o kuzuya ya bende tam bir kediciyim. Annemler köye ayrı bi dağ evi yaptı çocukluklarını yeniden yaşamak istedi babam. Heves ettiklerini yapıyolar canım. Asya için iyi olur inşallah. Ben kesinlikle çocukların hayvanlarla iç içe büyümesi taraftarıyım.

fitblack fitblack canm evde iple aldım metre ile olctum :KK70: ama pek sağlıklı bir ölçüm olmadı Çarşamba mezura ile olcerim yine de yazayım
Sağ-sol kol 29:oha:
Göğüs 97
Bel ovugu 82
Göbek deliği 85
Simit bolgesi 97
Popo 105
Basen 100
Üst bacak 61 :oha:
Kızlar bir armut daha listeye eklensin :olamaz:
senin kilon kacti tatlim

Merhaba arkadaşlar dünkü menümden başlayayım
Sabah iki haşlanmış yumurta zeytin peynir domates kepek ekmegi
Öğle ekmeksiz iki tabak zeytinyağlı kabak yoğurt
Akşam iki tabak mercimek çorbası ekmek yok
Hafta sonu iş güç derken yine iyi idare ettim bence :)
Sporum 30 dk eliptik 40 dk kalça bacak antremanı bol su ictim
canim aslinda oglen mesela bir dilim ekmekle yesen doyurucu olurdu hem belki bi tabakla kurtarirdin;)

Kızlar yemek yeme faslını kapatıyorum o yüzden yazıyorum buraya
Kahvaltı 9.00 2 kasik lor peynirli omlet 2 kucuk boy kırmızı biber maydanoz nane 10 zeytin
Öğle 12.30 250 gr yoğurt 1 dilim ananas 10 badem 3 ceviz tarçın
Ara 15.30 5 çiğ kaju küçük 1 tane yeşil elma 15 kabuklu fıstık
Akşam 17.30 3 yk taze bakla yemeği salata 3 köfte (90 gr geldiler )

Ara beyaz çay içeceğim 9 da su olarak bugün yoldaydim 1 lt içtim anca icebildiigum kadar içeceğim yatana kadar birazdan da 40 dk 1 saat arasi yürüyüş planlıyorum yazarı yapinca;)

kızlar unutmadan yazaym bugün ki sporum son zamanlr dans etmemistm ozlemisim :KK36:beyonce,shakira ve jlo sağolsun
:spor:
40 dakika dans ettim
45 dakika bisiklet yaptm
4 çeşit kol plates hareketleri
en az 5 farkli cesit göğüs plates
iç bacak hareketleri,
sonrasinda plank ve şinav
:rapci: bugun kol, bacak ve göğüs iyi çalıştı
:KK55: yarinda kardio sonrası sguat yaprm artk :KK66::KK200:
hepsini kendi kendine mi yaptin:KK49::skandal:

fitblack fitblack hedef kılon 55 mis önceden hala geçerli mi hedefi degistirecekmisin seabahar sormuş haber verirmisin4bana gorunce:KK66:
ya canım evet ilk hedefim 55, eğer kas kütlem artmış ve fit olmuş olursam o kiloda kalırım 1.60 boyuma rağmen. ama basenler incelmiş olur mu o kiloda sanmıyorum :( o yüzden evet 50 yapalım, hemencecik mezun olmayayım :KK39:

Kıyamam ben o kuzuya ya bende tam bir kediciyim. Annemler köye ayrı bi dağ evi yaptı çocukluklarını yeniden yaşamak istedi babam. Heves ettiklerini yapıyolar canım. Asya için iyi olur inşallah. Ben kesinlikle çocukların hayvanlarla iç içe büyümesi taraftarıyım.
kesinlikle ben de! çocuklar bir hamur, nasıl yetiştirildikleri o kadar önemli ki. sokakta kediye köpeğe taş atan çocukları uyarsam da anlatsam da asla dinlemiyorlar,umurlarında bile değil. çünkü ailesi o sevgiyi aşılayamamış...
teşekkür ederim canm benim :KK60:
sonunda benim de bi birinciligim oldu:sampiyon:
spor salonuna yazılırsam belki kaparım elinden birinciliği :p:cool:

canim aslinda oglen mesela bir dilim ekmekle yesen doyurucu olurdu hem belki bi tabakla kurtarirdin:KK66:
canım ekmek yemektense mesela 2 tabak sebze yiyorum ben de genelde. bugün benim de öyle oldu 2 tabak kabak yedim :KK70: sebzede bol lif vs var ya kaloriden ziyade vitamin minerallerine bakıyorum :KK200: zensim zensim

Kızlar yemek yeme faslını kapatıyorum o yüzden yazıyorum buraya
Kahvaltı 9.00 2 kasik lor peynirli omlet 2 kucuk boy kırmızı biber maydanoz nane 10 zeytin
Öğle 12.30 250 gr yoğurt 1 dilim ananas 10 badem 3 ceviz tarçın
Ara 15.30 5 çiğ kaju küçük 1 tane yeşil elma 15 kabuklu fıstık
Akşam 17.30 3 yk taze bakla yemeği salata 3 köfte (90 gr geldiler )

Ara beyaz çay içeceğim 9 da su olarak bugün yoldaydim 1 lt içtim anca icebildiigum kadar içeceğim yatana kadar birazdan da 40 dk 1 saat arasi yürüyüş planlıyorum yazarı yapinca:KK66:
dead kuruyemiş fazla olmuş. ben de çok düşkünüm malum vegan olunca bir de. ve diyetisyenime sormuştum, özellikle dikkat etmemi söyledi. porsiyonlarına göre ye olur mu mesela 10 badem sadece ya da 2 ceviz sadece gibi. ama bugün dengelemiştir, öğle yemeği yememişsin çünkü, bir dahakiler için söyleyeyim dedim. onun dışında gayet iyi gidiyorsun, takipteyim seni :KK39:

canım ekmek yemektense mesela 2 tabak sebze yiyorum ben de genelde. bugün benim de öyle oldu 2 tabak kabak yedim :KK70: sebzede bol lif vs var ya kaloriden ziyade vitamin minerallerine bakıyorum :KK200: zensim zensim
hım)) C.Karatay gibi dusunuyorsun))
bir dilim ekmek o kadar tehlikeli mi da;)

hım)) C.Karatay gibi dusunuyorsun))
bir dilim ekmek o kadar tehlikeli mi da:KK66:
yok canım ben pek karataycı değilim, ama ekmeğin biraz boş bir gıda olduğunu düşünüyorum :) ekmek yiyorum zaten diyetisyenim de yazdı menüye. ama ekmeksiz yiyebileceğim şeylerde pek tercih etmiyorum o kadar

Bu günkü menü
11:00 1 dilim peynir, 4 küçük köfte, 2.5 sigara böreği üçüncüyü ısırdığmi fark edince bıraktım hemen, 1 zeytin, domates
13:30 1 fincan yeşil çay, 2 çilek 1 kayısı
18:30 5-6 kaşık nohutlu patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı,yarım domates
2.5 litre su
2 fincan ödem atıcı çay
30 dk bisiklet
Kızlar cocugum biraz rahatsızlandi o yüzden yazıp kaçıyorum gorusuruz.

Bu günkü menü
11:00 1 dilim peynir, 4 küçük köfte, 2.5 sigara böreği üçüncüyü ısırdığmi fark edince bıraktım hemen, 1 zeytin, domates
13:30 1 fincan yeşil çay, 2 çilek 1 kayısı
18:30 5-6 kaşık nohutlu patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı,yarım domates
2.5 litre su
2 fincan ödem atıcı çay
30 dk bisiklet
Kızlar cocugum biraz rahatsızlandi o yüzden yazıp kaçıyorum gorusuruz.
canım geçmiş olsun, menün gayet iyi

Back